CONFECTIONARY INVESTMENT CIE, AFGEKORT : C.I.C.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONFECTIONARY INVESTMENT CIE, AFGEKORT : C.I.C.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.610.975

Publication

05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 30.10.2013 13647-0541-034
19/09/2013
ÿþOndernemingsnr : 0811.610.975

Benaming

(voluit) : "CONFECTIONARY INVESTMENT CIE"

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9150 Kruibeke (Bazel), Bazelstraat 250

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging door inbreng in geld en inbreng in natura

Uit een akte, verleden voor ons, meester Willem Muyshondt, geassocieerd notaris te Halle, op 30 augustus 2013, voor registratie uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Confectionary Investment Cie" volgende beslissingen genomen heeft:

Eerste beslissing: Kapitaalverhoging door inbreng in geld

a) De algemene vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen ten belope van duizend zevenhonderd en twee euro zes eurocent (1.702,06 euro) door een inbreng in geld door de naamloze vennootschap "GUDRUN IMMO", voornoemd.

Er worden geen nieuwe aandelen uitgegeven voor voormelde inbreng in geld, gelet op de proportionele verhouding van de inbreng in geld en de inbreng in natura zoals hierna uiteengezet die overeenstemt met de bestaande verhouding tussen de huidige aandeelhouders.

b) Aanbieding voorkeurrecht

Welke aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren volledig kennis te hebben van de huidige kapitaalverhoging, van de termijn gedurende dewelke het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend, van de financiële en boekhoudkundige informatie aangaande de kapitaalverhoging alsook betreffende de financiële gevolgen voortvloeiend uit de verzaking aan het voorkeurrecht ten voordele van de inschrijvers hierna vermeld en die verklaren, individueel en op uitdrukkelijke en formele wijze, te verzaken aan hun voorkeurrecht en aan de termijn gedurende dewelke dit recht kan worden uitgeoefend overeenkomstig artikel 310 van het Wetboek van Vennootschappen.

Tweede beslissing: Kapitaalverhoging door inbreng in natura

a) Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter de verslagen voor te lezen van de zaakvoerders en van de commissaris van de vennootschap.

Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 313, §1 van het Wetboek van Vennootschappen, iedere aandeelhouder erkent hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie van de verslagen.

Het verslag van de commissaris besluit het volgende:

"BESLUIT

De inbreng in natura door Gudrun nv naar aanleiding van een kapitaalverhoging in Confectionary Investment Cie bvba ad. 9.293.225,55 EUR bestaat uit:

(i)een lening die Gudrun nv aanhoudt jegens Confectionary Investment Cie bvba ad. 3.400.000,00 EUR; (ii)een lening die Gudrun nv aanhoudt jegens Chocolaterie Duc d'O nv ad. 3.749.240,00 EUR; en

(iii)een sohuld in rekening-courant die Gudrun nv aanhoudt tov Chocolaterie Duc d'O nv ad. 2.143.985,55 SUR,

Aansluitend zal Gudrun Immo nv een inbreng in geld ad. 1.702,06 EUR doen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, kunnen wij besluiten als volgt:

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de edrïjfsrevisoren inzake inbreng in natura.

Het bestuursorgaan van Confectionary Investment Cie bvba is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte schuldvorderingen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng In natura. Voor onderhavige inbreng worden geen nieuwe aandelen uitgereikt daar de inbrenger, Gudrun nv, reeds op één na alle aandelen bezit en de andere aandeelhouder een proportioneel gelijke inbreng in geld doet.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

i

II

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

10 SEP. 2013

DENDERMONDE

Griffie

GRIFFIE RECHTBANK VAN KUUIJHAfTDEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

'111111...x 4 ~r



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

De ingebrachte schuldvorderingen worden gewaardeerd aan nominale waarde. Deze waardering lijkt ons bedrijfseconomisch verantwoord. Deze inbreng kadert immers in de financiële herstructurering van Confectionary lnvestment Cie bvba en Chocolaterie Duc d'O nv, een op één aandeel na 100% dochtervennootschap van Confectionary lnvestment Cie bvba. Confectionary lnvestment Cie bvba zal aansluitend een gelijkaardige inbreng doen in deze dochtervennootschap,

Daar de andere vennoot, Gudrun Immo nv, een evenredige inbreng in geld doet, waardoor de procentuele verhouding tussen de vennoten niet wijzigt, heeft het bestuursorgaan geopteerd om geen vergoeding toe te kennen voor deze inbreng in natura. Dit lijkt ons bedrijfseconomisch verantwoord.

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Dit rapport werd opgesteld in het kader van de geplande inbreng van schuldvorderingen ad, 9,293.225,55 EUR in Confectionary lnvestment Cie bvba en mag voor geen andere doeleinden gebruikt worden.

Opgemaakt te Antwerpen, 30 augustus 2013

Burg. CVBA VGD Bedrijfsrevisoren

Commissaris

Vertegenwoordigd door Maarten Lindemans

Schaliënstraat 5 bus 2

2000 Antwerpen"

Een exemplaar van ieder verslag zal worden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

b) De algemene vergadering beslist, op basis van voornoemde verslagen, om het kapitaal te verhogen ten belope van negen miljoen tweehonderd drieënnegentig duizend tweehonderd vijfentwintig euro vijfenvijftig eurocent (9.293.225,55 euro), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door een inbreng in natura ten bedrage van negen miljoen tweehonderd drieënnegentig duizend tweehonderd vijfentwintig euro vijfenvijftig eurocent (9.293.225,55 euro), als volgt:

1) schuldvorderingen in hoofde van NV "GUDRUN" op NV "CHOCOLATERIE DUC D'O", ten belope van vijf miljoen achthonderd drieënnegentig duizend tweehonderd vijfentwintig euro vijfenvijftig eurocent (5.893.225,55 éuro), waarvan:

a) seizoensleningen ten bedrage van een miljoen zevenhonderd negenenveertigduizend tweehonderd veertig euro (1.749.240,00 euro);

b) herstructureringsleningen ten bedrage van twee miljoen euro (2.000.000,00 euro);

c) een intercompany vordering in rekening-courant ten bedrage van twee miljoen honderd drieënveertig duizend negenhonderd vijfentachtig euro vijfenvijftig eurocent (2.143.985,55 euro).

2) schuldvorderingen in hoofde van NV "GUDRUN" op BVBA "CONFECTIONARY 1NVESTMENT CIE" (ingevolge tijdelijke leningen), ten belope van drie miljoen vierhonderd duizend euro (3.400.000,00 euro).

Vierde beslissing - Aanpassing van artikel 5 van de statuten

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van artikel 5 van de statuten door volgende tekst: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt veertien miljoen achthonderd vierenvijftig duizend negenhonderd zevenentwintig euro eenenzestig eurocent (EUR 14.854.927,61). Het wordt vertegenwoordigd door vijfduizend vierhonderd eenenvijftig (5.461) aandelen zonder nominale waarde die allen dezelfde rechten hebben."

Vijfde beslissing - Volmacht voor de coördinatie van de statuten en voor de administratieve formaliteiten.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennoctschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Zesde beslissing - Machtiging aan de zaakvoering tot uitvoering van de genomen beslissingen.

De algemene vergadering verleent alle volmachten aan de zaakvoerders voor de uitvoering van wat voorafgaat.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Muyshondt Willem

Tegelijkertijd neergelegd; uitgifte van de akte statutenwijziging, met aangehecht bankattest, gecoördineerde statuten, verslag van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 12.09.2012, NGL 02.10.2012 12596-0552-035
13/09/2012
ÿþ Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



LI jfi~ilL Î"i~~v i`i l i~i ly i\

VAN KOOPH W.NÛÛEL

-il SEP. 2012

D~~~i~ 1.?,~LDE

__--------.

1

r

IIYII ulIII III 111111 IVI

*12154220*

Ondernemingsnr Benaming (voluit) : 0811.610.975

(verkort) Confectionary Investment Cie

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bazelstraat 250 9150 Kruibeke

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Benoeming Commissaris

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 15 november 2011

De vergadering benoemt de heer Maarten Lindemans van het kantoor VGD Bedrijfsrevisoren cvba Schaliënstraat 5 bus 2 te 2000 Antwerpen met lidmaatschapsnummer B00150 tot commissaris van de vennootschap voor een periode van drie jaar, dit is tot de jaarvergadering 2014.

Carlos Herman BVBA, vertegenwoordigd door Dhr Carlos Herman

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/03/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

P

N1fFiL HECHTBANK VAN! KOOPHANDEL

II

*12055296*

IA

ui

Ondernemingsnr : 811.610.975 Benaming (voluit) :

(verkort) : C.I.C.

Confectionary lnvestment Cie

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9150 Kruibeke, Bazelstraat 250

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijk boekjaar - wijziging datum algemene vergadering - aanpassing statuten -volmacht

Het blijkt uit een akte verleden op 21 februari 2012, geregistreerd 2 bladen, 0 verzendingen te Antwerpen,, 9e kantoor der registratie op 27 februari 2012. Boek 230 blad 28 vak 20. Ontvangen: 25,00 euro. de e.a.: inspecteur, (get) C.Van Eisen, dat voor mij, Dirk STOOF', notaris te Antwerpen (Linkeroever), optredende voor. de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid Notaris Dirk Stoop, ondernemingsnummer 899286.109, in mijn kantoor te Antwerpen (Linkeroever), Blancefloerlean 101, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap. met Beperkte Aansprakelijkheid Confectionary lnvestment Cie, met maatschappelijke zetel te 9150 Kruibeke, Bazelstraat 250, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 511.610.975, opgericht blijkens' akte verleden voor notaris Frank Baden, te Luxemburg (Groothertogdom Luxemburg), als Société à Responsabilité Limitée onder Luxemburgs recht op 6 juli 1999, gepubliceerd in Memorial C, Recueil des' Sociétés et Associations, nummer 752 van 11 oktober 1999, bij akte verleden voor zelfde notaris Wagner, werd de maatschappelijke benaming werd omgezet in de huidige, en werd besloten de vennootschap de Belgische nationaliteit te geven. Bij akte verleden op 29 april 2009 voor mij, notaris, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer . 2009-05-18 / 0070050, werd zelfde beslissing bevestigd en werden de statuten bevestigd.

De statuten werden laatst gewijzigd bij akte verleden voor mij, notaris op 17 december 2009, bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2010-01-0710003377

Toelichting door de voorzitter :

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de ondergetekende notaris bij akte vast te stellen

A. Dat deze vergadering werd bijeengeroepen met de volgende agenda :

-wijziging van het maatschappelijk boekjaar, wijziging van de datum van de algemene vergadering,

overga ngsmaatregelen;

-aanpassing van de statuten

-volmacht rechtspersonenregister, kruispuntbank ondernemingen, belastingen, sociale zekerheid

B. Dat de vijfduizend vierhonderd eenenzestig aandelen, hetzij geheel het maatschappelijk kapitaal, op

deze vergadering vertegenwoordigd zijn en dat er derhalve geen rechtvaardiging omtrent de bijeenroeping

vereist is.

C, dal aan de vennoten en zaakvoerders tijdig conform artikel 268 en volgende Wetboek van Vennoot-

schappen de te bezorgen stukken werden verzonden of afgeleverd.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering ais juist erkend. De vergadering stelt vast dat

zij geldig is samengesteld en bevoegd is om over de agenda te beraadslagen.

Beraadslaging en besluiten

De vergadering neemt na beraadslaging de volgende beslissingen

EERSTE BESLISSING

De vergadering besluit dat het maatschappelijk boekjaar voortaan za! [open van één april tot eenendertig

maart.

De gewone algemene vergadering zal voortaan gehouden worden op de tweede woensdag van de maand

september om elf uur dertig,

Het lopende boekjaar dat begon op één juli tweeduizend en elf za! eindigen op eenendertig maart

tweeduizend en twaalf.

De eerstkomende gewone algemene vergadering zal worden gehouden op de tweede woensdag van de

maand september tweeduizend en twaalf.

Op de laolete bk van Luik B vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarig~hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzsen van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

DENDERMONDE

-1 MAART 2012

TWEEDE BESLISSING

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen worden volgende aanpassingen gedaan:

Artikel 10 wordt vervangen als volgt;

"Artikel 10. Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks worden gehouden op de tweede woensdag van de maand september om elf uur dertig. Indien deze dag een feestdag mocht zijn, zal de gewone algemene verga-dering uitgesteld worden tot de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen

De algemene vergadering mag in bijzondere zitting bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s) of de commissaris(sen) wanneer dergelijk orgaan van de vennootschap in functie is; zij moet bijeengeroepen worden op aanvraag van vennoten die tezamen minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In deze gevallen geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na aanvraag,

In zoverre de wet dit vereist, geschiedt de oproeping tot de algemene vergadering bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, de dag en het uur van de vergadering, de plaats van de vergadering indien die niet is op de zetel van de vennootschap, en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissarissen, alsook aan alle andere personen, die er op gerechtigd zijn en er om verzoeken."

Artikel 13 wordt vervangen als volgt:

Artikel 13, Het maatschappelijk boekjaar neemt aanvang op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar.

Op de laatste dag van elk boekjaar wordt door het bestuur de inventaris en de jaarrekeningen opgemaakt.

De zaakvoerder(s) stellen, wanneer wettelijk vereist, bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Indien geen jaarverslag wordt opgemaakt, zal betreffende alle situaties waarin een tegenstrijdigheid van belangen bestond tussen de vennootschap en een zaakvoerder worden gehandeld als in het Belgisch Wetboek van Vennootschappen bepaald,"

DERDE BESLISSING

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt gegeven aan de heer Pierre Vandevelde, wonende te Lokeren, Beerveldestraat 43 om nu en in de toekomst uit naam en voor rekening van onderhavige vennootschap alle formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met het nemen van inschrijving bij en in verband met de Kruispuntbank Ondernemingen, de BTW-administratie en de Directe Belastingen, met daarin begrepen het verrichten van doorhalingen, opheffingen, wijzigingen en uitbreidingen van deze inschrijvingen en het ervan afstand doen en het verrichten van alle formaliteiten en aanvragen.

Al de voormelde beslissingen werden ieder afzonderlijk genomen met eenparigheid van stemmen.

Vermits de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering opgeheven om elf uur.

Voor ontledend uittreksel, (get) notaris Dirk Stoop

-mede neergelegd afschrift + gecoördineerde statuten

Bijlagen bij bet Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en Hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/11/2011 : ME. - JAARREKENING 30.04.2011, GGK 15.11.2011, NGL 18.11.2011 11614-0392-035
28/09/2011
ÿþ Mod 2.6

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behoudt aan he Betgisc Staatsbi

Zetel : Bazelstraat

250 n 9150 Kruibeke

1

v1/,4i`3 KOOPHANDEL

B. 09. 2011

DENDE9i1IiOlVDF

t te

Ondememingsnr : 0811.610.975

Benaming

Naluit) : Confectionary Investment Cie

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders - Volmacht Tekst

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders 20/0612011

De vergadering ontslaat volgende personen als zaakvoerders van de

ven nootsc hap:

- De Heer Filip Verhelst, wonende te 2650 Edegem, Opstal 37/5.

- De Heer Paul-Henri Verhelst, wonende te 9150 Bazel, Eikenlaan 43.

- Mevrouw Patricia Verhelst, wonende te 9200 Dendermonde,Patrijzenlaan 14.

De vergadering aanvaardt dit ontslag met ingang van heden en verleent kwijting voor het uitgeoefende mandaat.

De vergadering benoemt als nieuwe zaakvoerder van de Vennootschap met ingang van heden:

- Wall & Waltz BVBA, Boshoekstraat 10 te 9570 Lierde, vast vertegenwoordigd door de Heer Eddy Walraevens, Boshoekstraat 10 te 9570 Lierde.

- Carlos Herman BVBA, Neerstraat 79 te 9112 Sint-Niklaas, vast vertegenwoordigd door de Heer Carlos Herman, Neerstraat 79 te 9112 Sint-Niklaas.

De functie die onbezoldigd is, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,neemt een ingang op heden en zal eindigen na de gewone algemene vergadering in hetjaar 2017.

Carlos Herman BVBA, vertegenwoordigd door Dhr Carlos Herman zaakvoerder

Op de laatste blz. van Lufk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/11/2010 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 30.04.2010, GGK 25.10.2010, NGL 22.11.2010 10611-0018-033
26/11/2010 : ME. - JAARREKENING 30.04.2010, GGK 25.10.2010, NGL 22.11.2010 10610-0599-034
25/01/2010 : ME. - VERBETERDE GECONSOLIDEERDE REKENING 30.04.2009, GGK 30.10.2009, NGL 12.01.2010 10013-0096-028
27/11/2009 : ME. - JAARREKENING 30.04.2009, GGK 30.10.2009, NGL 23.11.2009 09859-0385-028

Coordonnées
CONFECTIONARY INVESTMENT CIE, AFGEKORT : C.I…

Adresse
BAZELSTRAAT 250 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : Bazel
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande