CHRISBEAU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHRISBEAU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.626.305

Publication

31/12/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaar;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

III. Consultancy-, beheer- en managementvennootschap

1. alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

2. alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

3. het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

4. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

5. Het aan en verkopen van cosmetische artikelen alsook het fungeren als tussenpersoon voor het aankopen en verkopen, exporteren van cosmetische artikelen.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap. De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband mee staan met de bovenstaande doelomschrijvingen, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerders, bij wijze van bezoldiging in natura.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

5. Kapitaal:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde per aandeel.

6. Samenstelling kapitaal:

Alle voormelde aandelen werden door de oprichters onderschreven in speciën en wel als volgt:

- De heer Janssens Christian, voornoemd, heeft ingeschreven op negenennegentig (99) aandelen door inbreng van

achttienduizend vierhonderd veertien euro (18.414 EUR), volstort ten belope van zesduizend honderd achtendertig

euro (6.138 EUR).

- Mevrouw De Baets Nele, voornoemd, heeft ingeschreven op één (1) aandeel door inbreng van honderd

zesentachtig euro (186 EUR), volstort ten belope van tweeënzestig euro (62 EUR).

Welk bedrag werd gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij de KBC.

7. Duur:

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Aan de zaakvoerder wordt geen vaste wedde toegekend; zijn bezoldiging wordt door de algemene vergadering

vastgesteld.

Elk der zaakvoerders heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden

te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die

zij daartoe geschikt achten.

Tot zaakvoerder wordt aangesteld voor onbepaalde duur:

- de Heer Christian JANSSENS, voornoemd.

9. Boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari van elk kalenderjaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde

kalenderjaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

10. Algemene vergadering:

De jaarlijkse algemene vergadering zal, vanaf de afsluiting van het eerste boekjaar, gehouden worden op de vijftiende van de maand maart, om zeventien uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden.

11. Winstverdeling  reserves

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve een/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal het batig saldo na vereffening van gans het passief tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

Toepassing artikel 60 Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, met ingang van de dag waarop zij de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting door de oprichter werden aangegaan vanaf 1 december 2013.

Van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, worden deze verbintenissen bijgevolg geacht van het begin af door de vennootschap zelf te zijn aangegaan.

Volmacht

Er werd volmacht verleend aan CVBA Moore Stephens en Verschelden Accountants en Belastingsconsulenten, met zetel te 2050 Antwerpen, Thonetlaan 110, om voor en namens de vennootschap alle nuttige en nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of B.T.W.- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze volmacht heeft betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten.

07/01/2015
ÿþ1.

mod 11.1



ftt{ i= i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1 +1500 fil

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 k DEC. 2014

AFDELING ielieRMONDE '

Ondernemingsar; 0543.626.305 Benaming (voluit) : CHR[SBEAU

Zetel : Godsschalkstraat 153

9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Tekst : Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 19 december 2014 door Meester ANNELIES, VERSTRAETE, notaris, te Sint-Niklaas met standplaats te Sinaai,

Dat op haar kantoor werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid "CHRISBEAU", met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas,: iE Godsschalkstraat 153, BTW BE0543.626.305, rechtspersonenregister Gent afdeling Dendermonde

BE0543.626.305

1;

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris VERSTRAETE Annelies te Sinaai op 27 december 2013, ii gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 31 december 2013 onder nummer 0308332.

De vennootschap heeft volgende beslissingen genomen:

ii 1) De vergadering erkent kennis te hebben gekregen van het verslag opgesteld door de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Vandelanottei Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Nikolas Vandelanotte bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 van: het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor aangesteld door de zaakvoerder, luiden als volgt: «7. BESLUIT

ii Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in Chrisbeau BVBA, welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 313 van liet Wetboek van Vennootschappen.

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in Chrisbeau BVBA met maatschappelijke zetel te 9100 Sint,; Niklaas, Godsschalkstraat 153 voor een totale inbrengwaarde van 611.200,00 EUR bestaat uit 21 aandelen ii volle eigendom van de NV Immo Pascale en 125 aandelen in naakte eigendom van de NV Immo Pascale; ingebracht door de heer Christian Janssens.

De vergoeding voor de inbreng bestaat uit 3.286 volledig volstorte aandelen van de BVBA Chrfsbeau, i zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande; aandelen, die elk 1/3.386ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, ondergetekende, burgerlijke vennootschap:

i onder de vorm van een CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas: Vandelanotte, bedrijfsrevisor, van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der: Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is: voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap: uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2, de beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en, nauwkeurigheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch; verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het;

ii aantal en met de fractiewaarde, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

Wil willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende;

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimessi

"

ii opinion" is.

Kortrijk, 15december2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

mal 11.1

vertegenwoordigd door

Nikolas Vandelanotte

Bedrijfsrevisor»

2) De heer Christian Janssens verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van:

* eenentwintig (21) aandelen in volle eigendom van de naamloze vennootschap "IMMO PASCALE" NV, opgericht onder de benaming "PARFUMERIE PASCALE", met maatschappelijke zetel te 2850 Boom, Antwerpsestraat 12, BTW BE0417.271.234, RPR Antwerpen BE0417.271.234, met een waarde van honderd achttienduizend driehonderd en vier euro tachtig cent (118.304,80 EUR).

* honderd vijfentwintig (125) aandelen in blote eigendom van de naamloze vennootschap "IMMO PASCALE", voormeld, met vierhonderd tweeënnegentigduizend negenhonderd zesendertig euro vierenzestig cent (492.936,64 EUR)

Hetzij afgerond zeshonderd en elfduizend tweehonderd euro (611.200 EUR).

}

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

1. Beslissing tot kapitaalverhoging

Op basis van voomoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zeshonderd en elfduizend tweehonderd euro (611200 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) op zeshonderd negenentwintigduizend achthonderd euro (629.800 EUR), door voormelde inbreng.

2. Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van drieduizend tweehonderd zesentachtig (3.286) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die in de uitgekeerde winst van het lopende boekjaar pro rata temporis zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort, aan de inbrenger, zijnde de heer Christian Janssens, toegekend.

3.Vaststelling van de kapitaalsverhoging.

De voorzitter heeft vastgesteld en mij, notaris, verzocht te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op zeshonderd negenentwintigduizend achthonderd euro (629.800 EUR) werd gebracht en is vertegenwoordigd door drieduizend driehonderd zesentachtig (3.386) identieke aandelen, zonder nominale waarde,

3) Teneinde de tekst van artikel 5 van de statuten aan te passen aan voormelde beslissingen, werd er beslist om de tekst van dit artikel te vervangen door hetgeen volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op zeshonderd negenentwintigduizend achthonderd euro (629.800 EUR), vertegenwoordigd door drieduizend driehonderd zesentachtig (3.386) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde per aandeel."

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte statutenwijziging, coördinatie der statuten, verslag zaakvoerder en

revisor

Voor ontledend uittreksel

Meester Annelles Verstraete, notaris te Sint-Niklaas (Sinaai)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CHRISBEAU

Adresse
GODSSCHALKSTRAAT 153 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande