CESMER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CESMER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.225.462

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 03.07.2014 14255-0217-011
05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 04.07.2013 13259-0183-011
29/02/2012
ÿþMod Word 11.1

IL ij:

......

Ondernemingsnr: 0842.225.462

Benaming

(voluit) CESMER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Moerstraat 87, 9031 Gent (Drongen)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verklaring overeenko art. 219 §3 Wetboek Vennootschappen

Nathalie Vandemoortele Zaakvoerder

II

O

III

II

III

*12047561*

V beh aa Bel Staa

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van ch akte



FEB. 2012

RECli ! VNK VAN KOOPHMvL TE GENT

Griffie

L

O

p de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/12/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van één maart 1976 tot reglementering van de beroepstitel en het Koninklijk Besluit van 6 september 1993; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en / of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of - verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

7. De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand, met uitzondering van deze activiteiten die overeenkomstig de wet zijn voorbehouden aan vergunninghoudende reisbureaus.

8. Trading in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

* De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur en begint te werken op de datum van de oprichting.

* Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op één miljoen honderdzesenvijftigduizend zeshonderdachtennegentig comma drieënveertig euro (1.156.698,43 EUR), vertegenwoordigd door driehonderd (300) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

Het kapitaal is volledig onderschreven door de oprichter door hierna vermelde inbreng in natura.  Comparante verklaart uitdrukkelijk een beroep te doen op artikel 219 §2 Wetboek Vennootschappen ingevolge waarvan artikel 219 §1 niet toepasselijk is, daar zij verklaart aan de voorwaarden van deze tweede paragraaf aangaande het niet toepassen van paragraaf 1 te voldoen.

Voor de waardering van de ingebrachte aandelen wordt overeenkomstig artikel 219 §2, 2° Wetboek Vennootschappen verwezen naar de verslagen opgemaakt door de Heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor (partner, BDO Bedrijfsrevisoren CVBA), op respectievelijk 20 december 2011 en 20 december 2011.

Comparante verklaart dat zij overeenkomstig artikel 219 §3 van het Wetboek Vennootschappen binnen één maand na de effectieve inbreng de wettelijk vereiste verklaring zal neerleggen ter griffie overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Ondergetekende notaris wijst de comparante evenwel op de verplichting voorzien in artikel 219 §3 Wetboek van Vennootschappen.

De inhoud van artikel 219 §3 Wetboek van Vennootschappen luidt letterlijk als volgt:

§ 3. In de gevallen bepaald in paragraaf 2 waarin de inbreng plaatsvindt zonder toepassing van paragraaf 1, wordt binnen één maand na de effectieve datum van de inbreng van het vermogensbestanddeel een verklaring neergelegd overeenkomstig artikel 75, waarin de volgende inlichtingen worden vermeld:

1° een beschrijving van de desbetreffende inbreng in natura;

2° de naam van de inbrenger;

3° de waarde van deze inbreng, de herkomst van deze waardering, en in voorkomend geval, de waarderingsmethode;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

4° de nominale waarde van de aandelen of, bij gebreke van een nominale waarde, het aantal aandelen die tegen elke inbreng in natura zijn uitgegeven;

5° een attest dat bepaalt of de verkregen waarde ten minste met het aantal en de nominale waarde of, bij gebreke van een nominale waarde, de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen overeenkomt;

6° een attest dat er zich geen nieuwe bijzondere omstandigheden hebben voorgedaan ten opzichte van de oorspronkelijke waardering die deze kunnen beïnvloeden.

De comparante verklaart dienaangaande door ondergetekende notaris te zijn ingelicht en de nodige informatie te hebben ontvangen.

Het kapitaal van de vennootschap zal gevormd worden door een inbreng van:

- vierhonderd zevenenveertig (447) aandelen ACTION WEAR IMPORT-EXPORT NV (RPR Gent 0423.635.721);

- duizend zeshonderd zesenzestig (1.666) aandelen ACTION WEAR DISTRIBUTION NV (RPR Gent 0425.179.110).

* Het kapitaal is volledig volstort.

* Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten en de opbrengsten van de vereffening.

* De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. De

zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

* Elke zaakvoerder kan, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt; iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De bevoegdheid van de zaakvoerder houdt onder meer in dat hij alle postverrichtingen mag stellen, en dus onder andere het openen en beheren van een rekening bij de Bank van de Post, het in ontvangst nemen van aangetekende zendingen, postmandaten en dergelijke en dus in 't algemeen alle handelingen die worden uitgevoerd door De Post.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. * Word tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap: Mevrouw VANDEMOORTELE Nathalie, wonende te 9031 Gent (Drongen), Moerstraat 87; die verklaart te aanvaarden. Zij is niet-statutaire zaakvoerder en heeft alleenoptredende algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hier later anders over beslist.

* De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om elf uur ter zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld.

Valt de hierboven bepaalde dag op een wettelijke feestdag, dan vindt de vergadering plaats op de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

* De eerste jaarvergadering zal plaats grijpen tijdens het jaar dat volgt op de afsluiting van het eerste boekjaar.

* Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem.

* Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

* Het eerste boekjaar begint te lopen op zevenentwintig december tweeduizend elf en eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf.

* De zaakvoerders stellen de uitkeerbare winst vast, conform de wet.

Op deze winst wordt jaarlijks opgenomen, vijf procent voor de wettelijke reserve tot wanneer deze

reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt en zolang deze niet bereikt is.

Het saldo, zo er één is, wordt verdeeld onder de vennoten a rato van hun aantal aandelen.

VOLMACHT

Er wordt volmacht verleend aan de zaakvoerder, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UIT DE NIET-GEREGISTREERDE AKTE, MET ALS ENIG

DOEL NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

Notaris Yves Tytgat.

Tegelijk hiermee neergelegd:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

- expeditie akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CESMER

Adresse
MOERSTRAAT 87 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande