CNOCSPOT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CNOCSPOT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.739.949

Publication

29/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 20.09.2014, NGL 23.09.2014 14597-0314-012
11/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 20.09.2013, NGL 01.10.2013 13621-0465-010
29/02/2012
ÿþ Had Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lIlMu~i~oa~ siiii ~iu~ixx

" ia,a"

V beh aa Be, Star

NEERGELEGD

1 6 FEB, 2012

RECMTB rt'.çtE

' NT

KOOPHAND jj~~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : © %

Benaming

(voluit) : Cnocspot

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Hofstraat 259

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Op vijftien februari tweeduizend en twaalf.

Voor mij, Meester Marc Sobrie, notaris te Zwalm (Munkzwalm),

Zijn verschenen:

1. De heer VAN PARYS Wouter Godelieve Marc (RR nr. 81.05.27 153-94), geboren te Knokke-Heist op 27 mei 1981, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Hofstraat 259.

2. De Heer VAN PARYS Pieterjan Lisette Johan (RR nr. 86.03.10 066-17), geboren te Knokke-Heist op 10

maart 1986, ongehuwd, wonende te 8300 Knokke-Heist, Van Bunnenlaan 50.

Comparanten oprichters welke mij verklaard hebben over te gaan tot oprichting van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan zij de statuten als volgt vaststellen:

De benaming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt: "Cnocspot"

Zij is een handelsvennootschap.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Hofstraat 259.

De zetel mag naar elke andere plaats worden overgebracht in België binnen het Nederlands taalgebied

of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad door beslissing van de zaakvoerders.

De zaakvoerders mogen, waar zij het nodig achten, bijhuizen, agentschappen en kantoren oprichten.

1. Het doel van de vennootschap is:

Cnocspot bedenkt, ontwikkelt en implementeert creatieve marketing acties & strategieën. De vennootschap mag alle industriële, commerciële, financiële roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij haar doel aansluiten, of er de uitbreiding van kunnen bevorderen,

De vennootschap is in de eerste plaats een marketingbureau die de marketingmix bedenkt, ontwikkelt en implementeert gebruikmakend van alle tools binnen het spectrum marketing en dit grensoverschrijdend en above and below the line. pit betekent alle activiteiten die erop gericht zijn de ruil van producten en diensten te bevorderen. Dit betekent identificatie, creatie en onderhoud van behoeften, product- en merkmanagement.

Het recruteren, selecteren, opleiden en begeleiden van bedrijfspersoneel.

Verrichten van marktonderzoek, doen van studies, promotie en raadgeving, consultancy op gebied van marketing en communicatie, management.

De publicatie, reclame, marketing, alle communicatie.

Activiteiten als productontwikkeling, productlanceringen, sampling, ontwikkeling van 360 graden communicatie.

De vennootschap heeft tot doel, voor in hoofdzaak het Europese grondgebied, de productie, verkoop en aankoop, huur en verhuur, in licentie nemen en/of geven van alle werken en programma's van audiovisuele of multimediale aard bestemd voor alle vormen van televisie, video, radio of enige andere bestaande of nog uit te vinden vorm van multimedia; Het bedenken, implementeren, regisseren, produceren en begeleiden van anline-televisie, evenementiële en multimedia projecten. De productie en realisatie van speelfilms (lange/kort) in de breedste zin van het woord, tv-formats, publicitaire films, promotiefilms, bedrijfsfilms, installatiefilms, educatieve films, animatiefilms, tekenfilms.

Consultancy voor productionele, zakelijke en /of programmatorische vraagstukken in de audiovisuele wereld in de breedste zin van het woord.

Het gebruiken, verhuren, aanpassen ontwikkelen van technisch materiaal zoals camera's, lenzen, montagecellen. Het aanbieden van diensten als camerawork, montage, aftereffect, klankwerk, soundtracks maken,voice-overs opnemen,3D, scenarioschrijven.

Ontwerpbureau, studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake grafische vormgeving in de ruime zin van het woord.

Het ontwerpen en bemiddelen bij publiciteit, advertenties en reclame, het voeren van een reclameadviesbureau, De uitvoering van reclameopdrachten, folder -- sampling actie, mailings, de uitwerking van publiciteitscampagnes, print, ontwikkelen huisstijl, logo ontwerp, ontwerp van magazines, uitgeven en drukken van magazines, belettering, stickering, 3D printing, webdesign, application design.

Uitgeven, publiceren, drukken en ontwikkelen, promotie en verkoop van boeken, tijdschriften. Het bevorderen, promoten en ontwikkelen van kunst, kunstenaars en visuele cultuur. Het inrichten, laten inrichten en promoten van tentoonstellingen, manifestaties en congressen. Het produceren en leveren van grafisch ontwerp. Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op; Interieurvormgeving, standenbouw, scenografie, ruimtelijk ontwerp, de terbeschikkingstelling van expositie-, handels -en evenementenruimtes, aanneming van binnenhuisdecoratie, schilder- en behangwerken, plaatsen van wand- en vloerbedekking, het verzorgen van decoraties en inrichting, (retail) pop-up's shop-in-shop-installaties; licht, guerilla-acties, belettering.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op interieur design in de ruime zin van het woord.

De vennootschap heeft verder tot doel het ontwikkelen van producten, productdesign, fashiondesign, packagingdeslgn, meubeldesign, het bedenken van producten en diensten en het vermarkten ervan. Aankoop, verkoop en controle van goederen nodig om die producten en diensten te ontwikkelen, met inbegrip van invoer en uitvoer van en naar het buitenland. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten nieuwe technologieën en hun toepassingen.

Het produceren, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van publiciteits -, geschenken- en fantasieartikelen, gadgets en give-aways;

het ontwerpen en fabriceren van, de in- en uitvoer van en de handel in kleding, kledingstoffen, textielproducten en in ailes wat daarmee verband houdt of daartoe bevorderd kan zijn.

De vennootschap heeft tot doel, dit alles in de meest ruime zin van het woord, het verlenen van producten en diensten in of gerelateerd aan de communicatietechnologie sector of in een nog uit te vinden vorm van multimedia. in opsomming niet beperkend Het ontwerpen, bemiddelen en realiseren van webdesign, webdevelopment en multi-mediatoepassingen, online campagnes, mobiele applicaties, webshops, crossmediatoepassingen.

Het aanbieden van consulting diensten die betrekking hebben op alle mogelijke advies - en of dienstenfuncties op het vlak van marketing, communicatie, strategiebepaling, mediabeheer, technische implementatie, marktonderzoek en elk ander onderwerp dat betrekking heeft op bovenstaande doelomschrijving. Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden. Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit domein actief zijn.

De begeleiding en logistieke ondersteuning bij de organisatie van evenementen, zowel binnen als buiten, in de breedste zin van het woord; het bedenken, organiseren en implementeren van evenementen, zowel in eigen beheer ais voor derden, het verhuren van technische faciliteiten en de consultancy ervan. De vennootschap zal, zowel in binnen  als in buitenland, alle roerende en onroerende goederen mogen bezitten en alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, welke rechtstreeks onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, of die geheel of ten dele kunnen vergemakkelijken. Enkele voorbeelden: pop-up stores, feesten, beurzen, licht en sound-installaties, DJ-sets enzovoort.

Het organiseren, gedeeltelijk of volledig van evenementen, productpresentaties, recepties, bedrijfsfeesten, modeshows, party's, sport- manifestaties, gala's, opendeurdagen, tentoonstellingen, markten, beurzen, project voorstellingen, festivals, vedettenparades, culturele manifestaties en alle aanverwante horeca-activiteiten, het beheer van sponsorbudgetten en reclame-budgetten, de bemiddeling en het advies voor boeking van artiesten.

Het bedenken, ontwikkelen, implementeren en uitbaten van horecaconcepten in welke vorm dan ook. In beknopte opsomming, hotel, restaurant, frituur, feestzaal. Alle activiteiten met betrekking tot de ontwikkeling en verkoop van eetwaren, in welke vorm dan ook. Het plegen van fooddeslgn. Het uitbaten van hotels of andere logiesverstrekkende eenheden. Het optreden ais reisagent met alle activiteiten in de sector die erbij horen,

Zowel in België als in buitenland voor eigen rekening, ais tussenpersoon, voor rekening van derden of in deelneming met derden prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op: het bedenken, ontwikkelen, implementeren, commercialiseren van een (online) interactieve reisservice.

Het bemiddelen, al dan niet in opdracht van derden, van overeenkomsten of diensten; het aanbrengen van zaken, cliënten, financiers of anderen in de breedste zin, Hieronder kunnen worden begrepen alle transacties of handelingen die kaderen in een commissie-, agentuur-, distributie-, concessie- of lastgevingovereenkomst of enige andere overeenkomst waarbij de vennootschap als tussenpersoon, aanbrenger of distributeur optreedt.

Het rechtstreeks of onrechtstreeks participeren, onder welke vorm dan ook, in bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of

zonder rechtspersoonlijkheid, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsook het waarnemen van het beheer, het bestuur, de controle en de ontwikkeling van deze participaties. De vennootschap zal met name belangen mogen nemen door middel van inbreng, opslorping, fusie, deelneming of op elke andere wijze in vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen niet betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan - en verkoop, de bouw,

de verbouwing, de binnenhuisinrichting en de decoratie, de huur en verhuur, de ruil, en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende, goederen of onroerende zakelijke rechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

a 4.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

II. Voor eigen rekening:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle venichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van de verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door Inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen,

Ill. Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar bestuurders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht,

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, of op welke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg voor verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

Het kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR), gesplitst in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Enzovoort.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor aile daden van bestuur, beheer en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering.

De zaakvoerders mogen directeurs of volmachtdragers aanstellen en hun machten, wedde of vergoedingen bepalen.

Het is de zaakvoerders en de werkende vennoten verboden, rechtstreeks of onrechtstreeks, deel te nemen aan, of belangen te hebben in, ondernemingen die met de vennootschap zouden concurreren of het verwezenlijken van haar doel bemoeilijken, behoudens met instemming van de algemene vergadering van vennoten.

Bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of ais verweerder, wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van een zaakvoerder of van een door de zaakvoerders benoemde gevolmachtigde.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Enzovoort,

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering vindt plaats op de twintigste van de maand september om achttien uur.

Indien het die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Enzovoort.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste zeven dagen voor de vergadering,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De onbekwame mag zonder bijzondere volmacht worden vertegenwoordigd door zijn wettelijke

vertegenwoordiger.

Indien er slechts een vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Enzovoort.

Elk jaar, op 31 maart, worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet. Het

boekjaar loopt van 1 april tot en met 31 maart van ieder jaar.

Artikel 26.

De opbrengst van de activiteit van de vennootschap, na aftrek van de algemene kosten en

maatschappelijke lasten, afschrijvingen op actief, vooruitzichten van commerciële, financiële, industriële en

fiscale risico's, maakt de zuivere winst uit.

Op de netto winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze

voorafneming is niet meer verplichtend zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt heeft.

Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

Enzovoort.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun

bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen.

Na gelijkstelling van de aflossingen op aandelen wordt het batig saldo van de vereffening onder de

vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit.

Enzovoort.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf het ogenblik dat de opgerichte vennootschap rechtspersoonlijkheid

bekomt tot 31 maart 2013.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in september 2013.

BEKRACHTIGING VAN VERBINTENISSEN AANGEGAAN NAMENS DE VENNOOTSCHAP IN

OPRICHTING

De comparanten, voornoemd, bekrachtigen hierbij uitdrukkelijk alle opdrachten en verbintenissen die

door hen zouden zijn aanvaard of aangegaan van sedert 1 januari 2012, en voor rekening van de vennootschap

in oprichting gebeurden.

INTEKENINGEN  STORTINGEN

De comparanten verklaren in te tekenen op het volledige kapitaal als volgt:

- de heer Wouter Van Parys voornoemd, voor vijftig (50) aandelen;

- de heer Pieterjan Van Parys voornoemd, voor vijftig (50) aandelen;

De comparanten verklaren dat er op elk ingetekend aandeel door de respectieve onderschrij-vers de som

van ongeveer tweehonderd euro (200,00 EUR) gestort werd, hetzij de volledige fractiewaarde.

Het totaal bedrag van de stortingen in speciën, hetzij twintigduizend euro (20.000,00 EUR)

staat geboekt op een speciale rekening nummer BE15 7370 3540 3730 ten name van de vennootschap in

oprichting, bij KBC Bank.

De comparanten overhandigen mij, notaris, het bewijs van die stortingen en deposito's, overeenkomstig

de wet.

Ik, notaris, zal aan voormelde bankinstelling bericht geven van het verlijden van onderhavige akte,

zodat de vennootschap onmiddellijk over de bijzondere rekening kan beschikken, na de neerlegging van het

uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

BENOEMING VAN NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

Wordt door de comparanten tot gewone zaakvoerder benoemd en aangesteld voor onbepaalde duur

behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid;

- De heer Wouter Van Parys voornoemd, die aanvaardt;

En

- De heer Pieterjan Van Parys voornoemd, die aanvaardt.

(Volgen de handtekeningen)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Afgeleverd voor registratie

Uitsluitend bestemd voor de neerlegging

ter griffie van de Rechtbank van Koophandel

Marc SOt3RIE

Notaris

Noorrfraan 50

P` ;v1

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 20.09.2015, NGL 25.09.2015 15607-0080-010

Coordonnées
CNOCSPOT

Adresse
HOFSTRAAT 259 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande