CICONIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CICONIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.842.745

Publication

11/03/2014
ÿþ Mor Word 1 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON STEUR

0 3 -03-

ELGISCH STA

BELGE Oudenaarde

2014 2 4 FEB. 2014

ATSBLAD Griffie

J1,111jEl*1

bel ai

Sta

Ondernemingsnr - y S

Benaming (voluit) : CICONIA

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Meersbloem-Leupegem 21 - 9700 Oudenaarde

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jean HENRIST te Ronse, vervangend zijn ambtgenoot, geassocieerd notaris Jan GOEMINNE te Ronse, wettelijk belet, op eenentwintig februari tweeduizend en veertien, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door De heer OTTEVAERE Tom Valeer Josée Jacques, geboren te Oudenaarde op negentien april negentienhonderd drieënzeventig, ongehuwd, wonende te 9700 Oudenaarde, Vlaamse Ardennendreef 24; onder de naam CICONIA, met zetel te 9700 Oudenaarde, Meersbloem-Leupegem 21, en met een onbeperkte duur waarvan het kapitaal vijfentwintig duizend euro (¬ . 25.000) bedraagt, volledig in geld geplaatst is, ten belope van vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000) en vertegenwoordigd is door tweehonderd vijftig aandelen zonder vermelding van de nominale, waarde, waarop ingeschreven wordt voor de geheelheid door.

- De heer Ottevaere Tom voornoemd, die een som gestort heeft van twaalf duizend vijfhonderd euro (¬ 12.500), waarvoor hem tweehonderd vijftig aandelen worden toegekend.

De genoemde bedragen of samen twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500) zijn bij storting of' overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE61 3631 3087 0117 bij de ING Bank te Oudenaarde, geopend ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door voornoemde instelling op tien februari tweeduizend veertien, hetwelk aan de notaris werd afgegeven met het oog op bewaring in zijn dossier.

Naam.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam "CICONIA".

Zetel.

De vennootschap heeft haar zetel te 9700 Oudenaarde, Meersbloem-Leupegem 21.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, binnen het Vlaams Gewest of naar het Brussels= Hoofdstedelijk Gewest verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s), hetwelk dient bekendgemaakt te worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder(s) zal/zullen eveneens mogen overgaan tot het oprichten van administratieve zetels, uitbatingszetels, filialen, depots, agentschappen, burelen en bijhuizen overal waar het nodig zou kunnen blijken, zowel in België ais in het buitenland,

Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland en zowel in eigen naam als in opdracht en voor rekening van derden:

- Het verlenen van informatie, van advies en het verrichten van allerlei prestaties inzake administratieve, organisatorische, technische, wetenschappelijke, (bedrijfs)economische, sociale,; commerciële en financiële aangelegenheden, budgetcontrole en algeheel management.

- Het verrichten van allerlei expertises en studies, en het geven van opleiding, binnen het domein waarin de onderneming actief is.

- De planning en ontwikkeling van handels-, industriële en commerciële projecten van allerlei aard, alsmede het participeren in alle beleggings- en financiële transacties die de ontwikkeling van zulke projecten ten goede komen. De vennootschap kan de uitvoering van dergelijke projecten organiseren en er ook toezicht op uitoefenen.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

" - Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow, prototypes, tekeningen en modellen, fabricageprocédés en andere intellectuele rechten.

- De promotie, coördinatie, publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die daarvoor nuttig en/of nodig zijn,

- Het bemiddelen in en het optreden als tussenpersoon in de handel, de vertegenwoordiging, alsook het sluiten van overeenkomsten hiermede.

- De uitbouw en het beheer van een vermogen in de ruimste zin van het woord, zowel roerend als onroerend, alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks mee in verband staan en die van aard zijn de opbrengsten ervan te bevorderen.

Het beheer van roerende en onroerende goederen voor rekening van derden zal slechts geschieden op voorwaarde dat de vennootschap daartoe over de vereiste vergunningen en toelatingen beschikt. - Het nemen van belangen en het verwerven van participaties in verenigingen, vennootschappen, samenwerkingsverbanden of projecten, op gelijk welke wijze, binnen de activiteit van de vennootschap, maar ook met het oog op het renderen van de beschikbare middelen.

- Het verwerven, het beheren, het huren, het verhuren, het ter beschikking stellen tegen vergoeding, het valoriseren, het te gelde maken van gebouwen, loodsen, lokalen, goederen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten, informatica en communicatiemedia in het kader van de in haar doel genoemde activiteiten.

- Het in leasing geven van onroerende en roerende goederen.

Het verwerven, beheren, te gelde maken, lenen en ontlenen van thesauriemiddelen.

Voorgaande opsomming is niet limitatief, doch moet steeds als louter exemplatief worden opgevat. De formulering omvat eveneens al wat in de sector waarin de onderneming actief zal zijn, gebruikelijk is of kan worden.

De vennootschap kan haar diensten verlenen onder welke vorm ook, aan alle personen, zowel rechtspersonen als natuurlijke personen, verenigingen of instellingen. Zij kan elke hiertoe strekkende transactie of financiële verrichting doen en zich borg stellen ten overstaan van derden met het oog op verhandelingen voor deze derden.

De vennootschap mag overgaan tot het uitgeven van obligatieleningen en vastgoedcertificaten. De vennootschap kan alle bestuursopdrachten waarnemen en tevens allerhande mandaten en functies uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden, of die kunnen bijdragen tot de bevordering en verwezenlijking ervan.

Zij kan tevens als vereffenaar worden aangesteld.

Ter uitvoering van haar opdracht en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of door elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap zal zelf, samen met of door tussenkomst van derden, alle mogelijke handelingen, zowel van administratieve, organisatorische, commerciële, financiële, technische, roerende of onroerende aard, verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan zouden kunnen vergemakkelijken en/of bevorderen, ook als zij niet rechtstreeks in verband staan met de bovenstaande doelsomschrijving zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar bestuursorgaan bij wijze van bezoldiging, alsook alle mogelijke maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

De vennootschap kan vroegtijdig ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering genomen zoals vereist Is bij wijziging van de statuten.

Zij mag verbintenissen aangaan voor bepaalde of onbepaalde duur en in voorkomend geval voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 25.000,00).

Het is verdeeld in tweehonderd vijftig gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/tweehonderd vijftigste (1/250ste) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen. Het kapitaal van de vennootschap kan verhoogd of verminderd worden volgens de statuten en wettelijke voorschriften,

Het gehele kapitaal is geplaatst,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

} Ondeelbaarheid van de aandelen.

De aandelen zijn ondeelbaar. Mede-eigenaars van eenzelfde aandeel zijn verplicht zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen bij de vennootschap, zoniet blijft de uitoefening van de rechten, die aan dit aandeel verbonden zijn, geschorst tot een gemeenschappelijke lasthebber is aangesteld,

Wanneer aandelen met vruchtgebruik bezwaard zijn dan wordt, in het algemeen, het eraan verbonden stemrecht door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens ingeval van kapitaalverhoging of kapitaalvermindering en bij invereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de bloot-eigenaar toe.

Indien één of meer aandelen in pand gegeven zijn, dan blijft de pandgevende schuldenaar het stemrecht uitoefenen.

Zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering, voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot het verwezenlijken van het doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering is bevoegd.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Onmiddellijk na de oprichting zal de algemene vergadering bijeenkomen om het getal der zaakvoerders vast te stellen en deze te benoemen.

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Tezelfdertijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt als onbeperkt zijn,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervuilen.

Indien een vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Overdracht van bevoegdheden -- Vertegenwoordigingsmacht.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de zaakvoerder, kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende dat bestuur, aan één of meerdere personen worden opgedragen,

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend ; alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren.

De zaakvoerder kan zijn bevoegdheden voor een bepaalde rechtshandeling of voor een bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen bij authentieke of onderhandse volmacht overdragen aan een mandataris, al dan niet vennoot, die de vennootschap binnen de perken van zijn volmacht geldig vertegenwoordigt en verbindt.

Zowel de zaakvoerder als de persoon belast met het dagelijks bestuur en de mandataris mogen binnen de perken van hun bevoegdheden hun volmachten subdelegeren of bijzondere volmachten verlenen aan andere lasthebbers,

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om het mandaat van de overeenkomstig dit artikel aangestelde personen ten allen tijde te herroepen.

Samenstelling - Bevoegdheid.

De algemene vergadering, zo zij regelmatig is samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten. Zij heeft geen andere bevoegdheden dan binnen de door de wet of statuten getrokken grenzen. Al haar beslissingen zijn bindend voor alle vennoten.

ledere vennoot mag zich op elke algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, vennoot of niet.

Elke aldus aangestelde volmachtdrager mag meerdere vennoten vertegenwoordigen. Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door hun organen en wettelijke vertegenwoordigers, Bijeenkomst.

S Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge 3 Ieder jaar, op de derde zaterdag van de maand juni om vijftien uur wordt van rechtswege een algemene vergadering van vennoten gehouden, in de zetel van de vennootschap of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats om hetzelfde uur.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over iedere aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt

Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden georganiseerd om over iedere wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten

Alle algemene vergaderingen vinden plaats in de zetel van de vennootschap, tenzij in de oproepingsbrief een andere plaats is aangewezen.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden,

Iedere zaakvoerder en de eventuele commissaris(sen) kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de algemene vergadering bijeenroepen telkens wanneer het belang van de vennootschap dit vereist of op verzoek van één of meerdere aandeelhouders, die, alleen of samen, één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de aandeelhouders bij hun verzoek de agendapunten aangeven en moeten de zaakvoerders de bijeenroeping verrichten binnen de vijftien dagen na de aanvraag.

Stemrecht en vertegenwoordiging.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt . aangetekend opgestuurd naar de vennootschap en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn. De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam, die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Jaarrekening

Ieder jaar, op éénendertig december worden de rekeningen afgesloten.

De door de wet vereiste documenten worden opgemaakt door de zaakvoerder.

Winstverdeling.

De nettowinst van de vennootschap wordt als volgt verdeeld:

I. Vijf ten honderd wordt bestemd tot het aanleggen van de wettelijke reserve, tot op het ogenblik dat deze tien ten honderd van het kapitaal bedraagt;

2. Het overige wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Ontbinding.

De vennootschap wordt niet ontbonden door de dood, het faillissement, de ontzetting of de uitsluiting van een vennoot.

Vereffening.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

~"

, .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

A 3 De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de

bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt eveneens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen, De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Verdeling van het saldo.

Na vereffening van het passief tegenover derden of consignatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aandelen, onder aftrek van de eventueel nog te storten bedragen.

OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Het eerste boekjaar gaat in op de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en veertien.

2. De eerste jaarvergadering wordt in tweeduizend en vijftien gehouden.

ALGEMENE VERGADERING

Nadat de statuten van de vennootschap werden vastgelegd, komt de enige vennoot in algemene

vergadering bijeen en neemt volgende beslissing die slechts uitwerking heeft vanaf de neerlegging

ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet:

I. Het aantal zaakvoerders te bepalen op één

2. Tot deze functie te benoemen :

De heer OTTEVAERE Tom Valeer Jasée Jacques, bestuurder van vennootschappen, geboren te

Oudenaarde op negentien april negentienhonderd drieënzeventig, ongehuwd, wonende te 9700

Oudenaarde, Vlaamse Ardennendreef 24.

Die verklaart te aanvaarden.

3. De opdracht wordt bezoldigd.

4.Commissaris

Er word beslist geen commissaris aan te stellen, gezien uit een te goeder trouw verrichte schatting

blijkt dat de vennootschap niet zal voldoen aan de wettelijke criteria die het aanstellen van een

commissaris verplichten.

5. Overname van verbintenissen

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 2 januari tweeduizend en veertien

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

6. Volmachten.

Volmacht wordt verleend aan "Moore Stephens Verschelden, Taks and Legal", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, met zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, evenals aan haar zaakvoerders, bedienden, aangestelden en lasthebbers, voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten in verband met onderhavige oprichting, zoals de inschrijving in KBO, BTW, enzovoort.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, Jean KENRIST

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Uitgifte van voormelde oprichtingsakte

° Voorbehouden bari het} Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 15.07.2016 16326-0442-009

Coordonnées
CICONIA

Adresse
MEERSBLOEM-LEUPEGEM 21 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : Leupegem
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande