CLEAN NET ()

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLEAN NET ()
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.167.537

Publication

05/05/2014 : Sluiting vereffening
De Bijzondere Algemene Vergadering der aandeelhouders van 28 maart 2014

- Heeft met unanïmiteitvan stemmen beslist de rekeningen van de vereffening goed te keuren ;

- Heeft unaniem de besluiten van het verslag van de vereffenaar bîjgetreden, en heeft zonder! uitzonderingen noch voorbehoud unaniem algehele kwijting gegeven aan de heer Julien Hoffelinck voor het: bestuur als vereffenaar van de vennootschap ;

- Heeft unaniem de door de vereffenaar vooropgestelde verdeling goedgekeurd ;

- Heeft de afrekening gesloten verklaard en vastgesteld dat de vennootschap op 28 maart 2014 definîtief:

opgehouden heeft te bestaan ;

- De verdelïngsstaat werd door de Rechtbank van Koophandel te Gent, Afdeling Dendermonde

goedgekeurd op 8 augustus 2013

- Heeft unaniem beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zulien worden neergelegd en gedurende minstens vijf Jaar bewaard worden op het adres van de heer Julien Hoffelinck, Schoot 25, 9340

Lede;

-Heeft unaniem beslist om volmacht te verlenen aan de BVBA Van Cauter-Saeys & Co, met zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tôt îndeplaatsstelling, om aile sluitingsformaliteiten voor de vennootschap te verrichten.

Getekend,

Julien Hoffelinck Vereffenaar

Op de laatste blz. van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofo)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.
09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 31.07.2013 13399-0467-016
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 30.08.2012 12512-0330-015
26/01/2012
ÿþi1 Y

.jt

7-7: ,

Mal Word 11.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RLLr1 r

VAN K PH `NDE.L

1 E. P1. 2012

pEnyD~pI~ONDE

IM~~I~VM~~I~I~I~IN

*120]4119

ber

aa

Be Ste

Ondernemingsnr : 0866.167.537.

Benaming

(voluit) : CLEAN NET

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9340 Lede-Oordegem, Schoot, 25

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING-INVEREFFENINGSTELLING-BENOEMING VEREFFENAARS-COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Tim HERZEEL, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de bvba "Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-b, op 23 december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CLEAN NET", met zetel te 9340 Lede-Oordegem, Schoot, 25, volgende beslissingen genomen heeft :

Eerste besluit: Verslagen

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, opgesteld overeenkomstig artikel 181 Wetboek van Vennootschappen, met eraan toegevoegd de staat van actief en passief afgesloten op 30 september 2011.

De éénparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Cauter-Saeys & Co", met zetel te 9300 Aalst, Gentsesteenweg, 55, vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys, bedrijfsrevisor, over gemelde staat van actief en passief, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het verslag besluit in de volgende bewoordingen:

"BESLUIT

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 181 van de Wetboek van vennootschappen, werden de activa en passiva bestanddelen van de BVBA CLEAN NET afgesloten per 30 september 2011, aan een nazicht onderworpen, teneinde verslag uit te brengen over de financiële toestand van de onderneming.

Wij hebben kennis genomen van het verslag van de zaakvoerder zoals voorgeschreven volgens artikel 181 van de Wetboek van vennootschappen.

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen heeft de zaakvoerder van de BVBA CLEAN NET een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2011, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft: van ¬ 274.251,88 en een netto actief van ¬ 236.951,88.

Uit de controlewerkzaamheden, die we hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele: normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de: vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s).

Gedaan te Aalst, op 23 december 2011

(getekend)

Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co

Bed rij fsrevisorenkantoor

vertegenwoordigd door de Burg BVBA I. Saeys - Bedrijfsrevisor, met als vaste vertegenwoordiger:

mevrouw Inge Saeys"

De vennoten erkennen kennis genomen te hebben van dit verslag.

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de

griffie van de rechtbank van Koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tweede besluit: vervroegde ontbinding

Na kennisname van deze verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden, onder opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van Koophandel te DENDERMONDE, van de benoeming van nagemelde vereffenaar, zoals vermeld onder besluit 3 van onderhavige buitengewone algemene vergadering. Deze opschortende voorwaarde wordt eveneens geacht vervuld te zijn indien de rechtbank van koophandel de aanstelling van de vereffenaar niet homologeert, maar zelf overgaat tot aanwijzing van een vereffenaar, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Voor zoveel als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen (besluiten 3 tot en met 5) van onderhavige vergadering, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde opschortende voorwaarde van homologatie van de benoeming van nagemelde vereffenaar door de rechtbank van Koophandel van Dendermonde overeenkomstig artikel 184 § 1 Wetboek van Vennootschappen (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar).

Derde besluit: Benoeming der vereffenaar

De vergadering stelt aan als vereffenaar:

De Heer Julien Hoffelinck, wonende te 9340 Lede, Schoot 25.

Hier aanwezig en aanvaardend.

De Heer Julien Hoffelinck bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Vierde besluit: Bevoegdheden en emolumenten

der vereffenaars

De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen.

Hij kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Het mandaat van vereffenaar is kosteloos.

Vijfde besluit: Ontslag zaakvoerder

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hen tot op heden waargenomen bestuur.

Voor zoveel als nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat, vermits ook het besluit tot ontslag en décharge van de zaakvoerder is genomen onder de in het eerste besluit vermelde schorsende voorwaarde, de zaakvoerder tot aan de vervulling van deze voorwaarde, actief het bestuur van de vennootschap blijven waarnemen en dat hun ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar door de rechtbank van koophandel).

De eerstvolgende algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de zaakvoerder zal zich uitspreken over de décharge voor de uitoefening van diens mandaat in de periode tussen vandaag en het definitief worden van het ontslag.

Zesde besluit: Aanpassing statuten

Ingevolge de in vereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan

te passen en te coördineren rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen

door volgende tekst:

Artikel 1-De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

is in vereffening. Haar benaming luidt "CLEAN NET".

Artikel 2-De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3- De vennootschap heeft tot doel

Het reinigen, ontsmetten, inrichten en onderhouden van private en industriële gebouwen.

1

"

Annexes cdü Món Leur belge

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, in leasing nemen, vervaardigen, overdragen of ruilen, en alle financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk ' welke duur aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken, voor deze vennootschappen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijke doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Artikel 4-De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9340 Lede-Oordegem, Schoot, 25, en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5-Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 6-De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 ten volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7-Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Artikel 8-De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni te achttien uur. Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag of verlofdag, dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur.

Artikel 9-Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10-De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11-In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12-Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte, volmacht, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor,

staat van actief en passief.

Frederic ÇAUDRON, Tim HERZEEL

Op de geassooie etairisse stro : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en}

Hogeweg 3 b - 9320 Erembodegem (Aallst ~ Qd den aredceht handtekening

ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Tel. +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53 78-55$5 e-mail: info@notariscaudron.be

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 29.06.2011 11250-0585-015
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 12.07.2010 10306-0375-016
24/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 20.07.2009 09445-0034-016
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 30.07.2008 08535-0137-015
02/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 22.06.2007 07259-0119-018
11/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.06.2005, NGL 02.08.2005 05607-0062-012

Coordonnées
CLEAN NET ()

Adresse
9340 Lede-Oordegem, Schoot 25

Code postal : 9340
Localité : Oordegem
Commune : LEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande