CLEROVAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLEROVAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.063.863

Publication

21/10/2013
ÿþS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouch

aan he

Belgisc Staatsbt,

Moa word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0461.063.863

Benaming

(voluit) : CLEROVAN

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : STATIONSSTRAAT 162/A - 9450 HAALTERT

(volledig adres)

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE

TEKST : Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt op twee oktober tweeduizend en dertien door

Edgard Van Oudenhove, geassocieerd notaris te Haaftert Denderhoutem, dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CLEROVAN", met zetel te 9450 Haaltert, Stationsstraat, 162/a, volgende beslissingen heeft genomen

Het voorstel tot fusie opgemaakt door de bestuursorganen van de vennootschap op achtentwintig juni tweeduizend en dertien

Het gemelde fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de Recht-bank van Koophandel van de zetel van de fuserende vennootschappen op zesentwintig juli tweeduizend en dertien.

De neerlegging van het fusièvoorstel werd per mededeling bekendgemaakt in gezegde bijlagen de dato zes augustus tweeduizend en dertien, wat betreft de besloten vennootschap CLEROVAN onder nummer 13122917,

De vergadering heeft het aangekondigde fusievoorstel goedgekeurd. Zij besluit aldus dat haar gehele vermogen zowel de rech-ten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap OLYMPIAN GAMES met zetel te 9450 Haaftert, Stationsstraat 162/A, die houdster is van alle aandelen van de ven-nootschap CLEROVAN.

De vennootschap CLEROVAN is geen eigenares van onroerende goederen.

OPMERKING.

a) Deze overdracht omvat onder meer alle onlichamelijke elementen zoals bena-ming, huurrechten, zakenrelaties, lopende contracten en handelsovereenkomsten, technische, commerciële en administra-tieve organisatie en know-how,

b) De overgenomen en overnemende vennootschappen verkla-ren onder meer dat huidige verrichting van

fusie eveneens alle actieve en passieve, roerende en onroerende gekende en ongekende elementen bevat van

de overgenomen vennootschap.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT.

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

1. Zoals reeds vermeld, gebeuren de overdrachten op basis van de boekhoudkundige toestand afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf, de actieve en passieve elementen en de elementen van eigen vermogen zullen voorko-men in de boek-houding van de overnemende vennootschap tegen de waarde zoals ze voorkwamen in de reke-min-gen van de overgenomen vennootschap op voormelde datum.

Alle verrichtingen gedaan na voormelde datum worden boekhoudkundig en fiscaal gezien verondersteld gedaan te zijn voor reke-ning van de overnemende vennootschap overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

2. Overeenkomstig de bepalingen van gezegd Wetboek, wordt het gehele actieve en passieve vermogen van de overgenomen vennootschap overgemaakt aan de overnemende vennootschap.

Bijgevolg heeft de overnemende vennootschap de eigendom en het genot vanaf de verwezenlijking van de fusie van alle door de overgenomen vennootschap overge-maakte lichamelijke en onlichamelijke elementen, rechten, contracten, schuldvorderingen en schul-den.

3. De overnemende vennootschap verklaart volledig kennis te hebben van het overgemaakte actieve en passieve vermogen en geen verdere meer gedetailleerde beschrijving te eisen.

In geval van vergissing of verzuim in de beschrijving van het overgemaakte vermogen, heeft de overnemende vennoot-schap alle machten om deze desnoods te verbeteren.

4. De overnemende vennootschap zal vanaf de verwezenlijking van de fusie alle lasten dragen.

rz8IEFIF FFr)HTRANK

VAN KOOPHANDEL

1 O OKT, 2013

DENDERMONDE

Griffie

r- -~ _ ~ " ~ -- ,

iu 15845

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e

{

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

5, De schuldvorderingen en rechten van de overgenomen vennootschap gaan zonder onderbreking over aan de overnemende vennootschap.

De zakelijke en persoonlijke zekerheden, wettelijk of conven-tioneel die er toebehoren worden overgedragen en worden niet aangewend door huidige fusieverrichting,

6. Overeenkomstig gezegd Wetboek, kunnen de schuldeisers van de overgenomen en de overnemende vennootschappen van wie een schuldvordering is ontstaan véér de bekendmaking in de Bijla-gen bij het Belgisch Staatsblad van de processen-verbaal van fusie van de overgenomen en ovememende vennoot-schappen en nog niet is vervallen uiterlijk binnen de twee maanden na deze bekendmaking zekerheid eisen, niettegen-staande enig hiermee strijdig beding, volgens de modalitei-ten van gezegd artikel.

7. De schulden van de overgenomen vennootschap gaan zonder onderbreking over aan de overnemende vennootschap.

De overnemende vennootschap wordt alzo in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap, zonder dat hier schuldvemieuwingen uit voort-vloeien,

Bijgevolg zal de overnemende vennootschap alle passiva van huidige inbreng betalen in de plaats van de overgenomen vennootschap; zij zal instaan voor de betaling van de intresten en de terugbetaling van alle schulden en leningen aangegaan en overgedragen door de overgenomen vennootschap, dit alles op de vervaldata overeengekomen tussen deze laatste en haar schuldeisers.

De zakelijke en persoonlijke zekerheden, wettelijk of conventioneel, die er toebehoren, worden niet aangewend door huidige fusieverrichting, zonder verplichting van bekendmaking van rugtekening of inschrijving voor de merken of de inpandgeving van han-delsfondsen of de over-schrijving.

8. De overnemende vennootschap moet eender welke verdragen, handelsovereenkomsten en verbin-tenis-sen uitvoe-ren, aangezien alle contracten van de overgenomen vennootschap werden overgedra-gen, erin begrepen de contracten intuitu personae.

De contracten met melding van een uitdrukkelijke ontbindende clausule worden overgedragen aan de overnemende vennootschap, onder voorbehoud van een latere gerechtelijke beslissing.

9. De overnemende vennootschap zal alle overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvoeren die de overgenomen vennootschap zou kunnen afgesloten hebben met haar personeel, zoals deze overeenkomsten en verbintenissen op heden bestaan, en ze zal meer bepaald aile rechten van anciënniteit en andere rech-ten van de personeelsleden respecte-ren, volgens de termen, voor-waarden en modaliteiten van deze overeenkomsten en verbinte-'nissen.

10, De geschillen en eender welke vorderingen, gerech-telijke of niet worden gevolgd door de overnemende vennoot-schap, zowel als eiser dan als verweerder, die er het voordeel zal van hebben of er de gevolgen zal van dragen dit alles ter gehele en volledige kwijting van de overgenomen vennoot-schap.

11. De overdracht van het vermogen omvat in het alge-meen:

a) alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administra-tieve verhalen, voordelen van de aan gang zijnde onteigeningen, persoonlijke garanties en deze waarvan de overgenomen vennoot-schap bevoordeeld is of titula-ris is om welke reden ook ten opzichte van derden waaronder de openbare besturen.

b) de last van gans het passief van de overgenomen vennootschap ten aanzien van derden erin begrepen het passief dat later zal voortvloeien uit de verplichtingen aangegaan voor de datum van huidig proces-verbaal, alsook de uitvoe-ring van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschap tegen-over derden uit welken hoofde ook, zodat de overgenomen vennootschap uit dien hoofde niet meer kunnen aansprakelijk gesteld worden noch kunnen worden aangesproken.

12. De overdracht omvat eveneens alle archieven en boek-houdkundige documenten met betrekking tot de inbreng, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren.

13. De huidige vennootschap wordt in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de overgenomen ven-'pootschap inzake de belasting over de toegevoegde waarde.

14. Alle kosten, erelonen, belastingen en eender welke kosten voortkomend uit huidige inbreng zijn ten laste

van de overnemende vennootschap.

Zoals hiervoor aangehaald wordt de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap

CLEROVAN boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende

vennootschap OLYMPIAN GAMES bepaald op één januari tweeduizend en dertien.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap CLEROVAN gedaan, komen voor rekening

van de overnemende vennootschap OLYMPIAN GAMES, en de sinds-dien verworven resultaten zullen in de

rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

Ten gevolge van deze fusie houdt de besloten vennootschap CLEROVAN vanaf heden op te bestaan.

De vergadering aanvaardt het ontslag van de volgende bestuurders Ë

1° mevrouw MICHIELS Mieke, nationaal nummer 721101-110-91, wonende te 9451 Haaltert-Kerksken,

Ferdinand Van Hoeymissenstraat, 40.

2° de heer DE CLERCQ Tom, nationaal nummer 750419-169-88, wonende te 9420 Erpe-Mere, Driepikkel,

3.

Mevrouw MICHIELS Mieke en de heer DE CLERCQ Tom voornoemd,

Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening, zal worden beslist over de kwijting voor de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap.

De vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur van de overnemende vennootschap OLYMPIAN GAMES tot uitvoering van de genomen beslissingen.

.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

_____\;__

Vermits alle aandelen van de overgenomen vennootschap CLEROVAN op naam zijn worden alle machten verleend aan de bestuurders van de overnemende vennootschap OLYMPIAN GAMES om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap CLEROVAN te vernietigen.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw Katrijn EECKHOUT te 9300 Aalst, Sint Jobstraat, Bus 311, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, ondememingsloket, sociale verzekeringskas en de directe belastingen.

Huidige machtsverlening geldt zowel voor huidige overnemende vennootschap ais voor de overgenomen vennootschap.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) notaris Edgard VAN OUDENHOVE

Neergelegd terzeifdertijd

- uitgifte van het proces-verbaal dd 2.10.2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/08/2013
ÿþ MadwoM 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 6 JULI 2013

Griffie

i i i

Op de laatste

DENDERMONDE..

Ondernemîngsnr 0461.063.863

Benaming

(voluit) : Clerovan

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat 162/A - 9450 HAALTERT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel tot geruisloze fusie

VOORSTEL TOT GERUISLOZE FUSIE

Het bestuursorgaan van onderstaande vennootschappen heeft op 28 juni 2013 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan zijn buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 682 van het Wetboek van Vennootschappen:

 de overnemende vennootschap Olympien Games NV, met maatschappelijke zetel te 9450 Haaltert, Stationsstraat 162/A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder het ondernemingsnummer 0430.460.759:

 de overgenomen vennootschap Clerovan BVBA, met maatschappelijke zetel te 9450 Haaltert, Stationsstraat 162/A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder het ondernemingsnummer 0461.063.863.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden erf leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de .respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

1. Wenselijkheid van de fusie zowel vanuit juridisch als vanuit economisch oogpunt

Gezien binnen Clerovan BVBA de activiteiten zijn stopgezet en de Olympien Games NV een zelfde gelijksoortig doel heeft als de overgenomen vennootschap wenst men de huidige structuur te vereenvoudigen door Clerovan BVBA door Olympien Games NV op te slorpen.

De voorgestelde fusie kadert binnen een globale vereenvoudiging en centralisatie van de organisatiestructuur waarbij belangrijke besparingen op het vlak van administratiekosten, boekhouding, jaarrekening, ... kunnen gerealiseerd worden.

Op termijn moet dit leiden tot een efficiëntere en meer gerichte aanwending van de beschikbare middelen in functie van de behoeften en binnen het kader van de commerciële doelstellingen van de te fuseren vennootschappen.

Vanuit deze overwegingen, besluiten de raad van bestuur/zaakvoerders van Olympien Games NV en Clerovan BVBA dat het in het belang is van beide vennootschappen om tot deze geruisloze fusie over te gaan.

2. Wettelijke vermeldingen

2.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 7191 o W.Venn.)

2.1.1. Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

Olympien Games NV werd opgericht op 10 februari 1987 bij akte verleden voor notaris André Cordonnier,

kantoor houdend te Seraing. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7

maart 1987 onder het nummer 870307-61: hierna genoemd de overnemende vennootschap.

z. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van do perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden to vertegenwoordigen

verso ; Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

 15 maart 2002 bij akte verleden voor notaris Alain van den Berg, kantoor houdend te Seraing en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 april 2002 onder het nummer 20020413-533;

 16 februari 2012 bij akte verleden voor notaris Edgard Van Oudenhove, kantoor houdend te Haaltert en

gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 maart 2012 onder het nummer 2012-03-

07/0051466.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9450 Haaltert, Stationsstraat 162/A.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 124.000,00 EUR. Het is verdeeld in 500 aandelen op naam

zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal is volledig volgestort.

Doel

De vennootschap heeft lot doel aile verrichtingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met de uitbating

van kansspelinrichtingen klasse II of speelautomaten hallen.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende bewerkingen doen

die rechtstreeks of onrechtstreeks in betrekking staan met haar doel of die van aard zijn de uitbreiding en de

ontwikkeling ervan te bevorderen.

Zij mag eveneens belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle

vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel

nastreven en overgaan tot de aankoop, verkoop, verhuur en uitbating van handelsfonds alsook de handel in

bieren beoefenen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, alle akten en handelingen verrichten die nodig

of nuttig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

 mevrouw Michiels Mieke, gedelegeerd bestuurder;

 de heer De Clercq Tom, bestuurder.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder het

ondernemingsnummer 0430.460.759.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn;

 de heer Michiels August Willy, Wijngaardstraat 36A, 9451 Kerksken :75 aandelen;

 Speelhal.net NV (O.N, : 0440.906.471), Stationsstraat 162A, 9450 Haaltert : 425 aandelen.

2.1.2. Identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

Clerovan BVBA werd opgericht op 26 juni 1997 bij akte verleden vaar notaris Annick Dehaene, kantoor

houdend te Gent. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 juli 1997

onder het nummer 970717-439; hierna genoemd de overgenomen vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

 23 april 2009 bij akte verleden voor notaris Edgard Van Oudenhove, kantoor houdend te Haaltert en

gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 mei 2009 onder het nummer 2009-05-

11/0066211.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9450 Haaltert, Stationsstraat 162/A.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 25.000,00 EUR. Het is verdeeld in 1.000 aandelen op naam

zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal is volledig volgestort.

Doel

De vennootschap heeft als doel:

De handel, onder al zijn vormen, van café- en gezelschapsspelen, lunaparken, kansspelinrichtingen klasse

Il, kansspelen, muziekinstallaties, automaten in de horecasector en in het algemeen van alle daarmee verband

houdende zaken en bedrijven, zoals het uitbaten van café, brasserie, en andere horecabedrijven

De verrichtingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met de aankoop, het plaatsen, de uitbating van

automatische spelen, electronische spelen, caféspelen, biljarten, de herstelling en onderhoud van deze

apparaten, de organisatie van aile onderhoudsdiensten, zonder dat hetgeen voorafgaat zou beperkend zijn.

Alle aannemingen, onderaannemingen, uitvoeringen en herstellingen ervan, de studie, de fabricatie, het

vormen, de in- en uit- en doorvoer van alle producten of artikelen.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende bewerkingen doen

die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in betrekking staan met haar doel,

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op

gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar best voorkomen.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in aile vennootschappen,

ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een

gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar

onderneming te bevorderen.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door;

 mevrouw Michiels Mieke, zaakvoerder;

 de heer De Clercq Tom, zaakvoerder.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder het

ondernemingsnummer 0461.063.863.

Vennoten

De huidige enige vennoot van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, is:

 Olympien Games NV (O.N.: 0430.460.759), Stationsstraat 162A, 9450 Haaltert : 1.000 aandelen (100%).

2.2. Boekhoudkundige datum (art. 719 2o W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2013.

2.3. Bijzondere rechten (art. 719 3o W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreéerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

2.4. Bijzondere voordelen (art, 719 4o W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap,

noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

2.5. Overdracht onroerend goed

De overgenomen vennootschap is geen eigenaar van enig onroerend goed.

2.6. Fiscale verklaringen

De raad van bestuurizaakvoerders van beide bij de fusie betrokken vennootschappen verklaren dat het de

bedoeling is om de hierbij geplande geruisloze fusie belasting neutraal te laten plaatsvinden.

Derhalve zal de geplande geruisloze fusie gerealiseerd worden bij toepassing van (voor zover van

toepassing):

- de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der Registratierechten;

- artikel 211 en 212 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen (1992);

- artikel 11 en 18, paragraaf 3 van het BTW-Wetboek.

3. Bijkomende vermeldingen

3.1. Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap

3.1.1. Algemene beschrijving

BVBA Clerovan BVBA -- goedgekeurde jaarrekening per 31/12/2012

ACTIVA

Vorderingen op ten hoogste 1 jaar (vennootschapsbelasting) : EUR 1.206,03

Liquide middelen ; EUR 218.055,12

Totaal ; EUR 219.261,15

PASSIVA

Eigen vermogen : EUR 218.759,41

Schulden op ten hoogste 1 jaar (leveranciers) : EUR 501,74

Totaal : EUR 219,261,15

3.1.2. Onroerende goederen

De overgenomen vennootschap is geen eigenaar van enig onroerend goed.

3.2. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de overnemende

vennootschap volgende uit de fusie geen wijzigingen aangebracht te worden.

3.3. Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen door de overnemende vennootschap.

4

"

4

3.4. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen,

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders/vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren, De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

3.5, Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal warden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de raden van bestuur/zaakvoerders alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring eind augustus zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 28 juni 2013, te Haaltert, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Dendermonde overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen,

Aan mevrouw Katrijn Eeckhoudt wordt hierbij door elk van de bij de fusie betrokken vennootschappen volmacht gegeven om het fusievoorstel neer te leggen op de griffies van de bevoegde Rechtbanken van Koophandel.

Katrijn Eeckhoudt

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 04.07.2013 13269-0588-009
11/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 06.06.2012 12152-0304-010
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 06.06.2011 11147-0476-009
18/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 14.06.2010 10179-0185-009
16/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 09.06.2009 09218-0079-009
19/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 11.06.2008 08226-0109-010
21/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.06.2007, NGL 11.06.2007 07231-0347-010
05/01/2007 : DE185851
11/09/2006 : DE185851
12/07/2005 : GE185851
27/07/2004 : GE185851
16/09/2003 : GE185851
22/11/2002 : GE185851
17/10/2002 : GE185851
10/11/2000 : GE185851
09/03/2000 : GE185851

Coordonnées
CLEROVAN

Adresse
STATIONSSTRAAT 162A 9450 HAALTERT

Code postal : 9450
Localité : HAALTERT
Commune : HAALTERT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande