COMBIFISC

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COMBIFISC
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.934.397

Publication

08/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.10.2013, NGL 30.10.2013 13654-0250-012
03/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.11.2012, NGL 28.12.2012 12684-0259-012
06/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.08.2011, NGL 30.09.2011 11568-0375-012
13/07/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIrrl HI`CI-i s bANK VAN KOOPHANDEL

- 1 JUL 2011

DEN DERFV~4~lCE

rt te

*11106943

Vc behc

aan

Bel£ Staat

Ondernemingsnr : 0460.934.397.

Benaming

(voluit) : COMBIFISC

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9300 Aalst, Guido Gezellestraat, 87

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit de notulen opgesteld door notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron& Tim Herzeel, geassocieerde notarissen", met zetel te Aalst-Erembodegem, Hogeweg, 3B, op 29 juni 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COMBIFISC", met zetel te 9300 Aalst, Guido Gezellestraat, 87, volgende beslissingen genomen heeft :

1/Uitdrukking van het kapitaal in Euro

De vergadering beslist het bestaand kapitaal in Euro uit te drukken. Na conversie bedraagt het kapitaal van zevenhonderd vijftigduizend frank, achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig komma nul één Euro (18.592,01¬ ), en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn volstort ten belope van één/derde.

2JKapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van zeven komma negenennegentig euro om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig komma nul één euro op achttienduizend zeshonderd euro door overboeking in het kapitaal van beschikbare reserves ten bedrage van zeven komma negenennegentig euro, zoals zij blijken uit de jaarrekening afgesloten per éénendertig december tweeduizend en tien en zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

3/Vaststelling van de effectieve verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De leden van de vergadering verzoeken ondergetekende notaris te akteren dat de kapitaalverhoging aldus verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus effectief is gebracht op achttienduizend zeshonderd euro, en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een/zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen, volstort tot beloop van één/derde.

4/Statute nwijzigi n g

De vergadering beslist artikel 5 der statuten te wijzigen teneinde dit in overeenstemming te brengen met het besluit hiervoor.

Artikel vijf: dit artikel wordt vervangen door:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600¬ ) en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen (750), zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een/zevenhonderd vijftigste (1/750e) van het maatschappelijk bezit vertegenwoordigen. De aandelen zijn volstort tot beloop van één/derde"

5/Wijziging van artikel 2 der statuten

De vergadering beslist artikel 2 der statuten te wijzigen om dit in overeenstemming te brengen met de huidige zetel van de vennootschap te 9300 Aalst, Guido Gezellestraat, 87. Bijgevolg wordt de eerste zin van artikel 2 der statuten door volgende tekst vervangen :

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9300 Aalst, Guido Gezellestraat, 87."

6/Aanpassing statuten aan het nieuw Wetboek van Vennootschappen

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de wet van zeven mei negentienhonderd negenennegentig, houdende invoering van het Wetboek Vennootschappen. Bijgevolg beslist zij de hiernavolgende tekst der statuten te aanvaarden. (bij uittreksel...) :

ARTIKEL 1. NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een besloten vennoot-ischap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "COMBIFISC".

ARTIKEL 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9300 Aalst, Guido Gezellestraat, 87... _ARTIKEL 3. DOEL

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke bedrijvigheid van accountant zoals omschreven door artikel 78 van de wet van éénentwintig februari negentienhonderd vijfentachtig, evenals alle werkzaamheden die ermee verenigbaar zijn.

Behoren met name tot de werkzaamheden van de accountant:

1° het verifiëren en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° de expertise, zowel privé als gerechtelijk, op het gebied van de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen, alsmede de analyse volgens boekhoudmethodes van de toestand en de werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, hun rendabiliteit en risico's;

3° de organisatie van de boekhouddiensten en van de administratieve diensten van ondernemingen, evenals het adviseren over de boekhoudkundige en administratieve organisatie van ondernemingen;

4° de organisatie en het voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in belastingzaken voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van één der werkzaamheden bedoeld onder

1°.

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens de vennootschapswet toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven in het register der externe accountants.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen van uitsluitend professionele aard die onder de tuchtregeling vallen van het Instituut der Accountants.

ARTIKEL 4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals inzake statutenwijzigingen.

De vennootschap wordt echter niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of het kennelijk onvermogen van de vennoot.

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600¬ ) en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen (750), zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/zevenhonderd vijftigste (1/750e) van het maatschappelijk bezit vertegenwoordigen. De aandelen zijn volstort.

Behoudens afwijking toegestaan door het IAB, dienen alle vennoten de hoedanigheid van accountant te bezitten.

De meerderheid der aandelen moet in het bezit zijn van leden van" het Instituut der Accountants. De buitenlandse vennoten-accountants kunnen slechts een minderheid bezitten.

ARTIKEL 10. ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, lid van het Instituut der Accountants, natuurlijke persoon, of door een Raad van Zaakvoerders, samengesteld uit accountants, natuurlijke personen, van wie de meerderheid lid is van het Instituut der Accountants, die als enige bevoegd is de vennootschap te leiden.

Is bij de oprichting benoemd tot statutair zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur : de Heer Johan Van Neyghem;

De andere zaakvoerders worden benoemd door de Algemene Vergadering der vennoten, bij eenvoudige meerderheid der stemmen, voor een termijn van maximum zes jaar.

ARTIKEL 11. MACHTEN VAN DE ZAAKVOERDER

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of nuttig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van dé vennoot-'schap. Hij heeft/zij hebben binnen hun bevoegdheid alle handelingen die door de wet of door de statuten niet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. Elke zaakvoerder kan hetzij, de directie van de maatschappelijke zaken opdragen aan één of meer directeurs of gevolmachtigden, hetzij bijzondere machten toevertrouwen aan alle mandatarissen. Elke zaakvoerder wordt gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap.

De personen aan wie een bijzondere of algemene volmacht werd toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut der Accountants, kunnen geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van accountant.

ARTIKEL 12. VERTEGENWOORDIGING - AKTEN EN RECHTSHANDE-LINGEN

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten daarin begrepen deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, hetzij door de zaakvoerder, hetzij binnen de perken van een delegatie tot het dagelijks bestuur door de gedelegeerde of gedelegeerden tot dit bestuur die samen of afzonderlijk optreden. Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaten.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, is de handtekening van twee van hen vereist om in naam van de vennootschap op te treden.

ARTIKEL 15. JAARVERGADERING

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Er wordt elk jaar op de tweede zaterdag van de maand mei te achttien uur een algemene vergadering van vennoten gehouden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerste daaropvolgende werkdag...

" ARTIKEL 20. MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december...

ARTIKEL 21. VERDELING VAN DE WINSTEN

De jaarlijkse nettowinst van de vennootschap wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Op deze winst wordt vooreerst vijf procent vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de reserve één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld. Evenwel kan de algemene vergadering beslissen dat het geheel of een gedeelte van dit saldo zal besteed worden tot voorzorgsfondsen of tot een buitengewone reserve, opnieuw zal ingebracht worden of zal worden uitgekeerd onder vorm van eventuele tantièmes aan de zaakvoerder.

De betaling van dividenden gebeurt op de tijdstippen en op de plaatsen aangeduid door de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 23. VERDELING

Vooraleer tot verdeling te kunnen overgaan dient de vereffenaar een verdelingsplan voor te leggen aan de rechtbank van koophandel, welke zich hiermee akkoord dient te verklaren.

Na betaling van alle schulden, lasten en vereffenings-kosten of consignatie der sommen daartoe gemaakt, zal het netto-actief worden verdeeld onder de vennoten. Indien de maatschappelijke aandelen niet allen volstort zijn in een gelijke verhouding zullen de vereffenaars vooraleer tot verdeling over te gaan het evenwicht herstellen tussen alle aandelen hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van maatschappelijke aandelen die onvoldoende werden volstort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld ten voordele van de aandelen die in een hogere verhouding werden volstort.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte.

~

Frederic ÇAUDRON, Tim HERZEEL

Op de I5leir°v'èrMecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) Hogeweg 3 b - 9320 Erembodegem (Aalst) evoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Tel. +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53-yergepeam en handtekening

e-mail: info@notariscaudron.be

05/11/2010 : DET000280
07/04/2010 : DET000280
16/10/2008 : DET000280
04/10/2007 : DET000280
07/09/2006 : DET000280
03/10/2005 : AAT000280
01/10/2004 : AAT000280
12/08/2003 : AAT000280
01/03/2003 : AAT000280
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.09.2015, NGL 30.09.2015 15629-0111-015
10/11/2000 : AAT000280
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.09.2016, NGL 30.09.2016 16642-0593-015

Coordonnées
COMBIFISC

Adresse
GUIDO GEZELLESTRAAT 87 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande