CM-ZORGMAKELAAR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CM-ZORGMAKELAAR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.260.455

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.05.2014, NGL 25.06.2014 14222-0496-010
18/07/2012
ÿþe

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie ' na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

- 9 -07- 2012

RECHTBANK VAN

KO OPHANDEDIMENT

Ondernemingsnr : edo GSS

Benaming (voluit) : CM-Zorgmakelaar

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel .Melkerij 25

9900 Eeklo

Onderwerp akte : CVBA: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Bart VAN DE KEERE, geassocieerd notaris, zaakvoerder

van de burgerlijke vennootsohap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "WYLLEMAN  VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te Evergem-

Sleidinge, Sleidinge-dorp 102 op 6 juli 2012, dat :

;.;

1°' Tussen

a) Ziekenfonds CHRISTELIJKE MUTUALITEIT MIDDEN-VLAANDEREN, afgekort CM Midden-Vlaanderen, met maatschappelijke zetel te Gent, Martelaarslaan 17, met ondernemingsnummer 0874.853.490.

b) De CHRISTELIJKE MUTUALITEIT ZU1D-WEST-VLAANDEREN, met maatschappelijke zetel te Kortrijk, Sint-Janslaan 10, met ondememingsnummer 852.107,188,

c) De CHRISTELIJKE MUTUALITEIT ROESELARE-TIELT, afgekort CM Roeselare-Tielt, met maatschappelijke zetel te Roeselare, Beversesteenweg 35, met ondernemingsnummer 871.201.144.

.,

d) De "MAATSCHAPPIJ VAN ONDERLINGE BIJSTAND VERZEKERINGEN CM-VLAANDEREN", met maatschappelijke zetel te Brussel, Haachtsesteenweg 579, met ondernemingsnummer 851.601.503

een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht 2°- De benaming van de vennootschap is : CM-Zorqmakelaar.

3° De maatschappelijke zetel is gevestigd te Eeklo, Melkerij 25,

: 4° Het doel van de vennootschap is : De vennootschap heeft in het gezamenlijke belang van alle vennoten tot doel: Het oprichten en uitbaten van een zorgmakelaarsfunctie.

Dit houdt onder meer in :

(i) het contacteren van, het onderhandelen met en het afsluiten van contracten met diverse

zorgverleners en andere actoren in woonzorg. .

(ii) het toeleiden van klanten naar de zorg- en dienstverleners. ,

i

(iii) het bemiddelen in dit proces waar nodig.

(iv) het ontwikkelen van producten en geïntegreerde diensten,

Bijkomend kan zorgmakelaarschap verbonden worden met de woonzorgbehoeftes in en rond niet- residentiële zorg en thuiszorg. CM-Zorgmakelaar kan alle maatregelen en initiatieven nemen i! die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De realisatie in eigen naam van samenaankoop-initiatieven met het oog op het bekomen van groepskortingen, ten voordele van de vennoten. De vennootschap kan hiertoe contracten afsluiten met producenten en leveranciers van goederen en/of diensten, zonder enige beperking.

Zij mag roerende en onroerende goederen bouwen, verwerven, vervreemden, verhuren, leasen of anderszins benutten of laten benutten in alle mogelijke formules voor zover hierbij het !i maatsohappelijk doel van de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks wordt nagestreefd. Zij

î mag projecten en infrastructuren uitbaten of laten uitbaten. ,.

,

Zij mag alle nuttige goederen aankopen of huren om een vlotte werking mogelijk te maken.

1111

*12126843*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Zij raag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al hear andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en aile andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden, op voorwaarde dat zij daar zelf belang bij heeft.

Zij zal deze verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen doen, maar ook voor rekening van haar leden en zelfs voor rekening van derden, inzonderheid in hoedanigheid van =, commissionair,

Zij zal zich mogen interesseren, door inbreng, versmelting, participatie of anderszins in bestaande en op te richten maatschappijen, ondernemingen of verenigingen, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek, analoog of gelijkend is aan of samenhangend met dit van deze vennootschap, evenals het bestuur van andere vennootschappen waarnemen. Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

5° Het kapitaal vertegenwoordigt de door vennoten werkelijk verrichte inbrengen. Het omvat een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte. Het vast gedeelte is vastgesteld op vierenzeventigduizend vierhonderd euro (74.400,00). Het vast gedeelte van het kapitaal kan enkel verhoogd of verminderd worden bij besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de regels voor een statutenwijziging, met naleving van de wettelijke vormvereisten in verband met de vaststelling van de kapitaalverhoging en rekening houdend met de wettelijke vereisten met betrekking tot het minimumkapitaal.

Het veranderlijke gedeelte van het kapitaal wordt verhoogd, respectievelijk verminderd dcor toetreding, respectievelijk uittreding, of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten dienen gewijzigd te worden.

6° Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld uit aandelen op naam.

Er bestaat één categorie aandelen : aandelen A. De aandelen A hebben een nominale waarde van tweehonderd euro (EUR 200,00).

Op aandelen van categorie A kan enkel worden ingeschreven (i) door de oprichters van de vennootschap of door andere ziekenfondsen verbonden aan Christelijke mutualiteiten of hun maatschappijen voor onderlinge bijstand, (ii) die het concept van de CM-Zorgrnakelaar volledig onderschrijven en (iii) die elk 93 aandelen onderschrijven en aanhouden.

Aan deze categorie aandelen kunnen rechten worden toegekend ingeval van winstuitkering, zoals hierna bepaald in artikel 33 van de statuten en zoals eventueel nader uitgewerkt in het huishoudelijk reglement.

Een met het vast gedeelte van het kapitaal overeenstemmend aantal aandelen van categorie A moet ten allen tijde onderschreven zijn.

De Raad van Bestuur bepaalt, in overeenstemming met het bepaalde In dit artikel, de modaliteiten van onderschrijving, de verhouding waarin de maatschappelijke aandelen worden volgestort en de tijdstippen waarop de stortingen kunnen worden opgevraagd.

De maatschappelijke aandelen mogen enkel worden afgestaan of overgedragen aan vennoten, na akkoord van de Raad van Bestuur, die, in voorkomend geval, bij gewone meerderheid beslist.

Het vast gedeelte van het kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door driehonderd tweeënzeventig (372) aandelen A van tweehonderd euro (EUR 200,00) elk.

Er mag door de vennootschap geen enkel soort effecten worden gecreëerd, onder welke naam dan ook, die geen storting in geld of niet-geldelijke inbrengen vertegenwoordigen.

Bij beslissing van de Raad van Bestuur, mogen in de loop van het bestaan van de vennootschap andere aandelen uitgegeven worden. De Raad van Bestuur bepaalt de uitgifteprijs, het bij de inschrijving te storten bedrag, en, in voorkomend geval, de tijdstippen van eisbaarheid van de nog te storten bedragen en de op deze bedragen verschuldigde rente.

De vennoten die in gebreke blijven de betalingen te verrichten binnen de vastgestelde termijnen, zullen van rechtswege en zonder enige ingebrekestelling, gehouden zijn aan de vennootschap een rente te vergoeden. Deze rente, gelijk aan de wettelijke intrestvoet, is verschuldigd vanaf de datum van de eisbaarheid. De vennootschap behoudt het recht langs gerechtelijke weg, de invordering van het ganse verschuldigd gebleven saldo of de ontbinding van de inschrijving te vervolgen of de niet-volstortende vennoot uit te sluiten.

Het stemrecht toekomende aan aandelen waarop stortingen niet werden verricht, zal geschorst worden, zolang deze stortingen, behoorlijk opgeëist en invorderbaar, niet zullen gedaan zijn.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door 372 aandelen van 200 euro elk en is volledig ingeschreven als volgt

door CM-Midden-Vlaanderen: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volstort ten bedrage van het geheel

door CM-Zuid-West-Vlaanderen: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volstort ten bedrage van het geheel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

-e ~ mod 11.1

door CM-Roeselare-Tielt: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volstort ten bedrage van het geheel

door Maatschappij van Onderlinge Bijstand Verzekeringen CM-Vlaanderen: achttienduizend , zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volstort ten bedrage van het geheel

7° De duur de vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf de oprichting.

De vennootschap neemt alle verbintenissen over die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2012.

8° De venncotschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur die samengesteld is uit minstens 3 en maximum 26 leden, benoemd door de algemene vergadering, die hen ten allen tijde kan ontslaan. De duur van het mandaat der bestuurders wordt bepaald op 6 jaar, behoudens het mandaat van de eerste bestuurders dat een einde zal nemen 31 december 2016.

De uittredende bestuurders zijn herverkiesbaar. Het mandaat der bestuurders is niet bezoldigd. De 26 bestuurders worden gekozen uit de lijst van kandidaten aangebracht door vennoten met categorie A aandelen.

Iedere vennoot met aandeel A mag 2 bestuurders voorstellen voor de Raad van Bestuur. -De Raad van Bestuur kiest een voorzitter van de Raad van Bestuur en afgevaardigd ° bestuurder.

Wanneer een rechtspersoon, onderworpen aan het Wetboek van Vennootschappen, aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform vcormeld Wetboek van Vennootschappen.

De bestuurders worden verkozen voor ten hoogste 6 jaar en hun mandaat verstrijkt met de afsluiting van een jaarvergadering. leder uittredend bestuurder is herkiesbaar. Indien zij niet tijdig herkozen of vervangen worden, blijven zij hun mandaat waarnemen tot zij vervangen of herkozen zijn.

Het mandaat van bestuurder is onverenigbaar met de functie van directeur of ander personeelslid van de CVBA.

De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is. Bij afwezigheid of verhindering van de voorzitter, wordt de vergadering vcorgezeten door de oudste der aanwezige leden. De raad vergadert op bijeenroeping door de voorzitter, telkens het belang van de vennootschap het vereist. Hij moet ook bijeengeroepen worden, wanneer dit door twee van zijn leden wordt aangevraagd. De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de bijeenroepingsbrieven aangeduid. De oproepingen worden gedaan bij gewone brief of elektronische drager, bevatten de agenda en worden verstuurd ten minste vijftien dagen voor de vergadering. De formaliteiten van de oproeping kunnen versoepeld worden indien de bestuurders elektronisch bevestigen dat zij de oproeping en de bijhorende documenten tijdig en volledig hebben ontvangen.

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beraadslagen, wanneer ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien echter bij de eerste bijeenkomst de raad het vereiste aantal niet bereikt, zal hij opnieuw worden samengeroepen met dezelfde agenda; Bij deze nieuwe vergadering zal hij geldig beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. Een bestuurder kan zelfs bij brief of telegram of gecertificeerde e-mail, een andere bestuurder afvaardigen om hem te vertegenwoordigen op de bijeenkomst en er te stemmen in zijn plaats. Nochtans kan geen bestuurder meer dan één andere bestuurder vertegenwoordigen.

- Het Dagelijks Bestuur bestaat uit maximaal vijf personen aangeduid door de Raad van Bestuur als vertegenwoordiger van de provincies. Indien er aandeelhouders zijn uit aile provincies dan is er minstens één vertegenwoordiger per provincie. Indien er een aantal provincies zijn waarin geen aandeelhouders zijn kunnen er tot twee vertegenwoordigers zijn per provincie waarin er wel een aandeelhouder is gevestigd.

Naast de maximaal vijf provinciale vertegenwoordigers zoals hierboven beschreven, zal het Dagelijks Bestuur ambtshalve ook bestaan uit de voorzitter, de afgevaardigde bestuurder en de vertegenwoordiger van Maatschappij van Onderlinge Bijstand Verzekeringen CM-Vlaanderen.

-Aile akten verbinden de vennootschap, wanneer zij ondertekend zijn door twee bestuurders samen, die in geen geval van een voorafgaande beslissing van de Raad van Bestuur moeten doen blijken, en die dus geldig de vennootschap vertegenwoordigen tegenover derden en in rechte.

De raad van bestuur of de bestuurders die de vennootschap vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ri(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

j

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

de vennootschap binnen de perken van de _ hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

9° Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op eenendertig december van ieder boekjaar maakt het bestuur, overeenkomstig de beschikkingen in naamloze vennootschappen, de inventaris alsmede de jaarrekening op, die aan de algemene vergadering moet worden voorgelegd.

10° Verdeling van de winst  aanleggen van reserves- verdeling van na vereffening overblijvend saldo:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten en uitbatingskosten, evenals provisies en afschrijvingen, vormt de winst van de vennootschap en wordt besteed ais volgt:

1) vijf procent aan de wettelijke reserve, zoals de wet voorschrijft. Zodra dit fonds echter het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft, vervalt deze verplichting.

2) Een dividend, berekend op het maatschappelijk kapitaal. Het toekenningspercentage mag in geen geval hoger zijn dan dat vastgesteld conform het Koninklijk Besluit van acht januari negentienhonderd tweeënzestig tot vaststelling van de voorwaarden tot erkenning van de nationale groeperingen van coöperatieve vennootschappen voor de Nationale Raad voor de Coöperatie.

3) Het overschot wordt overgedragen aan het reservefonds of gaat naar het volgend boekjaar. Het staat de algemene vergadering vrij te beslissen dat de gehele winst tot reservering zal besteed worden als inbreng voor het verhogen van het kapitaal in het voordeel van de aandeelhouders. Bij verlies mag het nadelig saldo overgedragen worden. De eventueel toe te kennen ristorno mag aan de vennoten alleen worden uitgekeerd naar rato van de verrichtingen die zij met de vennootschap hebben gedaan, Na goedkeuring van de jaarrekening doet de Algemene Vergadering uitspraak, bij afzonderlijke stemming, over de te geven décharge aan de bestuurders.

11° De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur. De oproeping bevat de agenda en wordt ten minste vijftien volle dagen voor de datum van de vergadering aan de vennoten bezorgd. De Raad van Bestuur kan de hierboven genoemde brieven en documenten elektronisch bezorgen tegen ontvangstmelding.

Zij moet minstens één maal per jaar worden bijeengeroepen op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats, aangeduid in de oproepingen, op de laatste donderdag van de maand mei van ieder jaar om 19 uur om te beraadslagen over de jaarrekening van vorig boekjaar en om de bestuurders kwijting te verlenen.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vennoten kunnen ook in buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden; een buitengewone algemene vergadering moet bijeengeroepen worden wanneer de vennoten die minstens één/vijfde van de gezamenlijke aandelen bezitten dit vragen; de bijeenkomst moet binnen de maand na de vordering plaatsvinden.

De vergadering beslist, behoudens de door onderhavige statuten voorziene uitzonderingen, bij gewone meerderheid van stemmen, welke ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten is. Met gewone meerderheid wordt hier bedoeld dat een beslissing slechts geldig kan genomen worden, indien zij ten minstens de helft plus één van de geldig uitgebrachte stemmen in categorie A heeft bekomen.

Wanneer een algemene vergadering zich moet uitspreken over een wijziging van de statuten of het opstellen of het wijzigen van een reglement van inwendige orde, kan ze slechts geldig beraadslagen, wanneer in de oproepingsbrieven in het bijzonder is bepaald welke wijzigingen zijn voorgesteld en wanneer zij, die de vergadering bijwonen, ten minste de helft vertegenwoordigen van alle aandelen die over stemrecht beschikken. Werd deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan zal een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen, ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. Een beslissing zal nochtans slechts geldig genomen worden, indien zij ten minste twee/derde van de geldig uitgebrachte stemmen in categorie A aandelen heeft bekomen.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, of bij verhindering, de oudste aanwezige bestuurder. De afgevaardigde bestuurder neemt de functie van secretaris op.

Ieder aandeel, ongeacht welke categorie of ongeacht het nominale bedrag per aandeel, geeft recht op één stem. Niemand kan aan de stemming deelnemen voor meer dan ééntiende van net aantal stemmen verbonden aan de aandelen die op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Iedere vennoot mag slechts één andere vennoot vertegenwoordigen.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Eerste boekjaar en eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de laatste donderdag van de maand mei

2014 om 19 uur.

Buitengewone algemene vergadering

Met eenparigheid van stemmen worden door de oprichters als eerste bestuurders benoemd

met ingang van de neerlegging van het uittreksel op de griffie van de Rechtbank tot $ 2016:

Buitengewone algemene vergadering

Met eenparigheid van stemmen worden door de oprichters als eerste bestuurders benoemd

met ingang van de neerlegging van het uittreksel op de griffie van de Rechtbank tot 31 december

2016:

-Voornoemde heer MESSELY Johan

-Voornoemde heer TEMMERMAN Eddy

-Voornoemde heer BAERT Dirk

-Voornoemde heer PEIRSEGAELE Bert

Die allen alhier tussenkomen in persoonlijke naam en hun opdracht aanvaarden onder de

bevestiging dat zij niet getroffen werden door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Worden eveneens tot eerste bestuurders benoemd met ingang van de neerlegging van het

uittreksel op de griffie van de Rechtbank tot 31 december 2016:

-De heer DEMAN Patrick Jules, geboren te Roeselare op 24 april 1949, met

rijksregisternummer 49.04.24-237.03, wonende te 8850 Ardoole, Onze-Lieve-Vrouwstraat 26,

-Mevrouw DRIJKONINGEN Cecilia Maria Helena, geboren te Bree op 28 september 1956,

met rijksregisternummer 56.09.28-174.31, wonende te 9920 Lovendegem, Lobeliastraat 2.

-De heer DUYCK Jurgen Georges Laurens, geboren te Izegem op 16 april 1977, met

rijksregisternummer 77.04.16-055.43, wonende te 8900 leper, Belijnstraat 3.

-Mevrouw FERLA Monique Anne Marie, geboren te Menen op 20 april 1950, met

rijksregisternummer 50.0420-428.50, wonende te 8940 Wervik, Emiel Huysstraat 36.

-De heer DE BRUYCKERE Paul René Antoinette, geboren te Eeklo op 8 april 1955, met

rijksregisternummer 55.04.08-341.20, wonende te 9900 Eeklo, Visstraat 22.

-Mevrouw VAN KETS Katrien Gaston Yvonne, geboren te Merksem op 14 mei 1976, met

rijksregisternummer 76.05.14-342.93, wonende te 1030 Schaarbeek, Thomas Vinçottestraat 41.

Tot voorzitter van de raad van bestuur wordt benoemd:

Voornoemde heer MESSELY Johan.

Tot afgevaardigd bestuurder:

Voornoemde heer DE BRUYCKERE Paul.

Voormelde vertegenwoordigingsorganen van de vennootschap kunnen pas optreden vanaf

het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Voor beredeneerd uittreksel

afgeleverd vóár registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel

Bart Van de Keere,

geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd

- expeditie der akte oprichting met documenten inzake bevoegdheidsdelagatie in verwerkt;

- bankattest;

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16527-0343-010

Coordonnées
CM-ZORGMAKELAAR

Adresse
MELKERIJ 25 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande