CARE & MANAGEMENT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CARE & MANAGEMENT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 834.079.046

Publication

11/05/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie-arm

NEERG`~ _F 7D

2 9 Are. 2011

RECHT[: :' °..\ i

KOOPHANG _i_TE GENT

Griffie

1111111,111.19101.1111111

bei aE Be Sta

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : 0834.079.046

Benaming

(voluit) : CARE 8; MANAGEMENT

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : 9032 Gent (Wondelgem) Kerkuilstraat 35

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De heer HENON Paul Raymond, geboren te Kortrijk op dertig oktober negentienhonderd achtenzestig,: nationaal nummer 68.10.30 239-68, echtgenoot van mevrouw MOSSELMANS Carine Edith, geboren te Sint Joost-ten-Node op achtentwintig juni negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 9032 Gent (Wondelgem), Kerkuilstraat 35.

houder van vijf aandelen aldus verklaard (5)

Mevrouw MOSSELHANS Carine Edith, geboren te Sint-Joost-ten-Node op achtentwintig juni: negentienhonderd zevenenzestig, nationaal nummer 67.06.28 152-69, echtgenote van de heer HENON Paul: Raymond, voormeld, wonende te 9032 Gent (Wondelgem), Kerkuilstraat 35.

houder van vijf aandelen aldus verklaard (5)

Die verklaren samen de enige aandeelhouders te zijn van de vof Care & Management, met zetel te 9032; Gent (Wondelgem), Kerkuilstraat 35, met ondernemingsnummer 0834.079.046 en die verklaren in buitengewone algemene vergadering samengekomen te zijn en volgende beslissingen te nemen:

Aanduiding van een vaste vertegenwoordiger belast met de uitvoering van de bestuursopdracht in de bvba: Larus in naam en voor rekening van de vof Care & Management.

De heer Paul HENON wordt aangeduid als de vaste vertegenwoordiger van de vof Care & Management belast met de uitvoering van het bestuursmandaat in de bvba Larus in naam en voor rekening van de vof Care: & Management.

,/,42-44400«,e6A-7

fie,b4: ,_.faheL

C, 't )12 'T" e. e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2011- Annexes du Moniteur belge

09/03/2011
ÿþMO 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie Vdi

1 de lle_ NEERGELEGD

Zetei : KERKUILSTRAAT 35 TE 9032 GENT (WONDELGEM)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een onderhandse akte opgemaakt te Oostende op 18 februari 2011, geregistreerd te Oostende op 21 februari 2011, dat er door:

1° De heer HENON Paul Raymond; rijksregisternummer 68.10.30-239.68; zelfstandige; geboren te Kortrijk op 30 oktober 1968; wonende te 9032 Gent, Kerkuitstraat 35; Belgische nationaliteit.

2° Mevrouw MOSSELMANS Carine Edith; rijksregistemummer 67.06.28-152.69; thuiszorgcobrdinator; geboren te Sint-Joost ten-Noode op 28 juni 1967; wonende te 9032 Gent, Kerkuilstraat 35; Belgische nationaliteit.

De echtgenoten Henon Paul  Mosselmans Carine zijn gehuwd onder het stelsel van wettelijke gemeenschap, ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Ides Henri Vander Heyde te Oostende op 06 juni 1995, tot op heden nog niet gewijzigd.

de hierna vermelde vennootschap werd opgericht:

RECHTSVORM EN NAAM: De vennootschap is opgericht als vennootschap onder firma onder de naam "CARE & MANAGEMENT'.

ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9032 Gent, Kerkuilstraat 35. Hij mag naar ieder ander adres in België binnen het Nederlands taalgebied of in het tweetalig gebied Brussel - Hoofstad worden overgebracht, bij beslissing van de zaakvoerders. Iedere verandering van zetel wordt door de zaakvoerders, in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt. De vennootschap kan, bij beslissing van de zaakvoerders, bedrijfszetels, verkoopspunten, bijkantoren en agentschappen oprichten en dit zowel in België als in het buitenland.

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf de oprichting.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING

1.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen

of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen

of ondernemingen.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in

eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en

financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van

deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

4.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

5.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en

technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van

octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

6.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

7.De lichaamsverzorging in het kader van "wellness". Dit omvat ondermeer (zonder dat deze opsomming

beperkend is): massages, inbegrepen voetreflexologie, aromatherapie, ...

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : CARE & MANAGEMENT

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

o~ 3~ 0~5 04,

(Ui

Luik B



1111114111.11111111I11111

bel

ai

Be

Sta

--.,. --C HTBAN K VAN .',,-,:'I-V.,NDEL TE GENT

Griffie

25 FEB. 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

8.De groot- en kleinhandel, import en export in cosmetica en reukwerk, verzorgingsproducten in het algemeen, toiletartikelen, kleding, kledingaccessoires, schoeisel en lederwaren;

9.De vervaardiging van zeep, parfums en cosmetische artikelen;

10.1-let vervaardigen van preparaten voor het parfumeren van vertrekken of voor het neutraliseren van geuren;

11.De vervaardiging van schoonheidsmiddelen en producten voor de huidverzorging;

12.De vervaardiging van zonnebrandmiddelen, deodoranten, badzout en ontharingsmiddelen;

13.De vervaardiging van materialen nodig voor de lichaamsverzorging en/of schoonheidsverzorging in het algemeen;

14.Het verlenen van advies op het gebied van de schoonheidszorgen, gezichts- en voetverzorging;

15.Het uitoefenen van alle activiteiten met betrekking tot traditioneel management en consultancy in de zorg- en welzijnsector.

16.Het verstrekken van opleidingen inzake schoonheidszorgen, gezichts- en voetverzorging en het verrichten van daarmee samenhangende diensten en leveringen van goederen. Het verstrekken van onderwijsondersteunende dienstverlening.

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING

MET DERDEN

a.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

b.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

KAPITAAL: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (¬ 1.000,00) vertegenwoordigd door tien (10) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, ieder ééntiende (1/10) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigend. Het maatschappelijk kapitaal werd volledig geplaatst en onderschreven door:

1° De heer HENON Paul, voornoemd, tot beloop van vijfhonderd euro (¬ 500), waarvoor hem vijf (5) aandelen worden toegekend (integraal bestaande uit een inbreng in geld);

2° Mevrouw MOSSELMANS Carine, voornoemd, tot beloop van vijfhonderd euro (¬ 500), waarvoor haar vijf (5) aandelen worden toegekend (integraal bestaande uit een inbreng in geld).

BESTUUR:

A. Interne bestuursbevoegdheid:

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

B. Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid:

"

~ , r

Op de laatste bjz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens' derden en in rechte als eiser of als verweerder. Met betrekking tot de investeringsprojecten die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van tienduizend euro (¬ 10.000,00) overschrijdt, is evenwel de gezamenljke handtekening van twee zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

Inzake authentieke akten kan de vennootschap slechts geldig handelen en vertegenwoordigd worden door alle zaakvoerders.

JAARVERGADERING: De algemene vergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op de vierde maandag van juli om veertien uur ten zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één maart en eindigt op de laatste dag van februari van ieder jaar.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:

AFSLUITEN EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging bij de griffie van rechtbank van koophandel tot en met 29

februari 2012.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

BOENOEMING ZAAKVOERDER

Tot niet-statutaire zaakvoerders worden voor de duur van de vennootschap benoemd : de heer HENON

Paul en Mevrouw MOSSELMANS Carine, voornoemd.

Tegelijk hiermee neergelegd: de oprichtingsakte.

De heer HENON Paul

Zaakvoerder

Mevrouw MOSSELMANS Carine

Zaakvoerder

Voorbehouden aan liet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

20/03/2015
ÿþMod Woed 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

D

te NEERG

Voor-

behoud( aan he. Belgisc

Staatsbh

Ondernemingsnr : 0834.079.046

Benaming

(voluit) : CARE & MANAGEMENT

(verkort) :

10 *ART 2015

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

fl

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : KERKUILSTRAAT 35 TE 9032 WONDELGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Op de zitting van de zaakvoerders gehouden op 21 januari 2015 werd met éénparigheid van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van de Kerkuilstraat 35 te 9032 Wondelgem naar Guido Gezellestraat 1 te 8431 Middelkerke,

HENON PAUL

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CARE & MANAGEMENT

Adresse
KERKUILSTRAAT 35 9032 WONDELGEM

Code postal : 9032
Localité : Wondelgem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande