CONFISERIE DE BIE - L'ABEILLE - TREFIN, AFGEKORT : CONFISERIE TREFIN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CONFISERIE DE BIE - L'ABEILLE - TREFIN, AFGEKORT : CONFISERIE TREFIN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 400.120.050

Publication

06/03/2014
ÿþf Mol Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 T ~

11111

9056804

GRIFFIE WZ:-:,s;,"AíNK

VAN KG C I -.s r..;,lDEL

25FEB 2014

DEI!lD?MfeleAMDE

Ondernemingsnr Benaming 0400.120.050

(voluit) (verkort) CONFISERIE DE BIE - L'ABEILLE "TREFIN"

CONFISERIE TREFIN

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9160 Lokeren, Waaslandfaan 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "CONFISERIE DE BIE - L'ABEILLE "TREFIN", afgekort "CONFISERIE TREFIN" te 9160 Lokeren, Waaslandlaan 5, opgemaakt door notaris Filip Van der Cruysse, met standplaats te Lokeren, op éénentwintig februari tweeduizend veertien.

1° Kapitaalverhoging

Met één miljoen achthonderdduizend euro (¬ 1.800.000,00) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van tweehonderd veertigduizend euro (¬ 240.000,00) tot twee miljoen en veertigduizend euro (¬ 2.040.000,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij niet gepaard zal gaan met de uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Ondergetekende notaris heeft vastgesteld dat het bedrag van één miljoen achthonderdduizend euro (¬ 1.800.000,00) werd geblokkeerd op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis te Brussel.

2° Wijziging van artikel vijf van de statuten om het kapitaal in overeenstemming te brengen met het genomen besluit,

De vergadering beslist om artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen en veertigduizend euro (¬ 2.040.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door duizend negenhonderd twintig (1.920) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/duizend negenhonderd twintigste van het kapitaal vertegenwoordigen".

3° Coördinatie van de statuten.

De vergadering geeft ondergetekende notaris de opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde statuten van de vennootschap. Hij dient deze nadien neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Voor eensluidend uittreksel, voor bekendmaking,

(getekend) Notaris Filip Van der Cruysse

Gelijktijdig hiermee neergelegd: expeditie, gecoördineerde statuten.

Op de laagte blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

irL,Lif1is é In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 4 Jü'l 2.013



1111

130 9523*'

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder - Herbenoeming commissaris

Uit het proces verbaal van de gewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 16 mei 2013 blijkt dat:

1) mevrouw Maria - Renée Perdaen haar ontslag als bestuurder heeft aangeboden. Haar ontslag is unaniem aanvaard en gaat in vanaf heden.

2) de heer Tony Saeys, woonachtig te 9111 Belsele, Bookmolenstraat 13 benoemd wordt als

bestuurder. Zijn mandaat gaat in vanaf heden voor een periode van 2 jaar tot de algemene vergadering gehouden in het jaar 2015. Zijn mandaat is onbezoldigd.

3) na beraadslaging de algemene vergadering der aandeelhouders heeft beslist om de revisorenvennootschap HLB Dodémont - Van Impe & Co (IBR B 00013), vertegenwoordigd door de heer Patrick Van lmpe (IBR A 01618), te herbenoemen tot commissaris voor een termijn van drie jaar, met ingang vanaf het boekjaar beginnend op 1 januari 2013 tot en met de algemene vergadering der aandeelhouders die zich uitspreekt over de jaarrekening van het boekjaar eindigend op 31 december 2015.

Lisette Lerno

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

0400.120.050

Confiserie De Bie - L'Abeille Treffan

Naamloze vennootschap

Waaslandlaan 5, 9160 Lokeren

31/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 28.05.2013 13136-0053-034
03/10/2012
ÿþf

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

n r rir reel 1TDAl C

VAN KOOPHANDEL

2 Lt SEP. 2012

UIIIU I I 1111 IlI II lUI I lIIH Uh1

*12163813*

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort)

0400.120.050

CONFISERIE DE BIE - L'ABEILLE "TREFIN" CONFISERIE TREFIN

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9160 Lokeren, Waaslandlaan 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Filip Van der Cruysse, met standplaats te Lokeren, op twintig september tweeduizend en twaalf, blijkt dat de algemene vergadering heeft beslist:

1. OMZETTING GEDEMATERIALISEERDE AANDELEN IN AANDELEN OP NAAM EN MELDING 1N HET

AANDELENREGISTER.

Beslissing om alle uitgegeven aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

2. OPDRACHT TOT ANNULEREN EFFECTENREKENING.

3. AANNEMING VAN DE NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN.

De te publiceren gegevens luiden als volgt:

ARTIKEL 1 NAAM.

De vennootschap draagt de naam CONFISERIE DE BIE-L'ABEILLE "TREFIN", afgekort CONFISERIE TREFIN en heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

De naam van de vennootschap zal vermeld worden op alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgaan of gevolgd door de woorden "naamloze vennootschap" of door de afkorting "N.V.". Het ondernemingsnummer en de zetel worden eveneens vermeld.

ARTIKEL 2 DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 3 ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9160 Lokeren, Waaslandlaan 5. De zetel kan zonder statutenwijziging bij besluit van de raad van bestuur verplaatst worden in het Vlaamse Gewest of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk gewest bij besluit van de raad van bestuur.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België en in het buitenland oprichten.

ARTIKEL 4 DOEL,

De vennootschap heeft tot doel:

Het vervaardigen en de verkoop van alle confiserie- en chocolaterie artikelen ln de breedste zin, evenals de verpakkingen van voornoemde artikelen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden overal en op gelijk welke manier alle financiële, commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met haar maatschappelijk doel of geschikt om bij te dragen tot de verwezenlijking ervan. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitvoeren,

ARTIKEL 5 KAPITAAL,

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd veertigduizend euro (é 240.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door duizend negenhonderd twintig (1.920) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/duizend negenhonderd twintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 15 BENOEMING EN ONTSLAG VAN DE BESTUURDERS.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee

Op de laatete blz van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nien)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

i e.,

aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

De bestuurders zijn herbenoembaar.

ARTIKEL 22  VERTEGENWOORDIGHEIDSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR,

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, in en buiten rechte, met inbegrip van deze dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samen optredend of door een gedelegeerd bestuurder alleen optredend. De gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar in een andere vennootschap.

ARTIKEL 25 GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

BEVOEGDHEID.

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde donderdag van de maand mei om vijftien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. ARTIKEL 40 BOEKJAAR.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. ARTIKEL 42 BESTEMMING VAN DE WINST.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt,

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst,

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet

" of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Filip Van der Cruysse

Tegelijk hiermee neergelegd:

uitgifte van het proces-verbaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recta ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

08/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.05.2012, NGL 04.06.2012 12148-0406-033
09/06/2011 : DE002592
14/09/2010 : DE002592
22/06/2010 : DE002592
06/07/2009 : DE002592
20/06/2008 : DE002592
29/05/2008 : DE002592
04/03/2008 : DE002592
27/06/2007 : DE002592
29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.05.2015, NGL 22.06.2015 15208-0431-037
16/06/2005 : DE002592
10/06/2005 : DE002592
21/06/2004 : SN002592
07/06/2004 : SN002592
23/06/2003 : SN002592
26/06/2001 : SN002592
19/06/1998 : SN2592
01/01/1997 : SN2592
01/01/1993 : SN2592
01/01/1992 : SN2592
01/01/1989 : SN2592
07/10/1988 : SN2592
26/05/1988 : SN2592
01/01/1988 : SN2592
28/04/1987 : SN2592
01/01/1986 : SN2592

Coordonnées
CONFISERIE DE BIE - L'ABEILLE - TREFIN, AFGE…

Adresse
WAASLANDLAAN 5 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande