CERCLE PROF. EPHREM DELMOTTE KRING, AFGEKORT : E.D.K.

Association sans but lucratif


Dénomination : CERCLE PROF. EPHREM DELMOTTE KRING, AFGEKORT : E.D.K.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 449.284.796

Publication

09/04/2014
ÿþ MOrl2.2

es_, ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Oudenaarde

2 1 MM 2014

MONITEUR BELGE

/2 -04- 2014 LGISCH STMTSR1 An

Griffie



Ondernemingsnr : 0449.284.796

Benaming

(voluit) : Cercle Prof. Ephrem Delmotte Kring

(verkort) : E.D.K.

Rechtsvorm : Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : Eizeiestraat 55-57 9600 Rons e

Onderwerp akte : Statutenwijziging 1 naamwijziging I wijziging Raad van Bestuur en gemachtigden

NIEUWE STATUTEN

De algemene vergadering van 20 november 2013, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aan-tallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten integraal te wijzigen en te vervangen door onderstaande tekst.

TITEL I; NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL 1

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam: Prof. Ephrem Delmotte Kring, afgekort E.D.K.

ARTIKEL 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te Elzelestraat 55-57, 9600 Ronse en ressorteert onder het gerech-

telijk arrondissement Oudenaarde.

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statuutwijziging en beschreven in deze statuten.

ARTIKEL 3

De vereniging stelt zich ten doel, uit erkentelijkheid voor zijn uitzonderlijk gevuld leven en zijn rijkelijk verleden, de figuur van professor Ephrem Delmotte, muziekpedagoog, meester-beiaardier, componist en vaderbezieler van verschillende initiatieven, in ere te houden. Daartoe houdt ze zich voor fondsen te be-heren teneinde haar doelstellingen te verwezenlijken.

Bovendien wil de vereniging, zoveel en zo goed mogelijk, alle documenten, foto's, voorwerpen en alle klanken beeldmateriaal over Prof. Delmotte verzamelen, bewaren, alsook voor publiek en geïnteresseer-den toegankelijk maken. Ten dien einde wil ze nauw samenwerken met de Cultuurdienst en de Stedelijke Cultuurraad: de Stedelijke Musea, het Stedelijk Beiaardcomité, de Stedelijke Raad der Bommels, of een-der welke instelling.

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

ARTIKEL 4

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, doch kan evenwel te allen tijde ontbonden worden.

TITEL II: LEDEN

ARTIKEL 5

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijl géii -- Tiét B-dg-fia Staatsblad -  570472OP - Annexes du Moniteur belge

~.~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Het aantal effectieve leden is onbeperkt, maar moet tenminste tien bedragen. De vereniging kan effectieve en toegetreden [eden tellen.

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het leden-register dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk.

Toegetreden leden, veelal steunende leden, zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Zij kunnen, met hun financiële of morele bijdragen, de doelstellingen van de vereniging helpen verwezenlijken. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

Onder de toegetreden leden behoort de categorie van de ereleden: dit zijn personen of genootschappen die door hun verdiensten of een belangrijke inbreng, op voorstel van de raad van bestuur, na een beslis-sing van de algemene vergadering, als dusdanig worden opgenomen,

ARTIKEL 6

Als lid kan tot de vereniging toetreden, ieder natuurlijke persoon of rechtspersoon die door de algemene vergadering als dusdanig wordt aanvaard op voorstel van de raad van bestuur. Het verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet op voordracht van minstens twee effectieve leden schriftelijk warden inge-diend bij de voorzitter van de raad van bestuur. Met de term 'lid' In deze statuten wordt uitdrukkelijk ver-wezen naar de effectieve leden.

ARTiKEL 7

De maximum ledenbijdrage bedraagt 100,00 EUR. De jaarlijkse ledenbijdrage wordt bepaald door de

algemene vergadering.

ARTIKEL 8

Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet schriftelijk aan de raad van bestuur ter

kennis worden gebracht.

De uitsluiting van een lid kan slechts uitgesproken worden na een beslissing van de algemene eergade-ring, genomen met minstens 2/3 meerderheid van de stemmen. De raad van bestuur dient dit punt op de agenda te plaatsen en het lid uitte nodigen die in diens verdediging kan voorzien.

ARTIKEL 9

Uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging, en kunnen derhalve ook nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbreng-sten vorderen.

TITEL [I[, ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 10

De algemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden, en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur. Indien de voorzitter belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door een ondervoorzitter en in geval van belet of afwezigheid van de ondervoorzitters door de oudste van de aanwezige bestuurders,

Een lid kan zich echter door verlening van een schriftelijke volmacht door een ander [id op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen. Een lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen. Elk lid beschikt slechts over één stem op de algemene vergadering.

ARTIKEL 11

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor: - het wijzigen van de statuten,

- de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

- de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

- de benoeming en afzetting van rekeningtoezichters,

- de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen, - de goedkeuring van de begroting en van de re-

kening,

- de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

- de benoeming en de uitsluiting van een lid van de vereniging, alsook het opnemen van ereleden,

- de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

- het opstellen van een jaarprogramma,

- het beoordelen van het werkingsverslag,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

- alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

ARTIKEL 12

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de raad van bestuur telkens als het doel van de

vereniging zulks vereist.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en voor de begroting van het komend jaar.

ARTIKEL 13

Deze jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in de loop van de maand maart.

ARTIKEL 14

De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 115 van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per aangetekende brief waar-in de te behandelen agendapunten zijn vermeld. In dit geval is de Raad van Bestuur verplicht de algeme-ne vergadering samen te roepen binnen de 21 werkdagen met vermelding op de agenda van de gevraag-de agendapunten.

ARTIKEL 15

De oproepingen tot de algemene vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend worden door de voorzitter, of twee bestuurders. Alle effectieve leden moeten worden opgeroepen per gewone brief , per e-mail of per aangetekende brief tenminste acht dagen voor de vergadering.

ARTIKEL 16

De oproepingsbrief, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20 van de ef-fectieve leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet uiteraard door het 1/20 van de leden ondertekend zijn en tenminste twee werkdagen voor de vergadering aan de voorzitter van de raad van bestuur overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan kunnen bij hoogdringendheid behandeld worden onder het punt `varia' op voorwaarde dat elk lid hiermee instemt.

ARTIKEL 17

In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen, Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of diegene die op dat ogenblik de vergadering voorzit. Ongeldige stemmen en onthoudingen worden niet meegeteld bij de stemming.

ARTIKEL 18; statutenwijziging

Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging gedetailleerd op de agenda is vermeld en indien 2/3 van de effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd is, Wordt dit getal niet be-reikt dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, zoals door deze statuten is bepaald, en waarop deze vergadering een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen, Deze tweede vergadering mag niet binnen de 15 kalenderdagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van 2/3 der aanwezige of vertegen-woordigde stemmen vereist, ook op de tweede algemene vergadering. Tot wijziging van het doel van de vereniging kan slechts met een meerderheid van 4/5 van de stemmen worden besloten.

Van iedere statutenwijziging zullen de wijzigingen en de volledig gecoördineerde statuten na deze wijzi-ging neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neer legging dient de wijziging (bij uittreksel) bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staats-blad.

ARTIKEL 19

Bij vrijwillige ontbinding van de vereniging worden dezelfde regels ais deze beschreven voor het wijzigen

van het doel der vereniging vereist,

ARTIKEL 20

Van elke vergadering worden notulen gemaakt door de secretaris en die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en opgenomen worden in een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door leden en belanghebbende derden worden ingezien, Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door twee bestuurders en bij ontstentenis hier-van door twee leden van de algemene vergadering.

Een schriftelijk verslag van de vergadering wordt door de secretaris eveneens naar ieder effectief lid verstuurd of gemaild.

TITEL IV; DE RAAD VAN BESTUUR

ARTIKEL 21

MOD 22

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van tenminste vier personen, verkozen onder de leden van de vereniging. In ieder geval moet het aantal bestuurders steeds lager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering (1/2 van de effectieve leden -1).

ARTIKEL 22: Duur van het mandaat van de bestuurders.

De bestuurders worden benoemd voor een periode van vier jaar, doch zijn opnieuw herkiesbaar. Tussen-

tijds benoemde bestuurders worden slechts verkozen voor de rest van de duur van het mandaat.

ARTIKEL 23: Wijze van benoeming en bezoldiging van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit. De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekend-gemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 24: Ambtsbeëindiging en afzetting van de bestuurders.

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ont-

slag, door het verstrijken van het mandaat (in voorkomend geval) of door overlijden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezi-ge en/of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statu-taire minimum is gedaald, In dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

ARTIKEL 25: Bevoegdheden van de bestuurders.

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden, Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen. De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college.

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

ARTIKEL 26

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden voorgezeten door de voorzitter, Indien deze belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door een ondervoorzitter en in geval van belet of afwezigheid van de ondervoorzitters door de oudste van de aanwezige bestuurders.

ARTIKEL 27

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secreta-ris en die ingeschreven worden in een daartoe bestemd register. De uittreksels die moeten worden over-gelegd en al de andere akten worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris. Bij ontsten-tenis van deze bestuurders kunnen twee andere bestuurders deze documenten geldig ondertekenen.

ARTIKEL 28

De raad van bestuur stelt alle huishoudelijke reglementen op die hij nodig acht en nuttig oordeelt. De

algemene vergadering keurt de huishoudelijke reglementen.

. M0D 2.2 a b

. . .

De raad van bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, een afgevaardigd-bestuurder benoemen, die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover B Post, de openbare en private bankinstellingen en alle andere instellingen.

ARTIKEL 29

Bestuurders die namens de vereniging optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig

besluit of van enige machtiging.

Op de algemene vergadering van 20 november 2013 werd een nieuwe Raad van Bestuur gekozen, De ontslagen bestuurders zijn:

Aelvoet Patrick, Oudestraat 86, 9600 Ronse, geboren op 02/12/1952 te Ronse,

Demuynck Valtin, Doomiksesteenweg 250, 8580 Avelgem, geboren op 09/01/1983 te Kortrijk, Devos Adelin, Franklin Rooseveltplein 40 02101, 9600 Ronse, geboren op 21/10/1930 te Ronse, Van Malcot Ludo, Cari Vandendoomstraat 29, 9600 Ronse, geboren op 10/02/1934 te Lubbeek.

De benoemingen:

Bercez Emilie, Stooktstraat 50, 9600 Ronse, geboren op 17/02/1982 te Ronse.

Deriemaker Jurgen, Stooktstraat 50, 9600 Ronse, geboren op 29/09/1980 te Ronse.

Deriemaker Gunther, Franklin Rooseveltplein 12, 9600 Ronse, geboren op 05/0811975 te Ronse.

Debeyter Kenny, Klevestraat 51, 9600 Ronse, geboren op 13107/1989 te Gent.

Haines Jeremy, Rue de le Durenne 28, 7912 Saint-Sauveur, geboren op 28/01/1974

De Raad van Bestuur is hierdoor als volgt met functie samengesteld:

Voorzitter Debeyter Luc, Klevestraat 51, 9600 Ronse, geboren op 11/05/1962 te Ronse.

Secretaris Bercez Emilie, Stooktstraat 50, 9600 Ronse, geboren op 17/02/1982 te Ronse.

Ondervoorzitter Willems Chantal, Royal Midland Zeedijk 354b601, 8400 Oostende Geboren te Diksmuide op

18/03/1951.

Ondervoorzitter Deriemaker Jurgen, Stooktstraat 50, 9600 Ronse, geboren op 29/09/1980 te Ronse.

Penningmeester Deriemaker Gunther, Franklin Rooseveltplein 12, 9600 Ronse, geboren op 05/08/1975 .

Bestuurslid Debeyter Kenny, Klevestraat 51, 9600 Ronce, geboren op 13/07/1989 te Gent.

Bestuurslid Haines Jeremy, Rue de la Durenne 28,7912 Saint-Sauveur,geboren op 28/01/1974

ARTIKEL 30: Personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, overeenkomstig art. 13, 4° lid, W.VZW.

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één of meerdere van de bestuurders of aan een ander persoon, die lid is van de vereniging. De Raad van bestuur kan uit zijn bestuurders een voorzitter, één of meerdere onder-voorzitters, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereni-ging noodzakelijk is, kiezen.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a) op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur.

b) door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene,

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

De gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit.

ARTIKEL 31: Personen belast met het dagelijks bestuur van de vereniging, overeenkomstig art. 1 ibis, 1° lid, W.VZW.

De raad van bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen om de dagelijkse werking te garanderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

" 1Voor-

" behouden

"

aan het

Belgisch Staatsblad

M o 22

Luik B - Vervolg

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a) op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur.

b) door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen van het dagelijks bestuur moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging bij uittreksel bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur, dat als een college vergadert, worden steeds genomen in collegiaal overleg.

TITEL V: REKENINGEN EN BEGROTINGEN

ARTIKEL 32

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december,

De raad van bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het ko-

mend boekjaar voor. Beide worden ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd die gehou-den

wordt in de loop van de maand maart.

TITEL VI: ONTBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL 33

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3 van de [eden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 4/5 meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ont-binden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld worden.

Zijn geen 2/3 van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 4/5 meerderheid wordt akkoord gevonden om de vere-niging vrijwillig te ontbinden,

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de recht-bank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaar-den.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een belangenloze instantie die zich beweegt in de wereld van cultuur en/of toerisme.

Van de ontbinding zal het ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient dit ontbindingsbesluit, 'de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars bij uittreksel be-kendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 34

Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de Wet van 27 juni 1921 gewijzigd door de

wet van 2 mei 2002 toepasselijk.

Aldus opgemaakt en aangenomen op de algemene vergadering van 20 november 2013,

te Ronse,

Debeyter Luc Bercez Emilie

Voorzitter Secretaris

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/04/2012
ÿþ MOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

u MM iN

Oudenaarde

2 APR. 2012

Griffie

Ondernemingsar : 0449.284.796

Benaming

(voluit) : Cercle Prof. Ephrem Delmotte Kring

(verkort) : E.D.K.

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Elzeiestraat 55 - 57 - 9600 Ronse

Onderwerp akte : Wijziging raad van bestuur

Uittreksel uit de akte:

De algemene vergadering heeft op 13 maart 2012 het vrijwillig ontslag aanvaard van de volgende bestuurders:

Dhondt Michel, Ommegangstraat 42, 9681 Maarkedal, geboren op 11/11/1958, te Ronse. Supply Michel, Bredestraat 137, 9600 Ranse, geboren op 03/05/1964, te Ronse,

Wybraeke Dominiek, Mussestraat 11, 9680 Maarkedal, geboren op 15/06/1966, te Ronse

De algemene vergadering heeft op 13 maart 2012 tot nieuwe bestuurder benoemd voor een mandaat tot en met 17 november 2013:

Debeyter Luc, Kevestraat 51, 9600 Ronse, geboren op 11/05/1962, te Ronse.

Denruynck Valtin, Doomiksesteenweg 250, 8580 Avelgem, geboren op 09/01/1983, te Kortrijk.

De raad van bestuur is hierdoor als volgtsamengesteld:

Aelvoet Patrick, Oudestraat 86, 9600 Ronce, geboren op 02/12/1952, te Ronse.

Debeyter Luc, Kevestraat 51, 9600 Ronse, geboren op 11/05/1962, te Ronse.

Dernuynck Valtin, Doomiksesteenweg 250, 8580 Avelgem, geboren op 09/01/1983, te Kortrijk,

Devos Adelin, Fr. Rooseveltplein 40, 9600 Ronse, geboren op 21/10/1930, te Ronce.

Van Malcot Ludo, C. Vandendoorenstraat 29, 9600 Ronce, geboren op 10/02/1934, te Lubbeek.

Wilems Chantal, Opgeëistanstraat59, 9600 Ronse, geboren op 18/03/1951, te Diksmuide.

De raad van bestuur oefent haar mandaat als colege uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in ale gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens ale bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

De raad van bestuur heeft op 13 maart 2012 de functies onder de bestuurders als volgt verdeeld:

Voorzitter: Debeyter Luc, Kevestraat 51, 9600 Rcnse, geboren op 11/05/1962, te Ronse. Ondervoorzitter: Demuynck Valtin, Doomiksesteenweg 250, 8580 Avelgem, geboren op 09/01/1983, te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting or organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

M0022



Voor- Luik B - Vervolg

=behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



k Kortrijk,

Ondervoorzitter, Wilems Chantai, Opgeaistenstraat 59, 9600 Ronse, geboren op 1810311951, te Diksmuide.

Secretaris-penningmeester: Aelvoet Patrick, Oudestraat 86, 9600 Ronse, geboren op 0211211952, te

Ronce.

Verslaggever: Devos Adelin, Fr. Rooseveltplein 40, 9600 Ronse, geboren op 21/10/1930, te Ronse.

Voor alle administratieve verplichtingen hebben de voorzitter, de ondervoorzitters, de secretaris-penningmeester, de verslaggever per twee gezamenlijk en onbeperkte volmachten.

Voor alle tinanciéle verplichtingen is de vereniging geldig vertegenwoordigd door het optreden minimaal per twee, gekozen onder de voorzitter, de ondervoorzitters, de secretaris-penningmeester, de verslaggever.

Te Ronse, op 13 maart2012.

Debeyter Luc Aelvoet Patrick

Voorziter Secretaris













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

30/05/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.





Ondernemingsnr : 0449.284.796

Benaming

(voluit) : Cercle Prof. Ephrem Delmotte Kring

(verkort) : E.D.K.

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Elzelestraat 55 - 57 - 9600 Ronse

Onderwerp akte : Wijziging raad van bestuur

Uittreksel uit de akte:

De algemene vergadering heeft op 29 maart 2011 voorzien in de afzetting als bestuurder van: Vancoppenolle Paul, Blauwesteenstraat 63, 9600 Ronse, geboren op 0110611931, te Ronse

De raad van bestuur is hierdoor als volgt samengesteld:

Aelvoet Patrick, Oudestraat 86, 9600 Ronse, geboren op 02112/1952, te Ronse

Devos Adelin, Fr. Roosevettplein 40, 9600 Ronse, geboren op 21/10/1930, te Ronse

Dhondt Michel, Omtnegangstraat 42, 9681 Maarkedal, geboren op 11/11/1958, te Ronse

Supply Michel, Bredestraat 137, 9600 Ronse, geboren op 03/05/1964, te Ronse

Van Malcot Ludo, C. Vandendoorenstraat 29, 9600 Ronse, geboren op 10/02/1934, te Lubbeek

Willems Chantal, Opgeëistenstraat 59, 9600 Ronse, geboren op 18/03/1951, te Diksmuide

Wybraeke Dominiek, Mussestraat 11, 9680 Maarkedal, geboren op 15/06/1966, te Ronse

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht

Te Ronse, op 29 maart 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belge



Devos Adelfin Aelvoet Patrick

Voorzitter Secretaris



~







MOD 2.2

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



l ui iiiiu iiu ii iii ~iui~

s " 11081478*



Oudenaarde

18 MEI 2011

Griffie

Coordonnées
CERCLE PROF. EPHREM DELMOTTE KRING, AFGEKORT…

Adresse
ELZELESTRAAT 55-57 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande