CONCEPT FASHION STORE XL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONCEPT FASHION STORE XL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.970.993

Publication

24/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*14313183*

Neergelegd

18-12-2014

Griffie

0506970993

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Concept Fashion Store XL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bob BULTEREYS te Avelgem op 16/12/2014, neergelegd ter registratie te Kortrijk I,

Houdende de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, opgericht onder de naam Concept Fashion Store XL, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Proeftuinstraat 88.

2. Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Proeftuinstraat 88.

De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats in deze gemeente en naar elke andere gemeente in het Vlaams Gewest of het Tweetalig Brussel Gewest bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder. De zaakvoerder zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan kantoren, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen inrichten in België en in het buitenland, eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

4. Vennoten - Oprichters.

De naamloze vennootschap CONCEPT FASHION GROUP, gevestigd te 9000 Gent, Proeftuinstraat 88, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer BTW BE 0464.828.948, opgericht onder de benaming  Chaos Group bij akte verleden voor notaris Bultereys Bob te Avelgem op 17 december 1998, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 januari 1999 onder nummer 990105-339, waarvan de statuten werden gewijzigd voor de laatste maal bij procesverbaal opgesteld door notaris Bob Bultereys te Avelgem op 11 juni 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 1 juli daarna onder nummer 97265.

3. Duur - Aanvang.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf haar oprichting.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Ondermeer wat volgt:

Rechtsvorm :

1. Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Haar maatschappelijke naam luidt : Concept Fashion Store XL.

(verkort) :

Proeftuinstraat 88 9000 Gent

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 20.000,00 euro.

Het is verdeeld in 20.000 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, ieder aandeel

1/20.000ste deel van het kapitaal vertegenwoordigend.

Bij de oprichting werd op dit maatschappelijk kapitaal volledig ingeschreven in speciën en gestort ten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

belope van 12.500,00.

De verbintenis tot volstorting is onvoorwaardelijk en ondeelbaar.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze van volstorting. De aandeelhouder die de door de zaakvoerder opgelegde termijn van volstorting niet naleeft, is een intrest verschuldigd tegen de op dat ogenblik van kracht zijnde wettelijke rentevoet.

Zo het gaat om een enige vennoot zal deze, naar gelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem passend voorkomen, vrij bepalen over de later door hem uit te voeren stortingen op de in speciën onderschreven en niet geheel afbetaalde aandelen.

Zolang de opgevraagde stortingen op een aandeel niet zijn gedaan, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

6. Boekjaar.

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari om te eindigen op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal lopen van de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 31 december 2015.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

7. Reserves - Winstverdeling - Vereffening.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst minstens vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserves ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gestelkkd van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op gelijk deel in de verdeling van de winsten.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering. Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van vennoten de vereffenaar(s) aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

8. Bestuur - Vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden

door de vennoten benoemd voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van beheer en beschikking te

stellen die de vennootschap aanbelangen.

De zaakvoerder mag zekere bevoegdheden voor een welbepaald doel overdragen aan gelijk welke

persoon. De algemene vergadering mag één of méér bestuurders aanduiden waarvan zij de

bevoegdheden en de vergoedingen vaststelt en welke steeds door de algemene vergadering kunnen

herroepen worden.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder.

Worden als niet-statutair zaakvoerder benoemd:

1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eurag" met zetel te 9770 Kruishoutem, Riemegemstraat 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde onder nummer 0405.413.082, welke aanstelt als haar vast vertegenwoordiger de heer Bruno Dejager, wonende te 9770 Kruishoutem, Riemegemstraat 10;

2) de gewone commanditaire vennootschap "De Cock Consult", met zetel te 8520 Kuurne, Menapiërstraat 19, ingeschreven in het rechtsperonenregister te Kortrijk onder nummer 0860.284.585, welke aanstelt als vast vertegenwoordiger de heer Karel De Cock, wonende te 8520 Kuurne, Menapiërstraat 19;

3) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EC Trading" met zetel te 1742 Ternat (Sint-Katherina-Lombeek), ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel Nederlandstalig onder nummer 0899.393.106, welke aanstelt als haar vast vertegenwoordiger de heer Eric Clavie, wonende te 1742 Ternat (Sint-Katherina-Lombeek), Broekstraat 5;

4) de gewone commanditaire vennootschap "JF Trading ", met zetel te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Paardeput 2, ingeschreven in het rechtsperonenregister te Kortrijk onder nummer 0807.092.854, welke aanstelt als vast vertegenwoordiger de heer Frederik Deltour, wonende te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Paardeput 2.

Overeenkomstig de statuten die voorafgaan, vertegenwoordigt de zaakvoerder de vennootschap in en buiten rechte.

Hun mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, tot een andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

9. Toezicht.

Voor zover en zodra het Wetboek Vennootschappen dit vereist, wordt het toezicht over de vennootschap aan een of meer commissarissen opgedragen. Deze worden benoemd door de algemene vergadering, die ook hun eventuele vergoeding bepaalt.

Zo geen commissaris dient aangesteld te worden, dan heeft iedere vennoot individueel de rechten van onderzoek en controle op alle verrichtingen van de vennootschap; hij kan zonder verplaatsing inzage nemen van de boeken, briefwisseling en van alle geschriften van de vennootschap. Er diende geen commissaris te worden benoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

10. Doel.

De vennootschap heeft tot doel bij te dragen tot de vestiging en ontwikkeling van ondernemingen,

inzonderheid:

a) de aan-en verkoop van textiel, onder- en bovenkleding, bijhorigheden, lederwaren, fancy-juwelen, sieraden, schoenen; bijkomstige productie; import en export; groot- en kleinhandel; stock-americain-artikelen; deze opsomming is niet beperkend;

b) het verwerven, voor eigen rekening, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

c) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

d) het beheer van een onroerend vermogen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen;

e) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

f) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie­ondernemingen;

g) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

h) het verlenen van managementadviezen aan bedrijven.

Zij mag haar doel verwezenlijken in de meest uitgebreide zin; zij kan alle hoegenaamde handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen; zo kan zij onder meer een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel al of niet gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen en vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk, gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar produkten kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen ten voordele van derden.

11. Jaarvergadering.

Ieder jaar wordt een jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de tweede zaterdag

van de maand juni om twaalf uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 11 juni 2016 om 12.00 uur.

VOLMACHT

Wordt verleend aan kantoor  P&Q , kantoorhoudend te Zwevegem, Avelgemstraat 53/B, met recht van indeplaatsstelling teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen uit hoofde van deze oprichting, met inbegrip van deze inzake het Ondernemingsloket en de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bob Bultereys

tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 16/12/2014

Coordonnées
CONCEPT FASHION STORE XL

Adresse
PROEFTUINSTRAAT 88 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande