CAR AND TRUCK SERVICE, AFGEKORTE : C.T.S.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAR AND TRUCK SERVICE, AFGEKORTE : C.T.S.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.498.802

Publication

14/07/2014
ÿþ MM 1M

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor behow aan h Belgis Staatst

I11111111.111g1[1111i1111

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

-3 JULI 2014

AFDENMSENDERMONDF

Ondememingsnr ;0879.498.802

Benaming (voluit) :CAR AND TRUCK SERVICE

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :9111 Sint-Niklaas (Belsele), Eeckelaerthof 3B

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Jean Matthys te Lokeren op 17 juni 2014 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAR AND TRUCK SERVICE", met maatschappelijke zetel te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Eedcelaerthof 3B, is bijeengekomen en, na behandeling van de agenda, met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen :

Agendapunt 1/

a) Ingevolge de bijzondere algemene vergadering van 20 maart 2014 werd beslist om, in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992 een bruto (tussentijds) dividend uit te keren aan de vennoten als volgt:

-aan de heer Michel Van Der Vieren: een bruto-bedrag van tachtigduizend euro (e 80.000,00);

-aan mevrouw Veronique De Leenheer: een bruto-bedrag van tachtigduizend euro (e 80.000,00);

Er werd beslist om het netto-dividend van honderd vierenveertig duizend euro (e 144.000,00), dus na afhouding van tien procent roerende voorheffing, te boeken als schuldvordering in hoofde van de beide voornoemde vennoten op de vennootschap,

b) De algemene vergadering neemt kennis van en bespreekt de hierna vermelde stukken:

- het verslag van de zaakvoerders van 16 maart 2014, opgemaakt in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen;

- het controleverslag van de heer Geert Van Hemelryck, bedrijfsrevisor, aangestelde van A & F Bedrijfsrevisoren Burg. BVBA, te 9100 Sint-Niklaas, Plezantstraat Sb, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, door de voormelde zaakvoerders aangesteld, aangaande de inbreng in nature, hierna bepaald, de werkelijke vergoeding die als tegenprestatie wordt verstrekt, en de toegepaste waarderingsmethode ervan. De conclusie van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

%%6. Besluit

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, verklaren wij, de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A & F Bedrijfsrevisoren", hier vertegenwoordigd door Geert Van Hemelryck, dat:

- de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de

P

Luik B - vervolg

BVBA ."Car And Truck Service" middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoten uit de tussentijdse dividenduitkering goedgekeurd door de Bijzondere Algemene Vergadering van 20 maart 2014 ten bedrage van EUR 160.000,00 onder de afhouding van 10%' roerende voorheffing conform het artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen. Flet totale netto dividendbedrag bedraagt EUR 144.000,00;

het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van EUR 144.000,00 zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

indien alle vennoten besluiten om denetto

ontvangen dividendultkering volledig in het kapitaal te incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng in natura 424 nieuwe aandelen van de BVBA 'Car And Truck Service", zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van EUR 144.000,00 worden uitgegeven;

de nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

-212 nieuwe aandelen aan de heer Van Der Vieren Michel;

-212 nieuwe aandelen aan mevrouw De Leenheer Veronique.

door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met EUR 244.000,00 teneinde het te brengen van EUR 18.600,00 cp EUR 162.600,00

Het huidig controleverslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging voor het volledige netto dividendbedrag, zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag waarmee de vennoten wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

opgemaakt op 21 maart 2024,

A & F Bedrijfsrevisoren Burg. BVBA

Vertegenwoordigd door Geert Van Bemelryck

Bedrijfsrevisor"

De vennoten erkennen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen. Deze verslagen zullen samen met een uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Agendapunt 2/

a) De verkrijgende vennoten, voornoemde heer Van Der Vieren Michel en mevrouw veronique De Leenheer, beslissen elk om hun schuldvordering op de vennootschap ten bedrage van tweeënzeventig duizend euro (E 72.000,00) elk, die zij verkregen ingevolge de netto-dividenduitkering in het kader van artikel 537 WIB92, onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de

Voor-

behouden

'aan het'

I Staatsblad

Luik B - vervolg

vennootschap (dus tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat afsluit voor 01 oktober 2014).

Comparanten verklaren dat huidige kapitaalverhoging derhalve het gevolg is van de uitkering van hoger vermeld dividend dat bij toepassing van artikel 537 WI1392 van het verlaagd tarief van ln van de roerende voorheffing heeft kunnen genieten.

Bijgevolg wordt het kapitaal van de vennootschap verhoogd met een bedrag van honderd vierenveertig duizend euro (e 144,000,00), om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18,600,00) op HONDERD TWEEENZESTIG DUIZEND ZESHONDERD EURO (e 162.600,00), via inbreng in natura door de voornoemde vennoten van de voormelde schuldvordering uit de dividenduitkering voor een totaal netto-bedrag van honderd vierenveertig duizend euro (e 144,000,00), en mits creatie van vierhonderd vierentwintig (424) nieuwe aandelen.

b) Op de kapitaalsverhoging van honderd vierenveertig duizend euro (E 144.000,00) wordt derhalve ingeschreven als volgt:

-door de heer Van Der Vieren Michel, voornoemd, door inbreng in het kapitaal van hoger vermelde schuldvordering ten bedrage van tweeënzeventig duizend euro (e 72.000,00), Er worden hem tweehonderd en twaalf (212) nieuwe aandelen toegekend.

-door mevrouw Veronique De Leenheer, voornoemd, door inbreng in het kapitaal van hoger vermelde schuldvordering ten bedrage van tweeënzeventig duizend euro ce 72.000,00). Er worden haar tweehonderd en twaalf (212) nieuwe aandelen toegekend.

De vergadering stelt vast met verzoek daarvan akte te willen verlijden, dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven, en dat het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd tot HONDERD TWEEENZESTIG DUIZEND ZESHONDERD EURO (E 162.600,00), gesplitst in duizend vierentwintig (1024) aandelen zonder nominale waarde, doch elk één/duizend vierentwintigste van het kapitaal vertegenwoordigende.

c) De vergadering beslist in navolging daarvan tot vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Het geheel geplaatst en volgestort maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD TWEEENZESTIG DUIZEND ZESHONDERD EURO 162.600,00).

Het is verdeeld in duizend vierentwintig (2024) gelijke aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk één/ duizend vierentwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

Agendapunt 3/

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoardineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Agendapunt 4/

De vergadering verleent de machten aan de zaakvoerders nodig voor de uitvoering van de genomen beslissingen.

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Wherco 2 Boekhoudkantoor, Guido Gezellelaan 64 te 9100 Sint-Niklaas, vertegenwoordigd door de heer Stefaan Sterck, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van elle administratieve formaliteiten te verzekeren.

SLOT

Van al hetwelk de ondergetekende notaris de onderhavige notulen heeft opgesteld op datum en plaats als hiervoor aangeduid.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

bof

Ê;elgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Notaris Jean Matthys.

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte; verslag zaakvoerder; verslag

revisor.

Voor-

bphcmden

aan hee

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 21.12.2013, NGL 28.02.2014 14057-0134-013
04/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.12.2012, NGL 30.01.2013 13021-0408-014
27/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 17.12.2011, NGL 23.02.2012 12043-0201-014
03/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 18.12.2010, NGL 28.01.2011 11019-0191-014
03/01/2011
ÿþVol behe aan Belg Staat IN

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

_GRIFFIERECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2.12. 2010

DENDERMONDE,

na neerlegging ter griffie van de

111111111111111

*11000291*

Griffie

Ondernemingsnr : 0879498802

Benaming

(voluit) : CAR AND TRUCK SERVICE

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : Eeckelaerthof 3B 9111 Belsele

Onderwerp akte : UITTREKSEL UIT VERSLAG ALGEMENE VERGADERING VAN 18 DECEMBER: ONTSLAG ZAAKVOERDER EN BENOEMING NIEUWE ZAAKVOERDER

Er blijkt uit het verslag van de algemene vergadering van 18 december 2010 dat het ontslag wordt aanvaardt als zaakvoerder van de heer Rooms Matty en dit vanaf heden. Tot nieuwe zaakvoerder wordt benoemd en dit eveneens vanaf heden, mevrouw De Leenheer Veronique. Zij aanvaardt haar mandaat

De zaakvoerders

Van der Vieren Michel De Leenheer Veronique

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso.: Naam en handtekening.

09/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 19.12.2009, NGL 28.01.2010 10029-0068-015
27/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 20.12.2008, NGL 26.01.2009 09017-0263-014
07/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 22.12.2007, NGL 04.02.2008 08035-0123-011
26/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 19.12.2015, NGL 20.01.2016 16023-0459-013
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 17.12.2016, NGL 31.01.2017 17033-0478-014

Coordonnées
CAR AND TRUCK SERVICE, AFGEKORTE : C.T.S.

Adresse
EECKELAERTHOF 3B 9111 BELSELE

Code postal : 9111
Localité : Belsele
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande