CHAIT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CHAIT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 423.858.920

Publication

06/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 30.07.2013 13378-0580-017
30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.08.2012, NGL 27.08.2012 12460-0257-017
10/02/2012
ÿþ Mod WaN t1,1

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD ~ 3 0 JAN, 2012

RECHTBANK VAN I

1

Ifl lUhIllIllhl H I I I IUII IHh1

" iao3sa2i*

Ondernemïngsnr ; 0423.858.920

Benaming

(voluit) : CHAIT

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9090 Melle, Gontrode Heirweg 174

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging - omzetting aandelen aan toonder

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Benjamin Van Hauwermeiren, te Oordegem (Lede), op 27 december 2011, geregistreerd te Aalst i op 5 januari 2012, boek 925, blad 87, vak 13, ontvangen ¬ 25,00, getekend de ontvanger ai K. Danau, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "CHAIT', met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Gontrode Heirweg 174, met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  omzetting munteenheid

De vergadering beslist de munteenheid van het kapitaal om te schakelen van Belgische frank naar Euro, waarbij twee miljoen vijfhonderd duizend (2.500.000 BEF) Belgische frank wordt vervangen door éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (61.973, 38 euro). Dienovereenkomstige aanpassing der statuten.

TWEEDE BESLUIT  aanpassing statuten aan Wetboek Vennootschappen

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de statuten aan te passen overeenkomstig de wet

van zeven mei negentienhonderd negenennegentig houdende wetboek van vennootschappen.

DERDE BESLUIT afschaffing effecten aan toonder

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen tot aanpassing van de statuten teneinde in overeenstemming te zijn met de Belgisch wet van 14 december 2005 en het Koninklijk besluit van 12 januari 2006 betreffende de afschaffing van effecten aan toonder en zij beslist dat de aandelen aan toonder vanaf heden omgewisseld zijn tegen aandelen op naam.

De aandeelhouders vertonen aan mij, notaris, het aandelenregister van de vennootschap, en ik heb vastgesteld dat de aandelen op naam worden gezet na onderekening in mijn bijzijn van het aandelenregister. Bijgevolg heb ik, notaris de visu kunnen vaststellen dat de aandelen op naam zijn ingeschreven in het aandelenregister.

De aandelen aan toonder zijn van rechtswege nietig.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist een nieuwe tekst van de statuten te aanvaarden.

De statuten van de vennootschap zullen voortaan luiden als volgt:

- de naamloze vennootschap, genaamd Chait, met zetel te 9090 Melle, Gontrode Heirweg 174; opgericht

voor onbepaalde duur;

- kapitaal: éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro en achtendertig cent (¬ 61.973,38),

vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde

- doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in aanneming,

onderaanneming, evenals in tijdelijke vereniging, zowel in België als in het buitenland:

1. De aankoop, verkoop, import en export, commissiehandel van kleerhangers en soortgelijke en

aanvullende artikelen, kleerbeschermers, kunstleder en stoffen ( grondstoffen en afgewerkte producten).

2.Het verhandelen en beheren van roerend en onroerend vermogen, alsmede alle verrichtingen die hiermee

rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van deze roerende en

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij Itetitelgistti Sfautstilád =107'02/201-2 - Annexes du Moniteur beige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

onroerende goederen te bevorderen; zoals de koop en verkoop, leasing met aankoop-optie van roerende en onroerende goederen, ruilen, verkaveling, bouwen en verbouwen, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, de huur en verhuring van deze of andere goederen, de uitbating van landbouwfaciliteiten, alsmede zich borg stellen en haar roerenden en onroerende goederen in pand te geven voor het verloop van deze verbintenissen door derden aangegaan.

3.1-let nemen van participatie onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

4.Het verlenen van diensten in de meest ruime betekenis aan derden, zowel fysische personen, rechtspersonen als andere verenigingen, zoals bijvoorbeeld management, bestuursmandaten, publicaties, voordrachten, advies en begeleiding inzake hardware en software, know-how, octrooien, merken en modellen, selectie en opleiding.

5.De studie, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, sociale, handels- en fiscale aangelegenheden.

6.Alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan banken en tussenpersonen inzake financiële verrichtingen.

De vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng" of elke andere wijze in alle vennootschappen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden ais bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen, zij kan tevens borgstellen voor derden.

- De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit ten minste drie leden, aandeelhouders of niet, benoemd voor een termijn van ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders. Wanneer de vennootschap is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder.

Onverminderd de bevoegdheid van de raad van bestuur volgens de algemene wettelijke regel en de gebeurlijke vertegenwoordigingsmacht toegekend aan direkteurs voor daden van dagelijks bestuur, is de vennootschap in de handelingen en in rechte vertegenwoordigd en zijn al de akten die de vennootschap verbinden geldig ondertekend door hetzij de gedelegeerd bestuurder hetzij door twee bestuurders gezamenlijk handelend.

De gedelegeerd bestuurder wordt benoemd door de raad van bestuur bij besluit genomen met gewone meerderheid van stemmen. Onverminderd de vertegenwoordigingsmacht toegekend aan leden van de raad van bestuur kan door de raad van bestuur, bij besluit genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen, het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging betreffende het bestuur of van bepaalde afdelingen van de vennootschap aan één of meer direkteurs opgedragen worden, die alleen mogen optreden. De raad van bestuur bepaalt bij de benoeming van de gevolmachtigden, hun machten en in het bijzonder de bedragen ten belope waarvan de vennootschap verbonden is door hun handtekening. Deze beperking van de vertegenwoordigingsbevoegdheid kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs indien ze openbaar zijn gemaakt. Een uittreksel van de benoeming van gevolmachtigden en afgevaardigden wordt neergelegd in het vennootschapsdossier en in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

- De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.lndien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeid in artikel twaalf paragraaf twee van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijf en zeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.Wordt geen commissaris benoemd dan heeft ieder aandeelhouder individueel, niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant I.A.B.Op verzoek van één of meer aandeelhouders is de raad van bestuur ertoe verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris.

- De algemene vergadering: vierde woensdag van de maand maart om 18 uur.

De raad van bestuur kan eisen, dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de eigenaars van aandelen op naam, ten minste 5 dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

Niemand mag in de jaarvergadering, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering zijn stem per brief uitbrengen. Nochtans, mag ieder aandeelhouder zich op de algemene vergadering laten

vertegenwoordigen door een bijzonder gevolmachtigde die zelf aandeelhouder is en slechts één aandeelhouder' mag vertegenwoordigen.

Het orgaan dat de algemene vergadering bijeenroept, is gemachtigd de vorm van de volmachten te bepalen en er de neerlegging op de zetel van de vennootschap van te eisen, ten minste drie dagen voor de algemene vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de door de wet voorziene beperkingen.

- het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

- Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vooraf genomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren, mits rekening te houden met artikel 12 der statuten betreffende de uitloting der aandelen.Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagd kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.ingeval van ontbinding van de vennootschap, uit welke oorzaak ook, zal de vereffening geschieden door de zorgen van de raad van bestuur in functie op dat ogenblik, behalve indien de algemene vergadering, bij meerderheid van stemmen andere vereffenaars, al dan niet aandeelhouders, aanstelt en hun machten en bezoldigingen vaststelt.Na de betaling van aile schulden, lasten en vereffeningkosten, of na de consignatie van de nodige gelden die voldoen, zal het netto-aktief gelijk onder de kapitaalaandelen verdeeld worden, rekening houdend met de werkelijke afbetaling van elk effect.

VIJFDE BESLUIT : COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van

Koophandel van de nieuw gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Benjamin Van Hauwermeiran

Notaris Benjamin Van Hauwermeiren, op 18/01/2012 Notaris

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: Grote Steenweg 77

- expeditie proces-verbaal dd 27/12/2011 9340 Oordegem  Lede

- coördinatie der statuten met overzichtstabel

Ilijlijé b j The Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor=

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 24.08.2011 11435-0014-013
25/02/2011
ÿþ Mod 2.0

f04'fes 4e n In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





IUEERGE ti.e.'7, D

I IIHI II II HI HI OI I H I III

" 11031056"

u 1 5 FE13. 201

7

, . ii

~.

1" :00111Adt1eil: !'? (:?:1T







Ondernemingsnr : 0423.858.920

Benaming

(voluit) : Chait

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bommelsrede





17 9070 Destelbergen



Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders - Wijziging maatschappelijke o

Tekst zetel

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 31112/2010

De vergadering beslist om volgende bestuurders te ontslaan met ingang van

01/01/2011:

- Jan Dewaele BVBA, Bommelsrede 17 te 9070 Heusden.

- Jan Dewaele, wonende Bommelsrede 17 te 9070 Heusden.

De vergadering beslist om volgende bestuurders te benoemen met ingang van 01/01/2011:

- Holding Dewaele BVBA, Gontrode Heirweg 174 te 9090 Melle, vast vertegenwoordigd door Dewaele Joke, wonende Meierij 49 te 9820 Merelbeke. - Joke Dewaele, wonende Meierij 49 te 9820 Merelbeke.

In toepassing van artikel 2 van de statuten, beslist de vergadering om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 01/01/2011 te verplaatsen naar: Gontrode Heirweg 174 te 9090 Melle.

Deze besluiten worden aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Holding Dewaele BVBA, vast vert. door Joke Dewaele

bestuurder

Joke Dewaele

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Moniteur belge

07/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.03.2010, NGL 29.03.2010 10082-0545-013
23/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.03.2009, NGL 10.04.2009 09112-0384-017
17/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.03.2008, NGL 10.04.2008 08103-0358-014
12/10/2007 : GE182059
12/10/2007 : GE182059
06/09/2007 : GE182059
12/09/2005 : GE182059
07/10/2004 : GE182059
14/08/2015
ÿþZetel: Gontrode Heirweg 174, 9090 MELLE

(volledig adres)

Onderwerp akte : zetelverplaatsing

De raad van bestuur heeft bij beslissing dd. 30/6/2015 beslist, in toepassing van artikel 2 van de statuten, om de zetel van de vennootschap met ingang van 01/07/2015 te verplaatsen van 9090 MELLE, Gontrode Heirweg 174 naar 9230 WETTEREN, Damstraat 21/A.

De raad van bestuur,

BVBA DEWAELE STOFFEN Mevrouw Joke DEWAELE Vertegenwoordigd door mevrouw Joke DEWAELE

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGi`L7ECD

 5 Alla 2015

RECH7"BArvI~ KOOPHANC'.'~riffre r f j r

Ondememingsnr : 0423.858.920 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

a

1º%

1

Voorbehoud( aan he Belgisc Staatsbi

CHA1T

naamloze vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/06/2003 : GE182059
16/09/2002 : GE182059
31/07/1996 : GE182059
01/01/1986 : BL449446

Coordonnées
CHAIT

Adresse
GONTRODE HEIRWEG 174 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : Gontrode
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande