CETEX SUD

Divers


Dénomination : CETEX SUD
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 560.708.993

Publication

04/09/2014
ÿþ(M\

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1.413.06,U

Ondernemingsnr : S(00

Benaming (voluit): Cetex Sud

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel Kouterbaan 44

9280 Lebbeke

Onderwerp akte akta:OPRICHTING INGEVOLGE PARTIELS SPLITSING

Uit een akte verleden voor notaris DIRK VERBERT te Antwerpen op 30 juli 2014, blijkt dat de naamlozei

vennootschap "CETEX SUD", met maatschappelijke zetel te 9280 Lebbeke, Kouterbaan 44 werd opgericht, niet!:

volgende gegevens: ,.

!:**Oprichters: 1. De naamloze vennootschap "CAROLINE", met maatschappelijke zetel te 9280 Lebbeke,: Kouterbaan 44, BTW BE0400.278.715 RPR Dendermonde. Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Willy VAN BELLE te Gent op dertig november : negentienhonderddrieënzestig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twintig decemberi

negentienhonderddrieënzestig onder nummer 33110 en 33111. .

2. De naamloze vennootschap "IMMOCEL", met maatschappelijke zetel te 9280 Lebbeke, Kouterbaan!

.:

1 44, BTW BE0463.132.339 RPR Dendermonde. ,

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Georges VERNIMMEN te Moerzeke op twee april,i ,

: negentienhonderdachtennegentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig april!!

e'

Li negentienhonderdachtennegentig onder nummer 980423-607. ,.

i; tnbrenn in nature

,.

; 'Drslagen

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte: .;

aansprakelijkheid 'MOORE STEPHENS AUDIT", te 1020 Brussel, Buro & Design Center, Esplanade 1 bus 96,: ,

0453.925.059 RPR Brussel, vertegenwoordigd door de heren Frans Verscheiden en Emiel De Smedt, bedrijfsrevisoren, aangeduid door de raad van bestuur van de partieel gesplitste vennootschap, heeft het: i verslag opgemaakt voorgeschreven door artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen, waarvan de besluiten luiden als vole

rnod 11,1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

bt Il

St

II

EC

KOOPHANDEL GENT

2 6 AUG. 2014

AFDELING DENDERMONDE

:I de In het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij oprichting van Cetex Sud NV, vennootschap gevestigd zal zijn te 9280 Lebbeke, Kouterbaan 44, werden wij op 13 juni 2014 verzocht om verslag uit tei: brengen overeenkomstig artikel 743 verwijzend naar artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen relatie met het artikel 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2011 tot uitvoering van het Wetboek van: Vennootschappen waarbij de betreffende activa- en passivabestanddelen worden ingebracht aan netto-!: boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde in het kader van het boekhoudkundig: continuitedsprincipe.

Als besluit van het onderzoek naar de voorgenomen inbreng ln nature in de op te richten NV Cetex Sud,! verklaart de Burg CVBA Moore Stephens Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heren Fransi Verschelden en Emiel De Smedt, bedrijfsrevisoren dat

1. de beschrijving van de inbreng naar vorm en inhoud aan de normale vereisten van nauwkeurigheid el"? duidelijkheid beantwoordt,

de toegepaste methode van waardering van de in te brengen bestanddelen aan de op 31 december 2013 weergegeven netto boekwaarde of de nominale waarde voor de inbreng in nature door de partifer

weerhouden methode van waardering verantwoord zijn, rekening houdend met de in dit verslag weergegeven vennootschapsrechterlijke context in het kader van de voorgenomen partiële

splitsingsoperatie.

Er werd bij bepaling van de inbrengvvaarde geen rekening gehouden met mogelijke latente meer- ofij

minderwaarden van de uit te brengen activabestanddelen in `going concenf-optiek.

2.

Op de laatste blz. van Luik g, vermefrien : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

3. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng, nl. 771.771,87 EUR, bedraagt de uitgifte van 11./31 gelijke aandelen zonder de vermelding van een nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigend 1/11.131ste van het maatschappelijk kapitaal.

De 11.131 aandelen vertegenwoordigen een kapitaal van 200.000¬ .

4. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake inbreng en quasi-inbreng van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

5. Aangezien deze inbreng kadert binnen een partiële splitsing, werd deze eveneens nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake fusies & splitsingen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

6. Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de

bepaling van de vergoeding van de inbreng in nature.

Bovendien kan ondergetekende verklaren dat de vermogensbestanddelen, deel uitmakend van de hiervoor beschreven inbreng în nature, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd. De waarde waartoe de methode van waardering overeenkomstig het continurteitsprincipe aan de netto boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde heeft geleid, komt tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, Cetex NV toe te kennen 11.131

aandelen, als volgt verdeeld:

re./ealiVellIgeteee.

Caroline NV 11.130

_

Immocel NV 1

11.131

De Inbreng in de NV Cetex Sud geschiedt onder opschortende voorwaarde van het realiseren van de partiële splitsing van Cetex NV, overeenkomstig het terzake opgestelde splitsingsvoorstel dat werd neergelegd op 17 juni 2014 ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Dendermonde.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende eveneens te benadrukken dat enkel en alleen in het huidig verslag beschreven activa- en passivabestanddelen deel uitmaken van deze overdracht van vermogensbestanddelen, Terzake wenst ondergetekende te vermelden dat de opdracht van ondergetekende er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat het controleverslag geen Taimess-opinion' omvat.

Brussel, 17 juli 2014

Moore Stephens Audit BV CVBA vertegenwoordigd door

Emiel De Smedt Frans Verschelden

bederevisor bednifsrevisor"

** Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

- Het fabriceren, aankopen en verkopen, in het groot en in het klein, het importeren, de agentuur van dameskleding, herenkleding en kinderkleding van welke aard ook en in welke grondstof ook, evenals van de remde in verband staande luxe- en modeartikelen.

Zij mag verder alle bewerkingen van commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel.

Zij mag deelnemen door alle middelen, in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die van aard zijn om de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

" Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

**Maatschaopeliik kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweehonderdduizend euro (E 200.000,-), vertegenwoordigd door elfduizend honderd éénendertig (11.131) aandelen, zonder vermelding van waarde.

** De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, die minstens het door de wet als minimum voorgeschreven aantal leden telt, benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van ten hoogste zes jaar.

Indien een rechtspersoon wordt benoemd tot bestuurder, dient dit te gebeuren mits inachtneming van de wettelijke regeling met betrekking tot de vaste vertegenwoordiging.

Buiten eventuele tantièmes mag de raad van bestuur aan één of meer van zijn leden, doch onder voorbehoud van goedkeuring door de algemene vergadering, vaste of veranderlijke vergoedingen toekennen die ais algemene onkosten zullen geboekt worden.

De controle op de vennootschap wordt beheerst door artikel 130 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. De controle wordt slechts aan één of meerdere commissarissen toevertrouwd, zodra de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria die de controle door een commissaris verplichtend stellen, of zo de algemene vergadering dit zou beslissen.

**Vertegenwoordiging.

Alle akten die de vennootschap verbinden in en buiten rechte alsmede alle machten en volmachten betreffende deze zaken, worden behoudens afvaardiging, geldig ondertekend hetzij door twee bestuurders, hetzij door een gedelegeerd bestuurder benoemd zoals voorzien ander artikel elf hierboven, die hun machten niet zullen moeten rechtvaardigen tegenover derden, zelfs niet tegenover de hypotheekbewaarders of andere ministeriële ambtenaren.

Vooit behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod 11.1

** De gewone algemene vergadering heeft plaats de derde dinsdag van de maand juni om achttien uur. Éer-ste gewone algemene vergadering zal plaatshebben in 2015.

** Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december. Eerste tot 31 december 2014. ** Van de winst wordt één twintigste vooraf genomen bestemd tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming zal niet meer verplicht zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst kan aangewend worden rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Geen uitkering mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De dividenden worden betaald binnen de termijn en op de plaats door de raad van bestuur vast te stellen.

De raad van bestuur zal het vermogen hebben op het resultaat van het boekjaar interim dividenden uit te keren zoals bepaald in artikel 618 het Wetboek van vennootschappen.

Algemene Vergadering

De comparanten nemen, in een eerste algemene vergadering, de volgende beslissingen:

1/ De algemene vergadering beslist het aantal bestuurders vast te stellen op TWEE en te benoemen tot bestuurders met een mandaat eindigend op de gewone algemene vergadering van 2020:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TILLANCO", met maatschappelijke zetel te 9280 Lebbeke, Kouterbaan 44, 0885.488.165 RPR Dendermonde, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Dirk Verbert te Antwerpen op 5 december 2006, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 december daarna onder nummer 20061215-187513, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw BOUCKAERT Ann-Christine Geraldine Irene, geboren te Aalst op 19 november 1964, wonende te 9250 Waasmunster, Fortenstraat 58.

- De naamloze vennootschap "MATHO", met maatschappelijke zetel te 9250 Waasmunster, Fortenstraat, 58, BTW 13E0460.841.548 RPR Dendermonde, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Paul Ries te Hamme op 3 september 1993, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 29 september daarna onder nummer 930929-187, met als vaste vertegenwoordiger de heer SAELEN Bart Gerd, geboren te Roeselare op 01 april 1963, wonende te 9250 Waasmunster, Fortenstraat 58,

Het mandaat van alle bestuurders is onbezoldigd zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

2/ De algemene vergadering beslist als commissaris te benoemen voor een termijn van drie jaar, eindigend bij de gewone algemene vergadering van 2017z de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MOORE STEPHENS AUDIT, kantoor houdend te 2050 Antwerpen, Thonetlaan 110, 0453.925.059 RPR Brussel, vertegenwoordigd door de heer Frans Verscheiden en de heer Emiel De Smedt. De bezoldiging van de commissaris werd bij de ondertekening dezer onderhands vastgesteld tussen de partijen.

Vergadering van de Raad van Bestuur

En onmiddellijk hebben de bestuurders zich in raad van bestuur verenigd en met éénparigheid van stemmen, volgende beslissingen genomen:

1 De raad van bestuur beslist als gedelegeerd bestuurders aan te stellen:

a. voornoemde vennootschap TILLANCO, met als vaste vertegenwoordiger, voornoemde mevrouw Ann-Christine Bouckaert:

b. voornoemde vennootschap MATHO, met als vaste vertegenwoordiger, voornoemde heer Bart SAELEN.

2. De raad van bestuur beslist als voorzitter van de raad van bestuur te benoemen: voornoemde vennootschap TILLANCO, met ais vaste vertegenwoordiger, voorrioemde mevrouw Ann-Christine Bouckaert,

Het mandaat van gedelegeerd bestuurder en voorzitter is onbezoldigd. Het eindigt bij het einde van het mandaat als bestuurder.

VERKLARINGEN PRO FISCO

De comparanten verklaren verder dat de partiële splitsingsverrichting door oprichting beantwoordt aan de vereisten gesteld in artikel 211 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen.

Met het oog op de heffing der registratierechten bevestigen comparanten dat het afgesplitste vermogen overeenstemt met een bedrijfstak, te weten het geheel der activiteiten met betrekking tot de activiteiten dewelke plaatsvinden in de vestigingen te Brussel, Luik, Waterloo, Namen en Woluwe, en de partiële splitsingsverrichting door oprichting dientengevolge beantwocrdt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der registratierechten, om te worden vrijgesteld van de heffing van het evenredig registratierecht op inbrengen, alsmede aan de vereisten gesteld door artikel 11 van het BTW-Wetboek om te worden vrijgesteld van belasting op de toegevoegde waarde. Met betrekking tot de levering van diensten is de vrijstelling voorzien bij de derde paragraaf van artikel 18 van het BTW-Wetboek van toepassing.

In zelfde verband delen comparanten mee dat de partieel gesplitste vennootschap als BTW-belastingplichtige is geregistreerd onder het nummer BE0433.143.897.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de vennootschap MOORE STEPHENS VERSCHELDEN ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN, en haar gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in de Ondernemingsloketten andere administratieve diensten en aile documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel inschrijving als "BTW' belastingplichtige te bekomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vooi-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voo.r-behouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

Bij ontbinding der vennootschap stelt de algemene vergadering éért of meer vereffenaars aan, zij bepaalt hun

machten en hun eventuele bezoldiging en.

Na betaling van alle schulden van de vennootschap en na terugbetaling van het werkelijk volgestort

kapitaal wordt het saldo gelijkmatig verdeeld tussen al de aandelen.

VOLMACHT

Ondergetekende:

1. De naamloze vennootschap "CAROLINE", met maatschappelijke zetel te 9280 Lebbeke, Kouterbaan 44, BTW BE0400.278.715 RPR Dendermonde.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Willy VAN BELLE te Gent op dertig november negentienhonderddrieënzestig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twintig december negentienhonderddrieënzestig onder nummer 33110 en 33111.

Alhier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, bevoegd om de vennootschap alleen te vertegenwoordigen, overeenkomstig de statuten, te weten:

De naamloze vennootschap "MATHO", met maatschappelijke zetel te 9250 Waasmunster, Fortenstraat, 58, BTW BE0450.841.548 RPR Dendermonde, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Paul FLIES te Hamme op drie september negentienhonderddrieënnegentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig september negentienhonderddrieënnegentig onder nummer 930929-187, met als vaste vertegenwoordiger de heer SAELEN Bart Gerd, geboren te Roeselare op één april negentienhonderddrieënzestig, rijksregistemummer 63.04.01-043.17, wonende te 9250 Waasmunster, Fortenstraat 58.

2. De naamloze vennootschap "IMMOCEL", met maatschappelijke zetel te 9280 Lebbeke, Kouterbaan 44, BTW 8E0463.132.339 RPR Dendermonde.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Georges VERNIMMEN te Moerzeke op twee april negentienhonderdachtennegentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig april negentienhonderdachtennegentig onder nummer 980423-607.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door een gedelegeerd bestuurder, bevoegd om de vennootschap alleen te vertegenwoordigen, te weten:

De voormelde vennootschap "MATHO", met als vaste vertegenwoordiger voornoemde heer SAELEN Bart Gerd.

3 De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TILLANCO" met maatschappelijke zetel te 9280 Lebbeke, Kouterbaan 44, 0885.488,155 RPR Dendermonde, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Dirk Verbert te Antwerpen op 5 december 2006, gepubliceerd in de billagen tot het Belgisch Staats-bled van 15 december daarna onder nummer 20061215-187513, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw BOUCKAERT Ann-Christine Geraldine Irene, geboren te Aalst op 19 november 1964, wonende te 9250 Waasmunster, Fortenstraat 58.

4. De naamloze vennootschap "MATHO", met maatschappelijke zetel te 9250 Waasmunster, Fortenstraat, 58, BTW BE0450.841.548 RPR Dendermonde, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Paul Plies te Hamme op 3 september 1993, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 29 september daarna onder nummer 930929-187, met als vaste vertegenwoordiger de heer SAELEN Bart Gerd, geboren te Roeselare op 01 april 1963, wonende te 9250 Waasmunster, Fortenstraat 58,

verklaart bij deze als bijzonder lasthebber aan te stellen, met macht om afzonderlijk op te treden:

mevrouw BEIRNAERT Annelles Maria Luk, wonende te 9120 Beveren, Bosbeek 15, rijksregistemummer 780525 110 37; of

De heer PEETERS Axel Marc Herwig, wonende te 2930 Brasschaat, Jac,obuslei '139, rijksregistemummer 820830 347-46; of

Mevrouw NOBELS Priscilla John Magdalena, wonende te 2160 Wommelgem, Sint-Damiaanstraat 39, rijksregisternummer 770924 114 70.

Aan wie hij volmacht verleent om namens hem op te treden bij de oprichting van de naamloze vennootschap naar Belgisch recht: "CETEX SUD" met zetel te 9280 Lebbeke, Kouterbaan 44 voor onbepaalde duur en met als doel:

'De vennootschap heeft tot doel:

- Het fabriceren, aankopen en verkopen, in het groot en in het klein, het importeren, de

agentuur van dameskleding, herenkleding en kinderkleding van welke aard ook en in welke grondstof ook, evenals van de remde in verband staande luxe- en modeartikelen.

Zij mag verder alle bewerkingen van commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel.

Zij mag deelnemen door alle middelen, in aile zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die van aard zijn om de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken."

De vennootschap zal eerstdaags worden opgericht blijkens akte voor geassocieerd-notaris Dirk Verbert of Sebestiaan-Willem Verbert te Antwerpen.

De oprichting zal gebeuren in gevolge partiële splitsing van de naamloze vennootschap "CETEX", met maatschappelijke zetel te 9280 Lebbeke, Kouterbaan 44, BTW BE0431143.897 RPR Dendermonde.

Het kapitaal van deze vennootschap zal 200.000,- euro bedragen, vertegenwoordigd door 11.131 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop zal worden ingeschreven in nature, door de vennoten, bovenvermelde volmachtgevers 1, en 2., in volgende verhouding:

1/ aan voornoemde vennootschap CAROLINE, comparant sub 1.: elfduizend honderd dertig (11.130) aandelen





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

" Voo'é. behouden aan het Belgisch Staatsblad



2/ Aan voornoemde vennootschap IMMOCEL, comparant sub 2.: één (1)

aandeel.;

welke aandelen alle volledig volgestort zullen zijn.

Tot bestuurders zullen worden benoemd:

- De voornoemde vennootschap "TILLANCO", met als vaste vertegenwoordiger voornoemde mevrouw BOUCKAERT Ann-Christine.

- De voornoemde vennootschap "MATHO", met als vaste vertegenwoordiger voornoemde heer SAELEN Bart, De controle wordt als volgt geregeld:

Tot commissaris zal worden benoemd voor de duur van drie jaar:

de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MOORE STEPHENS AUDIT, kantoor houdend te 2050 Antwerpen, Thonetlaan 110, 0453.925.059 RPR Brussel, vertegenwoordigd door de heer Frans Verschelden en de heer Emiel De Smedt

ln het bijzonder wordt de lasthebber gemachtigd om namens de volmachtgever:

- De schikkingen vast te leggen die de werking van de vennootschap, het bestuur, de vertegenwoordiging, de controle, de algemene vergadering, de jaarrekening, de winst- verdeling, de wijze van vereffening, zullen regelen en in het algemeen aile mogelijke statutaire schikkingen te treffen.

- De inbrengen van de overige vennoten te aanvaarden en namens de volmachtgever een inbreng te doen ingevolge partiële splitsing van voormelde vennootschap Cetex.

- Deel te nemen aan de vergadering die onmiddellijk né de oprichting zou plaatsvinden, te beraadslagen en te stemmen over alle beslissingen die daar ter stemming worden gebracht, in het bijzonder de benoeming van bestuurders, en eventueel een mandaat als bestuurder te aanvaarden.

Deel te nemen aan de raad van bestuur die onmiddellijk na de oprichting zou plaatsvinden, te beraadslagen en te stemmen over alle beslissingen die daar ter stemming worden gebracht, in het bijzonder de benoeming van gedelegeerde bestuurders en voorzitter van de raad van bestuur, en eventueel een dergelijk mandaat te aanvaarden.

- De duur van het eerste boekjaar vast te stellen.

- Het financieel plan goed te keuren en te ondertekenen.

- De oprichtingskosten te voldoen.

Te dien einde alle akten te verlijden, documenten, processen-verbaal en registers te ondertekenen,

woonst te kiezen, in de plaats te stellen en in het algemeen alles te doen wat nodig en nuttig kan zijn.

De Iasthebber wordt tevens gemachtigd op te treden met zelfde bevoegdheid in aile akten volgend op

deze, inhoudende de oprichting van deze vennootschap met zelfde oprichtingsgegevens.

Gedaan te Waasmunster

Op 7 juli 2014 (get.)



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerd notaris, Dirk Verbed

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van verslagschrift, volmachten, verslag raad van bestuur inbreng in natura, controleverslag inbreng in natura.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2015
ÿþVoorbehouder aan het Belgiscl Staatsbla

mod 14.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ANK

KOOPHANDEL GENT

01 JOLI 2015

AFDELING DENDERMONDE

Giiffie

11111ilelgo9lirm

Ondernemingsnr: 0560,708.993 Benaming (voluit) : Cetex Sud

(verkort) :

Ep

:;

Onderwerp akte :Verbeterende akte na oprichting

Neerlegging van de verbeterende akte na oprichting, opgemaakt door geassocieerd notaris Dirk Verbed te Antwerpen op 22 juni 2015.

De geassocieerd notaris,

Dirk VERBERT

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van akte, volmacht, controleverslag,

A, 1

;1 Y

Y ;

,t k

A ;

~1 f

`A 1

;1

~1 A

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kouterbaan 44

9280 Lebbeke

Coordonnées
CETEX SUD

Adresse
9280 Lebbeke

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande