CELLAR

Divers


Dénomination : CELLAR
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 810.901.192

Publication

12/11/2014
ÿþ Mod Word t 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

011 -11-

HIII

*14205804* BE

BELGE

2014

LGISCH STAATSBLAD

Ondernemingsnr : 0810So4.192

Benaming

(voluit) : CeIIAR

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Groenevelddreef 5, B-9800 Bachte-Maria-Leerne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijzigingen, benoeming bijkomende zaakvoerder, coördinatie, volmacht

NA LEZING VAN DE NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN VENNOTEN VAN DE GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP "CELLAR" DD. 8 SEPTEMBER 2014 BLIJKEN DE VOLGENDE BESLISSINGEN:

EERSTE BESLISSING

De vergadering neemt akte van en aanvaardt de benoeming van mevrouw inge Vereecke wonende te Groenevelddreef 5, B-9800 Bachte-Maria-Leerne als bijkomende werkend (gecommanditeérd) vennoot van de'

vennootschap. , ' .

Een werkend vennoot is, ingevolge de betreffende bepalingen van het Wetboek Vennootschappen, onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist dat artikel 10 van de statuten, teneinde het in overeenstemming te brengen met het genomen besluit van benoeming tot werkend vennoot, vanaf heden als volgt zal luiden:

"Artikel 10: Werkende venno(o)t(en) en stille venno(o)t(en),

De vennootschap telt één of meerdere werkende vennoten en één of meerdere stille vennoten, Momenteel telt de vennootschap twee werkende vennoten zijnde (t) de heer doctor Jozef A.M. Pinxteren, wonende te Groenevelddreef 5, B-9800 Bachte-Maria-Leenre en (ii) mevrouw Inge Vereecke wonende te Groenevelddreef 5, B-9800 Bachte-Maria-Leerne. Aile overige vennoten zijn stilte vennoten."

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist om over te gaan tot aanpassing van de artikels 13 en 14 van de statuten inzake bestuur en controle (meer in het bijzonder de regels inzake intern bestuur en externe vertegenwoordigingsbevoegdheid) opdat een statutair zaakvoerder gemachtigd is de vennootschap alleen in rechte te verbinden ten aanzien van externen en - inzake intern bestuur - bij staking van stemmen een doorslaggevende stem verkrijgt,

Op de laatste blz. van Lutk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

A.

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

VIERDE BESLISSING

Om de statuten in overeenstemming te brengen met met het hierboven genomen derde besluit beslist de vergadering dat het artikel 13 van de statuten vanaf heden als volgt zal luiden:

"Artikel 13: Interne besluitvorming

Voor zover en zolang zaakvoerders werden benoemd, zullen alle interne bestuursbeslissingen genomen worden door de zaakvoerders gezamenlijk, die de beslissingen in onderling overleg en als college zullen nemen Het college van zaakvoerders handelt door de meerderheid van zijn leden. In het geval van staking van stemmen is de stem van de statutaire zaakvoerder doorslaggevend. Indien er geen statutaire zaakvoerder binnen de vennootschap is benoemd, heeft de oudste zaakvoerder de doorslaggevende stem.

Indien slechts één zaakvoerder werd benoemd, is deze bevoegd om de vennootschap individueel te besturen.

Voor zover en zolang er geen enkele zaakvoerder werd benoemd, zullen alle interne bestuursbeslissingen genomen worden door de werkende venno(o)t(en), die de beslissingen in onderling overleg en met éénparigheid zullen nemen."

VIJFDE BESLISSING

Om de statuten in overeenstemming te brengen met met het hierboven genomen derde besluit beslist de vergadering dat het artikel 14 van de statuten vanaf heden als volgt zal luiden:

"Artikel 14: Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Indien er slechts één zaakvoerder is aangesteld, vertegenwoordigt deze individueel handelend de vennootschap in en buiten rechte.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn aangesteld, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden en aan wie volledige collectieve vertegenwoordigingsmacht is toegekend.

Hiernaast kan de vennootschap, in de mate dat er twee of meer zaakvoerders zijn aangesteld, in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden worden door één zaakvoerder alleen handelend, voor zover en in de mate dat deze zaakvoerder de hoedanigheid van statutaire zaakvoerder heeft.

In alle akten die de vennootschap verbinden zal de handtekening van de zaakvoerder altijd voorafgegaan zijn of gevolgd worden door de hoedanigheid krachtens welke hij handelt.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Indien er één of meerdere statutaire zaakvoerders werden aangesteld dan dient deze volmacht door hen te worden ondertekend. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Voor zover en zolang er geen zaakvoerder werd benoemd, zullen alle externe bestuursbeslissingen genomen worden door de werkende venno(o)t(en) (gezamenlijk) handelend."

ZESDE BESLISSING

Om artikel 2 van de statuten in overeenstemming te brengen met de eerdere publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder het nummer 2013-10-29/0164282 houdende de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap van de Louis Varlezstraat 10 te 9030 Mariakerke naar de Groenevelddreef 5 te 9800 Bachte-Maria-Leeme beslist de vergadering om artikel 2 van de statuten aan te passen,

ZEVENDE BESLISSING

Rekening houdende met de 6de beslissing hierboven beslist de vergadering dat artikel 2 van de statuten vanaf heden als volgt zal luiden:

"Artikel 2: Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Groenevelddreef 5 te 9800 Bachte-Maria-Leerne (Deinze).

De maatschappelijke zetel van de vennootschap kan in België worden verplaatst bij besluit van het bestuursorgaan.

De beslissing tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap buiten het Belgische grondgebied of naar het Waalse gewest kan enkel genomen worden door een algemene vergadering die beslist met de meerderheid en volgens de procedure vereist voor een statutenwijziging.

Iedere wijziging van de maatschappelijke zetel zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad."

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering beslist om te benoemen als bijkomende niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap:

Mevrouw Inge Vereecke, geboren op 15 maart 1969, wonende te 9800 Bachte-Maria-Leerne, Groenevelddreef 5, die verklaart haar mandaat te aanvaarden en niet te zijn getroffen door een maatregel die zich tegen haar benoeming als niet-statutaire zaakvoerder verzet.

Het mandaat van mevrouw Inge Vereecke zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering der vennoten.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering beslist volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de burgerlijke CVBA Cynex Tax & Accounting, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 305 bus 5, vertegenwoordigd door de heer Kris Verhees of door de heer Wesley Clemens, teneinde alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, waaronder begrepen het opstellen, ondertekenen en neergeleggen van de gecoördineerde statuten van de vennootschap op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel alsook alle nodige formaliteiten te vervullen met oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van de huidige beslissingen alsook de publicatie ervan in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Voor analytisch uittreksel,

Cynex Tax & Accounting bv cvba

Vertegenwoordigd door dhr, Kris Verhees

Gelijktijdig hierbij neergelegd:

- integrale kopij van de notulen van de buitengewone algemene vergadering van vennoten dd. 08/09/2014

- Gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/10/2013
ÿþRechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Louis Varlezstraat 10, 9030 Mariakerke

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit de notulen van de zaakvoerder van 4 oktober 2013:

De zaakvoerder beslist de zetel van de vennootschap, met ingang I september 2013, te wijzigen naar:

Groenevelddreef 5

9800 Bachte-Maria-Leerne

Jozef Pinxteren

zaakvoerder

Mad Word 11.1

1_4A- dID I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

NEERGELEGD

1 8 OKT. 2013

RECHTBANK VAN KOOPHANIelfirE GENT

Ondernemingsar: 0810.901.192

Benaming

(voluit) : CeIIAR

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste big. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CELLAR

Adresse
Zetel : Groenevelddreef 5, B-9800 Bachte-Maria-Leerne

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande