CELESTA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CELESTA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.027.117

Publication

06/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.09.2014, NGL 30.09.2014 14622-0330-012
08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.07.2013 13385-0465-012
26/09/2012
ÿþ ar7....4 MW Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

. Ondernemingsnr : 0841.027.117

Benaming

(voluit) : Celesta

(verkort) "

*iaiso3is* 1 III

l

v bel.

ae

Be Staf

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

17 SEP, 2012

DENDEFWNDE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Theophiel Hielstraat 1 - 9150 Kruibeke (Bazel)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Afschrift uit verslag van de zaakvoeder de dato 27 april 2012

De zaakvoerder beslist om vanaf heden de maatschappelijke zetel te wijzigen van de Theophiel Hielstraat 1 - 9150 Kruibeke naar de Eikenlaan 11 - 9150 Kruibeke

Gedaan te Kruibeke op 27 april 2012.

Van Dael Glenn

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/11/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte -

_11...15)<

mod 2.1

- ~ r"_ : : . ; %»A, r~rZ^~a~~

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

JJII 1111111111111111111 11lI !JI 111111111 IJJ

" 111~~85~"

1 5. 11e 2011

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

, Ondernemingsnr

Benaming : Celesta

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Theophiel Hielsstraat 1

9150 Kruibeke (Bazel)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick PIEN te Kruibeke op 14 november 2011,É; dat werd overgegaan tot de oprichting van een Handelsvennootschap die de rechtsvorm:: aanneemt van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid,: "CELESTA".

BENAMING: "CELESTA"

ZETEL: 9150 Kruibeke (Bazel), Theophiel Hielsstraat 1.

TUSSEN:

1° De heer VAN DAEL Glenn Cornelis Maria, geboren te Antwerpen op één oktober;; negentienhonderdvierenzeventig, [Rijksregister nummer: 74.10.01-355.75]

2° mevrouw DE WILDE Nadia Alfons, geboren te Temse op twintig juni negentienhonderdzesenzeventig, [Rijksregister nummer: 76.06.20-152.13], samenwonend;; te 9150 Kruibeke (Bazel), Theophiel Hielsstraat 1.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor Notaris Patrick PIEN te Bazel op vijfentwintig augustus negentienhonderdzevenennegentig, tot op; heden ongewijzigd.

DOEL: Het verlenen van advies en diensten aan bedrijven op het vlak van organiseren eni. verbeteren van bedrijfsprocessen, automatiseren van bedrijfsprocessen, herstructurering en tal van management activiteiten en diensten die bijdragen tot het verbeteren van het; rendement van het bedrijf.

Het uitvoeren van alle activiteiten die zich richten tot het opzetten van communicatie kanalen, inrichten marketing activiteiten, advies verlenen op het vlak van verkoop en business development.

Het ontplooien van activiteiten op het vlak van:

- detachering van business en ICT consultants.

- Interimmanagement

- managementadviesproductontwikkeling op het commerciële vlak, alsook op het vlak van organisatie - consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en; '', het beheer van bedrijven, privé-personen en instellingen die op dit (deze) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap zal mogen deelnemen aan alle zaken, ondernemingen en vennootschappen die hetzelfde of een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de bloei: van de onderneming te bevorderen, haar in staat zouden stellen grondstoffen aan te '' werven of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



De vennootschap heeft verder tot doel het oprichten, promoten, aankopen, ruilen, verkopen, huren en onderhuren, verhuren en onderverhuren, het uitbaten en het onderhouden van huizen, appartementen, kantoren, winkels, handelsfondsen, terreinen, ' gronden, en domeinen, en meer algemeen, van aire mogelijke onroerende goederen, _ alsook het uitvoeren van alle mogelijke financieringsverrichtingen, dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord.

Verstrekken van verpleegkundige zorgen aan huis.

Verstrekken van verpleegkundige zorgen in de tijdelijke of definitieve gemeenschappelijke woon- of verblijfplaats van bejaarden of minder-validen.

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks ' verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten ' vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest brede zin.

En al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. Alle

commissiecontracten in verband met bovengenoemde activiteiten.

`- De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of hen aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, inclusief de eigen handelszaak.

- De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen.

DUUR: Onbepaald vanaf de oprichtingsdatum.

KAPITAAL: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam zonder nominale waarde waarop a rato van 100euro per aandeel wordt ingetekend.

Het kapitaal is volgestort in geld ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro' (¬ 12.400,00) door Glenn VAN DAEL ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) en Nadia DE WILDE ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Niet volgestort deel:

Te storten door:

Glenn VAN DAEL ten belope van: drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00).

Nadia DE WILDE ten belope van: drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00).

BOEKJAAR: één januari tot éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar begint op 14 november 2011 en wordt afgesloten op 31 december 2012.

RESERVE - WINSTVERDELING: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De opdracht van een statutaire zaakvoerder kan, om gewichtige redenen, geheel of gedeeltelijk worden herroepen, door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De opdracht van de zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, zolang de algemene vergadering, daartoe uitsluitend bevoegd, niet uitdrukkelijk een salaris heeft toegekend. De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle " handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering

bevoegd is. "

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of : ais verweerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten,

" aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de

vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht. JAARVERGADERING: de eerste vrijdag van juni om 17uur. Voor de eerste maal in 2013.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating voor de algemene vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

COMMISSARIS: Geen

ZAAKVOERDER: Nadia DE WILDE en Glenn VAN DAEL worden benoemd tot niet statutair zaakvoerder, voor onbepaalde duur. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOLMACHT: De oprichters geeft bijzondere volmacht aan VAN COILE & PARTNERS, gevestigd te 9031 Drongen, Boelenaar 1 om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle ; formaliteiten te vervullen voor inschrijving en latere wijzigingen bij de B.T.W. Administratie, en om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de erkende ondernemingsloketten teneinde alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Alle verbintenissen worden overgenomen die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting door de oprichters zijn aangegaan sedert 1 oktober 2011.

Tegelijk hiermee neergelegd: Afschrift oprichtingsakte,

Notaris Patrick MEN

Op de laatste blz. van Luik 8 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.09.2015, NGL 30.09.2015 15630-0559-012
09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.07.2016 16397-0068-012

Coordonnées
CELESTA

Adresse
DE EIKENLAAN 11 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : KRUIBEKE
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande