CASA MI

CVBA


Dénomination : CASA MI
Forme juridique : CVBA
N° entreprise : 841.611.986

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.05.2014, NGL 23.07.2014 14336-0520-011
17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 12.07.2013 13302-0199-011
19/12/2011
ÿþ Mai 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111JIHM1111111111111

~ ~e=3:7 ,~trr~~

?t t. 20f

Griffie

Onclernemingsnr : Oei A 644 916

Benaming

(voluit) : CASA MI

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 9700 Oudenaarde, Industriepark De Bruwaan 37A

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN- BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Alex DE WULF, geassocieerd notaris te,

Oostakker, Stad Gent, op 2 december 2011, neergelegd voor registratie;

dat

1) Mevrouw DOSSCHE Anne Marguerite Marie Jacques, geboren te Deinze op 25, maart 1957, nationaal nummer 57.03.25 290-81, thans ongehuwd en bevestigend geen verklaring van: wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9031 Gent (Baarle-Drongen), Gaverlandstraat 81.

2) de Heer VAN dEN WEGHE Devigné, geboren te Vilvoorde op 21 mei 1982, nationaal nummer 82.05.21 163-91, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke, samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 1853 Strombeek-Bever, St.-Annalaan 38 bus 13.

3) de Heer VAN dEN WEGHE Harold, geboren te Kortrijk op I februari 1986, nationaal nummer 86.02.01 211-27, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke. samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9031 Gent (Baarle-Drongen), Gaverlandstraat 81.

4) de Heer VAN dEN WEGHE David, geboren te Kortrijk op I februari 1986,:

nationaal nummer 86.02.01 213-25, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke,

samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9031 Gent (Baarle-Drongen), Gaverlandstraat 81.

Onder hen volgende vennootschap hebben opgericht:

RECHTSVORM  NAAM  ZETEL

Er wordt een vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een Coöperatieve

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "CASA MP".

De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9700 Oudenaarde, Industriepark De Bruwaan

37A.

KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap is onbeperkt, deels vast en deels veranderlijk.

Het vast kapitaal mag nooit minder bedragen dan achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬

18.550,00) en wordt bij deze oprichting bepaald op TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00). Het.

vast kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen. Tot beloop van dit bedrag wordt

het vast gedeelte van het kapitaal gevormd.

Het veranderlijk deel van het kapitaal is onbeperkt.

Het kapitaal is samengesteld uit een veranderlijk aantal aandelen met een nominale waarde van

elk tweehonderd euro (200,00 EUR).

Op de vaste kapitaalaandelen werd als volgt in geld ingeschreven:

- door Mevrouw DOSSCHE Anne, voornoemd, ten belope van veertig (40) aandelen,

volledig volstort.

- door de Heer VAN dEN WEGHE Devigné, voornoemd, ten belope van twintig (20)

aandelen, volledig volstort.

- door de Heer VAN dEN WEGHE Harold, voornoemd, ten belope van twintig (20)

aandelen, volledig volstort.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

- door de Heer VAN dEN WEGHE David, voornoemd, ten belope van twintig (20) aandelen,

volledig volstort.

Totaal: honderd (100) aandelen.

Tengevolge van de inschrijving, de gedane stortingen en de oprichting van de vennootschap, staat het hiervoor vermelde gestorte bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel ter beschikking van de vennootschap.

BOEKJAAR

Elk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het zelfde kalenderjaar. WINSTVERDELING  ONTBINDING  VEREF1-±N NG

De algemene vergadering beslist jaarlijks over de bestemming van de winst, niet inachtneming van de volgende regels:

1. de winst wordt in eerste instantie aangewend tot compensatie van verliezen uit vorige boekjaren;

2. jaarlijks zal ten belope van vijf procent (5 %) van het saldo na 1. een wettelijke reserve worden gevormd totdat deze reserve tien procent (10 %) van het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt;

3. over het saldo na 2. beslist de algemene vergadering; in geval van een dividenduitkering heeft elke vennoot recht op een dividend pro rata zijn/haar aandeelhouderschap.

In geval van overlijden, onbekwaamverklaring, faillissement, kennelijk onvermogen of ontslag van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch verder gezet worden door de andere vennoten.

Tenzij bij ontbinding van de vennootschap een of meerdere vereffenaars aangesteld werden, geschiedt de vereffening door de bestuurders alsdan in functie.

Na terugbetaling van het kapitaal dat op elk aandeel gestort werd, zal het eventuele liquidatiesaldo aan de vennoten uitgekeerd worden pro rata hun aandelenbezit.

BESTUURSORGAAN -- BESTUURSBEVOEGDHEID

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit evenveel leden als er vennoten zijn. Elke bestuurder wordt benoemd uit een lijst van kandidaten voorgedragen door elke vennoot.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd, tenzij de vennotenvergadering hiervan zou afwijken.

VERTEGENW OORDIGINSBE V OEGDHEID

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samen optredend waaronder de bestuurder benoemd op voordracht van de vennoot van categorie A.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

De vennootschap kan bovendien vertegenwoordigd worden door bijzonder gevolmachtigden, al dan niet vennoot, die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling door het bestuursorgaan. Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. De vennootschap kan derhalve ook contracten van onroerende leasing afsluiten.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

3. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

4. Het beleggen, intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet met een (semi)publiekrechtelijk statuut.

5. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

6. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

7. Alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden

met:

alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

het geven van advies en het verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven; de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere clan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats op de laatste maandag van mei om 20 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

DEPONERING GESTORTE KAPITAAL

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 390-0639298-26 bij ING, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven.

DIVERSE BEPALINGEN

BENOEMING VAN DE BESTUURDERS  VASTE VERTEGENWOORDIGER

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste Bestuurders, en dit voor onbepaalde duur en met de machten voorzien in de voormelde statuten:

1) Mevrouw DOSSCHE Anne, voornoemd, gekozen uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de vennoot categorie A.

2) de Heer VAN dEN WEGHE Devigné, voornoemd, gekozen uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de vennoten categorie B.

3) de Heer VAN dEN WEGHE Harold, voornoemd, gekozen uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de vennoten categorie B.

4) de Heer VAN dEN WEGRE David, voornoemd, gekozen uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de vennoten categorie B.

Die aanvaarden.

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Werd benoemd tot vaste vertegenwoordiger van de nieuw opgerichte vennootschap voor de uitoefening van de mandaten van zaakvoerder/bestuurder door de nieuw opgerichte vennootschap in een andere vennootschap, en dit voor onbepaalde duur en met de machten voorzien in de voormelde ' statuten:

Mevrouw DOSSCHE Anne, nationaal nummer 57.03.25 290-81, wonende te 9031 Gent (Baarle-Drongen), Gaverlandstraat 81.

BEGIN EN AFSLUTTING EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van oprichting en zal worden afgesloten in

2012.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Alle verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende verplichtingen, en alle handelingen "

gesteld door de oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden, conform artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij onderhavige akte opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de vennootschap , rechtspersoonlijkheid bekomt, hetzij op datum van de neerlegging van het uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOLMACHT RPR, BTW ADMINISTRATIE EN KBO

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan DKF Fiduciaire, Kasteelstraat 29A, 8500 Kortrijk, en haar aangestelden, met macht van substitutie, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk

" zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt vier registratie in toepassing van artikel 173, I°bis W. Reg.)

Tegelijk hiermee neergelegd:

-een uitgifte van de oprichtingsakte dd. 2 december 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

. .

"













Coordonnées
CASA MI

Adresse
INDUSTRIEPARK DE BRUWAAN 37A 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande