CAMON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAMON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.553.114

Publication

04/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.12.2013, NGL 29.01.2014 14020-0252-010
31/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 15.12.2014, NGL 19.12.2014 14701-0294-010
22/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.12.2012, NGL 14.02.2013 13039-0333-011
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 16.12.2011, NGL 02.01.2012 12002-0162-010
03/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 15.12.2010, NGL 31.01.2011 11021-0369-010
17/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 15.12.2009, NGL 08.02.2010 10038-0464-010
21/04/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,:- ... ----- '_ .

Ondernemingsnr : 0882.553.114

Benaming (voluit) : CAMON (verkort) :

II iQil II l I Q (11111(1 II

*15057862*

ui

u

iu

NEERGELEGD

4 9 APR. 2415

REck{ VAN

KOOPHAN TE GENT

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ingelandgat 15

9000 Gent

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering : doelsuitbreiding, aanstelling zaakvoerder en statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Philippe Kluyskens te Sint-Amandsberg op dertig, maart twee duizend vijftien, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de; vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CAMON", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Ingelandgat 15 volgende beslissingen heeft genomen

l.kennisname van het verslag van de zaakvoerder waarin een omstandige verantwoording wordt gegeven; van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel en waarbij een samenvattende staat is gevoegd over de actieve en passive toestand van de vennootschap ;

lI.uitbreiding van het maatschappelijk doel door het volgende

"-Het gereedmaken en vervaardigen van bladen voor overheadprojectie (retroprojectie), tekeningen, layouts, dummies, enz.

-Het bewerking van digitale gegevens, met onder meer de verrijking, selectie en koppeling van digitale gegevens op gegevensdragers, alsmede allerhande grafische activiteiten.

-De productie van films, bioscoop- en televisie films, alsmede de productie en realisatie van speelfilms met een normale lengte of van korte films, in beginsel bestemd voor projectie in bioscopen, als de productie en realisatie van films van diverse aard (series, televisiefilms, documentaires, enz.) in beginsel enkel bestemd voor: vertoning op de televisie, alsook de productie en realisatie van publicitaire films en promotiefilms, films oven technische onderwerpen of over bedrijven, films met educatieve inhoud of voor vormingsdoeleinden, videoclips.

-Aile activiteiten in verband met films en video- en televisieprogramma's na de productie en het zoeken van: acteurs voorfilm, televisie en theater.

-De verwerking van films zoals het ontwikkelen, afdrukken en vergroten van door de klant gemaakte, negatieven of films; inramen van dia's; kopiëren, restaureren en retoucheren van films en foto's.

-Alle handelingen voor rekening van derden uitgeoefende activiteiten die aan de filmproductie verwant zoals onder meer nasynchroniseren, speciale effecten ontwikkelen, monteren, inkleuren, dubben, ondertiteling,: enz,

-Activiteiten die aan de filmindustrie verwant zijn : reserveren, afleveren, opslaan, enz.

-Overige diensten in verband met hef maken van geluidsopnamen en op het gebied var' informatietechnologie en computer,

-De gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten,

-Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media, alsmede het ontwerpen van publicitaire films en publicitaire artikelen.

-Alle activiteiten van fotografen, met uitzondering van persfotografen, alsmede het maken van foto's voor;£ bedrijven en particulieren; portreffotografie; mode-en reclamefotografie; fotografie t.b.v. uitgeverijen, toeristische;, doeleinden, bemiddelaars in onroerende goederen, alsook alle overige fotografische activiteiten."

De aandeelhouder, zaakvoerder werd op de hoogte gesteld dat voor bepaalde aktiviteiten diplomas off getuigschriften noodzakelijk zijn voor de uitoefening ervan.

Ill.benoeming van een tweede niet-statutaire zaakvoerder, de heer DESPLANQUE Gilles, geboren te Gent op zes en twitnig juli negentienhonderd zeven en tachtig, wonend te Gent, Savaanstraat 9/0401 met ingang;; ; vanaf dertig maart twee duizend vijftien, voor onbeperkte duur maar opzegbaar. Zijn mandaat is bezoldigd maar:; het bedrag ervan zal later worden vastgelegd. De statuten voorzien dat elke zaakvoerder (als er meerdere zijn) de meest uitgebreide bevoegdheid heeft om alleen alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de:; vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwor" den

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-Vehouden aan het Belgisch Staatsblad

IV. De algemene vergadering beslist de tekst van de statuten aan te passen aan de genomen beslissing, te

weten

-artikel drie (3) wordt vervangen door de volgende tekst (voor de duidelijkheid wordt de vroegere tekst en de

besliste wijziging gecoordineerd):

"De vennootschap heeft tot doel:

-Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan particulieren, bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, bedrijfssystemen, management, bedrijfsorganisatie en informatica

-Het waarnemen van de functie van bestuurder of vereffenaar in ondernemingen en vennootschappen ;

-Het verwerven, vervreemden en beheren van beleggingsgoederen allerhande ;

-De import, export, handel en productie van alle consumptiegoederen, halffabrikaten en grondstoffen ;

-De aan- en verkoop van schilderwerken, beeldhouwwerken of andere kunstvoorwerpen alsook de expertise en schattingen dienaangaande. Het zelf vervaardigen van schilderijen of andere kunstvoorwerpen in de meest ruime betekenis, alsook de organisatie van tentoonstellingen of andere evenementen die hiermee verband houden;

-Het gereedmaken en vervaardigen van bladen voor overheadprojectie (retroprojectie), tekeningen, layouts, dummies, enz.

-Het bewerking van digitale gegevens, met onder meer de verrijking, selectie en koppeling van digitale gegevens op gegevensdragers, alsmede allerhande grafische activiteiten.

-De productie van films, bioscoop- en televisie films, alsmede de productie en realisatie van speelfilms met een normale lengte of van korte films, in beginsel bestemd voor projectie in bioscopen, als de productie en realisatie van films van diverse aard (series, televisiefilms, documentaires, enz.) in beginsel enkel bestemd voor vertoning op de televisie, alsook de productie en realisatie van publicitaire films en promotiefilms, films over technische onderwerpen of over bedrijven, films met educatieve inhoud of voor vormingsdoeleinden, videoclips.

Aile activiteiten in verband met films en video- en televisieprogramma's na de productie en het zoeken van acteurs voor film, televisie en theater.

-De verwerking van films zoals het ontwikkelen, afdrukken en vergroten van door de klant gemaakte negatieven of films; inramen van dia's; kopiëren, restaureren en retoucheren van films en foto's.

-Alle handelingen voor rekening van derden uitgeoefende activiteiten die aan de filmproductie verwant zijn zoals onder meer nasynchroniseren, speciale effecten ontwikkelen, monteren, inkleuren, dubben, ondertiteling, enz.

-Activiteiten die aan de filmindustrie verwant zijn : reserveren, afleveren, opslaan, enz.

-Overige diensten in verband met het maken van geluidsopnamen en op het gebied van informatietechnologie en computer;

-De gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten.

-Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes .voor derden via de verschillende media, alsmede het ontwerpen van publicitaire films en publicitaire artikelen.

-Alle activiteiten van fotografen, met uitzondering van persfotografen, alsmede het maken van foto's voor bedrijven en particulieren; portretfotografie; mode-en reclamefotografe; fotografie t.b.v. uitgeverijen, toeristische doeleinden, bemiddelaars in onroerende goederen, alsook alle overige fotografische activiteiten.

-Het verstrekken van leningen aan derden alsmede het zich borgstellen voor derden ; Dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies zoals bedoeld door de wet van 4 december 1990 en het KB van 5 augustus 1991.

-Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium met inbegrip van onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan. Dit omvat onder meer de aankoop, het bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen en verhuren, met het oog op beheer en opbrengst en de verkoop met het oog op wederbelegging en opbrengst.

De vennootschap kan bovendien alle financiële, commerciële, industriële, roerende af onroerende werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of ondernemingen bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, behoudens wettelijke bepalingen terzake. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt achten."

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie, verslag zaakvoerder, coordinatie

notaris Philippe Kluyskens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 15.12.2008, NGL 13.02.2009 09047-0180-010
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 15.12.2015, NGL 22.12.2015 15702-0405-010

Coordonnées
CAMON

Adresse
INGELANDGAT 15 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande