CANMAR SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CANMAR SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.868.973

Publication

08/02/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13300919*

Neergelegd

06-02-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0503868973

Benaming (voluit): Canmar Services

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9420 Erpe-Mere, Kleine Steenweg 3

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Danièle Breckpot te Aalst op 6 februari 2013 blijkt onder meer het volgende:

1. De heer CANNOOT Michel Leonard Helena, geboren te Aalst op 12 oktober 1971, echtgenoot van mevrouw VERLEYEN Sofie, wonende te 9420 Erpe-Mere (Erpe), Kleine Steenweg 3, en 2. Mevrouw VERLEYEN Sofie, geboren te Aalst op 18 april 1972, echtgenote van de heer CANNOOT Michel, wonende te 9420 Erpe-Mere (Erpe), Kleine Steenweg 3, hebben een vennootschap opgericht als volgt:

Naam en rechtsvorm: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "Canmar Services".

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd 9420 Erpe-Mere (Erpe), Kleine Steenweg 3.

Doel: De vennootschap heeft tot doel: Vervaardiging, montage, installatie, herstelling, onderhoud, automatisatie van, en handel in, houten, stalen, metalen, aluminium en kunststof: Sectionale poorten, Rol-en andere luiken, Kantel- en draaipoorten, Accordeondeuren, Hekafsluitingen, Schuif- en rolhekkens, Industriële rolpoorten, Snelloopgordijnen, Zonnewering (inclusief installatie stoffen luifels), Enig ander binnen- en buitenschrijnwerk in hout, staal, metaal, aluminium of kunststof, inclusief doch niet beperkt tot vensters, deuren, kozijnen, verplaatsbare wanden, trappen, muurkasten, inbouwkeukens en winkelinrichtingen. Handel in buismotoren, poortmotoren en hekmotoren en andere machines. Handel in ijzerwaren, gereedschappen en bouwmaterialen. Handel in meubelen, huishoudelijke artikelen, matrassen, bedveringen en overige matrassendragers. Handel in goederen, algemeen assortiment. Installatie van alarmsystemen en camerabeveiligingssystemen. Ontwerpen, ruimen, aanleggen en onderhouden van parken en tuinen. Advies inzake bovengenoemde activiteiten. Zakelijke dienstverlening, inclusief doch niet beperkt tot advies inzake bedrijfsvoering en administratie. Het oordeelkundig beleggen in en beheren van roerend en onroerend vermogen, inclusief doch niet beperkt tot aankoop, verkoop, huur, verhuur, in erfpacht nemen en/of geven, recht van opstal nemen en/of geven, in vruchtgebruik nemen en/of geven en in leasing nemen en/of geven. Derhalve mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Zij mag zich borg stellen voor de verbintenissen van derden. Zij mag bestuurdersopdrachten vervullen in andere vennootschappen. Op ieder ogenblik kan zij haar maatschappelijk doel wijzigen onder de vormen en voorwaarden vereist door het wetboek van vennootschappen. Zij mag haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland op alle wijzen en modaliteiten die haar passen. De vennootschap mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving op aandelen of door elke andere wijze, aan alle andere Belgische of vreemde ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijksoortig of bijbehorend doel nastreven en die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp en die aldus zouden bijdragen tot haar ontwikkeling of tot de verbetering van haar verrichtingen.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd gelijke aandelen op naam die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Inschrijving-volstorting: op het maatschappelijk kapitaal is ingeschreven in geld als volgt: - door de heer CANNOOT Michel, voornoemd, voor zestienduizend zevenhonderdveertig euro (¬ 16.740,00) waarvoor hem negentig (90) aandelen worden toegekend die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, die hij aanvaardt. - door mevrouw VERLEYEN Sofie, voornoemd, voor duizend achthonderdzestig euro (¬ 1.860,00) waarvoor haar tien (10) aandelen worden toegekend die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, die zij aanvaardt. De inschrijvers hebben het kapitaal volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Deze som is gestort op een bijzondere bankrekening geopend bij de KBC Bank naamloze vennootschap, op naam van de vennootschap in oprichting

Winstverdeling  reserves: Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Over de bestemming van de winst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

wordt besloten door de algemene vergadering. Deze bepaalt het gedeelte van de uitkeerbare winst dat zij bestemt voor dividenden aan de vennoten. Zij kan besluiten de winst geheel of gedeeltelijk te reserveren, of ze over te dragen naar het volgend boekjaar.

Bestuur  vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot en al dan niet benoemd met de hoedanigheid van statutaire zaakvoerder. De zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen. De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen onverminderd zijn aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Jaarvergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de 31ste mei om 20.00 uur, in de zetel van de vennootschap of een andere plaats in de oproepingsbrief te bepalen. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Commissaris: er werd geen commissaris benoemd.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

- de eerste jaarvergadering wordt vastgesteld op 31 mei 2014.

- het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

- het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één. Vervolgens hebben de comparanten beslist te benoemen tot eerste, niet-statutair zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur: de heer Michel CANNOOT, voornoemd, wonende te 9420 Erpe, Kleine Steenweg 3. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

- Volmacht: De oprichters en de aangestelde zaakvoerders geven volmacht aan: aan Cobofisca bv ovv bvba (ondernemingsnummer 0462.417.410), vertegenwoordigd door haar zaakvoerder(s) of haar vennoten, bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap bij de rechtbank van koophandel, het ondernemingsloket, een sociaal verzekeringsfonds en de fiscale instanties. - Overname van verbintenissen ten name van de vennootschap in oprichting: In toepassing van artikel zestig van het wetboek van vennootschappen verklaren de comparanten qualitate qua en onder voorbehoud van het verwerven van rechtspersoonlijkheid de verbintenissen aangegaan door de comparant(en) namens de vennootschap in oprichting over te nemen onder het voorbehoud van het verwerven van rechtspersoonlijkheid.

Voor analytisch uittreksel.

Notaris Danièle Breckpot te Aalst. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 06/02/2013, neergelegd voor registratie krachtens artikel 173 Wetboek Registratierechten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 01.02.2017 17030-0597-013

Coordonnées
CANMAR SERVICES

Adresse
KLEINE STEENWEG 3 9420 ERPE

Code postal : 9420
Localité : Erpe
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande