CACAOLAB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CACAOLAB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.905.525

Publication

07/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

IQf = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

3 0 -11-BELGISCH ST,

Ondernemingsar : S ~5

Benaming

(voluit) : CACAOLAB

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bevegemstraat 4, 9620 Zottegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Fevery Fabienne, met standplaats Gent, op 16 november 2012, ter registratie aangeboden, dat door 1)de Heer SAS Benedikt Jozef, wonende te 9190 Stekene, Kwakkeistraat 71 en 2) de Heer DEWET"INCK Koen Gaston Joanna, wonende te 8670 Koksijde, Leopold Il Laan 217 bus 0112, een BVBA werd opgericht:

naam:CACAOLAB

vorm:besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

zetel:9620 Zottegem, Bevegemstraat 4

duur:anbepaald

doel:

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel

- het verstrekken van dienstverlening, advies, management, raadgeving, expertises en diensten in de ruimste zin van het woord aan het bedrijfsleven, onderzoekscentra, universiteiten en overheid, in het bijzonder met betrekking tot voeding- en gezondheidsector waaronder, doch niet beperkt tot, chocolade, chocoladeproducten, aan chocolade gerelateerde producten, bisquiterie, koekjes, degen, vullingen en zoetwaren in het algemeen;

- het uitvinden, het onderzoeken en ontwikkelen van producten en diensten voor de bedrijfsleven, onderzoekscentra, universiteiten en overheid, in het bijzonder met betrekking tot de hierboven vermelde voeding- en gezondheidsector;

- het organiseren van congressen, seminaries enz en het inrichten van cursussen, trainingen en opleidingen voor zowel particulieren als vennootschappen of organisaties;

- de aan- en verkoop van, groot- en kleinhandel in, import en export van en de handelsbemiddeling in producten, toestellen en apparaten, in het bijzonder met betrekking op de hierboven vermelde voeding- en gezondheidsector;

- het verlenen van managementprestaties en het vervullen van interimopdrachten in andere ondernemingen, het deelnemen aan het toezicht op ondernemingen;

Zij kan alle facetten van koop en verkoop, huur, leasing, verbouwing, restauratie, afbraak en dergelijke verrichten en alle handelingen die noodzakelijk zijn tot optimaliseren van het onroerend patrimonium in bezit, in huur of in leasing.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. Zij mag aile roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken. Zij kan

Op de laatste blz. van hui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BELGE

2012 Oudenaarde

ATSBLAD 2 O NOV, 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Dit alles in de meest ruime zin.

kapitaal

Het kapitaal bedraagt 20.000,00 ¬ , en wordt vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder nominale

waarde doch met een fractiewaarde van 1/1.000ste van het kapitaal.

Inschrijving

Alle 1000 aandelen vertegenwoordigend het volledige maatschappelijke kapitaal worden tegen geld

ingeschreven door:

-De Heer SAS Benedikt Jozef, voornoemd, ten belope van 100 aandelen, hetzij 2.000,00 ¬

-De Heer DEWETTINCK Koen Gaston Joanna, voornoemd, ten belope van 900 aandelen, hetzij 18.000,00

E.

Volstorting

volgestort in geld tot beloop van 20.000,00 ¬

hetzij

-Door de Heer SAS Benedikt Jozef, voornoemd, ten belope van 2.000,00 ¬

-Door de Heer DEWETTINCK Koen Gaston Joanna, voornoemd, ten belope van 18.000,00 ¬

aandelen: op naam en ondeelbaar

bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, af dan niet versnoten, die zaakvoerders genoemd worden. De zaakvoerder(s) wordt/worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon benoemd is tot zaakvoerder, is zij gehouden onder haar aandeelhouders/vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon

De duur van het mandaat van zaakvoerder is onbepaald, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Zolang er slechts één zaakvoerder is, heeft deze individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen jegens derden en in rechte te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur en is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college van zaakvoerders dal geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen.

Met een besluit van het college van zaakvoerders staat gelijk een gedagtekend stuk dat door alle zaakvoerders is ondertekend en waarvan in de notulen aantekening is gedaan

Elke zaakvoerder heeft een algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De zaakvoerder(s)kan/kunnen eveneens afzonderlijke machten op rekeningen bij financiele instellingen toestaan aan bijzondere volmachtdragers.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

De algemene vergadering kan ten allen tijde overgaan tot de benoeming van een plaatsvervangend zaakvoerder, en dit voor een mandaat van bepaalde duur zowel als van onbepaalde duur. Deze plaatsvervangend zaakvoerder zal aile bevoegdheden van de zaakvoerder overnemen van zodra de zaakvoerder gedurende meer dan veertien dagen in de materiële of geestelijke onmogelijkheid verkeert om zijn taak uit te oefenen. De plaatsvervangend zaakvoerder zal ten opzichte van derden niet over een speciale machtiging moeten beschikken, maar bij ieder optreden moeten vernielden in welke toestand van onmogelijkheid de zaakvoerder zich bevindt.

De vennootschap is rechtsgeldig vertegenwoordigd in alle akten alsmede in alle handelingen die het dagelijks bestuur overstijgen, door één zaakvoerder.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Het is de algemene vergadering die het bedrag van de bezoldiging bepaalt.

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder:

De Heer DEWETTINCK Koen Gaston Joanna, voornoemd.

algemene vergadering:

De algemene vergadering van de vennoten beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aanbelangen

en buiten het bestuursrecht van de zaakvoerder(s) vallen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand januari van ieder

jaar

In afwijking hiervan zal de eerste jaarvergadering worden gehouden in het jaar tweeduizend en vijftien.

stemrecht

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

boekjaar

Het maatschappelijk jaar begint op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van het

daaropvolgende jaar

In afwijking hiervan loopt het eerste boekjaar tot dertig september tweeduizend en veertien.

bestemming van het resultaat

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds, Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

ontbinding en aanduiding van de vereffenaars

De vennootschap wordt ontbonden in geval van onderling akkoord tussen de vennoten met de vereiste

meerderheid, en in de gevallen voorzien In het Wetboek van Vennootschappen.

De ontbinding en vereffening zal plaatsvinden conform de wettelijke bepalingen terzake.

Na de betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de

vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld, zij overhandigen hun

goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden,

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

In overeenstemming met artikel 60 Wetboek Vennootschappen neemt de vennootschap alle rechten en verbintenissen over die voortvloeien uit verbintenissen die door de comparanten of hun zaakgelastigde(n) zijn aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de oprichtingsakte met aangehecht bankattest

Notaris FEVERY Fabienne

"

Voor-

- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CACAOLAB

Adresse
BEVEGEMSTRAAT 4 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande