CELLNA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CELLNA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.996.003

Publication

11/03/2014
ÿþOndememingsnr. : 0542996003

Benaming (voluit) :

CELLNA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hollandstraat 84, 9420 Erpe-Mere

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering die werd gehouden op 26 februari 2014 blijkt dat de Algemene Vergadering heeft beslist de Heer Robbie De Cock, wonende te Hollandstraat 84, 9420 Erpe-Mere, te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur met ingang vanaf 26 februari 2014. De Algemene Vergadering heeft beslist dat het mandaat van de Heer De Cock onbezoldigd is.

Caroline Van Cleemput

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

iNOD 11.1

Eleft Q

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken Kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~I~~~~KVRN KOOPHANDEL

2 8 FEB. 2014

C riiï S~

DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13307754*

Neergelegd

13-12-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0542996003

Benaming (voluit): Cellna

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9420 Erpe-Mere, Hollandstraat 84

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Guy Walraevens te Herzele op elf

december, dat zijn verschenen :

- De heer DE COCK Robbie, geboren te Gent op 15 juni 1977,

rijksregisternummer: 77.06.15-017.28, echtgenoot van mevrouw Van Cleemput Caroline, wonend te 9420 Erpe-Mere, Hollandstraat 84.

Gehuwd onder het regime van wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract.

Hij verklaart geen enkele akte van wijziging, vereffening of verklaring aangaande zijn huwelijkse voorwaarden verleden te hebben.

- De heer DE COCK Kevin, geboren te Gent op 12 januari 1980, rijksregisternummer: 80.01.12-071.92, ongehuwd samenwonend met mevrouw Cosco Maria te 9420 Erpe-Mere, Biekenshof 9.

Teneinde op te richten een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de maatschappelijke benaming Cellna, met maatschappelijke zetel te 9420 Erpe-Mere, Hollandstraat 84, met een maatschappelijk kapitaal van 300.000, en vertegenwoordigd door 1000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op deze aandelen wordt ingetekend als volgt:

- door de heer De Cock Robbie, voor 500 aandelen

- door de heer De Cock Kevin, voor 500 aandelen

Het maatschappelijk kapitaal wordt volstort ten belope van 300.000, hetzij:

- door de heer De Cock Robbie, door volstorting van 150.000 euro;

- door de heer De Cock Kevin, door volstorting van 150.000 euro;

Deze som werd vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd door creditering van de rekening nummer BE12 0882 6327 7493 geopend op naam van de vennootschap in oprichting Cellna bvba, zoals blijkt uit een bewijs van deponering afgeleverd door de bankinstelling Belfius Bank op 10 december 2013, dat door de notaris zal bewaard worden in zijn dossier.

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België, en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- Het bouwen en verbouwen, het doen bouwen en verbouwen, het aankopen en verkopen, het huren en verhuren al dan niet onder het stelsel van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, het ruilen, het uitrusten, het valoriseren, het verdelen en het verkavelen van onroerende goederen, het verwerven en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

toestaan van zakelijke rechten op onroerende goederen, het uitvoeren van onroerende leasingverrichtingen, alsook alle andere handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met onroerende goederen.

- Het aankopen en verkopen, het huren en verhuren van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen.

- Het aankopen en verkopen, zowel in het groot als in het klein, het huren en verhuren van bouwmaterialen, machines, meubilair en dergelijke.

- Projectontwikkeling voor residentiële en niet-residentiële bouwprojecten en infrastructuurwerken en alles wat hiermee gepaard gaat, onder meer maar niet uitsluitend het begeleiden van bouwprojecten, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, het onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers en andere betrokken personen, het optreden tegenover overheden en andere instanties voor het verkrijgen van vergunningen en volgen van administratieve procedures, de coördinatie van bouwwerken en de controle hierop. De vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwwerken door onderaannemers.

- Activiteiten als bemiddelaar met het oog op de verkoop, de aankoop, de ruil, de verhuur of de overdracht van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen.

- Activiteiten als beheerder van goederen waarbij hij hetzij het beheer verzekert van onroerende goederen (of onroerende rechten), hetzij de functie uitoefent van syndicus van onroerende goederen in mede-eigendom.

- Het aannemen van algemene bouwwerken zowel wat betreft ruwbouw als voor metselwerken, betonwerken, schrijnwerk, elektriciteit, loodgieterij, het leggen van vloeren, bezettingswerken, schilderwerken, het leggen van centrale verwarming, dak- en asfaltwerken, aanleg en onderhoud van tuinen en beplantingen.

- Het uitvoeren van onderhouds- en herstellingswerken aan gebouwen en technische installaties.

- Alle werkzaamheden van veiligheidscoördinatie.

- Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake alle commerciële, financiële, administratieve en technische aangelegenheden.

- Het uitoefenen van management-, consulting- en beheersactiviteiten. Deze activiteiten omvatten onder meer het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, human ressources, producten en eveneens hun ontwikkeling, processing en bestuur.

De vennootschap heeft eveneens tot doel de oprichting en uitbating van gezondheids- en welzijnsinstellingen in de meest ruime betekenis van het woord, alsook het beoefenen van alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de gezondheids- en welzijnszorg.

Hiertoe behoren:

- Het bouwen, oprichten, inrichten en exploiteren van residentiële instellingen voor ouderenzorg (bijvoorbeeld woonzorgcentra, rust- en verzorgingstehuizen, centra voor kortverblijf, centra voor herstelverblijf, dagverzorgingscentra, serviceflats en assistentiewoningen, expertisecentra en woningcomplexen met dienstverlening).

- Het bouwen, oprichten en uitbaten van centra voor hulp- en zorgbehoevende personen en andersvaliden, in de meest ruime betekenis van het woord.

- Het ontwikkelen en uitbaten van medische, paramedische (verpleegkundige,

kinesitherapeutische, ergotherapeutische, logopedische, sociale,

psychologische, orthopedagogische,...) en commerciële activiteiten (bijvoorbeeld

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

de aankoop en verkoop van medische en paramedische materiaal) of diensten die de gezondheid en/of het welzijn bevorderen van kinderen en volwassenen.

- Het verstrekken van palliatieve zorg, onder meer via palliatieve netwerken of dagcentra voor palliatieve verzorging.

- De aankoop en verkoop, het bouwen en verbouwen, de inrichting, het huren en verhuren en de leasing van onroerende goederen, materialen en benodigdheden voor bovengenoemde dienstverleningen en zorgvoorzieningen met alle diensten die ermee verband houden.

- Het aanwerven van personeel en het verwerven van middelen om dit doel te kunnen verwezenlijken.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals onder meer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen), met het oog op het verlonen van haar zaakvoerder(s) in geld en/of in natura.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle leningen en kredietopeningen toestaan of opnemen al dan niet onder hypothecair verband en alle zekerheden verstrekken, ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheid op haar toebehorende goederen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden of het verlenen van aval voor die schulden.

De vennootschap mag door inbreng, inschrijving, overname, fusie, opslorping of op om het even welke andere wijze deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, ongeacht of zij al opgericht zijn of nog moeten worden opgericht, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of die nuttig zijn voor de realisatie van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag bestuursopdrachten waarnemen, mandaten en functies uitoefenen in andere vennootschappen of ondernemingen.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen mag doen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot of in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk bevorderen of vergemakkelijken..Hiervoor mag zij investeringen en belegging uitvoeren zoals onder meer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen.

Deze opsomming is louter enumeratief met dien verstande dat de vennootschap geen activiteiten zal verrichten waarvoor een vergunning vereist is, zonder deze vergunning eerst te hebben verkregen

Zij zal het beschikbare vermogen beheren als goed huisvader.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Jaarvergadering  Oproepingen - Meerderheid

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om 18 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel twintig van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel in de statuten sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, of via een ander communicatiemiddel in geval van individuele uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van de bestemmelingen, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Stemrecht - Vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Bestuursorgaan  Bestuursbevoegdheid -

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de

enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerder aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren ten titel van bijzondere volmacht.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient een eventuele volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Boekjaar  jaarrekening  jaarverslag

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder. Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door het Wetboek van vennootschappen.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Overgangsbepalingen

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

Alle verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting, aangegaan vanaf 1 juni 2013, zullen, overeenkomstig de voorwaarden van het Wetboek van vennootschappen, worden overgenomen door de vennootschap.

De notaris heeft erop gewezen dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door het Wetboek van vennootschappen, heeft overgenomen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan

Luik B - Vervolg

tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening

gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Mevrouw Van Cleemput Caroline, geboren te Dendermonde op 15 juli 1977,

rijksregisternummer: 77.07.15-236.10, echtgenote van de heer De Cock Robbie,

wonend te 9420 Erpe-Mere, Hollandstraat 84, wordt benoemd tot zaakvoerder

van deze vennootschap, voor onbepaalde duur. De vennoten beslissen dat dit

mandaat onbezoldigd is.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

De vergadering beslist niet tot de benoeming van een commissaris over te gaan.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf 12 december 2013 en zal worden

afgesloten op 31 december 2013.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

Waarvan proces-verbaal

Voor analytisch uittreksel vóór registratie, aangezien uitsluitend bestemd voor

administratieve doeleinden.

Hiermee neergelegd : de uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
CELLNA

Adresse
HOLLANDSTRAAT 84 9420 ERPE-MERE

Code postal : 9420
Localité : Erpe
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande