CIZOFRE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CIZOFRE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 612.984.966

Publication

08/04/2015
ÿþ mod 11.1

r ~i 1.1,1-1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte







(*ent

Afdeling Oudenaarde

2 6 MAART 2015

Griffie

111111!IME1,1j1411111 IIII

Onderrtemingsnr : O G a ~. . eb . g cc

Benaming (voluit) : CIZOFRE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Desiré Waelkensstraat 61 bus 20

9700 Oudenaarde

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte opgemaakt door notaris François Van Innis te Zingem op 23 maart 2015, ter registratie

in het 1 ste registratiekantoor Gent Il

Dat :

1I De heer SURMONT, Fréderic Werner Paul, geboren te Gent op acht augustus negentienhonderd

drieënzeventig, ongehuwd, wonende te 9700 Oudenaarde, Desiré Waelkensstraat 61 bus 20.

2/ Mevrouw SCHOUPPE, Cindv, geboren te Zottegem op drie september negentienhonderd vierentachtig,

ongehuwd, wonende te 9700 Oudenaarde, Desiré Waelkensstraat 61 bus 20.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, genaamd "CIZOFRE", gevestigd

te 9700 Oudenaarde, Desiré Waelkensstraat 61 bus 20, met een maatschappelijk kapitaal van ¬ 19.000,00,

verdeeld in 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

i Er werd op de 100 aandelen onmiddellijk in geld ingetekend voor de prijs van 190 euro per stuk, als volgt:

door voomoemde heer SURMONT Fréderic: vijftig (50) aandelen, hetzij voor negenduizend vijfhonderd euro (¬ 9.500,00);

door voornoemde mevrouw SCHOUPPE Cindy: vijftig (50) aandelen, hetzij voor negenduizend vijfhonderd euro (¬ 9.500,00);

Hetzij in totaal: 100 aandelen of de totaliteit van het kapitaal.

Alle aandelen waarop werd ingetekend zijn volledig volstort, door storting in speciën. Het bedrag van deze stortingen, in totaal ¬ 19.000,00, is gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de vennootschap in oprichting.

De statuten van de vennootschap luiden als volgt.

STATUTEN

TITEL I. VORM -- NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel 1. Vorm  naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, Haar naam luidt "CIZOFRE",

Artikel 2. Maatschappeliike zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9700 Oudenaarde, Desiré Waelkensstraat 61 bus 20.

De zetel kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het Nederlandse taalgebied, door

eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de

statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen,'

werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

" De vennootschap heeft tot doel :

i Het uitbaten van een of meerdere horecazaken, zoals restaurants, tavernes, tearooms, cafés, danscafés/

discotheken, hotels, enz,....

Het verzorgen van recepties, feestelijkheden en evenementen; catering en traiteurdienst.

ln het algemeen het verrichten van alle activiteiten en het aanbieden van alle diensten in de sectoren voeding

en horeca, evenals alle verwante en ondersteunende activiteiten en diensten.

Het organiseren, begeleiden en ondersteunen van diverse manifestaties, projecten, evenementen,';

feestelijkheden, attracties, divers amusement en ontspanning, incluis de verhuring en de terbeschikkingstelling',;

van technisch materiaal en benodigdheden hiervoor.

De verhuring en_terbeschikkingste ling van_ vergaderruimtes, zalen, enz.... voor diverseoel

deinden._

Op de laatste biz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden rig' aan het mod 11.1

Belgisch Staatsblad



Het verlenen van advies, management, consultancy, het maken van expertises, het geven van onderricht, onderwijs,... met betrekking tot al de voorgaande activiteiten.

Het verlenen van diverse administratieve ondersteuning, secretariaatswerk.

Het afstellen en reviseren van motoren; de installatie van onderdelen en accessoires in voertuigen, alsook de ombouw- en uitbouwwerkzaamheden; in het algemeen het verrichten van alle onderhouds- en herstellingswerkzaamheden aan voertuigen en oldtimers. Het verhuren en leasen van motorvoertuigen; oldtimers; het houden van rally's en evenementen rond oldtimers en andere voertuigen.

Het uitvoeren van klusjes en kleine herstellingen; klusjesdienst; het plaatsen van valse scheidingswanden en gipswanden; het uitvoeren van isolatiewerken; het uitvoeren van diverse activiteiten in de sector eindafwerking en renovatie; het uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden en opruimwerkzaamheden; het aanleggen en onderhouden van tuinen.

Het uitvoeren van technische studies, audits en expertises inzake voormelde activiteiten,

Het geven van seminaries, opleidingen en presentaties. Het schrijven, verzorgen, begeleiden en uitgeven van literaire werken en bijdragen, handboeken, van diverse bijdragen in diverse vormen, copywriting.

Diverse zakelijke dienstverlening.

De groot- en kleinhandel, import en export, handelsbemiddeling in voedingswaren, dranken, toeleveringsproducten en toebehoren voor de horeca, artikelen voor huishoudelijk en beroepsmatig gebruik, doe-het-zelfartikelen, elektrisch en elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal, technische installaties, bouwmaterialen, auto-onderdelen en autobenodigdheden, auto en andere motorvoertuigen, diverse intermediaire producten, fabricaten en halffabricaten, grondstoffen, afvalstoffen, loten van falingen, opkopingen, tweedehandse goederen, diverse consumentenartikelen, menigvuldige goederen.

Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden ais agent en zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten.

De uitbouw van een of meerdere organisaties inzake verkoop en dienstverlening; verkoop en dienstverlening via internet en via diverse kanalen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten.

De activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden, op voorwaarde van het bekomen van een inschrijving bij het BIV of andere bevoegde instanties.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) of andere bevoegde instanties.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondememing(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden als managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden ais holding en instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

.behouden aan het Belgisch

Staatsblad



AI deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan al deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

TITEL II : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 5. Maatschappellik kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op negentienduizend euro (¬ 19.000,00).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van

nominale waarde, die ieder één! honderd negentigste deel (11190st8 ) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6. Stortingsplicht.

(" )

Artikel 7. Kapitaalverhoging in geld  Recht van voorkeur

(" " )

TITEL III. TITELS

Artikel 8. Register van aandelen.

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer.

(" )

Artikel 9. Ondeelbaarheid van de aandelen

(" " " )

Artikel 10. Overdracht van aandelen

(" )

Artikel 11: Obligaties

(" " " )

TITEL IV. BESTUUR  CONTROLE

Artikel 12. Bestuur

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking In de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 13. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerder aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of ais verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, is de goedkeuring en de handtekening van alle vennoten vereist voor de volgende handelingen:

-voor elk rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan drieduizend euro (¬ 3.000,00);

-het afsluiten van huurovereenkomsten;

-elke akte houdende aankoop, vervreemding of hypotheekstelling, in het algemeen elke daad van beschikking, van onroerende goederen.

Artikel 14. Vergoeding

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding, Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten. Artikel 15: Belangenconflict

(" " " )

Artikel 16: Toezicht

Iedere vennoot heeft individueel het recht van onderzoek en controle. Hij kan zich daarvoor laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

r .

De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap, indien hij met haar toestemming werd benoemd of wanneer deze vergoeding door haar ten laste moet worden genomen krachtens een rechterlijke beslissing. In die gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap. Indien de wet dit vereist, wordt het toezicht van de vennootschap evenwel toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen. Zij worden benoemd onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, door de algemene vergadering van vennoten. De vergadering bepaalt eveneens het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast bij de aanvang van hun opdracht.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 17: Zitting en bileenroepinq

leder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders, ook jaarvergadering genoemd, gehouden op drie september om negen uur (9u). indien deze dag een wettelijke feestdag is, verschuift de algemene vergadering naar de eerstkomende werkdag.

(" " )

Alle algemene vergaderingen vinden plaats in de zetel van de vennootschap, tenzij in de oproepingsbrief een

andere plaats is aangewezen.

(" " )

Artikel 18. Verdaging

(" " )

Artikel 19. Schriftelijke algemene vergadering

(...)

Artikel 20. Zittinnen -- processen-verbaal

(" " )

Artikel 21. Beraadslaging en besluiten.

(" " )

TITEL VI. BOEKJAAR  WINSTVERDELING  RESERVES

Artikel 22. Boekiaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van het volgend jaar. Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stelt de zaakvoerder een inventaris en de jaarrekening op waarvan hij, na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt, overeenkomstig de wet.

Artikel 23. Bestemming van de winst reserves

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle lasten, kosten, afschrijvingen en voorzieningen, zoals bepaald door het geldend boekhoudrecht, maakt de nettowinst uit van de vennootschap.

Ten minste vijf honderdsten (5%) van de nettowinst wordt afgehouden voor het vormen van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer de wettelijke reserve tien honderdsten (10%) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Na het aanhoren van het voorstel van het bestuursorgaan met betrekking tot het saldo van de nettowinst, beslist de algemene vergadering van vennoten over de verdere resultaatsbestemming.

Indien tot een winstuitkering wordt besloten, geschiedt de uitbetaling van de dividenden, en in voorkomend geval de tantièmes, op het tijdstip en de wijze bepaald door het bestuursorgaan. Dit geschiedt binnen het jaar na de algemene vergadering waarop tot winstuitkering is besloten.

Geen uitkering kan gebeuren indien het netto actief is gedaald of zou dalen beneden de bedragen bepaald door het Wetboek van Vennootschappen.

Aile niet opgevorderde dividenden verjaren in het voordeel van de vennootschap vijf jaar na de datum die voor de uitbetaling werd bepaald.

TITEL VII. ONTBINDING -- VEREFFENING

Artikel 24. Ontbindinq

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Artikel 25. Vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, benoemt de algemene vergadering één of meerdere vereffenaar(s), en stelt zijn (hun) bevoegdheden en vergoeding vast. Indien er meerdere vereffenaars zijn, treden zij op als college. Worden hun bevoegdheden niet bepaald, dan handelen de vereffenaars overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaar(s) treedt (treden) pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn (hun) benoeming,

Artikel 26. Verdeling van het netto-actief

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op aile aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, het evenwicht herstellen door aile aandelen op voet van gelijkheid te brengen, hetzij door inschrijving te eisen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen te doen, in geld of effecten, in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort.

Vervolgens zal het saldo dienen om het bedrag terug te betalen van de inbreng in kapitaal, desgevallend ; verhoogd met de uitgiftepremie van de aandelen met stemrecht.

De liquidatiebonus zal gelijk worden verdeeld tussen de aandeelhouders, met of zonder stemrecht, verhoudingsgewijs met hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

TITEL VIII. ALGEMENE MAATREGELEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

-, Voor-,behouden °,j aan het

r3elgisch Staatsblad

mod 11.1

Artikel 27. Woonstkeuze

Voor de uitvoering van deze statuten, kiest elke in het buitenland wonende vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of obligatiehouder, woonplaats op de maatschappelijke zetel waar alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan als hij geen andere woonplaats heeft gekozen in België voor alle betrekkingen met de vennootschap.

Artikel 28. Gerechtelijke bevoegdheid

(" " )

Artikel 29. Gemeen recht.

(" " )

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging

ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet,

4. Eerste boeklaar en eerste aloemene verciaderincl.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op éénendertig maart tweeduizend zestien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op 3 september 2016.

2. Benoeming van zaakvoerder(

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders thans te bepalen op één.

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur, mevrouw Cindy SCI-IOUPPE, hoger

genoemd, hier aanwezig en die aanvaardt.

Haar mandaat Is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

3. Commissaris.

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit

moment geen commissaris te benoemen.

4. Overname van verbintenissen

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één maart tweeduizend vijftien.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

5. Volmachten.

(" )

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

(Get.) De notaris

Fr. VAN INNIS

Tegelijk hiermee werd neergelegd : een uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

05/12/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CIZOFRE

Adresse
GENTSESTEENWEG 21, BUS A 9750 ZINGEM

Code postal : 9750
Localité : ZINGEM
Commune : ZINGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande