CAVA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAVA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.960.028

Publication

14/11/2014
ÿþ



B





Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0881 960 028

Benaming

(voluit) : CAVA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9880 Aalter, Kestelstraat 176

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING - NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het (af)splitsingsvoorstel in toepassing van het artikel 728 - van het Wetboek van vennootschappen in het kader van een verrichting gelijkgesteld met een splitsing door overneming (partiële splitsing), waarbij de Bvba Van Renterghem-Carton (afgekort VRC) een deel van haar vermogen afsplitst naar de Bvba Cava, zonder dat eerstgenoemde vennootschap ontbonden wordt (artikel 677 juncto 673 W. Venn.).

Uit het (af)splitsingsvoorstel opgemaakt door de bestuursorganen van de Bvba Van Renterghem-Carton (afgekort VRC) en van de Bvba Cava op 03/11/2014 blijkt het volgende.

RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE

SPLITSING DEELNEMEN

DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

Naam : CAVA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9880 Aalter, Kestelstraat 176.

De vennootschap werd opgericht op 15 juni 2006, bij akte verleden voor notaris Bernard Vanderplaetsen te Lovendegem, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 29 juni 2006 onder nummer 200606-29/0105125. Statuten werden voor het laatst gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Kathleen De Rop te Maldegem op 11 juni 2009, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 8 juli 2009 onder nummer 2009-07-0810095601. De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0881.960.028.

De vennootschap heeft als doel:

(.VOOR EIGEN REKENING

A.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen-met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht,...) zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van, voormelde roerende en onroerende goederen.

B.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals hei verwerven door inschrijving of: aankoop, het beheren van aandelen of participaties, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten,

C.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lii

ni

JAPPIJIIJUI

a

NttRGELEGD

- 4 NOV. 2014

RECNTB.ANK VAN

KOOPI-IÀ2L TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

A.Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van andere rechtspersonen of ondernemingen;

B.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

C.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

D.De aan- en verkoop evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

A1.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

Naam: VAN RENTERGHEM -- CARTON (AFGEKORT VRC)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9880 Aalter, Stationsplein 1

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Kathleen De Rop te Maldegem op 10 mei 1993, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 juni 1993 onder nummer 930604-314. De statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door notaris Kathleen De Rop te Maldegem op 20 augustus 2003, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 17 september 2003 onder nummer 2003-09-17/0096157. De statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door notaris Kathleen De Rop te Maldegem op 29 juni 2006, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 18 juli 2006 onder nummer 2006-07-18/0117216. De statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door notaris Kathleen De Rop te Maldegem op 18 december 2006, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 5 januari 2007 onder nummer 2007-01-05 / 0003823.Statuten werden voor het laatst gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door notaris Kathleen De Rop te Maldegem op 31 december 2013, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 27 januari 2014 onder nummer 2014-01-27 1 0026405. Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0450 098 014, rechtbank Gent.

De vennootschap heeft als doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1. De aankoop, de verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, de import en de export, de vertegenwoordiging, de commissie en de consignatie van aile artikelen van grootwarenhuizen, en ondermeer van de volgende produkten, evenwel zonder beperkend karakter van de opsomming:

- algemene voedingswaren en verbruiksartikelen, specerijen, biscuiterie, patisserie en confiserie, brood, gebak en suikerwaren, conserven;

-kruideniers- en koloniale waren;

-dranken, alcoholische en niet-alcoholische, zoals bieren, waters, wijnen, likeuren; koffie;

- tabakswaren en aanverwante produkten;

- zuivelprodukten;

- charcuterie, vleeswaren, vlees, wild en gevogelte;

- vis en visprodukten;

- roomijs;

-fruit en groenten; al deze goederen onder alle vormen en verpakkingen, vers, in blik, diepgevroren en

gedroogd;

- kruideniers- en koloniale waren;

- non foodartikelen, zoals plastiekstoffen en -produkten, onderhoudsprodukten en apparaten, textiel, witgoed, stoffen, zijden, gordijnen, mercerie, breigoederen, kousen en sokken, schoenen en pantoffels, confectie en ondergoed voor kinderen, dames en heren, regenmantels, regenschermen, hoeden en andere modeartikelen, huishoudartikelen en -apparaten, mechanische en elektrische benodigdheden, apparaten en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

bijhorigheden, radio's, naaimachines en frigo's, toilet-, parfumerie- en schoonheidsprodukten, film- en fotomateriaal, gereedschappen, opschikartikelen en godsdienstige voorwerpen, glas, kaders, faïence, porselein, boeken en tijdschriften, papierwaren, prentkaarten, kantoor- en schoolgerief, speelgoed, bazarartike-'len en uitzet voor babies, alle metaalwaren, stoven, gasvuren, sanitaire uitrustingsstukken en bijhorigheden, hout, lijmen, lakken en verfwaren, gummie en plastiekartikelen, lederwaren, imitatielederwaren, rubber-artikelen, oliën, vetten, benzine, uitrustingsstukken voor op reis, fietsen, auto's, camping- en caravanning-artikelen, strandartikelen, visvangstartikelen, meubels, tapijten, meubileringsvoorwerpen en -stoffen, planten, sierplanten, bloemen, zaden en alle land- en tuinbouwartikelen, fotoapparaten en -materiaal, spiegels en omlijstingen, fantasiejuwelen en -artikelen, orfevrerie en horlogerie; bloemen en sierplanten; muziekartikelen; speelgoed; sportartikelen; huisdieren, sierdieren, neerhofdieren, alsook voedingswaren en benodigdheden voor dieren; alle

artikelen voor doe-het-zelfzaak.

2.Het versnijden van geslacht vee, de fabikatie en de in-en uitvoer van alle vee, vlees en vleeswaren; snackbar, bereide schotels, restauratie, traiteur; het leveren van alle raadgevingen, adviezen en diensten het voorgaande betreffend,

3.Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen; onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden; het nemen van participaties in derde ondernemingen.

Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

RUILVERHOUD1NG VAN DE AANDELEN EN BEDRAG VAN DE OPLEG

RUILVERHOUD1NG

Rekening houdend met de uiteenzetting opgenomen in het afsplitsingsvoorstel en het geringe belang ter zake, wordt beslist, teneinde tot een werkbare verhouding te komen, dat de verkrijgende vennootschap, de Bvba Cava, 8.000 nieuwe aandelen zal uitgeven naar aanleiding van de partiële splitsing. Tevens wordt nog vermeld dat gezien de specificiteit van de partiële splitsing er strikt genomen geen berekening van de ruilverhouding is, maar enkel een toekenning aan de vennoten van de BVBA VAN RENTERGHEM-CARTON van één aandeel in de BVBA CAVA voor één aandeel in de BVBA VAN RENTERGHEM-CARTON, Het kapitaal van de Bvba Cava na partiële splitsing zal bijgevolg vertegenwoordigd worden door 8.100 (namelijk 100 bestaande en 8.000 nieuwe) aandelen,

OPLEG IN GELD

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De aandelen van de verkrijgende vennootschap de BVBA CAVA die zullen worden uitgereikt naar aanleiding van de partiële splitsing, zullen uitgereikt worden aan de vennoten van de BVBA VAN RENTERGHEM-CARTON, in verhouding tot hun aandelenbezit in deze laatste vennootschap. Deze aandelen zullen op hun naam worden ingeschreven in het register van aandelen van de BVBA CAVA door toedoen van het bestuursorgaan.

DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst van de BVBA CAVA is vastgesteld op 1 juli 2014.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

De datum vanaf welke de handelingen van de BVBA VAN RENTERGHEM-CARTON met betrekking tot het af te splitsen vermogen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de BVBA CAVA is vastgesteld op 1 juli 2014.

DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN TOEKENNEN AAN DE VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

In de BVBA VAN RENTERGHEM-CARTON zijn er geen bijzondere rechten toegekend aan vennoten, noch zijn er houders van andere effecten dan aandelen. Er worden geen bijzondere rechten toegekend naar aanleiding van de partiële splitsing,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

BEZOLDIGING AAN DE COMMISSARIS, BEDRIJFSREVISOR OF EXTERNE ACCOUNTANT VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 731 BEDOELDE VERSLAG

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 731, §1 W.Venn, zal worden afgezien van de daarin bedoelde verslaggeving en zal in toepassing van artikel 731, §2 W.Venn. de daarin bedoelde bepalingen worden gevolgd.

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen worden geen bijzondere voordelen toegekend,

NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN

Het naar de verkrijgende vennootschap af te splitsen vermogen wordt als volgt beschreven.

A. ACTIVA

1.Vaste activa in aanbouw

Dit betreffen het opstalrecht en de opstallen van de vaste activa in aanbouw die betrekking hebben op het

onroerend goed te Maldegem die worden afgesplitst voor een totale boekhoudkundige waarde van ZEVEN

MILJOEN ZEVENHONDERD EN ACHTDUIZEND VIJFHONDERD ZEVENENNEGENTIG EURO

TWEEËNVIJFTIG EUROCENT (¬ 7.708.597,52),

2. Handelsvorderingen

Dit betreffen de op te stellen facturen voor een totaal bedrag van VIJFENZEVENTIGDUIZEND VIJFTIG

EURO (¬ 75.050,00).

3.Overige vorderingen

Dit betreffen de overige vorderingen voor een totaal bedrag van VIER MILJOEN DRIEHONDERD

TWEEÊNTACHTIGDUIZEND HONDERD NEGENENVEERTIG EURO VIERENDERTIG EUROCENT (¬

4.382.149,34).

4,Overiopende rekeningen

Dit betreffen de overlopende rekeningen voor een totaal bedrag van ACHTENZESTIGDUIZEND

VIERHONDERD VIJFENVEERTIG EURO ZEVENENTWINTIG EUROCENT (¬ 68.445,27),

B. PASSIEF

1,Eigen vermogen

De elementen van het eigen vermogen bestaande uit fiscaal gestort kapitaal, belaste en belastingvrije reserves in kapitaal, wettelijke reserve, onbeschikbare reserves, belastingvrije reserves, beschikbare reserves en overgedragen resultaat per 01/07/2014 worden, conform artikel 213 W.I.B., afgesplitst in verhouding tot het evenredig aandeel van het netto-actief van het afgesplitst vermogen in het totaal netto-actief v66r de verrichting, De nodige reserves zullen, indien nodig, worden geïncorporeerd in kapitaal teneinde aan de wettelijke verplichtingen te voldoen. Gezien uit de cijfermatige uitwerking van de afsplitsing in bijlage 1 blijkt dat het kapitaal na afsplitsing van de af te splitsen vennootschap BVBA VAN RENTERGHEM-CARTON zal dalen beneden het wettelijk minimum voorzien in artikel 214 W.Venn. zal de partiële splitsing worden doorgevoerd onder de opschortende voorwaarde van het doorvoeren van een kapitaalverhoging door incorporatie van reserves tot minimum het bedrag vermeld in artikel 214 W,Venn, Hiertoe zal dan ook onmiddellijk na de beslissing door de buitengewone algemene vergadering van het doorvoeren van de partiële splitsing, beslist worden het kapitaal van de afgesplitste vennootschap te verhogen door incorporatie van reserves tot minimum het bedrag vermeld in artikel 214 W.Venn.

2,Schuldenn op meer dan 1 jaar --- overige schulden

Dit betreffen de schulden van verbonden ondernemingen met betrekking tot de financiering van het onroerend goed te Maldegem voor een bedrag van ÉÉN MILJOEN ACHTHONDERD VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 1.825.000,00).

3.Schulden op ten hoogste 1 jaar -- schulden op meer dan 1 jaar die binnen het jaar vervallen

Dit betreft het wentelkrediet met betrekking tot de financiering van het onroerend goed te Maldegem voor een bedrag van VIJF MILJOEN ACHTHONDERD NEGENTIGDUIZEND EURO (¬ 5.890.000,00).

4,Schulden op ten hoogste 1 jaar -- handelsschulden

Dit betreffen de handelsschulden - leveranciers voor een totaal bedrag van ZESENNEGENT1GDU1ZEND DRIEHONDERD ACHTENTACHTIG EURO ACHTENDERTIG EUROCENT (¬ 96.388,38),

5,Schulden op ten hoogste 1 jaar-- overige schulden

Dit betreffen de overige schulden voor TWEE MILJOEN TIENDUIZEND ZESHONDERD ZEVENENTACHTIG EURO VIJFENZESTIG EUROCENT (¬ 2.010.687,65).

6.Overiopende rekeningen

Dit betreffen de overlopende rekeningen voor een bedrag van in totaal ACHTDUIZEND NEGENHONDERD EN ACHT EURO VIJFENVEERTIG EUROCENT (¬ 8.908,45),

7.Belastbare afsplitsing

In het geval de fiscale administratie de onderhavige afsplitsing taxeert dan zullen de fiscale schulden (vennootschapsbelasting, ...) die hieruit voortvloeien volledig ten laste zijn van deze verkrijgende vennootschap in verhouding met het haar toebedeelde deel van het vermogen,

C.NIEr TOEGEKENDE BESTANDDELEN

Alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de verkrijgende vennootschap of binnen de af te splitsen vennootschap zijn gebleven, worden toegewezen aan

f& t

de af te splitsen vennootschap tenzij deze specifiek betrekking hebben op de door de af te splitsen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen bestanddelen behorende tot de afgesplitste bedrijfstak.

DE VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

Gelet op de in het afsplitsingsvoorstel opgenomen elementen zullen voor het afgesplitst vermogen 8.000 aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA CAVA worden toegekend aan de vennoten van de BVBA ; VAN RENTERGHEM-CARTON.

Samen hiermee neergelegd: (af)splitsingsvoorstel

Bvba Rido Gelieve te tekenen

zaakvoerder op de ommezijde aub

vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

de heer Rik Van Renterghem

.ti

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 18.07.2013 13319-0422-013
03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 02.07.2012 12232-0293-013
12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 11.07.2011 11273-0401-013
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 21.06.2010 10190-0407-013
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 26.06.2009 09289-0205-013
11/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 09.07.2008 08374-0078-011
11/06/2015
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblat

MOtl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0881 960 028 Benaming

(voluit) : CAVA (verkort) :

111111111011111111111111 ~I

*15082693*

NEERGELEGD

0 2 JUNI 2015

RECHTS/efffeeN

KOOPHANDEL TE GENT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 9880 Aalter, Kestelstraat 176

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING - NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het (af)splitsingsvoorstel in toepassing van het artikel 728 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van een verrichting gelijkgesteld met een splitsing door overneming (partiële splitsing), waarbij de Bvba Van Renterghem-Carton (afgekort VRC) een deel van haar vermogen afsplitst naar de Bvba Cava, zonder dat eerstgenoemde vennootschap ontbonden wordt (artikel 677 juncto 673 W. Venn.).

Uit het (at)splitsingsvoorstel opgemaakt door de bestuursorganen van de Bvba Van Renterghem-Carton (afgekort VRC) en van de Bvba Cava op 01/06/2015 blijkt het volgende.

RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE

SPLITSING DEELNEMEN

DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

Naam : CAVA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9880 Aalter, Kestelstraat 176.

De vennootschap werd opgericht op 15 juni 2006, bij akte verleden voor notaris Bernard Vanderplaetsen te Lovendegem, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 29 juni 2006 onder nummer 200606-29/0105125.

Statuten werden voor het laatst gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Kathleen De Rop te Maldegem op 11 juni 2009, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 8 juli 2009 onder nummer 200907-08 / 0095601 .

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0881.960.028. De vennootschap heeft als doel:

!.VOOR EIGEN REKENING

A.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen; met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, ' erfpacht,...) zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende, goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen: voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van''. voormelde roerende en onroerende goederen.

B.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen ' met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen of participaties, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

C.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in. eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en; financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

A.Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van andere rechtspersonen of ondernemingen;

B.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

C.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

D.De aan- en verkoop evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

Naam: VAN RENTERGHEM  CARTON (AFGEKORT VRC)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel; 9880 Aalter, Stationsplein 1

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Kathteen De Rop te Maldegem op 10 mei 1993, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 juni 1993 onder nummer 930604-314.

De statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door notaris Kathleen De Rop te Maldegem op 20 augustus 2003, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 17 september 2003 onder nummer 2003-09-1710096157.

De statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door notaris Kathleen De Rop te Maldegem op 29 juni 2006, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 18 juli 2006 onder nummer 2006-0718/0117216.

De statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door notaris Kathleen De Rop te Maldegem op 18 december 2006, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 5 januari 2007 onder nummer 2007-01-0510003823.

Statuten werden voor het laatst gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door notaris Kathleen De Rap te Maldegem op 31 december 2013, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 27 januari 2014 onder nummer 2014-01-2710026405.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0450 098 014, rechtbank Gent.

De vennootschap heeft als doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1. De aankoop, de verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, de import en de export, de vertegenwoordiging, de commissie en de consignatie van alle artikelen van grootwarenhuizen, en ondermeer van de volgende produkten, evenwel zonder beperkend karakter van de opsomming:

- algemene voedingswaren en verbruiksartikelen, specerijen, biscuiterie, patisserie en confiserie, brood, gebak en suikerwaren, conserven;

-kruideniers- en koloniale waren;

-dranken, alcoholische en niet-alcoholische, zoals bieren, waters, wijnen, likeuren; koffie;

- tabakswaren en aanverwante produkten;

- zuivelprodukten;

- charcuterie, vleeswaren, vlees, wild en gevogelte;

- vis en visprodukten;

- roomijs;

-fruit en groenten; al deze goederen onder alle vormen en verpakkingen, vers, in blik, diepgevroren en

gedroogd;

- kruideniers- en koloniale waren;

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

- non foodartikelen, zoals plastiekstoffen en -produkten, onderhoudsprodukten en apparaten, textiel, witgoed, stoffen, zijden, gordijnen, mercerie, breigoederen, kousen en sokken, schoenen en pantoffels, confectie en ondergoed voor kinderen, dames en heren, regenmantels, regenschermen, hoeden en andere modeartikelen, huishoudartikelen en -apparaten, mechanische en elektrische benodigdheden, apparaten en bijhorigheden, radio's, naaimachines en frigo's, toilet-, parfumerie- en schoonheidsprodukten, film- en fotomateriaal, gereedschappen, opschikartikelen en godsdienstige voorwerpen, glas, kaders, faïence, porselein, boeken en tijdschriften, papierwaren, prentkaarten, kantoor- en schoolgerief, speelgoed, bazarartike- len en uitzet voor babies, alle metaalwaren, stoven, gasvuren, sanitaire uitrustingsstukken en bijhorigheden, hout, lijmen, lakken en verfwaren, gummie en plastiekartikelen, lederwaren, imitatielederwaren, rubber-artikelen, oliën, vetten, benzine, uitrustingsstukken voor op reis, fietsen, auto's, camping- en caravanning-artikelen, strandartikelen, visvangstartikelen, meubels, tapijten, meubileringsvoorwerpen en -stoffen, planten, sierplanten, bloemen, zaden en alle land- en tuinbouwartikelen, fotoapparaten en -materiaal, spiegels en omlijstingen, fantasieluwelen en -artikelen, orfèvrerie en horlogerie; bloemen en sierplanten; muziekartikelen; speelgoed; sportartikelen; huisdieren, sierdieren, neerhofdieren, alsook voedingswaren en benodigdheden voor dieren; alle artikelen voor de doe-het-zelfzaak.

2.1--let versnijden van geslacht vee, de fabikatie en de in-en uitvoer van alle vee, vlees en vleeswaren; snackbar, bereide schotels, restauratie, traiteur; het leveren van aile raadgevingen, adviezen en diensten het voorgaande betreffend.

3.AIle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen; onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden; het nemen van participaties in derde ondernemingen,

Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake,

FZUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN BEDRAG VAN DE OPLEG

gezien op het ogenblik van de partiële splitsing de aandelen van zowel de af te splitsen vennootschap BVBA VAN RENTERGHEM-CARTON als van de overnemende vennootschap BVBA CAVA rechtstreeks of onrechtstreeks in handen zijn van diezelfde vennoten in een gelijke verdeling, heeft de waardering van de betrokken vennootschappen, die aan de basis van de ruilverhouding ligt, enkel belang voor het vaststellen van het aantal nieuw uit geven aandelen naar aanleiding van de partiële splitsing in de overnemende vennootschap BVBA CAVA.

De ruilverhouding heeft verder evenmin gevolgen op boekhoudkundig of fiscaal vlak.

gelet op wat voorafgaat werd beslist geen gedetailleerde waardering van de betrokken vennootschappen op te maken en de waarde van de betrokken vennootschappen als volgt vast te leggen.

Bij de partiële splitsing zullen de vennoten van de te splitsen vennootschap aandelen verwerven van de overnemende vennootschap in precies dezelfde verhouding als in de te splitsen vennootschap. Bijgevolg is het zonder belang dat de afsplitsing gebeurt tegen een boekwaarde die lager is dan de marktwaarde. Iedere vennoot zal een proportioneel recht hebben op de eventueel niet uitgedrukte meerwaarden, zullen proportioneel een eventuele minderwaarde moeten dragen en geen enkele vennoot zal bijgevolg benadeeld of bevoordeeld worden, Het is enkel in het geval dat de afsplitsing gebeurt met een niet evenredige toekenning van de aandelen (wat in casu niet het geval is) dat de bedrijfsrevisor zal moeten oordelen in welke mate de weerhouden waarde overeenstemt met de marktwaarde. (Antwoord vraagstelling Informatiecentrum voor het Bedrijfsrevisoraat  ICCI  d.d. 17/02/2009 "Is een partiële splitsing mogelijk waarbij geen aandelen in de afgesplitste vennootschap zouden worden toegekend aan een minderheidsaandeelhouder?").

tevens wordt nog vermeld dat gezien de specificiteit van de partiële splitsing er strikt genomen geen berekening van de ruilverhouding is, maar enkel een toekenning aan de vennoten van de BVBA VAN RENTERGHEM-CARTON van één aandeel in de BVBA CAVA voor één aandeel in de BVBA VAN RENTERGHEM-CARTON.

De elementen zoals vereist in het artikel 731 W.Venn. waarin het gebruik van verschillende evaluatiemethoden wordt aangehaald zijn bij de concrete uitwerking van de partiële splitsing zonder voorwerp.

fiekening houdend met de voormelde uiteenzetting en het geringe belang van de bekomen waarde (zie supra) wordt beslist, teneinde tot een werkbare verhouding te komen, dat de verkrijgende vennootschap, de BVBA CAVA, 8.000 nieuwe aandelen zal uitgeven naar aanleiding van de partiële splitsing.

Het kapitaal van de BVBA CAVA na partiële splitsing zal bijgevolg vertegenwoordigd worden door 8.100 (namelijk 100 bestaande en 8.000 nieuwe) aandelen.

OPLEG IN GELD

wordt geen opleg in geld voorzien.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen van de verkrijgende vennootschap de BVBA CAVA die zullen worden uitgereikt naar aanleiding van de partiële splitsing, zullen uitgereikt worden aan de vennoten van de BVBA VAN RENTERGHEM-CARTON, in verhouding tot hun aandelenbezit in deze laatste vennootschap. Deze aandelen zullen op hun naam worden ingeschreven in het register van aandelen van de BVBA CAVA door toedoen van het bestuursorgaan.

DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst van de BVBA CAVA is vastgesteld op 1 januari 2015.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

De datum vanaf welke de handelingen van de BVBA VAN RENTERGHEM-CARTON met betrekking tot het af te splitsen vermogen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de BVBA CAVA is vastgesteld op 1 januari 2015.

DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN TOEKENNEN AAN DE VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

In de BVBA VAN RENTERGHEM-CARTON zijn er geen bijzondere rechten toegekend aan vennoten, noch zijn er houders van andere effecten dan aandelen. Er worden geen bijzondere rechten toegekend naar aanleiding van de partiële splitsing.

BEZOLDIGING AAN DE COMMISSARIS, BEDRIJFSREVISOR OF EXTERNE ACCOUNTANT VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 731 BEDOELDE VERSLAG

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 731, §1 laatste alinea W.Venn. zal worden afgezien van de daarin bedoelde verslaggeving (er zal worden afgezien van het opstellen van een splitsingsverslag) en zal in toepassing van artikel 731, §2 W.Venn. de daarin bedoelde bepalingen worden gevolgd (door de verkrijgende vennootschap zal een inbrengverslag overeenkomstig artikel 313 W.Venn, worden opgemaakt).

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN

Het naar de verkrijgende vennootschap af te splitsen vermogen wordt als volgt beschreven.

A. ACTIVA

1.Vaste activa in aanbouw

Dit betreffen het opstalrecht en de opstallen gelegen op grond momenteel gekend als:

GEMEENTE MALDEGEM -- eerste afdeling  Sint-Barbarastraat 19/25

Een building (volgens kadaster: grootwarenhuis) met aanhorigheden, gestaan en gelegen zoals voormeld, kadastraal bekend, sectie C, volgens titel nummers 171M, 17/N, 16N, 16/B13, 16/B/2, 16/N3, 16/C/2, 161X12 en 16/Y, volgens recent kadastraal uittreksel nummer 16/C/3, met een totale kadastrale oppervlakte van veertienduizend vierhonderdzesenzestig vierkante meter (14.466 m2).

Dit betreffen de vaste activa in aanbouw die betrekking hebben op het onroerend goed te Maldegem die worden afgesplitst voor een totale boekhoudkundige waarde van ACHT MILJOEN DRIEHONDERD DRIEËNZESTIGDUIZEND NEGENHONDERD DRIEËNZESTIG EURO ACHTENZEVENTIG EUROCENT (¬ 8.363.963,78). Voor een volledig detail wordt verwezen naar de afschrijvingstabel in bijlage 2 van het huidige (af)splitsingsvoorstel, die er een integrerend deel van uitmaakt.

De opstallen en vaste activa in aanbouw gaan over naar de verkrijgende vennootschap in de staat waarin ze zich bevinden, met alle zichtbare en verborgen gebreken, en met alle zekerheidsrechten (incl. hypotheken en hypothecaire volmachten), inschrijvingen, kantmeldingen, erfdienstbaarheden of andere lasten die op deze opstallen en activa in aanbouw gevestigd zijn.

2.Handelsvorderingen

Dit betreffen de op te stellen facturen voor een totaal bedrag van DRIEDUIZEND HONDERD VIERENZEVENTIG EURO NEGENTIG EUROCENT (¬ 3.174,90).

3.Overige vorderingen

Dit betreffen de overige vorderingen voor een totaal bedrag van VIER MILJOEN ACHTHONDERD EN VIERDUIZEND VIJFHONDERD DRIEËNVEERTIG EURO ËÉNENDERTIG EUROCENT (¬ 4.804.543,31). 4.Overlopende rekeningen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Dit betreffen de overlopende rekeningen voor een totaal bedrag van HONDERD TACHTIGDUIZEND ZESHONDERD EN ÉÉN EURO ZESENVEERTIG EUROCENT (¬ 180.601,46) bestaande uit de over te dragen kosten.

B. PASSIEF

1.Eigen vermogen

De elementen van het eigen vermogen bestaande uit fiscaal gestort kapitaal, belaste en belastingvrije reserves in kapitaal, wettelijke reserve, onbeschikbare reserves, belastingvrije reserves, beschikbare reserves en overgedragen resultaat per 01101/2015 worden, conform artikel 213 W.I.B., afgesplitst in verhouding tot het evenredig aandeel van het netto-actief van het afgesplitst vermogen in het totaal netto-actief vóór de verrichting. De nodige reserves zullen, indien nodig, worden geincorporeerd in kapitaal teneinde aan de wettelijke verplichtingen te voldoen. Gezien uit de cijfermatige uitwerking van de afsplitsing in bijlage 1 blijkt dat het kapitaal na afsplitsing van de af te splitsen vennootschap BVBA VAN RENTERGHEM-CARTON zal dalen beneden het wettelijk minimum voorzien in artikel 214 W.Venn. zal de partiële splitsing worden doorgevoerd onder de opschortende voorwaarde van het doorvoeren van een kapitaalverhoging door incorporatie van reserves tot minimum het bedrag vermeld in artikel 214 W.Venn. Hiertoe za! dan ook onmiddellijk na de beslissing door de buitengewone algemene vergadering van het doorvoeren van de partiële splitsing, beslist worden het kapitaal van de afgesplitste vennootschap te verhogen door incorporatie van reserves tot minimum het bedrag vermeld in artikel 214 W.Venn.

2.Schulden op meer dan 1 jaar -- overige schulden

Dit betreffen de schulden van verbonden ondernemingen met betrekking tot de financiering van het onroerend goed te Maldegem voor een bedrag van ÉÉN MILJOEN ACHTHONDERD VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 1.825.000,00).

3.Schulden op ten hoogste 1 jaar  schulden op meer dan 1 jaar die binnen het jaar vervallen

Dit betreft het wentelkrediet met betrekking tot de financiering van het onroerend goed te Maldegem voor een bedrag van ZES MILJOEN VIJFHONDERD TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 6.520.000,00).

4.Schulden op ten hoogste 1 jaar handelsschulden

Dit betreffen de handelsschulden - leveranciers voor een totaal bedrag van HONDERD NEGENTIGDUIZEND DRIEHONDERD EN ÉÉN EURO ACHTENTWINTIG EUROCENT (¬ 190.301,28). 5.Schulden op ten hoogste 1 jaar-- overige schulden

Dit betreffen de overige schulden voor TWEE MILJOEN DRIEHONDERD EN TIENDUIZEND HONDERD EURO VIJFTIEN EUROCENT (¬ 2.313.100,15).

6.Overlopende rekeningen

Dit betreffen de overlopende rekeningen voor een bedrag van in totaal ZESENVIJFTIGDUIZEND VIERHONDERD ZEVENENVIJFTIG EURO NEGENENVIJFTIG EUROCENT (¬ 56.457,59).

7.Belastbare afsplitsing

In het geval de fiscale administratie de onderhavige afsplitsing taxeert dan zullen de fiscale schulden (vennootschapsbelasting, ...) die hieruit voortvloeien volledig ten faste zijn van deze verkrijgende vennootschap. Alle eventuele belastingen of taksen die voortvloeien uit of verband houden met de afsplitsing zijn volledig ten laste van de verkrijgende vennootschap.

8.Onroerende goederen Maldegem

Alle schulden, verbintenissen, verplichtingen en passiva, actueel of toekomstig, bestaand of latent, gekend of niet-gekend, die betrekking hebben op voornoemde onroerende goederen te Maldegem of de in deze onroerende goederen uitgeoefende activiteiten, alsook alle huurovereenkomsten, verzekeringspolissen, overeenkomsten met aannemers of architecten, en andere overeenkomsten of contracten die betrekking hebben op deze onroerende goederen of de in deze onroerende goederen uitgeoefende activiteiten, gaan over naar de verkrijgende vennootschap.

C.NIET TOEGEKENDE BESTANDDELEN

Alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de verkrijgende vennootschap of binnen de af te splitsen vennootschap zijn gebleven, worden toegewezen aan de af te splitsen vennootschap tenzij deze specifiek betrekking hebben op de door de af te splitsen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen bestanddelen behorende tot de afgesplitste bedrijfstak.

DE VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING 1S GEBASEERD

Gelet op de voormelde elementen zullen voor het afgesplitst vermogen 8.000 aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA CAVA worden toegekend aan de vennoten van de BVBA VAN RENTERGHEM-CARTON.

Samen hiermee neergelegd: (af)splitsingsvoorstel

Bvba Rido

zaakvoerder

vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

de heer Rik Van Renterghem

5

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 25.06.2015 15212-0180-011

Coordonnées
CAVA

Adresse
KESTELSTRAAT 176 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande