CLIMACON

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CLIMACON
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 469.353.405

Publication

19/06/2014
ÿþbSiVhiroifirellec 11111!11!!111111,111111

mod 11.1

GRÏFFIE RECHTBANK VAN

_ KOOPHANDEL GENT

1 0 JUNI 2014

AFDEL1NQM-fl@ERMONDE



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0469.353.405

II

Benaming (voluit) CLIMACON

(verkort) :«

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel: Kruinstraat 4 te 9160 Lokeren



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge !I Onderwerp akte REGIME ARTIKEL 537 WD3  BEVESTIGING UITKERING TUSSENTIJDS

!i DIVIDEND UIT OVERGEDRAGEN WINST  ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD VAN HET NETTO-DIVIDEND  STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Liesbeth Muller te Waasmunster op zesentwintig !! maart tweeduizend veertien, Geregistreerd tien rol geen verwijzing te Sint-Niklaas de 28/03/2014 boek 598 blad 31 vak 20 Ontvangen: vijftig euro (¬ 50) De Ontvanger getekend ai. V. Vertongen Adviseur., blijkt hetgeen volgt:

1. De vergadering bevestigt dat door de Bijzondere Algemene Vergadering van aandeelhouders, welke voorafgaandelijk dezer, met name op 20 maart 2014, gehouden werd, beslist werd om uit de overgedragen winsti van de vennootschap, zoals deze blijkt uit de meest recente jaarrekening welke voor 31 maart 2013 door deii algemene vergadering werd goedgekeurd, met name de jaarrekening met betrekking tot het boekjaar afgesloten peri 31 maart 2012 en welke per voormelde datum zeshonderd en negenduizend honderd zevenentwintig euroi tweeënzestig cent (6 609.127,62) bedroeg, een dividend uit te keren aan de huidige aandeelhouders van de4 vennootschap ten belope van een bruto-bedrag van zeshonderd en negenduizend honderd zevenentwintig euro: tweeënzestig cent (6 609.127,62), hetzij, na inhouding van een (verlaagde) roerende voorheffing a rato van tien procent (10 %), een netto-bedrag van vijfhonderd achtenveertigduizend tweehonderd veertien euro zesentachtig cent (6 548.214,86), en dit in verhouding tot de respectievelijke participaties van de huidige aandeelhouders in dei vennootschap.

Gelet op het feit dat het netto-bedrag van het uitgekeerde dividend opnieuw in de vennootschap wordt ingebracht,li zoals voorgesteld onder het tweede agendapunt en zoals beslist onder het tweede besluit van deze Buitengewone Algemene Vergadering, is voormelde dividenduitkering overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek! Inkomstenbelasting onderworpen aan een verlaagde roerende voorheffing van tien procent (10 %).

2. De vergadering beslist vervolgens om het kapifffll van de vennootschap te verhogen ten belope van het bedragi van het onder voorgaand besluit vermelde netto-dividend, met name een bedrag van vijfilonderdii achtenveertigduizend tweehonderd veertien euro zesentachtig cent (E 548214,86) teneinde het kapitaal van de yen-blootschap te brengen van vierenzeventigduizend euro (6 74.000,00) op zeshon-derd tweeëntwintigduizen4 tweehonderd veertien euro zesentachtig cent (6 622.214,86), met name door inbreng in geld van voormeld nettodividend door de huidige aandeelhouders van de vennootschap, en dit in verhouding tot hun aandelenbezit.

Deze kapitaalverhoging vindt plaats zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar door een proportionele: vermeerdering van de fractiewaarde van de bestaande duizend (1.000) aandelen van de vennootschap.

3. Onderschrijving Volstorting

.iDe aandeelhouders van de vennootschap verklaren vervolgens kennis te hebben van de statuten en van dei financiëIe toestand van de vennootschap en de kapitaal-verhoging te onderschrijven ten belope van de geheelheid,ii hetzij ten belope van vijfhonderd achtenveertigduizend tweehonderd veertien euro zesentachtig cent (61, 548.214,86), en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar door een proportionele vermeerdering van d4 fractiewaarde van de bestaande duizend (1.000) aandelen van de vennootschap.

Voormelde aandeelhouders-intekenaars verklaren en door de vergadering erkent dat de aldus onderschrevenli kapitaalverhoging integraal volstort werd door een storting in speciën, zodat de vennootschap thans uit dien hoofde



Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden: gen: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

beschikt over een bedrag van vijfhonderd achtenveertigduizend tweehonderd veertien euro zesentachtig cent (E 548.214,86).

4. De vergadering stelt vast en ondergetekende notaris stelt bij authentieke akte vast dat onderhavige kapitaalverhoging door inbreng in geld ten beIope van vijfhonderd achtenveertigduizend tweehonderd veertien euro zesentachtig cent (E 548.214,86) onderschreven en volledig volstort werd, en dat het kapitaal effectief gebracht is op zeshonderd tweeëntwintigduizend tweehonderd veertien euro zesentachtig cent (E 622.214,86), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, vanaf heden ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening.

5. De vergadering beslist de statuten volledig te herwerken naar aanleiding van de inwerkingtreding van het Wetboek van Vennootschappen en naar aanleiding van voorschreven beslissing. De statuten van de vennootschap werden bijgevolg als volgt vastgesteld:

a) De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Naamloze Vennootschap. Zij draagt de benaming "CLIMACON".

b) De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9160 Lokeren, Kruinstraat 4.

c) De vennootschap heeft tot doel:

De import en export, vervaardiging, assemblage en installatie van luchttechnische apparatuur en energiebesparende systemen, het alles in de meest uitgebreide zin van het woord, de vertegenwoordiging, consignatie alsmede alle nijverheidsverrich-tingen, handelszaken en verhandelingen van onroerende of financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren welke zij het best geschikt zou achten.

d) De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

e) Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd tweeën-twintigduizend tweehonderd veertien euro zesentachtig cent (E 622.214,86) Het is vertegenwoordigd door duizend (1.000) gelijke aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/duizendste (1/1.000ne) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

f) In verband met het bestuur en de controle werd het volgende voorzien:

"Artikel 14 Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule  vermeld onder artikel 15 van deze statuten krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Artikel 15  Bijeenkomsten  beraadslaging en besluitvorming

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder, twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop Iaat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch StaatsbIad

mod11.1

'Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad



De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in art, 1322, aI. 2 B.W.) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien ten minste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap dit vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mee te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen in acht te nemen. De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of eiders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 16 Bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, aI dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 16bis  Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. Artikel 17 Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder. Een gedelegeerd

bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.



Rijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 18 Kosten/uitgaven van de bestuurders

De normale en gerechtvaardigde uitgaven en kosten, welke de bestuurders kunnen doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun furictie, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht.

Artikel 19  Controle

De controle op de fmanciële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut van De Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

g) De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste donderdag van de maand september om vijftien uur.

h) Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar.

i) a) Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

b) Wanneer het nettoactief, tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door één vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

c) Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

j) In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars aile waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:ReCtO Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad







Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

6. De vergadering kent aile machten toe aan de bestuurders met het oog op de uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergadering verleent tevens aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

7. De vergadering machtigt bovendien elke bestuurder en aan Boekhoudkantoor De Bie en Anthonissen Bvba te Gent, Brusselsesteenweg 1 met de bevoegdheid om individueel te handelen en met de mogelijkheid tot indepIaatsstelling, om aile formaliteiten die in het kader van de genomen beslissingen bij enige (fiscale, BTW-, sociale of andere) administratie, met inbegrip van de Kruispuntbank der Ondernemingen nuttig dan wel noodzakelijk zouden zijn, te vervullen.

Voornoemde lasthebber zal te dien einde, in naam en voor rekening van de vennootschap, alle akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen mogen afleggen en, in het algemeen, alle feitelijke en rechtshandelingen mogen steilen om dit mandaat te kunnen uitoefenen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor beredeneerd uittreksel.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 26 maart

2014.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 04.09.2014, NGL 23.09.2014 14600-0017-017
30/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 26.09.2013, NGL 25.10.2013 13640-0117-017
09/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 04.10.2012, NGL 31.10.2012 12631-0334-018
07/11/2011
ÿþ MW 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 L. 10. 2011

DEblpfg,RMONDE

1H11 I II NI ID I IIIII I II IN

Ondernerningsnr : 0469.353.405

Benaming

(voluit) : Climacon

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kruinstraat 4, 9160 Lokeren

Onderwerp akte : Herbenoeming

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 01 september 2011 op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VH-CONSULTING met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Hogenakkerstraat 203, RPR Dendermonde, KBO nummer 0809.035.923., vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordigers, met name de heer Olivier Van Hoey (840423.107.38) en mevrouw Isabelle Billiet (690324.258.07) die elk afzonderlijk kunnen optreden, wordt vanaf heden herbenoemd als bestuurder van de vennootschap. Haar mandaat is van bepaalde duur en neemt een einde op de jaarvergadering van het jaar 2017. Het mandaat wordt bezoldigd uitgeoefend.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Sacino met maatschappelijke zetel te 9180 Moerbeke, Heirweg 25E , RPR Dendermonde, KBO nummer 0474.546.962., vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordigers, met name de heer Sascha Wynant (701110.397.74), wordt vanaf heden herbenoemd als bestuurder van de vennootschap. Haar mandaat is van bepaalde duur en neemt een einde op de jaarvergadering van het jaar 2017. Het mandaat wordt bezoldigd uitgeoefend.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Topair met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Dendermondsesteenweg 131 , RPR Dendermonde, KBO nummer 0474.364.741., vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordigers, met name de heer Marin Van Hoey (55057.303.86), wordt vanaf heden herbenoemd als bestuurder van de vennootschap. Haar mandaat is van bepaalde duur en neemt een einde op de jaarvergadering van het jaar 2017. Het mandaat wordt bezoldigd uitgeoefend.

De vergadering beslist de heer Martin Van Hoey te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder met ingang van heden voor een periode van 6 jaar tot aan de jaarvergadering te houden in 2017.

Martin Van Hoey

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 01.09.2011, NGL 10.10.2011 11577-0596-016
12/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 02.09.2010, NGL 30.09.2010 10572-0235-018
07/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 03.09.2009, NGL 28.09.2009 09793-0255-018
07/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 04.09.2008, NGL 31.10.2008 08806-0170-018
10/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 07.09.2007, NGL 03.10.2007 07764-0341-018
02/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 07.09.2006, NGL 27.09.2006 06803-3917-015
03/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 01.09.2005, NGL 30.09.2005 05743-3120-015
07/10/2004 : SN060862
26/07/2004 : SN060862
21/10/2003 : SN060862
21/10/2003 : SN060862
12/08/2003 : SN060862
20/11/2002 : SN060862
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 03.09.2015, NGL 29.09.2015 15616-0117-016
19/01/2000 : SNA010426

Coordonnées
CLIMACON

Adresse
KRUINSTRAAT 4 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande