CLICKTRACK PRODUCTIONS, AFGEKORT : CT PRODUCTIONS

Association sans but lucratif


Dénomination : CLICKTRACK PRODUCTIONS, AFGEKORT : CT PRODUCTIONS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 837.134.546

Publication

01/07/2011
ÿþMOD 2.2

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



NEERGELEGD

21 JUNI 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL t .ENT

ri. rc

IIU ii iii iiuiu1~ii aula

*11099326"

ber aé Be Sta;



Ondernemingsnr : 0 i 3 " 434. S (p

Benaming

(voluit) : ClickTrack Productions

(verkort) : CT Productions

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Korte Moeie A2, 9900 Eeklo

Onderwerp akte : Oprichtingsstatuten

De ondergetekenden





Joos Michiel, Korte Moeie A2, 9900 Eeklo, geboren te Eeklo, 31/05/1988

Verburgh Pieterjan, Waterhoenstraat 3, 8670 Oostduinkerke, geboren te Veurne, 09/02/1987

Windey Floris, Achterdries 26 , 9050 Gentbrugge, geboren te Gent, 27/10/1987

Defraye Robbe, Ballokstraat 68, 8560 Moorsele, geboren te Moorsele, 10/03/1990

Verklaren hierbij een vereniging zonder winstoogmerk op te richten conform de bepalingen van de Wet van; 27 juni 1921, en waarvan ze de statuten als volgt samenstellen :

STATUTEN

Naam, zetel, doel, duur

Art. 1. De vereniging draagt de naam "ClickTrack Productions " afgekort : "CT Productions".

Art. 2. De zetel van de vereniging is gevestigd in de Korte Moeie A2, 9900 Eeklo, in het gerechtelijk; arrondissement Gent.

Art. 3. De vereniging heeft tot doel de muzikale ontwikkeling van haar leden te bevorderen in de ruimste zin, onder meer door het ter beschikking stellen van oefenruimte en materiaal, promotie, opnamemogelijkheden, regelen en organiseren van optredens, administratieve, logistieke en boekhoudkundige ondersteuning en elke; andere activiteit die leidt tot een verdere muzikale ontwikkeling van de leden.

Zij is bevoegd om in ondergeschikte orde handelsdaden te stellen voorzover deze in overeenstemming zijn met het doel omschreven in het eerste lid en voorzover de winst gebruikt wordt om dit doel te bereiken. Zij kani alle roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft, bezitten of verkrijgen en er alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen.

Zij kan daartoe alle nuttige rechtshandelingen en daden stellen, en onder meer overeenkomsten sluiten, personeel aanwerven, contracten ondertekenen, verzekeringspolissen afsluiten, goederen in huur nemen, dit' alles zowel in binnen- als in buitenland. Zij kan subsidies verwerven, zowel van de overheid als van private

" instellingen, aan sponsoring doen en vertegenwoordigers uitzenden in binnen- en buitenland en zelf als: vertegenwoordiger optreden.

Art. 4. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

Leden

Art. 5. De vereniging zal minstens vier leden tellen. De oprichters zijn de eerste leden van de vereniging. "

Elke natuurlijke persoon die de doelstellingen van de vereniging onderschrijft en door de Algemene; Vergadering als zodanig wordt aanvaard kan lid worden en dit op voorstel van de Raad van Bestuur. Wie lid wil; worden, dient zijn verzoek om toelating schriftelijk te richten aan de voorzitter van de Algemene Vergadering.; blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

" MOQ' 2.2

Dit schriftelijke verzoek kan gebeuren per brief of per e-mail. De Algemene Vergadering beslist vrij over elk verzoek tot toetreding.

Art. 6. Er wordt geen jaarlijkse bijdrage gevraagd aan de leden. Alle kosten van de VZW worden gefinancierd vanuit de activiteiten die de VZW organiseert.

Art. 7. Artikel 13. Geen enkel lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de vereniging op grond van de enkele hoedanigheid van lid. Deze uitsluiting geldt te allen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de vereniging, enz.

Art. 8. Elk lid kan te allen tijde, mits hij er één maand vooraf kennis van geeft, uit de vereniging treden. Het ontslag dient schriftelijk aan de Algemene Vergadering ter kennis te worden gebracht. Dit schriftelijke verzoek kan gebeuren per brief of per e-mail.

Tot uitsluiting van een lid kan alleen door een Algemene Vergadering worden besloten, met tweederde meerderheid der aanwezige en vertegenwoordigde stemmen en nadat het lid is gehoord, althans opgeroepen.

Het lidmaatschap eindigt van rechtswege ingeval het lid overlijdt, failliet, onbekwaam of in staat van verlengde minderjarigheid wordt verklaard, of onder voorlopig bewind wordt gesteld.

Algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge Art. 9 De Algemene Vergadering is samengesteld uit al de leden en is bevoegd voor hetgeen is bepaald in de wet van 27 juni 1921. Ieder lid kan schriftelijk volmacht geven aan een ander lid, die het daarbijbehorend stemrecht mag uitoefenen, zonder dat evenwel een lid houder mag zijn van meer dan één volmacht.

Art. 10. De Algemene Vergadering moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen. Behoudens hetgeen hierna wordt bepaald zijn de wijze van oproeping en de werking van de Algemene Vergadering geregeld volgens de artikelen 5 tot 8, 12, 20 en volgende van de wet van 27 juni 1921. Alle leden moeten schriftelijk worden opgeroepen ten minste acht dagen vóór de vergadering. Deze schriftelijke oproeping gebeurt per brief of per e-mail, met vermelding van de agenda.

Art. 11. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens afwezigheid, door de secretaris, of, bij diens afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders. De voorzitter wijst een secretaris aan ingeval de secretaris van de raad van bestuur afwezig is. De agenda wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen mede in behandeling worden genomen op voorstel zowel van de voorzitter als van tenminste 2 van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Art. 12. De Algemene Vergadering kan geldig beraadslagen mits de helft van de leden vertegenwoordigd is. Indien de vereiste vertegenwoordiging niet wordt bereikt, dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die een geldig besluit zal kunnen nemen ongeacht het aantal aanwezigen. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter van de vergadering.

Art. 13. De notulen van de algemene vergadering worden opgenomen in een ter zetel van de vereniging gehouden bijzonder register en ondertekend door de voorzitter of de secretaris van de vergadering. Het verslag wordt aan de leden toegestuurd per brief of per e-mail.

Bestuur

Art. 14. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van minimum 3 bestuurders, die lid zijn van de vereniging. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering.

De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de Algemene Vergadering die daarover beslist bij 2/3 van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Ieder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Voorzitter van de Algemene Vergadering. Een bestuursopdracht eindigt van rechtswege door overlijden, ontslag, aftreden of afzetting en verlies van het lidmaatschap. Tot zolang in de vervanging van een bestuurder niet is voorzien, oefenen de overige bestuurders de volledige bevoegdheden van de raad van bestuur uit.

De Raad van Bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. De voorzitter en de secretaris zijn automatisch voorzitter en secretaris van de Algemene Vergadering.

Art. 15. De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders, per brief of per e-mail, met vermelding van de agenda. De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter en, bij

. M0Q' 2.2

diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door de secretaris, en bij diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De Raad van Bestuur kan geldig beraadslagen mits de helft van de bestuurders aanwezig is. Indien de vereiste vertegenwoordiging niet wordt bereikt, dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die een geldig besluit zal kunnen nemen ongeacht het aantal aanwezigen. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige bestuurders. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter van de vergadering.

De besluiten van de Raad van Bestuur worden opgenomen in een verslág dat ondertekend wordt door de voorzitter of door de secretaris. Het verslag wordt aan de leden toegestuurd en bewaard op de zetel van de vereniging.

Art. 16 De Raad van Bestuur bestuurt, vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijkomende machtiging van de Algemene Vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. Hij treedt op, als eiser of verweerder, in alle rechtsgedingen, en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

Hij is bevoegd voor alle handelingen, zonder uitzondering, van bestuur en van beschikking, met inbegrip van het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen en van het hypothekeren, van het lenen en uitlenen, voor om het even welke termijn, van alle handels- en bankverrichtingen, van het opheffen van hypotheken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge Alle bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de Algemene Vergadering, worden uitgeoefend door de Raad van Bestuur.

Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en tot de tekortkomingen in hun bestuur.

Art. 17. De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheid geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer bestuurders, in het bijzonder wat betreft het dagelijks bestuur van de vereniging en het gebruik van de maatschappelijke handtekening aan dit bestuur verbonden. Deze delegatie is op ieder ogenblik herroepbaar.

Om tegenover derden de vereniging te vertegenwoordigen en te verbinden is nodig en volstaan de gezamenlijke handtekeningen van twee bestuurders, behoudens wanneer de Raad één dagelijks bestuurder wiens bevoegdheid hij vaststelt, daartoe heeft aangesteld.

De Raad van Bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt. Begrotingen, rekeningen

Art. 18. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. Bij het einde van elk boekjaar sluit de raad van bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar en maakt de begroting voor het volgend jaar op; deze worden aan de jaarvergadering ter goedkeuring voorgelegd. Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan niet als dividend of anderszins aan de leden worden uitgekeerd.

Ontbinding, vereffening

Art. 19. In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt hun bevoegdheid, alsmede de wijze van vereffening.

Art. 20. In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan de vereniging, stichting of inrichting, die een gelijkaardig doel als deze vereniging nastreeft; zijn er verscheidene zodanige verenigingen, dan maakt de algemene vergadering een keuze of verdeelt zij de activa naar goedvinden; zijn er geen, dan worden de goederen overgedragen aan de vereniging, stichting of inrichting, waarvan het doel het hierboven omschreven doel het meest nabij komt.

Art. 21. Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk is voorzien, blijven de wet van 27 juni 1921 en de gebruiken inzake de verenigingen van toepassing.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting, zijnde 1 mei 2011 tot 31 december 2011.

De Buitengewone Algemene Vergadering van 1 mei 2011 heeft volgende raad van bestuur benoemd: Michiel Joos , Voorzitter

MOD 2.2

.. Voor- Luik B vervolg

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~

Pieterjan Verburgh, Secretaris

Floris Windey, Penningmeester

De Buitengewone Algemene Vergadering van 1 mei 2011 heeft Michiel Joos benoemd als dagelijks

bestuurder.

Aldus goedgekeurd door de Buitengewone Algemene Vergadering te Gent op 1 mei 2011. in vier

exemplaren waarvanbewaard wordtde van de vereniging en waarvan de

erop''' `~ '

.and~ve~nrdonnee,ge|ægdopdoGriffievandeRecbtbonkvanKoophande|8sQenC !

Getekend:

Michiel Joas

Bestuurder

Pieterjan Verburgh

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

11 ~

~

_~

' '/ ~ ~ ~~~v

~ ~

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CLICKTRACK PRODUCTIONS, AFGEKORT : CT PRODUC…

Adresse
KORTE MOEIE A2 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande