CLOUDSCRATCHER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLOUDSCRATCHER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.101.666

Publication

27/06/2014
ÿþMod Wax! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

I

II

e

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111MI~INIMI~III~IIVIWW

*1A129915*

Ondernemingsnr : 0839.101.666

Benaming

(voluit) : CloudScratcher

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Smidsestraat 220, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van het verslag van de zaakvoerder van 28 april 2014:

Wijziging maatschappelijke zetel:

Er wordt beslist om de maatschappelijke zetel over te brengen naar volgend adres :

August Vermeylenlaan 3, 3010 Kessel-Lo.

Deze adreswijziging gaat in vanaf 1 mei 2014.

Voor eensluidend uittreksel,

Steelant Jozef, Zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

10/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 02.12.2013, NGL 07.01.2014 14003-0325-010
29/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 21.03.2013, NGL 22.03.2013 13072-0127-010
19/09/2011
ÿþ " ~ jr;,, (7: Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III 11111 Il I I II 111111111111 n

*11141043*

V beh

aa

Be. Stag

Ondememingsnr : O$19. a

Benaming

(voluit) : CloudScratcher

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Smidsestraat, 220

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) °Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegern), Hogeweg 3-B, op 23 augustus 2011, dat door de heer STEELANT Jozef Jan Piet, geboren te Brugge op 15 december 1976

.rD (76.12.15-031.35), echtgenoot van mevrouw STEELANT Cathérine, geboren te Magdeburg (Duitsland

(Bondsrep.) op 24 februari 1977 (77.02.24-378.48), wonende te 9000 Gent, Smidsestraat 220, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

Voor het verlijden van de oprichtingsakte heeft de verschijnende partij mij een door hem ondertekend financieel plan overhandigd, waarin hij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoordt. Dit financieel plan zal door mij, notaris, bewaard worden, overeenkomstig de vereisten gesteld door artikel 215 van het Wetboek Vennootschappen.

Bovendien, heeft ondergetekende notaris lezing gegeven van artikel 212 van het Wetboek Vennootschappen en de oprichter op de hoogte gebracht van de gevolgen voorzien door de wet en de

;P verantwoordelijkheid die hij oploopt als hij de enige vennoot is van meerdere eenpersoonsvennootschappen.

Waarvan de statuten bij uittreksel luiden :

1,5C

C ARTIKEL 1. NAAM

~.., De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

C, aansprakelijkheid onder de naam "CloudScratcher".

ARTIKEL 2. ZETEL

g De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Smidsestraat, 220...

ARTIKEL 3. DOEL

:1 De vennootschap heeft tot doel :

Consultancy en dienstverlening inzake informatie en communicatietechnologie, ICT, informatica en automatisering, computers en computersystemen, software, programma's en gebruiksklare systemen, systeembeheer en gegevensverwerking; inzake communicatie, telefonie en multimedia; inzake webdesign, webhosting en webtoepassingen; inzake grafisch ontwerp, design en productontwikkeling; het ontwerpen en programmeren van computerprogramma's.

rin

De terbeschikkingstelling en verhuring van (mobiele) ICT- infrastructuur en - toepassingen.

Consultancy en dienstverlening inzake commercieel, strategisch, financieel en administratief management; inzake technisch management, productmanagement, inzake PR, publiciteit en marketing, inzake algemeen

p~ management, bedrijfsvoering en beheer.

Consultancy en dienstverlening inzake de administratieve organisatie en de implementatie van bedrijfsprocessen; informatica en automatisering, IT en webtoepassingen en inzake change-management en de begeleiding van reorganisaties.

Projectmanagement en totaalbegeleiding voor voormelde activiteiten evenals alle ondersteunende en aanverwante dienstverlening; concept-analyse en problemsolving voor diverse toepassingen.

bt Reclamebureau, publiciteitsonderneming. Het ontwerpen en voeren van reclame-, marketing en

cri promotiecampagnes via verschillende media. Bureau voor communicatie, mediapresentatie; bureau voor

P, marktonderzoeken.

Het verlenen van diverse administratieve ondersteuning, secretariaatswerk.

Het uitvoeren van technische studies, audits en expertises inzake voormelde activiteiten.

De organisatie, begeleiding en ondersteuning van diverse events.

Het geven van seminaries, opleidingen en presentaties. Het schrijven, verzorgen, begeleiden en uitgeven

van literaire werken en bijdragen, handboeken, van diverse bijdragen in diverse vormen, copywriting.

Diverse zakelijke dienstverlening.

De groot- en kleinhandel, import en export, handelsbemiddeling in fabrikaten en halffabrikaten, grondstoffen,

afvalstoffen, loten_ van falingen, omkopingen, tweedehandse goederen, diverse.consumentenartikelen, artikelen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

voor huishoudelijk en beroepsmatig gebruik, doe-het-zelfartikelen, elektrisch en elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal, elektrische apparaten, mechanica en mechanische onderdelen, elektronica, telefonie, telecommunicatieapparatuur, audio, video, verlichting, domotica, hard- en software, ICT, diverse technische installaties, bouwmaterialen, menigvuldige goederen.

Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten.

De uitbouw van een of meerdere organisaties inzake verkoop en dienstverlening; verkoop en dienstverlening via internet en via diverse kanalen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten; de activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de onderneming(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden als managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als holding, instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan als deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, in leasing nemen, vervaardigen, overdragen of ruilen, en alle financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken, voor deze vennootschappen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijke doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

ARTIKEL 4. DUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals inzake statutenwijzigingen.

De vennootschap wordt echter niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of het kennelijk onvermogen van de vennoot.

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd Euro (18.600¬ ), vertegenwoordigd door honderd maatschappelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Al deze aandelen zijn volstort ten belope van twee/derden. Op de honderd maatschappelijke aandelen wordt terstond ingeschreven a pari in geld door de Heer Jozef Steelant, voornoemd.

De inschrijver verklaart en erkent dat elk maatschappelijk aandeel waarop aldus werd ingeschreven volstort is ten belope van twee/derden door een storting in geld verricht op rekeningnummer 001-6498772-42, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Fortis Bank zodat de vennootschap vanaf heden, uit dien hoofde, een som van twaalfduizend vierhonderd Euro (12.400¬ ) tot haar beschikking heeft.

ARTIKEL 10. ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke- of rechtspersonen, die worden benoemd door de algemene vergadering, en ten allen tijde door haar herroepbaar zijn.

De algemene vergadering van vennoten bepaalt de duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) en de uitgebreidheid van zijn/hun machten, daarin begrepen de vertegenwoordigingsmacht.

ARTIKEL 11. MACHTEN VAN DE ZAAKVOERDER

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of nuttig zijn tot

verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap. Hij heeft/zij hebben binnen hun

bevoegdheid alle handelingen die door de wet of door de statuten niet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. Elke zaakvoerder kan hetzij, de directie van de maatschappelijke zaken opdragen aan één of meer directeurs of gevolmachtigden, hetzij bijzondere machten toevertrouwen aan alle mandatarissen. Elke zaakvoerder wordt gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap.

ARTIKEL 12. VERTEGENWOORDIGING,- AKTEN EN RECHTSHANDELINGEN

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten daarin begrepen deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, hetzij door de zaakvoerder, hetzij binnen de perken van een delegatie tot het dagelijks bestuur door de gedelegeerde of gedelegeerden tot dit bestuur die samen of afzonderlijk optreden. Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaten.

ARTIKEL 15. JAARVERGADERING

Er wordt elk jaar op derde donderdag van de maand maart te elf uur een algemene vergadering van vennoten gehouden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerste daaropvolgende werkdag...

ARTIKEL 20. MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september...

ARTIKEL 21. VERDELING VAN DE WINSTEN

De jaarlijkse nettowinst van de vennootschap wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Op deze winst wordt vooreerst vijf procent vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de reserve één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld. Evenwel kan de algemene vergadering beslissen dat het geheel of een gedeelte van dit saldo zal besteed worden tot voorzorgsfondsen of tot een buitengewone reserve, opnieuw zal ingebracht worden of zal worden uitgekeerd onder vorm van eventuele tantièmes aan de zaakvoerder.

De betaling van dividenden gebeurt op de tijdstippen en op de plaatsen aangeduid door de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 23. VERDELING

Vooraleer tot verdeling te kunnen overgaan dient de vereffenaar een verdelingsplan voor te leggen aan de rechtbank van koophandel, welke zich hiermee akkoord dient te verklaren.

Na betaling van alle schulden, lasten en vereffeningskosten of consignatie der sommen daartoe gemaakt, zal het netto-actief worden verdeeld onder de vennoten. Indien de maatschappelijke aandelen niet allen volstort zijn in een gelijke verhouding zullen de vereffenaars vooraleer tot verdeling over te gaan het evenwicht herstellen tussen alle aandelen hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van maatschappelijke aandelen die onvoldoende werden volstort, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen in geld ten voordele van de aandelen die in een hogere verhouding werden volstort.

OVERGANGSBEPALINGEN

Daar dé vennootschap op dit ogenblik opgericht is, verklaart de komparant overeenkomstig artikel 255 en 256 van het Wetboek Vennootschappen, over te gaan tot de benoeming van de zaakvoerder, de eerste jaarvergadering vast te stellen en het eerste maatschappelijk boekjaar te bepalen

Met eenparigheid van stemmen beslist de komparant :

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijbgen bij hetItelgisch Staatsblad 19/0W201-1ÿÿ Ancexee ün Mbnitéür- 13elgë

1) de eerste jaarvergadering zal vastgesteld worden in het jaar tweeduizend dertien.

2) het eerste maatschappelijk boekjaar zal afsluiten op dertig september tweeduizend en twaalf.

3) als zaakvoerder te benoemen voor een onbepaalde duur: de Heer Jozef Steelant, voornoemd. Zijn mandaat is bezoldigd.

4) Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek Vennootschappen, verklaart de komparant,. ter gelegenheid van de oprichting van huidige vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen die in haar naam en voor haar rekening werden aangegaan vóór haar oprichtingsdatum, en meer in het bijzonder sedert 15 augustus 2011, overneemt onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek Vennootschappen.

Volmacht

Bij deze worden alle machten toegekend aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AB PARTNERS OUDENAARDE, met zetel te 9700 Oudenaarde, Einestraat, 26, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met macht van indeplaatsstelling, teneinde aile formaliteiten te vervullen bij één of meer erkende ondernemingsloketten, teneinde daar alle verrichtingen uit te voeren, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en in het algemeen, ook qua aansluiting sociale kassen en btw-administratie, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte.

C3eá' ag fe`1 ggees r Îd IR Laam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

geassocieerde Notarissen bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Hogeweg 3 b - 9320 Erembodegereâ t aam en handtekening

Tel, +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53 78 55 85

e-mail: info@notariseaudron.be

Coordonnées
CLOUDSCRATCHER

Adresse
SMIDSESTRAAT 220 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande