COLMAR ONROEREND GOED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COLMAR ONROEREND GOED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.632.673

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.05.2014, NGL 23.07.2014 14336-0517-012
17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 12.07.2013 13302-0200-011
20/12/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ' ~~

~'~~ ~~~

~.~

1:c. z m

G riffie

11!

be

a

Bi 5t~

11

Annexes duMVlümfèür bëIgë

BíjTàgën bïj`hëfBélgisch"Sfiáfsb7ád-ÿÿ 20112J'20II

Ondernemingsnr : 0 g'À 63.2.6 f3

Benaming

(voluit) : COLMAR ONROEREND GOED

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9700 Oudenaarde, Industriepark De Bruwaan 37A

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN- BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Alex DE WULF, geassocieerd notaris te

Oostakker, Stad Gent, op 2 december 2011, neergelegd voor registratie;

dat

Mevrouw DOSSCHE Anne Marguerite Marie Jacques, geboren te Deinze op 25 maart

1957, nationaal nummer 57.03.25 290-81, thans ongehuwd en bevestigend geen verklaring van

wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9031 Gent (Baarle-Drongen),

Gaverlandstraat 81

Volgende vennootschap heeft opgericht:

RECHTSVORM  NAAM  ZETEL

Er wordt een vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "COLMAR ONROEREND GOED".

De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9700 Oudenaarde, Industriepark De Bruwaan

37A.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt EEN MILJOEN ACHTHONDERDDUIZEND EURO (¬ 1.800.000,00).

Het is vertegenwoordigd door duizend achthonderd (1.800) gelijke aandelen op naam,' zonder een nominale waarde, die ieder een/duizend achthonderdste (1/1.800ste) van het kapitaal; vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door Mevrouw DOSSCHE Anne,; voornoemd, ten belope van alle duizend achthonderd (1.800) aandelen, volledig volstort.

Tengevolge van de inschrijving, de gedane stortingen en de oprichting van de vennootschap,; staat het hiervoor vermelde gestorte bedrag van EEN MILJOEN ACHTHONDERDDUIZEND: EURO (¬ 1.800.000,00) vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel ter beschikking van de vennootschap.

BOEKJAAR

Elk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het zelfde kalenderjaar.

WINSTVERDELING  ONTBINDING  VEREFFENING

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, algemene onkosten, eventuele

vergoeding aan de zaakvoerders en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste ééntwintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds totdat dit ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Wordt deze verhouding' naderhand om een of andere reden niet meer bereikt, dan dient de gezegde afhouding opnieuw toegepast te worden tot de reserve weer op peil is. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan het besluit; van de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen.

In geval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun bevoegdheden, hun aantal en hun bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. De vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) slechts in functie na bevestiging van zijn (hun) benoeming, door de rechtbank van koophandel, overeenkomstig ar_ tikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Nadat de schulden van de vennootschap en de kosten van de vereffening zijn betaald, wordt het batig saldo gescheiden en verdeeld onder de vennoten, naar verhouding van ieders aandelen, in zover ze volgestort zijn; zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten hersteld door terugbetaling of bijstortingen ter keuze van de vereffenaar(s).

BESTUURSORGAAN  BESTUURSBEVOEGDHEID

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een college van drie zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering, te benoemen bij eenvoudige meerderheid van stemmen, dewelke zal beslissen bij gewone meerderheid van stemmen.

VERTEGENWOORDIGINSBEV OEGDHEID

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door de statutair zaakvoerder alleen handelend hetzij door twee zaakvoerders waaronder de statutair zaakvoerder samen handelend.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

Voor eigen rekening het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

b) De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

c) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

d) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

e) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan alle burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden en te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge a Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst van alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Zij kan de functie of het mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de algemene vergadering mits inachtneming van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

JAARVERGADERING

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden op de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping, op de laatste maandag van de maand mei om 17 uur, waarop moet worden besloten over de goedkeuring van de jaarrekening.

Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats. Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing. Iedere vennoot mag persoonlijk aan

de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber die al dan niet vennoot is. DEPONERING GESTORTE KAPITAAL

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 390-0639295-23 bij ING, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven.

DIVERSE BEPALINGEN

BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDERS  VASTE VERTEGENWOORDIGER

Werd benoemd tot statutair zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur en met de machten voorzien in de voormelde statuten:

Mevrouw DOSSCHE Anne, nationaal nummer 57.03.25 290-81, wonende te 9031 Gent (Baarle-Drongen), Gaverlandstraat 81.

Werd benoemd tot zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur en met de machten voorzien in de voormelde statuten:

1) De Heer CHRISTIAENS Yves, geboren te Halle op 18 mei 1963, nationaal nummer 63.05.18 275-58, wonende te 9031 Gent, Drongen, Zombeekstraat 17;

2) De Heer THOMAES Bernard, nationaal nummer 59.08.31 337-28, wonende te 9700 Oudenaarde, Mullemstraat 6b.

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Werd benoemd tot vaste vertegenwoordiger van de nieuw opgerichte vennootschap voor de uitoefening van de mandaten van zaakvoerder/bestuurder door de nieuw opgerichte vennootschap in een andere vennootschap, en dit voor onbepaalde duur en met de machten voorzien in de voormelde statuten:

Mevrouw DOSSCHE Anne, nationaal nummer 57.03.25 290-81, wonende te 9031 Gent (Baarle-Drongen), Gaverlandstraat 81.

BEGIN EN AFSLUITING EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van oprichting en zal worden afgesloten op 31. december 2012.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Alle verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende verplichtingen, en alle handelingen gesteld door de oprichter in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden, conform artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij onderhavige akte opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt, hetzij op datum van de neerlegging van het uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOLMACHT RPR, BTW ADMINISTRATIE EN KBO

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan DKF Fiduciaire, Kasteelstraat 29A, 8500 Kortrijk, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle " overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR GELUKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt vô6r registratie in toepassing van artikel 173, ?bis W. Reg.)

ALEX DE WULF

Tegelijk hiermee neergelegd:

-een uitgifte van de oprichtingsakte dd. 2 december 2011.

Bijlagen lhht Belgisch Staatsblad - 20f12/201Y `Annexes du M ffiteur beige

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Aecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
COLMAR ONROEREND GOED

Adresse
INDUSTRIEPARK DE BRUWAAN 37A 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande