CEDRIC FRIMOUT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CEDRIC FRIMOUT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.799.773

Publication

15/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffue van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

111111

Voor. behoud aan hi Belgis Staatsb

latInel1

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

-6 OKT. 2011,

" RECHTBANKMAN

KOOPHANDMITffteEMI-

-----

Ondernemingsnr : 0526799773

Benaming

(voluit) FRIMOUT

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Kruisstraat 17 - 9880 Aalter

(volledig adres)

Onderwerp akte QUASI-INBRENG

NEERLEGGING VERSLAG QUASI-INBRENG EN BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER GEHOUDEN OP DE ZETEL

Cedric FRIMOUT Zaakvoerder

24/04/2013
ÿþOndernemingsar : 05-2L . mcb

Benaming

(voluit) : Cedric FRIMOUT

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9880 Aalter, Kruisstraat, 17

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden door notaris Frits GUISSON te 9880 Aalter, op 28 maart 2013, geregistreerd 6 bladen zonder verz. te Aalter op 5 april 2013, boek 5/442, folie 92, vak 12 - ontvangen: ¬ 25,00 - de e.a. Inspecteur: (getek.) Jean MATTON, dat werd opgericht door:

De Heer FRIMOUT Cedric, wonende te 9880 Aalter, Bergstraat, 75.

- een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam "CEDRIC FRiMOUT'

- zetel: 9880 Aalter, kruisstraat, 17;

- kapitaal: ¬ 18.600,00, vertegenwoordigd door 186 gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Gans het kapitaal is onderschreven en op alle aandelen is ingeschreven middels inbreng in geld door voornoemde Heer Cedric FRIMOUT, volstort ten belope van ¬ 12.400,00 en waarvoor de 186 aandelen worden toegekend;

-duur; onbepaald.

-doel: De vennootschap heeft als doel :

In België en in het buitenland, in het groot en in het klein, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden en/of tussenpersonen:

°het leveren van diensten inzake en de uitbating van een inrichting voor sauna- en stoombaden, een zonnebankinrich-'ting, een massagesalon, lichaamsverzorging in de ruimste zin;

° het leveren van diensten inzake en de uitbating van een fitnesscentrum, zoals ten titel van inlichting en zonder dat deze opsomming een beperking inhoudt : persoonlijke lichaamsontwikkeling, body building, power training, aerobic, gymnastiek, stretching, relaxoefenin-'gen, zwem- en stoombaden, sauna verzorgingen en alle daarmede verwante activiteiten;

° de groot- en kleinhandel in alle installaties, toestellen, producten en benodigdheden, die al dan niet rechtstreeks verband houden met of nuttig kunnen zijn bij de hierboven vermelde activiteiten.

°kinesitherapie in de breedste betekenis van het woord, ook multidisciplinair in teamverband met artsen, verpleegkundigen, sociale helpsters, in eigen praktijk en thuiszorg.

De vennootschap mag functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag deelnemen, participeren, of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct, hetzij indirect, verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van het maatschappelijk doel der vennootschap.

Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

-bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

Lû1k=B

v

P11101q

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

I APR. 21:12

RECHTBANt KOOPRANK Er ENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

 t Voor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Hij kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

- jaarvergadering: jaarlijks op de laatste zaterdag van juni om 14.00 uur en voor de eerste keer in 2014; - boekjaar: gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december; het eerste eindigend op 31 december 2013

-Reserves, winstverdeling en verdeling van saldo: Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende

wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Onmiddellijk na de oprichting hebben de vennoten-oprichters volgende beslissingen genomen:

-Benoeming zaakvoerder. Voornoemde Heer Cedric FRiMOUT, voor onbepaalde duur, met ingang van heden en dit voor de ganse duur van de vennootschap. Dit mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend tot de algemene vergadering er anders za! over beslissen.

- Volmachten: Er wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het

rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale-en diverse administraties, aan aan FIDESA te 9880 Aalter, Molenstraat, 10 A en haar aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

-Overname van verbintenissen:

De oprichters verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1 januari 2013.

-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

Frits CUISSON

Notaris

Tegelijk hierbij neergelegd:

p.v. van oprichting van 28 maart 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CEDRIC FRIMOUT

Adresse
KRUISSTRAAT 17 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande