CIMA TECHNOLOGY BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CIMA TECHNOLOGY BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.250.062

Publication

29/01/2014
ÿþmod 94.4

-

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0847.250.062

Benaming (voluit) : CIMA TECHNOLOGY BELGIUM

ll

*16028995*

NEERGELEGD

VAN KOOPI-IANDE TE DENDERMONDE OP

2 0 JAN. 201h

Griffie

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hofstraat 56

9140 Temse

Onderwerp akte :lnvereffeningstelling - ontslag en kwijting aan de zaakvoerders - Verzaking aanstelling vereffenaar - verklaringen en verbintenissen van vennoten - sluiting vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op; zevenentwintig december tweeduizend dertien, geregistreerd op het kantoor Sint; Niklaas I op 2 januari 2014, vier bladen) nul verzending, boek 595 blad 48 vak 05,; ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00), de ontvanger (handtekening), V. Vertongen, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid " CIMA Technology Belgium ", met zetel te 9140 Temse, Hofstraat 56, heeft besloten de vennootschap met onmiddellijke ingang te ontbinden, in vereffening te stellen en de vereffening af te sluiten als volgt:

1. Kennisname door de vergadering van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan (de zaakvoerder van de vennootschap in functie) op 03 december 2013, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, en waarbij een staat van actief en passief is gevoegd de dato 01 december 2013 - verslag opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen - en het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 04 december 2013, met name "A & F Bedrijfsrevisoren", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9100 sint-Niklaas, Plezantstraat 8B, RPR Dendermonde BE 0876.661.947, met mandaatdrager, de heer Geert Van Hemeryck, bedrijfsrevisor. Het verslag van de: bedrijfsrevisor besluit als volgt:

"6. Besluit

In het kader van de procedure van ontbinding voorzien in artikel 181 van het: Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA "CIMA Technology Belgium" te 9140 Temse, Hofstraat 56, een boekhoudkundige staat van activa en passiva per 1 december 2013 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van voornoemde vennootschap, een balanstotaal, geeft van EUR 6.282,04 en een netto-actief van EUR 3.382,04.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in; overeenstemming met de toepasselijke beroepsnormen betreffende de controle bij de vereffening van vennootschappen met een beperkte aansprakelijkheid, zoals opgelegd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat:

" deze boekhoudkundige staat per 1 december 2013 werd opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap;

" deze boekhoudkundige staat per 1 december 2013 de toestand van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CIMA Technoiogy--Belgium" volledig,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

V ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1



getrouw en juist weergeeft ter voorlichting van de vennoten in het kader van de besluitvorming betreffende de ontbinding van de betreffende vennootschap.

Het ligt in de bedoeling van de zaakvoerder om de ontbinding en de vereffening in één akte te doen aangezien er op de datum van de notariële akte geen schulden meer zullen zijn. Zodoende werd in het bijzonder verslag van de zaakvoerder geen vereffenaar voorgesteld.

Dit verslag is enkel bedoeld om de vennoten een beter inzicht te verschaffen in de werkelijkheid van het netto-actief en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgemaakt op 4 december 2013

A & F Bedrijfsrevisoren burg. BVBA

vertegenwoordigd door





Geert Van Hemelryck

Bedrijfsrevisor"

2. De vergadering beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf heden en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

3. De vennoten zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen in dezelfde verhouding als zijn/haar aantal aandelen zich verhoudt tegenover de totaliteit der aandelen, hetgeen ieder van hen verklaart te aanvaarden.

De vergadering verklaart en erkent dat, zoals hoger vermeld, alle passiva inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op heden, bij de ondertekening van onderhavig procesverbaal niets meer te vereffenen valt.

De vennoten verklaren, voor zoveel als nodig, dat zij - solidair en ondeelbaar gehouden

onherroepelijk en zonder enig voorbehoud atle (eventueel) toekomstige schulden (onder meer niet geraamde fiscale schulden) van de vennootschap ten hunne persoonlijke laste nemen / bij materiële misslag vergeten activa hen in onverdeeldheid toekomen overeenkomstig hun aandelenbezit.

De vennoten en de zaakvoerder, verklaren en erkennen uitdrukkelijk dat de vennootschap geen activa of passiva bezit die aan een bijzondere publiciteit zijn onderworpen.

4. De vergadering verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaart afstand te doen van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Verder verklaart iedere vennoot - solidair en ondeelbaar gehouden - zich uitdrukkelijk akkoord en verbindt hij zich ertoe het eventueel niet vereffend passief, waarvan hij op heden geen kennis van heeft, voor zijn rekening te nemen, dit in evenredigheid met zijn aandelenbezit.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk de ontbinding en de afsluiting in één akte te akteren.

5. Gezien de afgifte van de goederen aan de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit, verklaart de vergadering de afrekening voor gesloten en stelt zij vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CIMA Technology Belgium" definitief opgehouden heeft te bestaan en de vergadering bevestigt dat geen onroerende goederen, zakelijke rechten of zekerheden of andere goederen die aan een specifieke publiciteit zijn onderworpen tot het actief of passief van de vennootschap behoren.

6. De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard op het adres van de heer Guy VAN DE WEYER, voornoemd, thans te 9140 Temse, Hofstraat 56.

7. De vergadering beslist, rekening houdende met de goedkeuring van de jaarrekening, de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, zonder enig voorbehoud, algehele kwijting te verlenen aan de zaakvoerder, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MEDICAL CONSULTING AND INVESTMENT, afgekort "M.C.I.", voor zijn beheer ais zaakvoerder van de vennootschap en verder verklaart de vergadering dat het mandaat van de zaakvoerder van rechtswege beëindigd is.

8. Volmacht:





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4_

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

y !

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht, met macht om individueel te handelen en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap i onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACCOFISS @ WAAS met zetel te Sint-Niklaas, Driekoningenstraat 12, RPR Dendermonde 0809.296.635, en al haar aangestelden en/of mevrouw mevrouw Elsje Germaine Françoise Rodrigus, rijksregisternummer 671002-088.68, wonende te Sint-Gillis-Waas, Dam 7, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, bijzonder verslag van de

zaakvoerder, staat van actief en passief en verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 25.07.2013 13355-0500-007
18/07/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- ff

baan het JIllillhtIJilIillhil 1jjjjBel iscY ~~~1 ~~~~11

Staatsbla *12126783*

Ondememingsnr '30 01. 50, OC 2

Benaming (voluit) ; CIMA TECHNOLOGY BELGIUM

(verkort):

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hofstraat 56

9140 Temse

Onderwerp akte : Oprichting - statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op vijf juli tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint-Niklaas T, dat door:

- De Heer SHARMA ]ashwant Kumar, bestuurder van vennootschappen, geboren te Mahendragarh (Haryana state - India) op dertig september negentienhonderd drieënveertig, Amerikaans staatsburger, wonende te 1010 Hunt Club CT, Export, Pennsylvania 15632, U.S.A. en

- Mevrouw NAVARRO Carina Adriana, bestuurder van vennootschappen, geboren te Buenos Aires (Argentinië) op zevenentwintig januari negentienhonderd zevenenvijftig, Amerikaans staatsburger, wonende te 3264 Cardinal CT, Murrysville, Pennsylvania 15668, U.S.A.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CIMA TECHNOLOGY BELGIUM" met zetel te 9140 Temse, Hofstraat 56, met kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), gedeeltelijk volstort in geld, hetzij tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/honderste (1/100ste) van het, werd opgericht.

De comparanten verklaren en erkennen dat het volledig maatschappelijk kapitaal is geplaatst en dat alle aandelen, in geld gedeeltelijk volgestort zijn door:

- De heer SHARMA 7ashwant, voornoemd, die verklaart in te schrijven op vijftig (50) aandelen, gedeeltelijk volgestort of ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00),

- Mevrouw NAVARRO Carina, voornoemd, die verklaart in te schrijven op vijftig (50) aandelen, gedeeltelijk volgestort of ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00),

Hetzij in totaal honderd aandelen, zijnde de totaliteit van de aandelen, gedeeltelijk' volgestort, of ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De statuten luiden als volgt:

Naam: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met,

beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt CIMA TECHNOLOGY BELGItiM.

Zetel: De zetel is gevestigd te 9140 Temse (België), met als eerste adres Hofstraat:

56 te Temse.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, in binnen- en buitenland, voor eigen rekening, voor:

rekening van derden of in samenwerking met derden:

1. De handel in (aan- en verkoop), de vertegenwoordiging, de behandeling,:

deproduçi ie de ini-_._en.:uitvoer._van _ medische_ producten,___oncierdelen,:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Galrrlc

VAN KOOPHAMOEL

- 9 IllL! 2012

DMOEl ;M~~~t~_

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

e mod 11.1

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

.,.. e

toebehoren, machines en instrumenten, in de meest uitgebreide zin van ' het woord, en het verlenen van bijstand in verband met voormelde producten, onderdelen, toebehoren, machines en instrumenten.

2. Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen.

3. Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

4. Het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

5. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

6. De vennootschap is gerechtigd alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen. De vennootschap mag door middel van inbreng, samensmelting, inschrijving of om het even welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven. Ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

7. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

8. De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

9. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

10. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/140ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het werd gedeeltelijk volstort bij de oprichting.

Boekjaar - Winstverdeling: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op de laatste blz. van Luik.B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

° mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Jaarlijkse algemene vergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Bestuur - Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

Vereffening: Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden,

Overgangsbepalingen

- Wordt hierbij als zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MEDICAL CONSULTING AND INVESTMENT, afgekort "M.C.I.", met maatschappelijke zetel te Temse, Hofstraat 56, ' Rechtspersonenregister Dendermonde 0459.766.043, opgericht bij akte verleden voor notaris Hugo Tack, te Sint-Niklaas, op zestien januari negentienhonderd zevenennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van elf februari daarna onder nummer 970211-107, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer GUIDO VAN DE WEYER, wonende te 9140 Temse, Hofstraat 56, die aanvaardt en verklaart over de noodzakelijke juridische bekwaamheid te beschikken om dit mandaat te aanvaarden. Het mandaat is onbezoldigd.

- Afsluiting van het eerste boekjaar: het eerste boekjaar begint op heden en wordt afgesloten op 31 december 2012.

- Datum van de eerste jaarvergadering: de eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei 2013 om 14.00 uur.

- Overname van verbintenissen: de oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert één maart tweeduizend en twaalf.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, eveneens' bekrachtigd te worden binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

I Voor-

f il behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOLMACHT: Hierbij wordt volmacht verleend aan de hierna genoemde persoon teneinde alles te doen wat nodig is voor het vervullen van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, en desgevallend bij de Administratie van de belasting over de toegevoegde Waarde en directe belastingen, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank voor ondernemingen, te verzekeren: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACCOFISS@WAAS, met zetel te Sint-Niklaas, Driekoningenstraat 12, RPR Dendermonde 0809.296.635, en al haar aangestelden, met macht om individueel te handelen en met recht van substitutie.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte met volmachten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CIMA TECHNOLOGY BELGIUM

Adresse
HOFSTRAAT 56 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande