CHEESECAKE MEDIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHEESECAKE MEDIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.066.817

Publication

16/09/2013
ÿþe

Mod PDF 11,1

prtbâ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llIIHIIIIIII066*IIIIII

*13141

i

II

VI

Ondernemingsnr : 0840.066.817

Benaming (voluit) : Cheesecake Media

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Auguste Van Ooststraat 48 - 9050 Gent

, (volledig adres)

Ondetwerp(enl akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst "

De zaakvoerder beslist om vanaf 01/09/2013 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Frans de Mildreef 2 te 9050 Ledeberg,

Dufraímont Sigrid

Zaakvoerder

Bijlagen bijbiet Belgiseb Staatssblad -16LQ9LlO13

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigh-eid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/10/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I111 111I1IIIIIIIIIIIINI IIIY

*11158041*

NEERGELEGD

07 OKT. 2011

Rh:Ct-l'1T3A,\ti ti'aV

KOOPHA ti 1/6liilffiël : (.; ENT



J

- 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming : Cheesecake Media

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Auguste Van Ooststraat 48

9050 Gent (Gentbrugge)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester lise De Brauwere, geassocieerd notaris met zetel van de fË burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael  De Brauwere" te Gent op zevenentwintig september; tweeduizend en elf, ter neerlegging vôôr registratie op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, khetgeen volgt:

Dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht door: Mevrouw DUFRAIMONT Sigrid Agnes Mieke, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 14 augustus 1983, ; wonende te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), August Van Geertstraat 45, ongehuwd en geen;; verklaring van wettelijke samenwoning afgelegd. De naam van de vennootschap luidt 'Cheesecake Media". De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9050 Gent (Gentbrugge), Auguste Van Ooststraat 48. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse taalgebied i! en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s). De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

- Het verzorgen van journalistieke producties. - Copywriting.

- Het ontwikkelen, verkopen en uitvoeren van formats voor media.

- De productie van video- en audioproducties.

- De hoofd- en eindredactie voor media.

- Redactionele taken in de ruime betekenis van het woord.

- De werving van redactionele krachten. Ï;

- Ghostwriting.

Ert - Het ontwikkelen en uitvoeren van reisverhalen.

- Het schrijven van vakliteratuur.

- Publishing (uitgeven van websites, boeken, tijdschriften,...).

- Het ontwikkelen en uitvoeren van concepten voor media.

- Advies verlenen bij het opzetten van redactionele structuren.

- Projectcoördinatie.

- Consulting en uitvoeren bij communicatie, bij public relations, bij online media, bij marketing envi

marketingstrategie, bij social media. j;

- Conversation management. - Advies verlenen bij en uitvoeren van het bouwen van websites en online platformen.

- Advies verlenen bij en uitvoeren van online communities. ;!

- Organisatie van wedstrijden en evenementen.

- Advies verlenen bij de ontwikkeling van mobiele applicaties.

- Het organiseren van opleidingen.

- Software development.

- Algemene zakelijke dienstverlening in de ruime betekenis van het woord.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernerrtingsnr : C)$q® . 06(:) " ó~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

mptl 2.1

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle' verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, alsmede haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en dit zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve deze welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappeijen en kapitalisatieondernemingen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend vermogen, omvattend alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzondere het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 EUR) en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het is verdeeld in tweehonderd aandelen (200) zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/tweehonderdste (1/2005'x) van het kapitaal.

Het kapitaal werd gevormd door inbreng in geld.

Het kapitaal is volgestort ten belope van twintigduizend euro (20.000,00 EUR).

Geassocieerde notaris Ilse De Brauwere bevestigt dat het kapitaal is volgestort ten belope van twintigduizend euro (20.000,00 EUR) en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cheesecake Media" in oprichting bij Argenta Spaarbank N.V.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot en al dan niet statutair.

Deze worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, genomen met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Zolang er een statutaire zaakvoerder is, zullen geen andere zaakvoerders kunnen aangeduid worden door de algemene vergadering, tenzij met instemming van alle vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Voor onbepaalde duur werd tot gewone zaakvoerder benoemd:

- Mevrouw Sigrid Dufraimont, wonende te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), August Van Geertstraat 45.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod2.S

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen,

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt het saldo als dividend onder de

aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte

stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden

gereserveerd.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan

wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het

wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van

vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de

ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het

wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van

stemmen anders besluit.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig

december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank

van koophandel en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op twintig juni om twintig uur, zelfs indien die dag een wettelijke feestdag of

een zondag is.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar

tweeduizend dertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met de

inhoud van dat uittreksel voorkomen.

Geassocieerde notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van oprichtingsakte van 27/09/2011, met bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

" behouden

oraan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
CHEESECAKE MEDIA

Adresse
AUGUSTE VAN OOSTSTRAAT 48 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande