CAMAST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAMAST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.076.695

Publication

21/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 15.02.2014 14042-0053-013
19/02/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE REnt-r

-VAN KOORFIANDEL

0 7 FEB. 2013

DENDERMONDE

Griffie

uh1i

E

Ondernemingsnr : 0842.076.695

Benaming

(voluit) : CAMAST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Arkestraat 16, 9111 Sint-Niklaas (Belsele)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel op 09/01/2013 blijkt dat met eenparigheid van stemmen beslist werd om de maatschappelijke zetel met onmiddelijke ingang over te brengen naar 9140 Temse, Oostberg 157.

Opgemaakte te Belsele op 09/01/2013

Steven Schautteet

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/12/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11307697*

Neergelegd

23-12-2011

Griffie

Ondernemingsnr :

0842076695

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp(en) akte: Oprichting - benoemingen

Uit een akte verleden voor notaris Raf Van der Veken te Belsele - Sint-Niklaas op 19 december 2011, blijkt hetgeen volgt :

1. Vorm - Naam : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  CAMAST .

2. Zetel : Arkestraat 16, 9111 Belsele  Sint-Niklaas

3. Duur : De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de stichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. Vennoten :

a) De heer SCHAUTTEET Steven, en zijn echtgenote,

b) Mevrouw VAN GOETHEM Martine Gerardine, samenwonend te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Arkestraat 16. Gehuwd onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Raf Van der Veken te

Belsele op vijfentwintig februari tweeduizend, niet gewijzigd.

5. Maatschappelijk kapitaal : Het kapitaal, volledig geplaatst, bedraagt 350.000,00 euro, vertegenwoordigd door 3.500 aandelen zonder nominale waarde.

6. Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal : Speciën voor een bedrag van 85.400,00 euro en Inbreng in natura: 98 aandelen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Schautteet Steven , met zetel te 9111 Belsele-Sint-Niklaas, Arkestraat 16, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0894.725.525, voor een totale waarde van 264.600,00 euro, volledig volstort.

Met betrekking tot deze inbreng in natura werd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VCLJ Bedrijfsrevisoren, met zetel te 2000 Antwerpen, Leopoldstraat 37, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Hendrik Van Cakenberghe, bedrijfsrevisor, een verslag opgemaakt op elf december tweeduizend en elf waarvan de conclusies luiden als volgt:

 Hoofdstuk V : Besluit

Ondergetekende, VCLJ Bedrijfsrevisoren BVBA vertegenwoordigd door dhr. Van Cakenberghe Hendrik, werd op 1 november 2011 aangesteld door de oprichters van de vennootschap BVBA CAMAST om een verslag op te stellen inzake de inbreng van roerende goederen, zijnde aandelen van de BVBA SCHAUTTEET STEVEN, ten

beloop van in totaal netto 264.600,00 Euro.

Ons onderzoek laat ons toe volgende besluiten te formuleren :

- het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen.

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

- de toegepaste methode van waardering is bedrijfseconomisch verantwoord.

- de waarderingsmethode, zoals voorgesteld door de zaakvoerders, leidt tot een waarde van 264.600,00 Euro welke overeenstemt met de fractiewaarde verbonden aan de 2.646 uit te geven aandelen die als tegenprestatie van de inbreng zullen worden verstrekt.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichtingen of, met andere woorden, dat ons verslag geen  fairness

opinion is.

Antwerpen, 11 december 2011.

(handtekening)

H. Van Cakenberghe

Bedrijfsrevisor

(zaakvoerder burg. venn. o.v.v. bvba VCLJ Bedrijfsrevisoren)

7. Boekjaar : Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni daarna.

Benaming (voluit): Camast

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9111 Sint-Niklaas, Arkestraat 16

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het eerste boekjaar zal lopen tot 30 juni 2013.

8. Reserves - winstverdeling : Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de vennoten verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

9. Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, te benoemen door de vennoten bij de oprichting, of na de oprichting door de algemene vergadering.

Werd benoemd tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap, voor de duur van vennootschap, de heer Steven Schautteet.

Werd benoemd tot gewone niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, voor de duur van vennootschap, mevrouw Martine Van Goethem.

De zaakvoerder, of iedere zaakvoerder apart indien er meerdere zijn, kan alleen handelen en heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden van beschikking en bestuur te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Ieder zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover derden en in rechte, als eiser of verweerder.

Door de zaakvoerder(s) mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overgedragen worden aan elke persoon die daartoe bekwaam geacht wordt.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een algemene vergadering hierover anders beslist.

10. Commissarissen : -

11. Doel : De vennootschap heeft tot doel :

" alle daden van beheer en management van industriële en handelsvennootschappen;

" het verlenen van bijstand inzake management zowel bij wijze van managementadvies, als door rechtstreekse deelname aan het bestuur, het uitvoeren van opdrachten in uitvoering van managementscontracten, zonder dat deze opsomming beperkend is;

" het nemen van allerhande participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten ondernemingen;

" de aankoop en verkoop van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen aller aard; de bemiddeling bij dergelijke operaties, de oprichting aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor derden ten titel van aanneming van alle gebouwen of constructies; het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden; het verrichten van alle studies, het uitmaken van alle ontwerpen; ook voor rekening van derden en het verlenen van adviezen in verband met bovenvermelde activiteiten. Het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren , huren, onderverhuren en onderhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen; het verrichten van geldleningen en het stellen van waarborgen door derden; dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als hoofdhandelaar of als agent, in binnen- en buitenland, het in leasing nemen of geven van alle onroerende goederen, het optreden als beroepsoprichter en bouwpromotor.

Deze opsomming is aanwijzend maar niet beperkend.

Zij mag alle nijverheids-, handels-, financiële-, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid en in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

12. Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand december om tien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald, en voor de eerste maal in 2013.

Er zijn geen speciale voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

13. Ondergetekende notaris bevestigt de storting van 85.400,00 euro voor de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL. Notaris Raf Van der Veken.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CAMAST

Adresse
OOSTBERG 157 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande