CALLEEUW & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CALLEEUW & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.050.942

Publication

10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.09.2012, NGL 31.05.2013 13150-0069-008
18/01/2013
ÿþ MOd Wal 11.1

'(DD

I MI 1111 IN 1

*i3oiiiza*

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

NEERGELEGD

- 8 JAN, 2013

REc'H L :`'i~~ff~

KOO~~-~

------ ._ - ~- ENT

Ondernemingsnr : 0898.050.942

Benaming

(voluit) : CALLEEUW & CO

(verkort);

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9870 Zulte, Beekstraat 39

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding met aanstelling vereffenaar

Er blijkt uit een akte verleden voor Xavier Van den Weghe te Zulte op 28 september 2012, Geregistreerd Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Deinze op 02 oktober 2012, Boek 507 Blad 83 Vak 5. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). Vr. de ea. Inspecteur (get.) Colombie Koen, Adj.-Financieel assistent, dat de BVBA "CALLEEUW & CO", met zetel te 9870 Zulte, Beekstraat 39, met ondememingsnummer 0898.050.942, de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit  Verslagen

De vergadering beslist om geen lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder in datum van dato elf augustus tweeduizend en twaalf, en het verslag van de bedrijfsrevisor de Burgerlijke Coöperatieve vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door de heer Wim Van De Walle, vennoot en bedrijfsrevisor, de dato zevenentwintig september tweeduizend en twaalf opgemaakt overeenkomstig artikel 181 § 1, derde lid van het wetboek van vennootschappen, over vervroegde ontbinding van de vennootschap, van de BVBA "CALLEEUW & CO", gevestigd te 9870 Zulte, Beekstraat 39.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende, Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door de heer Wim Van De Walle, vennoot en bedrijfsrevisor, werd op 21 september 2011 door de zaakvoerder van de BVBA Calleeuw & Co, de heer Galleeuw Willy, aangesteld om ingevolge artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, een verslag op te stellen aangaande de boekhoudkundige staat van activa en passiva per 30 juni 2012, van de BVBA Calleeuw & Co, met maatschappelijke zetel te 9870 Zulte, Beekstraat 39 naar aanleiding van de ontbinding van de vennoot-schap.

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen heeft de zaakvoerder van de BVBA Calleeuw & Co een boekhoudkundige staat, afgesloten op 30 juni 2012, opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 84.127,82 EUR en een netto-actief van 55,954,85 EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van de volledigheid van de fiscale en sociale schulden.

Opgemaakt te Melle op 27 september 2012

Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

Vertegenwoordigd door

Wim Van De Walle

Vennoot - Bedrijfsrevisor"

Tweede besluit  Vervroegde ontbinding en in vereffeningstelling der vennootschap

De algemene vergadering beslist dat de vennootschap BVBA "CALLEEUW & CO", voornoemd, voortijdig ontbonden wordt en in vereffening treedt vanaf heden, 28 september 2012.

Derde besluit  Ontslag zaakvoerder

De algemene vergadering beslist tot het ontslag van de zaakvoerder, De heer Willy Calleeuw, voornoemd, dewelke alhier tussenkomt en verklaart haar ontslag te aanvaarden;

Vierde besluit  Benoeming vereffenaars

De vergadering besluit volgende vereffenaar te willen benoemen: de Heer Willy Calleeuw, voornoemd, dewelke alhier aanwezig is en verklaart deze functie te aanvaarden.

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondergetekende notaris inforrneert dat, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen, voormelde vereffenaar slechts in functie zal treden nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming,

De zaakvoerder hier aanwezig verklaart het nodige te zullen doen teneinde deze bevestiging te bekomen en krijgen hiertoe van de vergadering voor zoveel als nodig volmacht tot het ondertekenen van alle nodige stukken en formulieren terzake.

Vijfde besluit Bevoegdheden en emolumenten der vereffenaar

De vergadering erkent ervan op de hoogte te zijn gebracht dat het mandaat van voormelde vereffenaar slecht in functie treedt na voormelde bevestiging van de Rechtbank van Koophandel en beslist onder voorbehoud hiervan de bevoegdheden van de vereffenaar als volgt te omschrijven

De algemene vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaar kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 186 van het Wetboek van vennootschappen zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, aile vonnis-sen en arresten uit te voeren en te doen uit-voeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen,

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden tijdens een vooropgestelde termijn.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer een plaats van vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de algemene vergadering der aandeelhouders in haar eerstkomende zitting overgaan tot de benoeming van een andere vereffe-naar.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering .

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende vijf jaar bewaard worden bij gezegde vereffenaar.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Xavier Van den Weghe

Notaris

Tegelijk hiermee n ed9 ie rgel gd: exp met gecoordineerde statuten, verslag revisor, verslag zaakvoerder,

benoeming vereffenaar ~p~y~,

(4~~a ~. 4#/2/geve---

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

oor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/02/2012
ÿþVoor-behoude:

aan het Belgisch Staatsbla

Ih~

Met Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0898.050.942

Benaming

(voluit) : CALLEEUW & CO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9870 Zulte, Beekstraat 39

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING -- WIJZIGING BOEKJAAR  VERPLAATSING JAARVERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Xavier Van den Weghe, te Zulte, op 29 december 2011, dragende de volgende vermelding van registratie: "Geregistreerd twee bladen geen verzendingen te DEINZE op 3 januari 2012 Boek 505 Blad 72 Vak 5 Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00) vr. De ea. Inspecteur, (get.) Colombie Koen Adj: Financieel assistent", dat de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CALLEEUW & CO", met zetel te 9870 Zulte, Beekstraat 39, samengekomen zijn en onder meer volgende beslissingen hebben genomen, met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit  Wijziging Boekjaar

a. Wijziging van het boekjaar : De vergadering beslist het boekjaar te brengen tot een boekjaar dat begint op één oktober om te eindigen op dertig september van het volgende jaar.

b. wijziging der statuten. Ingevolge de genomen beslissing besluit de vergadering de eerste zin van artikel 35 der statuten te wijzigen als volgt :

"Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober en eindigt op dertig september van het volgende jaar

c. verlenging huidig boekjaar : de vergadering beslist hel huidig boekjaar, dal begonnen is op 1 januari 2011, zal lopen tot en met 30 september 2012,

Tweede besluit - Verplaatsing jaarvergadering.

a. Verplaatsing Algemene Vergadering: de vergadering beslist de algemene vergadering te verplaatsen van 20 april om 14.00 uur naar de 1 februari om 14.00 uur

b. Aanpassing der statuten: de derde alinea van artikel 21 van de vennootschap wordt gewijzigd als volgt :

" De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

gehouden op 1 februari om 14.00 uur (...)."

c. Volgende jaarvergadering: de vergadering beslist om de volgende jaarvergadering, over het boekjaar dat begonnen is op 1 januari 2011, te houden op 1 februari 2013 om 14.00 uur.

Derde besluit  Coördinatie van de statuten

Vierde besluit -- Volmacht ondememingsloket

De vergadering geeft hierbij volmacht aan de BVBA "BENEFACTA", vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer Geert REYNAERT, boekhouder, kantoor houdende te 9870 Zulte, Kouterweg 11 om, ingevolge de genomen besluiten, de nodige wijzigingen aan te brengen in het ondernemingsloket.Voor eensluidend uittreksel

Getekend door notaris Xavier Van den Weghe, met standplaats te Zulte

,NEERGELEGD

Pr K

V'Clrl T(=

2 ,J JAN. 2012

*12032877*

Billagen-bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijkneergelegd:uítgífte,gecoordíneerde.statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, h-fzi' Van` èerso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.04.2011, NGL 31.08.2011 11536-0157-008
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.04.2010, NGL 31.08.2010 10522-0064-007
23/03/2018 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
CALLEEUW & CO

Adresse
BEEKSTRAAT 39 9870 ZULTE

Code postal : 9870
Localité : ZULTE
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande