CARA SERVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARA SERVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 467.134.875

Publication

18/03/2014
ÿþMod Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NK

V~N KOÓP~IÁNDEL

0 s 2014

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0467.134.875 Benaming

(voluit) : CARA SERVICE (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9300 Aalst, Parklaan 31 bus 19

(volledig adres)

Onderwerp akte ; MET FUSIE GELIJKGESTELDE VERRICHTING (GERUISLOZE FUSIE)

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Olivier Van Maele te Aalst op 18 februari 2014, ter registratie aangeboden, dat werden gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CARA SERVICE" waarvan de zetel gevestigd is te 9300 Aalst, Parklaan 31 bus 19, met ondernemingsnummer 0467.134.875 en de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ND Agency", waarvan de ,zetel gevestigd is te 1082 Brussel, Gentsesteenweg 1432 bus 42, met ondernemingsnummer 0808.640.993.

Na beraadslaging hebben de algemene vergaderingen met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Eerste besluit: Principieel besluit tot fusie

1,De voorzitter geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, hoger vermeld, waarin voorgesteld wordt dat vennootschap "ND Agency" door fusie overgenomen wordt door vennootschap "CARA SERVICE".

2.De vergadering van vennootschap "ND Agency" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie, onder opschortende voorwaarde dat de vergadering van vennootschap "CARA SERVICE" tot eenzelfde besluit komt.

3.Bijgevolg zal gans het vermogen van vennootschap "ND Agency", met alle rechten en plichten, overgaan op de vennootschap "CARA SERVICE",

De overgang geschiedt op basis van een toestand van de jaarrekening afgesloten op 31 december 2012. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2013, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "CARA SERVICE".

Kapitaal, reserves, provisies, schulden jegens derden, winst en verlies van vennootschap "ND Agency" worden vanaf voornoemde datum opgenomen in de jaarrekening van de overnemende vennootschap "CARA SERVICE",

4. De vergadering van vennootschap "CARA SERVICE" besluit tot de fusie door overneming van het vermogen van vennootschap "ND Agency" over te gaan, zodat voormelde opschortende voorwaarde als vervuld moet worden beschouwd.

Tweede besluit: Overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap

De activa en passiva worden aan de ovememende vennootschap "CARA SERVICE" overgedragen op basis van de op 31 december 2012 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap. perde besluit: Inlevering aandelen overgenomen vennootschap

De zaakvoerder van de overnemende vennootschap zal instaan voor de uitvoering van de bij deze vergadering genomen besluiten.

Zo zal deze bestuurder zorgen voor de vernietiging van de bestaande aandelen in de vennootschap "ND Agency" en het aandelenregister aftekenen.

De kosten van deze verrichtingen komen ten laste van de overnemende vennootschap "CARA SERVICE".

De voorzitter van de ovememende vennootschap verklaart dat de vennoot van de overgenomen vennootschap "ND Agency" voldoet aan de vereisten voor het verkrijgen van de hoedanigheid van vennoot in de overnemende vennootschap "CARA SERVICE".

De algemene vergadering van de vennootschap "CARA SERVICE" besluit hem als aandeelhouder toe te laten.

Vierde besluit: Kwijting en ontslag zaakvoerder overgenomen vennootschap

Bij afzonderlijke stemming beslist de vergadering ontslag en kwijting te verlenen aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap "ND Agency": mevrouw CAMU Carine Ginette Louise Lea, geboren te Gent op 11

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



.Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

december 1953, nationaal nummer 53.12.11-064.27, wonende te 9300 Aalst, Parklaan 31 bus 19, voor de uitoefening van haar mandaat vanaf haar benoeming tot op heden.

Vijfde besluit: Volmacht voor de administratieve formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Fiskonta BVBA, te 9300 Aalst, Gentsesteenweg 93, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

STEMMING.

Al deze besluiten werden elk afzonderlijk, achtereenvolgend en met algemeenheid van stemmen genomen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Olivier Van Maele

Tegelijk hiermede neergelegd:

- de expeditie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

02/01/2014
ÿþ Mal Word 11.1

~R 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11n

IA





GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

18 DEC. 2013

DENDERMQreE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0467.134.875

Benaming

(voluit) : Cara Service

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Parklaan 31 bus 19, 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Het college van de zaakvoerders van onderstaande vennootschappen hebben op 01 januari 2013 beslist he onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen voori te leggen aan hun algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 693 tot en met 704 van het Wetboek van Vennootschappen:

 de overnemende vennootschap Burgerlijke Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Cara Service, met maatschappelijke zetel te Parklaan 31 bus 19, 9300 Aalst, ingeschreven in het rechtspersonenregister te: Dendermonde onder het nummer 0467.134.875

 de overgenomen vennootschap Burgerlijke Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ND Agency met; maatschappelijke zetel te Gentsesteenweg 1432 bus 42, 1082 Sint-Agatha-Berchem, ingeschreven in het; rechtspersonen register te Brussel onder het nummer 0808.640.993.

Het college van de zaakvoerders van voornoemde vennootschappen heb-'ben het initiatief genomen een; fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de: rechten als de verplichtingen, aan de opslorpende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de! beschikkingen van artikelen 682 van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze operatie is gebaseerd op de financiële situatie van 31 december 2012.

Het kapitaal van de overnemende vennootschap wordt op heden vertegenwoordigd door 750 aandelen.

440 nieuwe aandelen zullen door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden toegekend als volgt:

-aan Mevr. Camu Carine 4,4 nieuw aandeel in ruil voor 1 aandeel van de overgenomen vennootschap.De nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap nemen deel in de resultaten van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2013.

De inruiloperatie van de aandelen van de overgenomen vennootschap tegen aandelen van de overnemende vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de oveme-'mende vennootschap.

De aandeelhouders van de overgenomen vennootschap kunnen  na afspraak met de gedelegeerd bestuur-'der van de overnemende vennootschap -- hun aandelen inruilen tegen het hoger bepaald aantal aandelen in de overnemende vennootschap.

Deze inruiloperatie zal steeds plaatshebben op de maatschappelijke zetel van de overnemende vennootschap door fysische overhandiging van de aandelen van de overgenomen vennootschap tegen fysische overhandiging van aandelen van de overnemende vennootschap.

Deze aandelen van de overgenomen vennootschap kunnen worden ingeruild tegen aandelen van de overnemende vennootschap tot 3110312014.

Aandelen van de overnemende vennootschap die op 31/03/2014 niet zijn ingeruild tegen aandelen van de over-genomen vennootschap zullen worden vernietigd.

De nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap nemen deel in de resultaten van de overnemende ven-'nootschap vanaf 1 januari 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2013.

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden,

Er werd geen bijzondere bezoldiging toegekend.

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de overnemende ven-+nootschap volgende uit de fusie vloeiende wijzigingen aangebracht te worden:

Het doel van de overnemende vennootschap wordt samengevoegd met het doel van de overgenomen vennootschap.

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen ais volgt:

 In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan

verbonden kosten worden gedragen door de overnemende vennootschap.

 In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten

voortsprui-'tend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders/vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koop-'handel, voorzien bij artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de raden van bestuur alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring 16 januari 2014 " zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 05 december 2013, te Aalst, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Dendermonde en van Brussel overeenkomstig de artikelen 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap geeft volmacht aan Mevr. Camu Carine, Parklaan 31 bus 19, 9300 Aalst met de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel

Carine Camu

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Noor-

behouden

aan het

Belrj~sch

Sta Vs'lad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/08/2013
ÿþ III I II.jIII IIll*131492*

II i



Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ui

~

E~USSEL

o 5 AUG 1013

Griffie

Ondememingsnr : 0467.134.875

Benaming

(voluit) : CARA SERVICE

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gentsesteenweg 1432 bus 421082 - Sint-Agatha-Berchem (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij algemene vergadering dd.15107/2013 werd met eenparigheid van stemmen besloten de maatschappelijke zetel over te brengen van Gentsesteenweg 1432 bus 42 te 1082 - Sint-Agatha-Berchem naar Parklaan 31 bus 19 te 9300 - Aalst , en dit vanaf heden.

Carnu Carine

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.05.2012, NGL 02.08.2012 12365-0002-012
26/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.05.2011, NGL 25.08.2011 11425-0455-012
20/11/2009 : BL638901
27/08/2009 : BL638901
01/09/2008 : BL638901
27/08/2007 : BL638901
06/07/2006 : BL638901
20/07/2005 : BL638901
28/06/2004 : BL638901
16/07/2003 : BL638901
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.05.2015, NGL 24.09.2015 15612-0601-013

Coordonnées
CARA SERVICE

Adresse
PARKLAAN 31, BUS 19 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande