CADUS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CADUS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 874.968.902

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.05.2014, NGL 30.07.2014 14360-0333-036
22/01/2014
ÿþMod Word 11.1

~ t ~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111

*14022134*

is;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0874.968.902

Benaming

(voluit) : CADUS

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Pontstraat 921B te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Geruisloze fusie - overname

Uit een akte verleden voor notaris Eric Deroose te Knokke-Heist, vervangende zijn ambtgenoot geassocieerd notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist, wettelijk belet, op zevenentwintig december tweeduizend en dertien, neergelegd ter registratie te Knokke-Heist, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft genomen ;

EERSTE BESLISSING: KENNISNAME VAN DOCUMENTEN EN VERSLAGEN

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de aandeelhouders, voormeld, verklaren dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 23 oktober 2013 door de raden van bestuur van de naamloze vennootschap « FLANDERS MEAT GROUP LAR », van de naamloze vennootschap «SLACHTHUIS VERHELST» en van de naamloze vennootschap «CADUS», allen voormeld, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde op 25 en 30 oktober 2013, en te Gent op 25 oktober 2013, en de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van:

-12 november2013 onder nummer 170262 (NV FLANDERS MEAT GROUP LAR);

-06 november 2013 onder nummer 167948 (NV SLACHTHUIS VERHELST);

-06 november2013 onder nummer 167989 (NV CADUS).

II. De aandeelhouders bevestigen in hun hoedanigheid van houders van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouders erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1 de fusievoorstellen;

2 de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken

3 de jaarverslagen over de laatste drie boekjaren.

III. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

TWEEDE BESLISSING: FUSIEBESLUIT  OVERGANG ONDER ALGEMENE TITEL VAN HET VERMOGEN

1. FUSIE DOOR OVERNEMING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAPPEN « FLANDERS MEAT', GROUP LAR» en «SLACHTHUIS VERHELST» EN VERMOGENSOVERGANG

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 23 oktober 2013 door de raden', van bestuur van de naamloze vennootschappen « FLANDERS MEAT GROUP LAR », «SLACHTHUIS! VERHELST» en «CADUS», en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde op 25 en 30 oktober 2013 en te Gent op 25 oktober 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van:

-12 november2013 onder nummer 170262 (NV FLANDERS MEAT GROUP LAR);

-06 november 2013 onder nummer 167948 (NV SLACHTHUIS VERHELST);

-06 november2013 onder nummer 167989 (NV CADUS).

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap «CADUS», met zetel te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurie), Pontstraat 9218, B.T.W. BE 0874.968.902 RPR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGu

13 JAN. 2014

RECHTS,Q VAN

KOOPHANDEL GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gent, hierna genoemd «de overnemende vennootschap», de naamloze vennootschappen « FLANDERS MEAT GROUP LAR » en «SLACHTHUIS VERHELST», beiden met maatschappelijke zetel te 9240 Zele, Baaikensstraat 33, KBO BTW BE 0894.322.578 (van FLANDERS MEAT GROUP LAR) en BE 0418.865.502 (van SLACHTHUIS VERHELST), RPR Dendermonde hierna genoemd «de overgenomen vennootschappen», bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

2. BOEKHOUDKUNDIGE DATUM

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 01 juli 2013 geacht boekhoudkundig

verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. BEVOORRECHTE AANDELEN OF EFFECTEN

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

4. BEZOLDIGING BEDRIJFSREVISOREN

Er worden geen bijzonder voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken vennootschappen.

5. BIJZONDERE VOORDELEN VOOR BESTUURDERS

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

6. EIGENDOMSOVERGANG ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERGANG

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschappen goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschappen op de ovememende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschappen te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriele bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

 alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschappen titularis zijn ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten «ut singuli» enz.). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergaderingen ontslaan ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

-- aile handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen

vennootschappen partij zijn als huurder of verhuurder;

 alle intellectuele rechten omvattende onder meer aile tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschappen titularis of beneficiaris is;

 wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschappen. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschappen «FLANDERS MEAT GROUP LAR» en «SLACHTHUIS VERHELST», geen eigenaars zijn van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschappen omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht zijn te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschappen en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschappen, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschappen opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschappen tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschappen, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

7. BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en

passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschappen, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van dertig januari tweeduizend en één), geboekt zullen wardan in de ovememende vennootschap,

DERDE BESLISSING: NUMMERING VAN DE AANDELEN

De vergadering beslist de vijfhonderd (500) aandelen te nummeren, van één (1) tot en met vijfhonderd (500).

De vierhonderd negenennegentig (499) aandelen in het bezit van de heer Johan CASTELEIN, voornoemd, worden genummerd van één (1) tot en met vierhonderd negenennegentig (499), Het aandeel in bezit van mevrouw Danielle DUSSELIER, voornoemd, wordt genummerd vijfhonderd (544).

VIERDE BESLISSING: HERFORMULERING

De vergadering beslist over te gaan tot de herformulering van de statutaire bepalingen, inzake de bijeenkomst, samenstelling, en werking van het bestuur, de bijeenkomst, werking en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering, de uitoefening van het stemrecht, het verloop van de vereffeningsprocedure, zoals in de vijfde beslissing hierna.

VIJFDE BESLISSING: AANNEMING NiEUWE STATUTEN

De vergadering beslist een volledige nieuwe tekst van de statuten aan te nemen, en dit in overeenstemming van voorgaande beslissingen, en na actualisering van de tekst.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, beslist de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden ais volgt, waarvan hierbij de te publiceren kenmerken:

HOOFDSTUK I - NAAM - ZETEL - DOEL  DUUR

Artikel 1. NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam "CADUS".

Artikel 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Pontstraat 921B.

Hij kan verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij enkel besluit van de raad van bestuur, die over alle machten beschikt om de wijziging van dit artikel die hieruit voortvloeit op authentieke wijze vast te stellen en bekend te maken in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkel besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels, agentschappen, ateliers, opslagplaatsen en bijhuizen oprichten of opheffen wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag, bij enkel besluit van de raad van bestuur, exploitatiezetels oprichten of opheffen wanneer en waar zij het nodig acht, voor zover dit geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

Artikel 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

-riet adviseren, beheren, aanleggen van vermogens, zowel roerende als onroerende;

-het verlenen van assistentie op gebied van management, engineering en consulting, technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies;

-het verwerven, aanhouden en beheren van participaties onder welke vorm ook, in Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondememingen;

-het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen;

-liet bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering en deelname onder de vorm van aandelen of obligatieleningen in diverse vennootschappen;

-liet toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden ver-intrekken, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheek-maatschappijen en kapitalisatie-ondememingen;

-het verlenen van logistieke diensten in de ruimste zin van het woord, zoals, onder meer, ten titel van voorbeeld, de boekhouding, het aankopen, het onderhandelen en onderhouden van relaties met onder andere de banken en verzekeraars, teneinde, ondermeer, deze diensten te centraliseren ten behoeve van de met de vennootschap verbonden of andere ondernemingen.

-evenals het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten, welke met haar maatschappelijk doel verband houden. Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buiten-land, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, am-'bachtelijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrok-aken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschap-'pen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en alsook ermee samenwerken of fusioneren Zij kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, op-treden als haar agent of vertegenwoordiger, bestuurs-mandaten vervullen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrek-aken. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede

r k Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge van de Wet van vier december negen-tienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderdéénen-negentig, of uit de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De algemene ver-gadering, beraadsla-gend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel der vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

Artikel 4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

HOOFDSTUK Il - KAPITAAL-AANDELEN

Artikel 5. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt TWEEENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 62.000,00).

Het is vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, genummerd van één (1) tot en met vijfhonderd (500). HOOFDSTUK Ill. BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 9. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist minimum aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Zij zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

De Raad van Bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij

afwezigheid wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht een vaste vertegenwoordiger aan

te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van deze rechtspersoon. Artikel 10. BIJEENKOMSTEN - BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De Raad van Bestuur komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders het aanvragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door, en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of bij diens verhindering door zijn plaatsvervanger.

Behalve in geval van overmacht, kan de Raad van Bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet vervuld is kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien ten minste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met absolute meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend, tenzij de raad uit slechts twee leden bestaat.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald,

ledere verhinderde of afwezige bestuurder kan schriftelijk, per fax of e-mail volmacht verlenen aan een andere bestuurder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden opgetekend in notulen die ondertekend worden minstens door de meerderheid van de aanwezige leden,

Deze notulen worden in een bijzonder register geschreven of ingelast.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of eiders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door een bestuurder.

Artikel 11. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 12. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door één gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk handelend.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

HOOFDSTUK IV. ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN

Artikel 14. DATUM

De jaarvergadering zal gehouden warden op eerste zaterdag van de maand mei om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze algemene aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Artikel 15.. OPROEPING

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minimum vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, gezonden, De bestemmelingen kunnen er individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee instemmen om hun oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen,

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De aandeelhouder, bestuurder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een aandeelhouder, bestuurder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 16. VERTEGENWOORDIGING

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (kan voor toepassing hieraan voldoen: de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek. Zij worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De Raad van Bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd vijf volle dagen voor de algemene vergadering.

Artikel 17. AANWEZ!GHELDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, te ondertekenen.

Artikel 18. BUREAU

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door een bestuurder door diens collega's aangeduid, of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. De voorzitter van de vergadering duidt de secretaris aan. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De verslagen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders die zulks wensen. Deze verslagen worden in een speciaal register bijgehouden. De volmachten worden gehecht aan de verslagen van de vergaderingen waarvoor zij zijn gegeven.

HOOFDSTUK V - BOEKJAAR-JAARREKENINGEN-DIVIDENDEN-WINSTVERDELING

Artikel 23. BOEKJAAR - BESCHEIDEN

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

De bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen. Artikel 24. WINSTVERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst, binnen de beperkingen hiertoe door de wet gesteld.

HOOFDSTUK VI - ONTBINDING EN VEREFFENING.

Artikel 26. VEREFFENING

Bij ontbinding worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders als vereffenaars beschouwd. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikelen 185, 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten alle tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen.

.

De vennootschap kan ook in één enkele akte worden ontbonden en vereffend, onder de voorwaarden en binnen de beperkingen hiertoe door de wet gesteld.

HOOFDSTUK VII - ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 27. Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt uitdrukkelijk verwezen naar de ' wettelijke bepalingen terzake.

ZESDE BESLISSING: MACHTEN TOT UITVOERING

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BVBA Accountantskantoor Decostere 8( C°, te 8580 Avelgem, Burchthof 10/11, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

voor eensluidende analytisch uittreksel---------

Worden hierbij tegelijk neergelegd :

- expeditie van de akte

- gecoordineerde statuten

(getekend) notaris Eric Deroose

, Voor-

4 behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/11/2013
ÿþOndernemingsnr : 0874.968.902

Benaming

(voluit) : CADUS

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9831 SINT-MARTENS-LATEM (DEURLE), PONTSTRAAT 926 (volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL TOT FUSIE DOOR OVERNEMING VAN DE NV "FLANDERS MEAT GROUP LAR" EN DE NV "SLACHTHUIS VERHELST" DOOR DE NV "CADUS"

Uit het voorstel tot fusie door overneming van de NV "FLANDERS MEAT GROUP LAR" en van de NV "SLACHTHUIS VERHELST" door de NV "CADUS" dd. 23/1012013 blijkt:

V. dat de bestuursorganen van de NV "CADUS", de NV "FLANDERS MEAT GROUP LAR" en de NV "SLACHTHUIS VERHELST" aan hun respectieve aandeelhouders voorstellen om, in toepassing van de artikelen 676, 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tot fusie over te gaan door overneming van de NV "FLANDERS MEAT GROUP LAR" en van de NV "SLACHTHUIS VERHELST" door de NV "CADUS", waarbij alle rechten en verplichtingen van de over te nemen vennootschappen overgaan op de ovememende vennootschap, welke laatste reeds houder is van aile aandelen van de over te nemen vennootschappen;

2/. dat de ovememende naamloze vennootschap "CADUS", met zetel te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Pontstraat 92B en met ondememingsnummer 0874.968.902, volgend doel heeft:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

- het adviseren, beheren, aanleggen van vermogens, zowel roerende als onroerende;

- het verlenen van assistentie op gebied van management, engineering en consulting, technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies;

- het verwerven, aanhouden en beheren van participaties onder welke vorm ook, in Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen;

- het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering en deelname onder de vorm van aandelen of obligatieleningen in diverse vennootschappen;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

- het verlenen van logistieke diensten in de ruimste zin van het woord, zoals, onder meer, ten titel van voorbeeld, de boekhouding, het aankopen, het onderhandelen en onderhouden van relaties met onder andere de banken en verzekeraars, teneinde, ondermeer, deze diensten te centraliseren ten behoeve van de met de vennootschap verbonden of andere ondernemingen.

--- evenals het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van aile goederen en diensten, welke met haar maatschappelijk doel verband houden. Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, ambachtelijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en alsook ermee samenwerken of fusioneren. Zjj. kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 f

»el

A

Med Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

1V Ë É R GE L EG D

111111!111J11.1!111111,11111111111*1~16379~

25 06«. 2013

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Unifie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, bestuursmandaten vervullen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig, of uit de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel der vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.";

3/. dat de over te nemen naamloze vennootschap "FLANDERS MEAT GROUP LAR", met zetel te 8930 Menen, Lar 30 P en met ondememingsnummer 0894.322.578, volgend doel heeft:

"De vennootschap heeft tot doel:

- het slachten van vee en de valorisatie van slachtafval.

- het beheer van een onroerend vermogen alsmede aile handelingen die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

evenals het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten, welke met haar maatschappelijk doel verband houden. Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, ambachtelijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat, Zij kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, bestuursmandaten vervullen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig, of uit de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, of andere werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen; dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze wetten of bepalingen voldoet.

De algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel der vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.";

4f dat de over te nemen naamloze vennootschap "SLACHTHUIS VERHELST", met zetel te 9240 Zele, Baaikensstraat 33 en met ondememingsnummer 0418.855.502, volgend doel heeft:

"De vennootschap heeft tot doel:

- het slachten van vee en de valorisatie van slachtafval.

- het beheer van een onroerend vermogen alsmede alle handelingen die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

--- evenals het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten, welke met haar maatschappelijk doel verband houden. Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, aile commerciële, ambachtelijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. Zij kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, bestuursmandaten vervullen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig, of uit de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, of andere werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen; dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze wetten of bepalingen voldoet.

De algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel der vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.";

1.



Voor- 5/. dat alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschappen vanaf 1 juli 2013 worden geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap;

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



6.1 dat de enige aandeelhouder van de over te nemen vennootschappen daarin geen bijzondere rechten heeft, dat in die over te nemen vennootschappen geen andere effecten zijn uitgegeven, en er aldus geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend moeten worden aan de enige aandeelhouder van de over te nemen vennootschappen;

7/. dat aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen geen bijzondere voordelen worden toegekend.

Johan CASTELEIN

gedelegeerd bestuurder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: origineel exemplaar van het fusievoorstel dd. 23/10/2013



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 30.07.2013 13386-0207-032
13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.05.2012, NGL 11.07.2012 12282-0352-033
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.05.2011, NGL 07.06.2011 11149-0577-031
07/01/2011
ÿþMod

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 11004086*

~

GD

~

 -

2 9 DEC. 2010

'AN GrNT

Ondernerningsnr : Benaming 0874.968.902

(voluit) CADUS

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : PONTSTRAAT 92B - 9831 DEURLE

Onderwerp akte : VRIJWILLIG ONTSLAG BESTUURDERS, BENOEMING BESTUURDERS, VRIJWILLIG ONTSLAG GEDELEGEERD-BESTUURDER EN VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR, BENOEMING GEDELEGEERD-BESTUURDER EN VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR



Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd. 16/12/2010

Uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd. 16/12/2010 blijkt dat

- de vergadering kennis heeft genomen van het vrijwillig ontslag als bestuurders, in hoofde van volgende

natuurlijke personen, mei ingang van heden, 16/12/2010, ter vergadering mondeling aangeboden :

" Mevrouw Viviane DRUWEL, wonende te 8570 ANZEGEM, Ketsersdreef 2;

* de Heer Johan CASTELEIN, wonende te 8300 KNOKKE-HEIST, Kustlaan 81 bus 21;

" Mevrouw Danielle DUSSELIER, wonende te 8300 KNOKKE-HEIST, Kustlaan 81 bus 21;

- de vergadering volgende natuurlijke personen heeft benoemd tot bestuurders, met ingang van heden,.

" 16/12/2010, voor een duur van zes jaar :

* de Heer Johan CASTELEIN, voormeld;

* Mevrouw Danielle DUSSELIER, voormeld;

Onmiddellijk daarna hebben de bestuurders, in raad van bestuur bijeengekomen:

* kennis genomen van het vrijwillig ontslag als gedelegeerd-bestuurder en voorzitter Raad van Bestuur mei

ingang van heden, 16/12/2010, in hoofde van volgende natuurlijke persoon :

* de Heer Johan CASTELEIN, wonende te 8300 KNOKKE-HEIST, Kustlaan 81 bus 21;

* beslist om volgende natuurlijke persoon te benoemen tot gedelegeerd-bestuurder en voorzitter van de

Raad van Bestuur, met ingang van heden, 16/12/2010, voor een duur van zes jaar :

* de Heer Johan CASTELEIN, wonende te 8300 KNOKKE-HEIST, Kustlaan 81 bus 21;

Voor alle handelingen VAN DAGELIJKS BESTUUR alsook alle handelingen BUITEN DAGELIJKS BESTUUR wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden en vertegenwoordigd door de gedelegeerd-bestuurder, afzonderlijk optredend.

Johan CASTELEIN

gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o'in(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 05.07.2010 10287-0205-019
05/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.05.2009, NGL 26.05.2009 09178-0205-019
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.05.2008, NGL 05.09.2008 08720-0078-018
05/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.05.2007, NGL 31.08.2007 07663-0059-013
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.05.2016, NGL 15.07.2016 16338-0071-035

Coordonnées
CADUS

Adresse
LATEMSTRAAT 167 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande