CENTRUM VOOR GEVELTECHNOLOGIE, AFGEKORT : C.G.T.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CENTRUM VOOR GEVELTECHNOLOGIE, AFGEKORT : C.G.T.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.464.548

Publication

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 07.08.2014 14408-0241-010
09/01/2014
ÿþOndememingsnr: 0427.464.548

Benaming (voluit) : CENTRUM VOOR GEVELTECHNOLOGIE

(verkort) : C.G.T.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Steenweg op Deinze 56

9880 Aalter

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering  Omzetting kapitaal in euro Afschaffing nominale waarde aandelen - Kapitaalverhoging (in toepassing van artikel 537 WIB92)  Statutenwijzigingen.

~.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Christophe VERHAEGHE, geassocieerd notaris, vennoot van del burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "Notariskantoor VERHAEGHE & BAERT", geassocieerde notarissen met zetel te Ruiselede, op 12 december, 2013, nog niet geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'CENTRUM VOOR GEVELTECHNOLOGIE", afgekort "C.G.T.", is' bijeengekomen en volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen;

Eerste besluit: Omzetting van het kapitaal in euro

De vergadering beslist het kapitaal van één miljoen vijftig duizend Belgische Frank (1.050.000 BEF) om te' zetten in zesentwintig duizend achtentwintig euro tweeëntachtig cent (¬ 26.028,82).

Tweede besluit: Afschaffing nominale waarde aandelen

De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen. Elk aandeel zal 111005te van het kapitaal vertegenwoordigen.

Derde besluit: Kennisname dividenduitkering

De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 5` december laatstleden, houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend, overeenkomstig! artikel 537 WIB92, ten belope van tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 270.000,00), waarop 10 procent roerende; voorheffing verschuldigd is, hetzij zevenentwintig duizend euro (¬ 27,000,00), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van deze notulen.

De dividenden werden toegekend als volgt:

aan de heer André VANHULLE een bruto-bedrag ten belope van honderd tachtig duizend negenhonderd euro (¬ 180.900,00);

aan mevrouw Jeanine DENOO een bruto-bedrag ten belope van negenentachtig duizend honderd euro (¬ 89.100,00).

Deze dividenden werden onmiddellijk betaalbaar gesteld, door uitbetaling aan de aandeelhouders.

Bij zelfde algemene vergadering hebben de aandeelhouders verklaard dat de netto verkregen bedragen;

onmiddellijk zouden opgenomen worden in het kapitaal.

Vierde besluit: Kapitaalverhociinq

4.1/ De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met tweehonderd drieënveertig duizend euro (¬ ; 243.000,00), om het kapitaal te brengen van zesentwintig duizend achtentwintig euro tweeëntachtig cent (¬ ; 26.028,82) op tweehonderd negenenzestig duizend achtentwintig euro tweeëntachtig oent (¬ 269.028,82). De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld, zonder creatie van nieuwe aandelen, maar door:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

IA

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

me"

" , " " " " " " s-- ! w» e'+ ~ i`d .:. ~:..~.; L:t .; i... L.. %.n 4.0

3 0 DEC. 2C13

r.~ _, :-; ~ ' 's t V ~- N tSOOr I `g'3Mr-Gefirê. GENT

:- .

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

proportionele verhoging van de fractiewaarde van aile bestaande aandelen.

Op deze kapitaalverhoging zal worden ingeschreven in speciën en volledig volgestort. Deze kapitaalverhoging gebeurt ln toepassing van artikel 537 WIB92, zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013, met het oog op de opneming in het kapitaal van het volledig verkregen bedrag afkomstig van de verdeling van de belaste reserves overeenkomstig voormeld artikel 537 WIB92.

4.2/ Nadat de algemene vergadering erkend heeft volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB92 -- en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren  , verklaren beide aandeelhouders elk individueel hun voorkeurrecht uitte oefenen.

4.31 ZIJN HIER TUSSENGEKOMEN:

1/ De heer André VANHULLE, voornoemd, die verklaart in te tekenen op de kapitaalverhoging ten bedrage van honderd tweeënzestig duizend achthonderdentien euro (¬ 162.810,00);

2/ Mevrouw Jeanine DENOO, die verklaart in te tekenen op de kapitaalverhoging ten bedrage van tachtigduizend honderdnegentig euro (¬ 80.190,00).

De intekenaars gaan ermee akkoord dat geen nieuwe aandelen worden gecreëerd en dat de fractiewaarde van de bestaande aandelen wordt verhoogd.

Uit het attest afgeleverd door BNP Panbas Fortis (kantoor Aalter) op 11 december 2013 blijkt dat het bedrag van tweehonderddrieënveertigduizend euro (¬ 243.000,00) werd gestort op de geblokkeerde rekening met nummer BE83 0017 1375 8715 van onderhavige vennootschap, Deze som werd ter beschikking gesteld door de heer André VANHULLE en mevrouw Jeanine DENOO, zoals voormeld. Over die rekening zal alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de ondergetekende notaris aan bovengenoemde bank, bericht heeft gegeven dat de kapitaalverhoging is tot stand gekomen.

4.41 De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, en dat het kapitaal thans tweehonderd negenenzestig duizend achtentwintig euro tweeëntachtig cent (¬ 269.028,82) bedraagt, vertegenwoordigd door 100 aandelen, die elk een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Vijfde besluit: Statutenwijzigingen

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan voormelde besluiten, en aan de gewijzigde vennootschapswetgeving.

Zij beslist de statuten volledig te herschrijven ais volgt

"STATUTEN

Artikel 1: Rechtsvorm - naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "CENTRUM

VOOR GEVELTECHNOLOGIE; afgekort "C. G.T."

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9880 Aalter, Steenweg op Deinze 56.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in

Brussel, bij besluit van de zaakvoerders.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het verrichten van studiewerk en hei verlenen van technische, administratieve en organisatorische bijstand bij

gevelrealisaties, bouwactiviteiten en andere industriële of handelsactiviteiten.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van

aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of

op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of

aanverwant is aan het hare.

Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

Artikel 4: Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5: Kapitaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd negenenzestig duizend achtentwintig euro tweeëntachtig cent (¬ 269.028, 82).

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/1005re van het kapitaal vertegenwoordigen.

Historiek van het kapitaal

Bij de oprichting van de vennootschap bedroeg het maatschappelijk kapitaal driehonderd vijftig duizend Belgische Frank (350.000 BEF), vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen met een nominale waarde van tienduizend vijfhonderd Belgische Frank (10.500 BEF) per aandeel.

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 23 augustus 1990, opgemaakt door notaris Jean-Pierre Leirens, destijds te Gent, werd het kapitaal verhoogd tot één miljoen vijftig duizend Belgische Frank (1.050.000 BEF), zonder creatie van nieuwe aandelen.

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 12 december 2013 werd de nominale waarde van de aandelen afgeschaft, werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap omgezet In euro en vervolgens verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van tweehonderd drieënveertig duizend euro (¬ 243.000,00), dat ingevolge beslissing van zelfde algemene vergadering werd uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, overeenkomstig artikel 537 WIB92. Zo werd het kapitaal van zesentwintig duizend achtentwintig euro tweeëntachtig cent (¬ 26.028,82) (vertegenwoordigd door 100 aandelen) door inlijving van gemeld netto-dividend voor het overeenkomstig bedrag, gebracht naar tweehonderd negenenzestig duizend achtentwintig euro tweeëntachtig cent (¬ 269.028,82), zonder creatie van nieuwe aandelen, maar door proportionele verhoging van de fractiewaarde van alle bestaande aandelen.

Artikel 6: Kapitaalverhoging

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd worden bij besluit van de algemene vergadering, beraadslagend volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Artikel 9: Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

rot statutair zaakvoerder is aangesteld: de heer VANHULLE André, geboren te Gent op 25 april 1947, wonende te 9880 Aalter, Steenweg op Deinze 56,

Artikel 10: Bevoegdheden

ledere zaakvoerder heeft de bevoegdheid om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

ledere zaakvoerder kan alleen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder,

Artikel 10 bis: Delegatie van machten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen, zoals opdrachten in het kader van het dagelijks bestuur, mits zij duidelijk zijn omschreven, zijn geoorloofd.

De aldus gevolmachtigden verbinden de vennootschap slechts als gewone lasthebbers onder verantwoordelijkheid van de zaakvoerders die hun volmacht gaven.

Artikel 12: Vergoedingen zaakvoerder

Aan de zaakvoerder of zaakvoerders mag er, behoudens de terugbetaling van hun kosten, een vaste bezoldiging toegekend worden waarvan het bedrag zal bepaald worden door de algemene vergadering elk jaar, en deze vergoeding zal aangerekend worden als algemene kosten van de vennootschap,

Artikel 14: Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op 15 mei om 18 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet hierna, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering,

Een blizondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens ais het belang van de vennootschap het vereist.

e: - ` ` Voors hëhouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

,Igor-

, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de

commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die 1/5de van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aange-

duid in de oproeping.

Artikel 15: Aantal stemmen - Volmacht

Indien er meerdere vennoten zijn, mag iedere vennoot stemmen in persoon of door lasthebber. leder aandeel

geeft slechts recht op een stem.

Indien er slechts een vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend

en hij kan ze niet overdragen.

Artikel 19: Boeklaar

Het boekjaar begint op 1 januari om te eindigen op 31 december van ieder jaar.

Artikel 21: Verdeling

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste 1/20ste afgenomen voor de vorming van een

reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds 1/10de van het maatschappe-

lijk kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

Artikel 25: Verdeling bil vereffening

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun

respectievelijke aandelen; elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een

vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

Voor beknopt uittreksel, enkel en alleen bestemd ter neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel

Geass. not. Chr. Verhaeghe, Ruiselede. Hierbij neergelegd: afschrift proces-verbaal dd 12 december 2013, met gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2013 : GE141247
20/07/2012 : GE141247
19/07/2011 : GE141247
30/07/2010 : GE141247
29/07/2009 : GE141247
10/07/2008 : GE141247
03/08/2007 : GE141247
31/07/2006 : GE141247
04/08/2005 : GE141247
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.06.2015, NGL 23.07.2015 15337-0585-010
03/08/2004 : GE141247
04/08/2003 : GE141247
01/01/1988 : GE141247
01/01/1986 : GE141247

Coordonnées
CENTRUM VOOR GEVELTECHNOLOGIE, AFGEKORT : C.…

Adresse
STEENWEG OP DEINZE 56 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande