CADI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CADI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.805.853

Publication

15/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1W

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





IVI

*1901

Ondernemingsnr ; SLi1 5305 $53

Benaming (voluit) : CADI

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Karel Suystraat 6

9140 Temse

Onderwerp akte :OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 30

december 2013, dat

De heer Noens, Dirk August Julia, geboren te Temse op 24 juni 1962 (rijksregisternummer 62.06.24-

265.68), wonende te 9140 Temse, Karel Suystraat 6,

een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid heeft opgericht. Haar naam luidt "CADI".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9140 Temse, Karel Suystraat 6.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf

de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte,

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

- het kopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen en verbouwen van onroerende goederen,

met inbegrip van het aangaan in gelijk welke hoedanigheid van leasing, opstal en

erfpachtcontracten;

- het nemen van allerhande participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten ondernemingen;

- het beheren en verwerven van roerende goederen in het algemeen en van aandelen- en effectenportefeuilles in het bijzonder; het investeren in vennootschappen en ondernemingen op welk danige wijze ook. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

De vennootschap kan tevens in het raam van haar thesauriebeheer, rechtstreeks of via vestigingen in België of in het buitenland, financiële activa verwerven of verkopen, trading- en deviezenoperaties uitvoeren, en tussenkomen in de overname en plaatsing van aandelen, obligaties en effecten allerhande voor zover deze niet door een specifieke wetgeving geregeld zijn.

- het verlenen van alle diensten.

- alle daden van beheer en management van industriële en handelsvennootschappen; het verlenen van bijstand inzake management zowel bij wijze van managementadvies, als door rechtstreekse deelname aan het bestuur, het uitvoeren van opdrachten in uitvoering van managementcontracten, zonder dat deze opsomming beperkend is;

- het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen als mandataris alsmede het waarnemen van de functie van vereffenaar van vennootschappen.

bedrijven en administraties bij te staan en te adviseren bij de uitvoering van hun activiteiten, zowel commercieel, industri-geel als financieel. Dit omvat tevens taken van administratieve, juridische en fiscale aard met vertrouwelijk karakter.

de financiering en het management van Belgische of buitenlandse vennootschappen. het ter beschikking stellen van aile hulpmiddelen, methodes en materialen die derden opdrachtgevers verlangen in binnen- en buitenland, hetzij bij hen, hetzij bij onze instellingen, het rekruteren, testen en selecteren van personeel.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor;

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

mod 11.1

- het geven van cursussen en opleidingen, het organiseren van studiedagen en studiereizen, het uitgeven van artikels en boeken.

- het optreden als organisator bij manifestaties van wetenschappelijke of culturele aard.

- het aankopen en verkopen, ruilen, huren, en verhuren, zowel in binnen- als buitenland, van aile onroerende goederen en alle goederen in verband met of dienstig voor bureeluitrusting omvattende onder meer : bureelmeubilair, kantoormachines, toestellen en materieel met inbegrip van wagens, computers, boeken, tijdschriften, papierwaren en andere kantoorbehoeften, dit alles in de meest ruime zin.

- de vennootschap mag zich borg stellen voor anderen, vennootschappen of personen.

Alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen zowel betreffende roerende als onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag bovendien op gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens als deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van .het doel kan bevorderen of veilig stellen.

De vennootschap kan bovendien alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de

verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin, kan bijdragen.

Zij mag alle brevetten, vergunningen of werken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, uitbaten of afstaan.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking of op welke wijze ook, betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij kan ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij mag alle nijverheids-, handels-, financiële-, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid en in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt EEN MILJOEN

HONDERDNEGENENDERTIGDUIZEND EURO (¬ 1.139.000,00); het wordt gevormd door een inbreng in natura. Het is voildig volgestort.

In verband met de inbreng in natura besluit het verslag van de bedrijfsrevisor ais volgt: Ondergetekende, VCLJ Bedrjjfsrevisoren BVBA vertegenwoordigd door dhr, Van Cakenberghe Hendrik, werd op 6 december 2013 aangesteld door de oprichter van de vennootschap BVBA CADI om een verslag op te stellen inzake de inbreng van roerende goederen, zijnde aandelen van de NV RUMSTSE METAALHANDEL, ten beloop van in totaal netto 1.139.000,00 Euro.

Ons onderzoek laat ons toe volgende besluiten te formuleren :

het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen,

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

de toegepaste methode van waardering is bedrijfseconomisch verantwoord.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

de waarderingsmethode, zoals voorgesteld door de oprichter-inbrenger, leidt tot een waarde van 1.139.000,00 Euro welke overeenstemt met de fractiewaarde verbonden aan de 1.139 uit te geven aandelen die als tegenprestatie van de inbreng zullen worden verstrekt.

er worden geen andere bijzondere voordelen aan de inbreng toegekend.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion "is.

Antwerpen, 27 december 2013

H. Van Cakenberghe

Bedrijfsrevisor

( zaakvoerder burg. Venn. o.v.v. bvba VCLJ Bedrijfsrevisoren )

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boekjaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 31 december 2014.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de derde vrijdag van de maand juni om 10.00 uur.

ledere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiging.

1. Aantal  Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), al

dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten; zij bepalen ook het aantal zaakvoerders

evenals de duur van hun mandaat.

Voor de eerste maal kunnen de zaakvoerders worden benoemd in de oprichtingsakte.

2. Werking van het bestuur.

is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan mag iedere zaakvoerder afzonderlijk, naar eigen inzicht,

besluiten nemen.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college, "college van zaakvoerders"

genoemd, dat beraadsiaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadslagende

vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen.

Het college van zaakvoerders vergadert op uitnodiging van de voorzitter die het college moet

samenroepen wanneer twee zaakvoerders erom verzoeken.

ledere zaakvoerder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om

hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door het lid van

het college dat bij gewone meerderheid is aangeduid om de vergadering voor te zitten.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de

helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen; bij staking van

stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend.

De besluiten van het college worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen

worden na goedkeuring ondertekend door alle leden.

3. Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te

verriohten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

4. Externe vertegenwoordiging.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigen zij, individueel handelend, de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

Bijlagen blj ltérttélgieli Stàâtsblàd ÿÿ13101f2ii14 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mad 11.1

vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het college handelt door de meerderheid van zijn leden.

indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Benoeming.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbepaalde duur de heer Noens Dirk voormeld; die uitdrukkelijk heeft verklaard het hem toegekende mandaat te aanvaarden.

Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van zaakvoerder onbezoldigd.

Volmacht.

De heer Noens Dirk voormeld, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Der Linden & Favril", te 2200 Herentals, Sint Jobsstraat 259, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, oprichtersverslag en verslag bedrijfsrevisor.

Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 21.08.2015 15438-0060-009

Coordonnées
CADI

Adresse
KAREL SUYSTRAAT 6 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande