CAFE SMILEY

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CAFE SMILEY
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 521.991.642

Publication

25/03/2013
ÿþ Moa MM 11.1

I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



~

i III IIIIIIYII611111 IIII

" 13097556*

Oudenaarde

1 4 MM 2013

Griffie

Ondernemingsar : Benaming San G kâ

(voluit) : (verkort) Café Smiley

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Heufkensstraat 157, 9630 Zwalm

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op 12 maart 2013 hebben de ondergetekenden :

De heer Schepens Werner, wonende Kloosterweg 10, 9700 Oudenaarde, geboren te Oudenaarde op 5 april 1971, N.N. 71.04.05-145-60,

en

Mevrouw Moura Dias, Fariddy, wonende Zuidlaan 16, 9630 Zwalm, geboren te Goiânia, Goias, Brazilië op 21/04/1979, N.N. 79.04.21-358-20,

besloten een vennootschap onder firma op te richten.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma.

Haar naam luidt : " Café Smiley ".

De benaming zal steeds worden voorafge-Tgaan of gevolgd door de bewoording "vennootschap onder firma" of afgekort "1/.0.F,".

De maatschappelijke zetel is gevestigd op het adres: Heufkensstraat 157, 9630 Zwalm (Sint-Denijs-Boekel).

De zetel mag bij beslissing van de zaakvoerder(s) naar elke andere plaats in het land worden overgebracht

De vennootschap heeft tot doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze :

Het uitbaten van een of meerdere cafés, tavernes, brasserieën, restaurants, voedings- en horecazaken; Het verzorgen van recepties, feestelijkheden en evenementen; catering en traiteurdienst; in het algemeen het verrichten van alle activiteiten en het aanbieden van alle diensten in de sectoren voeding en horeca, evenals alle verwante en ondersteunende activiteiten en diensten;

Het organiseren, begeleiden en ondersteunen van diverse manifestaties, projecten evenementen, feestelijkheden, attracties, divers amusement en ontspanning, incluis de verhuring en de terbeschikkingstelling van technisch materiaal en benodigdheden hiervoor;

De verhuring en terbeschikkingstelling van vergaderruimtes voor diverse doeleinden;

De fabricage van, de groot- en kleinhandel en de handelsbemiddeling in : voedingswaren, dranken, toeleveringsproducten en toebehoren voor de horeca, diverse intermediaire producten, fabricaten en halffabricaten, grondstoffen, afvalstoffen, diverse consumentenartikelen, loten van falingen,

tweedehandse goederen, menigvuldige goederen;

Consultancy en adviesverlening inzake technische aangelegenheden; tevens inzake management en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

beheer; Diverse zakelijke dienstverlening.

Het commercialiseren onder welke vorm ook van toepassingen inzake voormelde werkzaamheden,

Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend en onroerend patrimonium;

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, Zij kan optreden als managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als holdings instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

De vennootschap is opgericht vanaf heden voor onbepaalde duur.

Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1.000 EUR (duizend euro) en is verdeeld in 100 (honderd) aandelen zonder nominale waarde.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna uiteengezet, en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot volgende inbreng in geld :

De heer Werner SCHEPENS, voornoemd, heeft ingetekend op 80 (tachtig) aandelen, die hij volledig voistort voor een totaal van 800,00 EUR (achthonderd euro).

Mevrouw Moura Dias, Fariddy, voornoemd, heeft ingetekend op 20 (twintig) aandelen, die zij volledig volstort voor een totaal van 200 EUR (tweehcnderd euro).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering, vcor een periode te bepalen door de algemene vergadering en zijn steeds door haar afzetbaar.

De algemene vergadering beslist over de bezoldiging van de zaakvoerder(s),

De zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij gezamenlijk bij unanimiteit te beslissen. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan beslissen zij als college.

De vennootschap wordt geldig verbonden tegenover derden en in rechte door de enige zaakvoerder of,

indien er meerdere zaakvoerders zijn, door iedere zaakvoerder afzonderlijk tenzij dit niet met het doet van

de vennootschap in verband staat.

De handtekening en medewerking van alle zaakvoerders is evenwel vereist bij

1)Het kopen en verkopen, huren en verhuren van onroerende goederen,

2)Het aangaan en verstrekken van leningen, het verlenen van zakelijke rechten en zakelijke zekerheden,

het aangaan van borgtochten ten faste van de vennootschap, het verbinden van de vennootschap voor de

schulden van derden, of zich jegens derden borg stellen,

3)Het in dienst nemen en het ontslaan van personeel,

4)Het voeren van rechtsgedingen, het aangaan van dadingen, compromissen of akkoorden,

5)1-let aangaan van rechtshandelingen, anders dan hiervoor genoemd, waarvan het belang of de waarde of

het bedrag gelijk is aan of groter is dan 2.500 EUR (tweeduizendvijfhonderd euro).

Iedere vennoot heeft onbeperkt recht van inzage in de boekhouding van de vennootschap. Hij kan zich laten bijstaan door een accountant. Zijn inzage- en controlebevoegdheden hebben betrekking op al de documenten van de vennootschap.

, ~"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De gewone jaarlijkse vergadering van al de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de derde maandag van de maand juni om 9.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding of ingeval van rechterlijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, genomen met eenparigheid van stemmen.

Artikel 39, 3°, 39, 5° en 43 van het Wetboek van Vennootschappen zijn niet van toepassing.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal er tot vereffening overgegaan worden door de zorgen van de vennoten. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de nettoactiva onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigd.

Voor alle geschillen tussen de vennootschap, haar vennoten, haar zaakvoerders en vereffenaars met betrekking tot zaken van de vennootschap en de uitvoering van onderhavige statuten, zijn alleen de rechtbanken van het arrondissement van de maatschappelijke zetel bevoegd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk van afziet.

Overgangsbepalingen

Aanvang werking en afsluiting eerste boekjaar

De vennootschap vangt haar werking aan vanaf heden.

Het eerste boekjaar vangt aan vanaf de oprichting en loopt tot 31 december 2014.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zat plaatsvinden in 2015.

Zaakvoerder

Tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt aangesteld ; de heer Schepens Wemer,

voornoemd en die zijn mandaat aanvaardt.

Voor eensluidend uittreksel,

Wemer Schepens

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd : exemplaar oprichtingsakte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CAFE SMILEY

Adresse
HEUFKENSSTRAAT 157 9630 ZWALM

Code postal : 9630
Localité : Beerlegem
Commune : ZWALM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande