CAMINO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CAMINO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 840.975.647

Publication

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 12.07.2013 13318-0524-017
23/11/2011
ÿþ Me 12.0

! fit l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 0 NOV. 2011

RECHT VAN

KOOPHAND GENT,

11111

"11176294"

V< beh c aar Bel± Staa'

Zetel:

De zetel is gevestigd te 9031 Gent (Drongen), Landegemstraat 10

Duur:

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zo in België ais in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij ais tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij,. managementvennootschap,

syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op aile domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit: alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet, van vier december negentienhonderd negentig en latere

uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor' zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen ondermeer:

1. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden ais makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende' aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen;; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of: nemen, onderhuren of verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen, en uitbaten, beheren van aile onroerende; goederen in de breedste zin, zoals appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden,, wouden, waters en domeinen.

2. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service-flats, rusthuizen, winkels,' horecauitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : ptÿp, 437-S . (~ ~ Benaming

(voluit) : CAMINO

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Landegemstraat 10, 9031 Gent (Drongen)

Onderwerp akte : Oprichting

Letterlijk uittreksel uit een akte verleden voor notaris Angélique VANDAELE, te Gent  Sint-penijs-Westrem, op 28 oktober tweeduizend en elf, afgeleverd vóór registratie

Vennoten:

1. Mevrouw CALLENS Claudia Paule Carla, bestuurder van vennootschappen, geboren te Kortrijk op elf februari negentienhonderd zeventig, nationaal nummer 70.02.11 304-74, echtgenote van de heer Bohez Jurgy, wonende te 8790 Waregem, Piste 8.

2. De heer CALLENS Joost Gabriel Kamiel, bestuurder van vennootschappen, geboren te Kortrijk op zestien. juli negentienhonderd zevenenzestig, nationaal nummer 67.07.16 203-94, echtgenoot van mevrouw Van Acker Ann Magdalena Maria, wonende te 9831 Sint-Martens-Latem, Pontstraat 118.

Naam en rechtsvorm:

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Zij draagt de benaming: CAMINO

9den$Bek in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

3. Het organiseren en beheren van manifestaties van om het even welke aard, met inbegrip van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmee verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten,

logistieke en intellectuele bijstand.

4. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals :

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

5. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van aile bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

6. Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

7. Trading in de meest ruime zin.

B. De aankoop, verkoop, huur, verhuur, onderhoud, plaatsing,

herstelling, fabricatie, invoer, uitvoer, ontwikkeling, conceptie, inplanting en organisatie, financiering en leasing, evenals alle industriële, handels-, financiële, roerende- en onroerende verrichtingen, hoegenaamd ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op gegevensverwerkende systemen of gedeelten ervan, zowel wat betreft de apparatuur, de programmatie als de benodigdheden in verband ermee; machines, apparaturen, installaties en inrichtingen; rollend materieel, zowel personenwagens, lichte vrachtwagens, - kampeerwagens en mobilhomes; bureelinrichtingen, meubileringen, onroerende goederen en opslagruimten; industriële inrichtingen. Het verstrekken van adviezen omtrent het voorgaande en alle aanverwante goederen en diensten, evenals de uitvoering van alle gegevensverwerking en gegevensanalysen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurder en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Bedrag van hel maatschappelijk kapitaal en samenstelling:

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op zesenzeventig miljoen honderdtwintig duizend euro (76.120.000,00

euro).

Het is vertegenwoordigd door zevenduizend zeshonderd en twaalf (7.612) aandelen, zonder aanduiding

van nominale waarde met stemrecht.

Ieder kapitaalaandeel vertegenwoordigt één/zevenduizend zeshonderd en twaalfde van het maatschappelijk

kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en volgestort.

Deze aandelen worden met het oog op de samenstelling en de werking van de raad van bestuur, de

regeling inzake de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid en de regeling inzake de aandelenoverdracht

en aandelenovergang in twee categorieën verdeeld, namelijk:

- Categorie A, samengesteld uit drieduizend zevenhonderd veertien (3.714) aandelen, dragende de

nummers 1 tot en met 3.714.

- Categorie B, samengesteld uit drieduizend achthonderd achtennegentig (3.898) aandelen, dragende de

nummers 3.715 tot en met 7.612.

Op de kapitaalaandelen werd ingeschreven ais volgt:

INBRENG IN NATURA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Mevrouw Claudia Callens verklaart in te schrijven op de drieduizend zevenhonderd veertien (3.714) aandelen van categorie A tegen de prijs van tienduizend (10.000) euro per aandeel

De heer Joost Callens verklaart in te schrijven op de drieduizend achthonderd achtennegentig (3.898) aandelen van categorie B tegen de prijs van tienduizend (10.000) euro per aandeel en op de wijze hierna uiteengezet, dit door inbreng in natura zoals beschreven in de akte.

Voorschreven inbreng werd nader beschreven in het verslag van Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 A bus 42, vertegenwoordigd door de heer Yves Christiaens waarvan de besluiten luiden als volgt:

"De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap CAMINO bestaat uit de inbreng van een pakket aandelen ter waarde van 76. l20.000 euro.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 7.612 aandelen van de naamloze vennootschap CAMINO, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Roeselare, 27 oktober 2011

(handtekening Yves Christiaens)"

Ter vergoeding van de gedane inbreng worden:

-aan mevrouw Claudia Callens drieduizend zevenhonderd veertien (3.714) volledig volgestorte aandelen van categorie A zonder aanduiding van nominale waarde met stemrecht toegekend,

-aan de Heer Joost Callens drieduizend achthonderd achtennegentig (3.898) volledig volgestorte aandelen van categorie B zonder aanduiding van nominale waarde met stemrecht toegekend

Tijdstip waarop de vennootschap begint te werken: vanaf haar oprichting

Overdracht van effecten

Behoudens de dwingende wetsbepalingen voorzien in artikel 510 van het Wetboek van vennootschappen, zijn volgende regels van toepassing:

De aandelen A kunnen vrij overgedragen worden tussen de aandeelhouders van groep A onderling. De aandelen B kunnen vrij overgedragen worden tussen de aandeelhouders van groep B onderling.

De overdracht van aandelen ingevolge erfopvolging, vereffening van huwelijksgemeenschap tussen echtgenoten of ten welke titel ook naar een echtgenoot of een bloedverwant in neerdalende of opgaande lijn is vrij.

In alle andere gevallen dan deze hiervoor genoemd verlenen de aandeelhouders van categorie A en van categorie B elkaar een voorkooprecht. Dit recht heeft betrekking op alle aandelen A en B van de vennootschap, alsook op alle eventuele warrants of converteerbare obligaties die door de vennootschap zouden uitgegeven worden. Zij verbinden zich bijgevolg geen enkele overeenkomst af te sluiten, noch onder elkaar, noch met derden, die bovenstaande titels of rechten tot voorwerp hebben, tenzij na voorafgaandelijk deze titels of rechten bij voorrang te hebben aangeboden aan de andere aandeelhouders van categorie A en van categorie B onder de hierna volgende voorwaarden en procedures.

De verboden overeenkomsten hebben betrekking zowel op de aankoop- of verkoopovereenkomsten, schenkingen, inbrengen in vennootschappen, zowel gewone inbrengen als deze die het gevolg zijn van enigerlei fusie of opslorping, vereffening van vennootschappen, het verlenen van opties, inbetalinggevingen of inpandgevingen, en in het algemeen op alle overeenkomsten of beloften tot overeenkomsten die vaststaande of zelfs eventuele, onmiddellijke of toekomstige overdrachten tot voorwerp hebben.

De termijnen worden steeds gerekend vanaf de postafstempeling van de kennisgevingen.

2. Kennisgeving van afstand of overdracht aan de raad van bestuur.

ledere aandeelhouder die wenst dat al, of een deel van zijn titels, het voorwerp uitmaken van een

rechtshandeling zoals hierboven beschreven is verplicht zijn intentie kenbaar te maken aan de raad van bestuur

bij aangetekend schrijven.

Deze kennisgeving zal omvatten:

-het aantal titels waarop de transactie betrekking heeft;

-de prijs en de betalingsvoorwaarden die aan deze titels zullen verleend worden;

-de volledige identiteit van de kandidaat-overnemer.

Het recht van de aandeelhouder om zijn titels af te staan is geschorst gedurende de procedure die de

andere aandeelhouders moet toelaten hun voorkooprecht uit te oefenen.

3. Kennisgeving aan de overige aandeelhouders A en B.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur zal binnen de veertien kalenderdagen vanaf de datum van de postafstempeling die voorkomt op de kennisgeving van de aandeelhouder de overige aandeelhouders ingevoegd A en B in kennis stellen bij aangetekend schrijven van de geplande transacties en hun uitnodigen om hun voorkooprecht uit te oefenen.

In geval deze aandeelhouders niet allemaal gekend zijn, zal de raad van bestuur de aandeelhouders verwittigen bij middel van aankondigingen die zullen geplaatst worden in een blad met landelijke verspreiding en in een blad van de streek waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

4. Beslissing aandeelhouders

De aandeelhouders A en B beschikken dan, op straf van verval, over de hierna vermelde termijnen, te rekenen vanaf de ontvangst van de betekening uitgaande van de raad van bestuur of vanaf de laatste publicatie in de pers, om hun intentie aan de raad van bestuur kenbaar te maken om de geheelheid van de aangeboden titels of het deel dat ze aanduiden te verwerven aan de prijs voorgesteld door de overdrager of bij gebrek aan prijs of bij gebrek aan akkoord onder de partijen, aan de waarde vastgesteld door de deskundige zoals hierna bepaald.

De aandeelhouders zullen hun antwoord laten kennen bij aangetekend schrijven.

5. Modaliteiten van het voorkooprecht.

De aandelen zullen in eerste instantie worden aangeboden aan de overige aandeelhouders in dezelfde categorie.

In het geval dat het aantal titels waarop de overige aandeelhouders van dezelfde categorie hun voorkooprecht hebben uitgeoefend hoger is dan het aantal beschikbare titels, zullen alle aangeboden titels toegekend worden in verhouding tot het aantal aandelen dat de overige aandeelhouders van dezelfde categorie bezitten.

In het geval dat het aantal titels waarop de aandeelhouders van dezelfde categorie A of B eventueel na maximum drie beurten van elk vijftien dagen hun voorkooprecht hebben uitgeoefend lager is dan het aantal beschikbare titels, dan worden de resterende aandelen aangeboden aan de aandeelhouders van de andere categorie B of A tenzij de aandeelhouders van de categorie van de afstanddoener binnen de maand na kennisname van de gedeeltelijke inkoop binnen hun groep aan hun aankoopbod verzaken in welk geval alle oorspronkelijke aangeboden aandelen worden aangeboden aan de houders van de andere categorie.

In het geval dat het aantal titels waarop de betrokken aandeelhouders van de andere categorie hun voorkooprecht hebben uitgeoefend, hoger is dan het aantal beschikbare titels, zullen alle beschikbare titels, worden toegekend in verhouding tot het aantal aandelen dat de aandeelhouders van de andere categorie bezitten.

In het geval dat het aantal titels waarop de aandeelhouders hun voorkooprecht hebben uitgeoefend, lager is dan het aantal beschikbare titels eventueel na maximum drie beurten van elk vijftien dagen, zal de kandidaat-overdrager niet op dit aanbod moeten ingaan en zal hij bijgevolg het in zijn kennisgeving aangeduid aantal titels tegen de daar vermelde prijs en modaliteiten aan de daar vermelde kandidaat-overnemer kunnen overdragen op voorwaarde van de goedkeuring van de Raad van bestuur zoals hierna bepaald.

6. Goedkeuringsclausule

In dit laatste geval, zal de raad van bestuur zich tegen de vervreemding kunnen verzetten bij een bijzondere beslissing, genomen  op straffe van nietigheid- binnen de veertien kalenderdagen nadat de termijn waarbinnen de betrokken aandeelhouders hun voorkooprecht kunnen uitoefenen, verstreken is.

Dit verzet tot vervreemding heeft tot gevolg dat de geplande cessie geschorst wordt voor een periode die eindigt uiterlijk zes maand na de datum waarop de aandeelhouder zijn intentie kenbaar heeft gemaakt om zijn aandelen te vervreemden.

De raad van bestuur zal gedurende deze periode het recht hebben een vaste koper of kopers aan te duiden en dit onder dezelfde voorwaarden en modaliteiten als deze die voorgesteld werden door de kandidaat-overdrager.

Bij gebreke zullen de titels vrij verhandelbaar zijn na het verstrijken van deze periode, maar dit binnen de periode van één maand te rekenen vanaf de dag waarop ze vrij verhandelbaar zijn geworden. Is dit niet gebeurd dan zal de vervreemding opnieuw moeten onderworpen worden aan de hierboven geschetste procedure van voorkoop.

7. Aanstellen deskundige.

Bij gebrek aan akkoord onder de betrokken aandeelhouders over de prijs of de waarde, of bij gebrek aan overeenkomst waarin een prijs wordt uitgedrukt, zal elke partij een deskundige aanduiden.

De derde deskundige wordt aangeduid door beide reeds aangestelde deskundigen. De drie deskundigen vormen samen een college dat beraadslaagt en beslist zoals elk beraadslagend orgaan (met meerderheid van stemmen).

Het college van deskundigen dient zijn verslag neer te leggen binnen de maand na aanstelling. Indien één van de partijen zijn deskundige niet aanduidt of de aangestelde deskundigen de derde deskundige niet aanduiden en dit binnen de vijftien dagen na verzoek hiertoe door één der partijen geschiedt de benoeming door de bevoegde rechter op initiatief van de meest gerede partij.

8. Waardebepaling van de aandelen

De waarde van de aandelen zal bepaald worden op basis van minstens vier gebruikelijke criteria (zoals bij voorbeeld de rendementswaarde, de substantiële waarde, discounted cash-flow), waarbij rekening dient gehouden te worden met de specificiteit van de vennootschap en waarbij de deskundige het gewicht van elk criterium en de gehanteerde intrestvoeten moet verantwoorden in functie van de aard van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Het verslag van de deskundige om de partijen te binden dient duidelijk aan te tonen op welke wijze rekening werd gehouden met de aard en de specificiteit van de vennootschap bij het hanteren van de criteria en de gebruikte intrestvoeten met de nodige motivering hieromtrent.

Indien de prijs, door de deskundige vastgesteld, minstens twintig procent lager is dan de voorgestelde prijs van de kandidaat-overdrager, zal deze het recht hebben zijn bod in te trekken en zijn titels te behouden.

Indien de prijs, door de deskundige vastgesteld, minstens twintig procent oger is dan de voorgestelde prijs van de kandidaat-overdrager, zullen de aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend de mogelijkheid hebben te verzaken aan de geplande overname.

In dit geval zal de kandidaat-overdrager de aldus vrijgekomen aandelen kunnen vervreemden aan de kandidaat-overnemer aan de prijs die minstens even hoog is als de prijs door de kandidaat-overdrager voorgesteld.

De beslissing tot intrekking van het bod tot verkopen door de kandidaat-overdrager of de beslissing tot verzaking aan het voorkooprecht door de begunstigde van het voorkooprecht, moeten aan de raad van bestuur en de aandeelhouders betekend worden bij aangetekend schrijven binnen de acht kalenderdagen vanaf de vaststelling van de prijs door de aangestelde deskundige.

9. Betaling eigendomsoverdracht.

In het geval er een akkoord bestond over de prijs, zal deze moeten betaald worden binnen de twee maanden te rekenen vanaf het einde van de procedure van uitoefening van het voorkooprecht.

In geval er geen akkoord was over de prijs, zal de prijs moeten betaald worden binnen een periode van twee maanden te rekenen vanaf het vaststellen van de prijs door de aangestelde deskundige.

De eigendomsoverdracht vindt plaats op het ogenblik dat de prijs volledig betaald is.

Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, tenminste bestaande uit het minimum aantal leden voorzien door het Wetboek van vennootschappen, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd door de algemene vergadering voor ten hoogste zes jaar en ten allen tijde door haar afzetbaar. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De raad van bestuur zal steeds samengesteld zijn uit minimum één lid verkozen onder de kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen van categorie A en minimum één lid verkozen onder de kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen van categorie B, met dien verstande dat het aantal bestuurders van categorie A steeds gelijk moet zijn aan het aantal bestuurders van categorie B.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

De opdracht van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin de opdracht vervalt.

De raad van bestuur kan onder zijn Leden een voorzitter aanstellen die de raad alsmede de algemene vergaderingen zal voorzitten.

De vennootschap wordt in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder meer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee gezamenlijk handelende bestuurders, waarvan één de houders van de aandelen van categorie A vertegenwoordigt en één de houders van de aandelen van categorie B vertegenwoordigt;

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

Winstverdeling:

De winst wordt jaarlijks bestemd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van

vennootschappen.

Jaarvergadering vennoten:

De gewone algemene vergadering - ook jaarvergadering genoemd - wordt gehouden de derde vrijdag van

de maand juni om 10.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende

werkdag plaats, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of elke andere plaats in België aangeduid in de

oproepingen.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

Voorwaarden voor toelating en uitoefening van het stemrecht:

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste twee werkdagen vóôr de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste twee werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De vervulling van deze formaliteit is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Begin en einde van het boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde

kalenderjaar.

Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2012.

Benoeming eerste bestuurders

De volgende personen worden benoemd tot bestuurders voor een periode van zes jaar te rekenen vanaf

heden:

1. Mevrouw CALLENS Claudia Paule Carla, bestuurder van vennootschappen, geboren te Kortrijk op elf februari negentienhonderd zeventig, nationaal nummer 70.02.11 304-74, echtgenote van de heer Bohez Jurgy, wonende te 8790 Waregem, Piste 6, zijnde "bestuurder categorie A."

2. De heer CALLENS Joost Gabriel Kamiel, bestuurder van vennootschappen, geboren te Kortrijk op zestien juli negentienhonderd zevenenzestig, nationaal nummer 67.07.16 203-94, echtgenoot van mevrouw Van Acker Ann Magdalena Maria, wonende te 9831 Sint-Martens-Latem, Pontstraat 116, zijnde "bestuurder categorie B."

Hun mandaat eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend en zeventien.

Deze benoemingen zullen slechts effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOLMACHT

Volmacht wordt verleend aan BVBA Delboo  Deknudt met zetel te 1140 Brussel, Optimismelaan 1813 met ondernemingsnummer 0883.715.134 om alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen die nodig zijn om de vennootschap te laten inschrijven in de Kruispuntbank der Ondernemingen en bij de BTW-administratie en om alle wijzigingen aan te brengen aan deze inschrijvingen en ten dien einde alles te doen wat nuttig of noodzakelijk is

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte de dato 28/10/2011

- verslag van de oprichters

- verslag van de bedrijfsrevisor

Notaris Angélique Vandaele

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

01/06/2015
ÿþ - Mod wort' 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111

*15076725*

NEERGELEGD

2 0 -05- 20i5

RECH! KOOPI~i'A,~~TeT~~~,T

~--

Ondernemingsnr : 0840.975.647

Benaming

(voluit) : CAMINO

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9031 Drongen, Landegemstraat 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot partiële splitsing van Camino door oprichting van twee nieuwe vennootschappen

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben op 18 mei 2015 beslist het onderhavig splitsingsvoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen, voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen en dit overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een splitsing tot stand te brengen van de te splitsen vennootschap die de overdracht van een deelvan het vermogen, zowel: de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschappen tot gevolg heeft en dit overeenkomstig' de beschikkingen van de artikelen 677 en 682 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat de te, splitsen vennootschap ophoudt te bestaan:

-de te splitsen vennootschap Camino, naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 9031 Drongen, Landegemstraat 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Gent onder het ondernemingsnummer BE 0840.975.647;

-de overnemende vennootschap ALICA, met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Piste 6, in te schrijven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Kortrijk, in oprichting;

-de ovememende vennootschap PIWITO, met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Bredestraat 130, in te schrijven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Gent in oprichting.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog, op de verwezenlijking van de splitsing onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het; volgende splitsingsvoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

1.Wettelijke bepalingen

1.1.Identificatie van de betrokken vennootschappen

1.1.1.Identificatie van de te splitsen vennootschap

Oprichting

De naamloze vennootschap CAMINO werd opgericht op 28 oktober 2011 bij akte verleden voor notaris Angélique Vandaele, kantoor houdend te Gent (Sint-Denijs-Westrem). De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad d.d. 23 november 2011 onder het nummer 11176294. Camino wordt hierna genoemd "de te splitsen vennootschap".

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden sinds oprichting nog niet gewijzigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9031 Gent (Drongen), Landegemstraat 10.

Kapitaal

Het kapitaal bedraagt E 76.120.000,00, Het is verdeeld in 7,612 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is volledig volstort.

Doel

De vennootschap heeft volgend doel:

"De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten ais holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op aire domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere

uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen ondermeer.

1. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen, en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

2. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service-flats, rusthuizen, winkels, horecauitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

3. Het organiseren en beheren van manifestaties van om het even welke aard, met inbegrip van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- ars in buitenland, en alles wat daarmee verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten,

logistieke en intellectuele bijstand.

4. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals :

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter,

5, Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin,

6. Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijft- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

7, Trading in de meest ruime zin.

8. De aankoop, verkoop, huur, verhuur, onderhoud, plaatsing,

herstelling, fabricatie, invoer, uitvoer, ontwikkeling, conceptie, inplanting en organisatie, financiering en leasing, evenals alle industriële, handels-, financiële, roerende- en onroerende verrichtingen, hoegenaamd ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op gegevensverwerkende systemen of gedeelten ervan, zowel wat betreft de apparatuur, de programmatje als de benodigdheden in verband ermee; machines, apparaturen, installaties en inrichtingen; rollend materieel, zowel personenwagens, lichte vrachtwagens, - kampeerwagens en mobilhomes; bureelinrichtingen, meubileringen, onroerende goederen en opslagruimten; industriële inrichtingen, Het verstrekken van adviezen omtrent het voorgaande en aile aanverwante goederen en diensten, evenals de uitvoering van alle gegevensverwerking en gegevensanalysen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn,

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder aile hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurder en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake,

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake."

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

-Claudia Callens, wonende te 8790 Waregem, Piste 6, bestuurder

-Joost Callens, wonende te 9800 Deinze, Bredestraat 130, bestuurder.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Gent onder het ondememingsnummer BE 0840.975.647.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

-Claudia Callens, voornoemd: 3.714 aandelen categorie A;

-Joost Callens, voornoemd: 3.898 aandelen categorie B;

1.1.2.Identificatie van de overnemende vennootschappen

1.1.2.1 ALICA

De commanditaire vennootschap op aandelen ALICA zal naar aanleiding van onderhavige partiële splitsing worden opgericht bij akte te verlijden voor notaris Angélique Vandaele, kantoor houdend te Gent (Sint-Denijs-Westrem) en zal hierna worden genoemd ALICA.

Volgens de ontwerpstatuten zal de op te richten vennootschap:

-de maatschappelijke zetel vestigen te 8790 Waregem, Piste 6;

-een kapitaal bij oprichting hebben van E 9.095.000,00;

-het kapitaal verdelen over 9.095 aandelen zonder vermelding van nominale waarde;

-het maatschappelijk kapitaal bij de oprichting volledig volstorten;

-als doel hebben:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheersmaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zijn competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting evenwel van handelingen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen onder meen

-Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten ais bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren enfof besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin,

-Advies, bijstand en know-how verlenen in aile domeinen waarin zij competent is, zoals human -- resources management in de meest ruime zin (selectie, rekrutering, assessement, feedbackgesprekken, opleiding, ...), marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

. , ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

" onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

" beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

-Land- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten.

-Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels horeca uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, ln huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen,

-Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of  verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

-De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- ais in buitenland, en alles wat daarmee verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

-Trading in de meest ruime zin.

De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake."

1.1.2.2 PIWITO

De commanditaire vennootschap op aandelen PIWITO zal naar aanleiding van onderhavige partiële splitsing worden opgericht bij akte te verlijden voor notaris Angélique Vandaele, kantoor houdend te Gent (Sint Denijs-Westrem) en zal hierna worden genoemd PIWITO.

Volgens de ontwerpstatuten zal de op te richten vennootschap:

-de maatschappelijke zetel vestigen te 8900 Deinze, Bredestraat 130;

-een kapitaal bij oprichting hebben van ¬ 10.935.000,00;

-het kapitaal verdelen over 10.935 aandelen zonder vermelding van nominale waarde;

-het maatschappelijk kapitaal bij de oprichting volledig volstorten;

-als doel hebben:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, hetzij ais tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheersmaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zijn competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting evenwel van handelingen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen onder meer:

-Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van aile managementbijstand, het waarnemen van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

r mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het

adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

-Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals human  resources management in de meest ruime zin (selectie, rekrutering, assessement, feedbackgesprekken, opleiding, ...), marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

" onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

" beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

-Land- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten.

-Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels horeca uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

-Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden ais makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven Of nemen, onderhuren of  verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

-De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmee verband houdt, inbegrepen het zorgen voos maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

-Trading in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen,

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder aile hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie,

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens aile waarborgen toestaan, aile roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake."

1.2.lJit te geven aandelen

Aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap worden in vergoeding voor het gedeelte van het vermogen dat overgaat naar de overnemende vennootschappen aandelen van deze vennootschappen uitgekeerd in dezelfde verhouding als de aandeelhoudersstructuur van de te splitsen vennootschap.

ALICA

Het kapitaal van de overnemende vennootschap ALICA zal naar aanleiding van onderhavige partiële splitsing vertegenwoordigd worden door 9.095 aandelen dewelke aldus zullen worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap.

Deze 9.095 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap zullen door het bestuursorgaan van de

overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap worden toegekend als

volgt:

-aan Claudia Callens, 4.438 aandelen van de overnemende vennootschap;

-aan Joost Callens, 4.657 aandelen van de overnemende vennootschap.

" " [

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

PIWITO

Het kapitaal van de overnemende vennootschap PIWITO zal naar aanleiding van onderhavige partiële splitsing vertegenwoordigd worden door 10.935 aandelen dewelke aldus zullen worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap.

Deze 10.935 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap zullen door het bestuursorgaan van de

overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap worden toegekend als

volgt:

-aan Claudia Callens, 5.335 aandelen van de overnemende vennootschap;

-aan Joost Callens, 5.600 aandelen van de overnemende vennootschap.

1.3.Wijze van uitreiking

De uitreiking van de aandelen van de overnemende vennootschappen zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan door inschrijving van de identiteit van de aandeelhouders, het aantal aandelen dat iedere aandeelhouder bezit en de datum van het splitsingsbesluit in het aandelenregister van aandelen op naam van de overnemende vennootschappen.

1.4.Datum van deelname in de winst

De nieuw uit te geven aandelen in de overnemende vennootschappen nemen deel in de resultaten van deze vennootschap vanaf oprichting.

1.5.Boekhoudkundige datum

De verrichtingen van de te splitsen vennootschap zullen boekhoudkundig en fiscaal worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschappen vanaf 1 januari 2015, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de te splitsen vennootschap dat in de overnemende vennootschappen is ingebracht.

De overnemende vennootschappen zullen deze handelingen, voor zoveel als nodig, in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen bekrachtigen.

1.6,Bijzondere rechten

Alle aandelen die het kapitaal van de te splitsen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan. Binnen de overnemende vennootschappen zullen aldus geen aandelen die bijzondere rechten toekennen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de te splitsen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling worden uitgewerkt.

1.7.Bijzondere bezoldiging

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vander Donckt-Roobrouck-Christiaens, bedrijfsrevisor, met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39 A en gekend onder RPR Brugge btw BE 0462.836.191, en vertegenwoordigd door de heer Yves Christiaens, is belast met het opstellen van het verslag over de inbreng in natura in de ovememende vennootschappen overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen.

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht is in onderling overleg vastgesteld geworden op duizend vijfhonderd euro (1.500,- ¬ ).

1.8.Bijzondere voordelen

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de te splitsen vennootschap, noch aan de zaakvoerder van de ovememende vennootschappen.

1.9.Verdeling van de activa en de passiva

De delen van de activa en passiva van het vermogen van de te splitsen vennootschap die aan de overnemende vennootschappen zullen worden overgedragen ingevolge voormelde partiële splitsing, zoals die blijken uit de balans van de te splitsen vennootschap afgesloten op 31 december 2014 (zie bijlage), worden nader uiteengezet in de aan dit voorstel als bijlage gehechte splitsingsstaat.

Ingeval van onvolledig held of onduidelijkheid van voormelde bijlage, moet deze worden geïnterpreteerd ais zijnde dat alle activa en alle schulden, behouden worden door de te splitsen vennootschap, met uitzondering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

van 33.308 aandelen in de Comm. VA Jical en ¬ 13.504,22 aan liquide middelen die door de te splitsen vennootschap in volle eigendom worden aangehouden, dewelke worden overgedragen aan de ovememende vennootschap ALICA en 37.269 aandelen in de Comm. VA Japat en ¬ 16.709,37 aan liquide middelen die door de te splitsen vennootschap in volle eigendom worden aangehouden en dewelke worden overgedragen aan de overnemende vennootschap PIWITO.

Ook de niet-uitgedrukte activa en passiva worden behouden door de te splitsen vennootschap, tenzij deze ontegensprekelijk betrekking zouden hebben op de over te dragen aandelen Jical respectievelijk Japat die door de te splitsen vennootschap in volle eigendom worden aangehouden.

1.10.Verdeling van de aandelen

Rekening houdend met het aandeelhouderschap van de te splitsen vennootschap, dat als volgt is samengesteld:

-Claudia Callens, voornoemd: 3.714 aandelen categorie A (48,79%);

-Joost Callens, voornoemd: 3.898 aandelen categorie B (51,21%);

worden de nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap Alice proportioneel als volgt verdeeld:

-Claudia Callens, voornoemd: 4.438 aandelen;

-Joost Gallens, voornoemd; 4.657 aandelen.

en worden de nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap Piwito proportioneel als volgt verdeeld:

-Claudia Gallens, voornoemd: 5.335 aandelen;

-Joost Caliens, voornoemd: 5.600 aandelen.

Deze verrichtingen zullen gebeuren zonder opleg in geld.

1.11.Kapitaalbewegingen

De partiële splitsing geeft aanleiding tot de volgende kapitaalbewegingen:

-In hoofde van de te splitsen vennootschap:

e.Het kapitaal wordt verminderd met ¬ 20.030.000,00;

b.Na de verrichting blijft een kapitaal over van ¬ 56.090.000,00.

-In hoofde van de ovememende vennootschap ALICA:

In hoofde van de ovememende vennootschap ALICA wordt een kapitaal gevormd van ¬ 9.095.000,00.

-ln hoofde van de overnemende vennootschap PIWITO:

In hoofde van de overnemende vennootschap PIWITO wordt een kapitaal gevormd van ¬ 10.935.000,00.

2.Bijkomende vermeldingen

2.1Afwijking op verslaggeving artikel 745 en 746 Wetboek van Vennootschappen

Aangezien de aandelen van de overnemende vennootschappen worden uitgegeven aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap, dient de verslaggeving door het bestuur van de betrokken vennootschappen overeenkomstig artikel 745 Wetboek van Vennootschappen en het voorgeschreven controleverslag voorzien in artikel 746 Wetboek van Vennootschappen niet te worden opgemaakt (artikel 745, lid 3 en artikel 746, in fine Wetboek van Vennootschappen).

2.2.Wijziging van de statuten van de te splitsen vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde partiële splitsing, dient artikel 5 van de statuten van de te splitsen vennootschap ten gevolge van de uit de splitsing voortvloeiende wijzigingen ais volgt aangepast te worden:

"Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op zesenvijftig miljoen negentigduizend euro (¬ 56.090.000,00) vertegenwoordigd door zevenduizend zeshonderd en twaalf (7.612) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/zevenduizend zeshonderd en twaalfde (1/6.712) van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen."

2.3.Kosten van de splitsingsverrichting

De kosten van de splitsingsverrichting zullen worden gedragen als volgt:

-in de veronderstelling dat onderhavig splitsingsvoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door de te splitsen vennootschap;

-in de veronderstelling dat onderhavig splitsingsvoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de splitsing naar evenredigheid worden gedragen door de te splitsen vennootschap en de overnemende vennootschappen.

2.4.Fiscale behandeling

De partiële splitsing is wat inkomstenbelastingen betreft neutraal en zal dan ook niet alleen boekhoudkundig, maar ook fiscaal in continuïteit worden verwerkt. Ook inzake BTW is de geplande partiële splitsing neutraal. Inzake registratierechten geldt dat het algemeen vast recht is verschuldigd.

2.5.Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de splitsing te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijke karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

2.6.Buitengewone algemene vergadering

Onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de te splitsen vennootschap en van de overnemende vennootschappen, ten minste zes weken na de publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, voorzien bij artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring 7 juli 2015 zou kunnen zijn.

Opgemaakt te Drongen op 18 mei 2015, in vijf (5) exemplaren, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Gent overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap geeft volmacht aan Deiboo Deknudt Advocaten bvba met maatschappelijke zetel te 1140 Brussel, Optimismelaan 1b3, met de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten.

Voor Camino NV

Joost Callens en Claudia Callens

Bestuurders

Voor ALICA Comm.VA in oprichting,

Claudia Gallens,

Zaakvoerder

Voor PIWITO Comm,VA in oprichting,

Joost Gallens,

Zaakvoerder

Hierbij neergelegd: Splitsingsvoorstel met aangehechte splitsingsstaat per 31 december 2014

Voor-behouçlep aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bfz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 18.07.2015 15325-0577-017
28/07/2015
ÿþ Mod riord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NI"i=RGE1_.E-GD

1 6 MU 2015

RECHTBANK VAN

KOO P FfAi\ D ELIUMNr

Ondernemingsnr : 0840.975.647

Benaming

(voluit) ; CAMINO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Landegernstraat 10, 9031 Gent (Drongen)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Partiële splitsing door oprichting van twee nieuwe vennootschappen PMWITO Comm. VA & ALICA Comm. VA

Er blijkt uit een akte houdende partiële splitsing van de naamloze vennootschap CAMINO, met maatschappelijke zetel te 9031 Gent (Drongen), Landegemstraat 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 0640.975.647, verleden voor notaris Angélique Vandaele te Gent - Sint-Denijs-Westrem, op 14 juli 2015, voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap CAMINO de volgende te publiceren beslissingen heeft genomen, letterlijk luidend als volgt

- Splitsingsvoorstel

Met eenparigheid beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het splitsingsvoorstel de dato 18 mei 2015, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad op 1 juni 2015, waarvan de aandeelhouders erkennen een exemplaar te hebben ontvangen voorafgaandelijk dezer.

De vergadering verklaart vervolgens met eenparigheid een afschrift van het splitsingsvoorstel toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris, teneinde aan deze gehecht te blijven.

De vergadering aanvaardt voor zoveel als nodig uitdrukkelijk met eenparigheid van stemmen de vereenvoudigde procedure van splitsing, en verklaart voor zoveel als nodig uitdrukkelijk en met eenparigheid van stemmen af te zien van:

- een omstandig schriftelijk verslag door de raad van bestuur opgemaakt, overeenkomstig artikel 745 W.Venn.;

- een revisoraal verslag over het splitsingsvoorstel opgemaakt, overeenkomstig artikel 746 W.Venn.

- Verslagen betreffende de nieuw op te richten Comm.VA Piwito (..-)

- Verslagen betreffende de nieuw op te richten Comm.VA Alice

( )

-Besluit tot partiële splitsing

1) Vereenvoudiging verslaggeving en documentatieverplichting: (...)

2) Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening:

De vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing waarbij de NV Camino, een deel van haar, vermogen afsplitst en overdraagt in de twee voormelde nieuw op te richten vennootschappen, overeenkomstig: de bepalingen en voorwaarden van het splitsingsvoorstel vermeld onder agendapunt 1 hierboven, waarbij de' boekhoudkundige waarde van de aldus in te brengen activa en passiva wordt bepaald op basis van de cijfers; per 31 december 2014.

De nieuw uitgegeven aandelen in de verkrijgende vennootschappen nemen onmiddellijk vanaf de oprichting deel in de resultaten van de betrokken vennootschap.

3) Beschrijving van het overgedragen vermogen van de NV Camino aan de Comm. VA Piwito:

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe

vennootschap, wordt verwezen naar voorgeschreven splitsingsvoorstel, alsook naar voormelde verslagen van

de bedrijfsrevisor en van het bestuursorgaan.

De NV Camino draagt over aan de Comm.VA. Piwito:

Roerende goederen

Op de laatste biz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

" t .

1/ Zevenendertigduizend tweehonderdnegenenzestig (37.269) aandelen van de Comm. VA Japat, met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Bredestraat 130, RPR Gent, ingeschreven in de kruispuntbank der ondernemingen onder het nummer 0476.338.393.

Voor wat betreft de 37.269 aandelen van de commanditaire vennootschap op aandelen "Japat", die aan de Comm.VA. Piwito worden overgedragen:

- De aandelen worden overgedragen in voile eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij van enig pand of beslag.

- De gesplitste vennootschap, vertegenwoordigd als gezegd, verklaart rechtmatig eigenaar te zijn van deze aandelen. Zij bevestigt bovendien dat zij deze aandelen vrij kan overdragen.

De Comm.VA Piwito bekomt vanaf heden de eigendom van de aandelen en zal ervan in het genot treden door het optrekken van de dividenden of andere financiële voordelen vanaf zelfde datum pro rata temporis.

2/ zestienduizend zevenhonderdennegen euro zevenendertig cent (¬ 16.709,37) aan liquide middelen; overeenkomstig artikel 449 van het Wetboek van Vennootschappen werd voormeld bedrag gedeponeerd door storting of overschrijving op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Forfis.

Het bewijs van deponering van de gelden bij voornoemde bankinstelling werd afgeleverd op 9 juli 2015 en overhandigd aan ondergetekende notaris.

Over de bijzondere rekening zal alleen worden beschikt door de personen die de vennootschap kunnen verbinden, nadat de instrumenterende notaris aan de desbetreffende bankinstelling de oprichting van de vennootschap zal hebben kenbaar gemaakt.

Onroerende goederen:

Er worden geen onroerende goederen noch onroerende zakelijke rechten overgedragen aan de op te richten vennootschap.

4) Beschrijving van het overgedragen vermogen van de NV Camino aan de Comm. VA Alice:

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe

vennootschap, wordt verwezen naar voorgeschreven splitsingsvoorstel, alsook naar voormelde verslagen van

de bedrijfsrevisor en van het bestuursorgaan.

De NV Camino draagt over aan de Comm.VA. Alice:

.ó Roerende goederen

1f Drieëndertigduizend driehonderdenacht (33.308) aandelen van de Comm. VA Jical, niet maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Piste 6, RPR Kortrijk, ingeschreven in de kruispuntbank der ondernemingen onder het nummer 0476.338.195.

Voor wat betreft de 33.308 aandelen van de commanditaire vennootschap op aandelen "Jical°, die aan de Comm.VA. Alice worden overgedragen:

- De aandelen worden overgedragen in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij van enig pand of beslag.

- De gesplitste vennootschap, vertegenwoordigd als gezegd, verklaart rechtmatig eigenaar te zijn van deze

ere aandelen. Zij bevestigt bovendien dat zij deze aandelen vrij kan overdragen.

N- De Comm.VA. Alica bekomt vanaf heden de eigendom van de aandelen en zal ervan in het genot treden door het optrekken van de dividenden of andere financiële voordelen vanaf zelfde datum pro rata temporis.

ó2/ dertienduizend vijfhonderd en vier euro tweeëntwintig cent (¬ 13.504,22) aan liquide middelen; overeenkomstig artikel 449 van het Wetboek van Vennootschappen werd voormeld bedrag gedeponeerd door storting of overschrijving op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij

, BNP Paribas Fortis.

et Het bewijs van deponering van de gelden bij voornoemde bankinstelling werd afgeleverd op 9 juli 2015 en overhandigd aan ondergetekende notariis.

et Over de bijzondere rekening zal alleen worden beschikt door de personen die de vennootschap kunnen

et

verbinden, nadat de instrumenterende notaris aan de desbetreffende bankinstelling de oprichting van de

vennootschap zal hebben kenbaar gemaakt.

Onroerende goederen:

Er worden geen onroerende goederen noch onroerende zakelijke rechten overgedragen aan de op te

richten vennootschap.

5) Kosten

6) Niet-toegekende bestanddelen

(.. )

7) Toekenning van de nieuwe aandelen in de op te richten vennootschappen  ruilverhouding:

et Rekening houdend met het aandeelhouderschap van de te splitsen vennootschap, dat als volgt is

samengesteld:

-Claudia Callens, wonende te 8790 Waregem, Piste 6: 3.714 aandelen categorie A (48,79°6);

-Joost Callens, wonende te 9800 Deinze, Bredestraat 130: 3.898 aandelen categorie B (51,21%);

beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen dat de nieuwe aandelen van de overnemende

vennootschap Alice proportioneel als volgt verdeeld worden:

-Claudia Callens, voornoemd: 4.438 aandelen;

-Joost Callens, voornoemd: 4.657 aandelen.

en dat de nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap Piwito proportioneel als volgt verdeeld

worden:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Claudia Callens, voornoemd: 5.335 aandelen;

-Joost Callens, voornoemd: 5.600 aandelen.

De vergadering beslist dat deze verrichtingen zullen gebeuren zonder opleg in geld.

8) Deelname in de winst

(..)

9) Boekhoudkundige datum

(...)

- Neerlegging financieel plan, oprichting en goedkeuring van de statuten van de commanditaire

vennootschap op aandelen "Piwito'

(... )

- Neerlegging financieel plan, oprichting en goedkeuring van de statuten van de commanditaire vennootschap op aandelen "Alice"

- Kapitaalvermindering  Statutenwijziging van de NV Camino

1) Kapitaalvermindering

De algemene vergadering beslist met eenparigheid, ingevolge de overdracht in de nieuw opgerichte vennootschappen van voormelde vermogensbestanddelen, het kapitaal van onderhavige vennootschap, de naamloze vennootschap Camino te verminderen met twintig miljoen dertigduizend euro (¬ 20.030.000,00) en dat het thans zesenvijftig miljoen negentigduizend euro (¬ 56.090.000,00) bedraagt, met behoud van het aantal aandelen.

2) Goedkeuring van de nieuwe statuten

De algemene vergadering beslist met eenparigheid de statuten van de NV Camino te wijzigen om ze in

overeenstemming te brengen met de hiervoor gemaakte vaststelling van kapitaalvermindering, en derhalve

artikel vijf (5) van de statuten aan te passen als volgt:

"Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op zesenvijftig miljoen negentigduizend euro (¬ 56.090.000,00).

Het is vertegenwoordigd door zevenduizend zeshonderd en twaalf (7.612 ) aandelen, zonder aanduiding

van nominale waarde met stemrecht"

Ieder kapitaalaandeel vertegenwoordigt éénlzevenduizend zeshonderd en twaalfde van het maatschappelijk

kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en volgestort.

Deze aandelen worden met het oog op de samenstelling en de werking van de raad van bestuur, de

regeling inzake de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid en de regeling inzake de aandelenoverdracht

en aandelenovergang in twee categorieën verdeeld, namelijk:

- Categorie A, samengesteld uit drieduizend zevenhonderd veertien (3.714) aandelen, dragende de

nummers 1 tot en met 3.714.

- Categorie B, samengesteld uit drieduizend achthonderd achtennegentig (3.898) aandelen, dragende de

nummers 3.715 tot en met 7.612."

- Uitreiking van de nieuwe aandelen

(" )

- Vaststelling van de verwezenlijking van de partiële splitsing

Gelet op het voorgaande, is de partiële splitsing verwezenlijkt en zijn de nieuwe vennootschappen Piwito en Alice ontstaan uit de partiële splitsing opgericht overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van Vennootschappen,

- Volmachten

De vergadering verleent bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, niet inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen:

- Voor de NV Camino, de Comm.VA Piwito en de Comm. VA Alica: aan de Heer Bert Niclaes, wonende te 2627 Schelle, Koekoekstraat 72.

STEMMING:

Af de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Afgeleverd voor publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

. t

`9

-. I.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal de dato 14 juli 2015 met verslagen betreffende de inbreng in natura in de op te '

richten vennootschappen

- gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap

Notaris Angélique Vandaele

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CAMINO

Adresse
LANDEGEMSTRAAT 10 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande