CONSTELLATION

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CONSTELLATION
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 879.475.343

Publication

07/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 20.09.2013, NGL 31.10.2013 13652-0342-022
30/08/2013
ÿþVoor.. behoude aan het Belgisct Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

4 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va " e akte

IlIl1l111n~u~u~~~mn~~u

1313 59*

Ondernemingsnr : 0879.475.343 Benaming

(voluit) : Constellation (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Vrijdagmarkt 60, 9000 Gent (volledig adres)

Onderwerp akte : Mededeling in het kader van artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen

Neerlegging van de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van de NV Constellation gehouden te Gent op datum van 10 juni 2013 houdende goedkeuring, in overeenstemming met artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen, van bepalingen die van toepassing zijn in geval van een wijziging van controle.

Johan Vanovenberghe

Gevolmachtigde

20 AUO. 2013

RECUi'!°l'3ANh, VAN

KOOPHANGDï:f. TE CFVT

ri íf~é

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

" 5 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Vc behc aar Belg,-Staal i

i

1 63182*





Ondernemingsnr : 0879.475.343

Benaming

(voluit) : CONSTELLATION

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Adelaarsstraat N- 9051 Sint Denijs-Westrem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanstelling commissaris

Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd.1 februari 2013

Met éénparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering tot de aanstelling van Deloitte Bedrijfsrevisoren BV ovv CVBA, Berkenlaan 8b, 1831 Diegem, RPR Brussel en ondernemingsnummer 0429.053.863, vertegenwoordigd door de heer Gino Desmet, bedrijfsrevisor, als commissaris, en dit voor een periode van drie jaar, aanvangende op 1 april 2012, hetzij dus voor de jaarrekeningen dewelke worden afgesloten per 31 maart 2013, 2014 en 2015. De aandeelhouders bepalen het ereloon van de commissaris voor dit mandaat op 8.250 EUR per jaar.

Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur van 19 april 2013

De Raad van Bestuur beslist om met ingang vanaf heden de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Vrijdagmarkt 60, 9000 Gent.

Voor eensluidend verklaard afschrift

De Paepc Ignace

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 21.09.2012, NGL 26.10.2012 12622-0121-014
19/09/2012
ÿþ~ Mntl Wed 11.1

-je Dz J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iaissess

NEERGELEGD

10 -09- atle

C~~~GKOÓP~B NT

Ondernemingsnr : 0879.475.343

Benaming

(voluit) : CONSTELLATION

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Adelaarsstraat 24 - 9051 Sint-Denijs-Westrem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag bestuurders - benoeming gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders op 4 september 2012

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen tot het ontslag van volgende bestuurders met ingang

vanaf heden:

- BV naar Nederlands Recht Lion Heart, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer

Michiel van den Broek;

- NV Limitless, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Michiel van den Broek.

Aan hen wordt algehele kwijting verleend voor de vervulling van hun mandaat als bestuurder tot op heden, mits ze ontstaan zijn of hun oorzaak hebben na 23 juni 2011. Genoemde bestuurders werden destijds aangesteld op voordracht van de aandeelhouder van categorie A, Vermits de aandeelhouder van categorie A haar aandelen heeft overgedragen aan de aandeelhouder van categorie B, zijn er geen aandeelhouders meer van categorie A.

Uittreksel uit de Notulen van de Raad van Bestuur op 4 september 2012

De Raad van Bestuur beslist unaniem om de heer lgnace De Paepe te benoemen als gedelegeerd bestuurder vanaf heden en dit voor de duur van zijn mandaat als bestuurder.

Voor eensluidend verklaarde afschriften

De Paepe Ignace

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

21/02/2012
ÿþL In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

~ ----

Ondernemingsnr : 0879.475.343

Benaming (voluit) : Constellation

l ~IIIII~~IIINI~

0111!1~

aoaai

1111

~i~ j`i ~íil~s ,_ , . " -,!

~1Ls1.L+YI l , r.liii.ri~- r

0 8 FEB. 2012

(verkort)

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : Frankrijklei 5 bus 16

2018 Antwerpen

Onderwerp akte : NV: statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 30 december 2011, gehouden voor notaris Jan Boeykens te Antwerpen, blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

if Creatie van twee categorieën aandelen, en vaststelling van de voordrachtrechten verbonden aan de soorten aandelen; aanpassing van artikelen 5 en 11 der statuten. Artikel 11 luidt voortaan ais volgt:

"Artikel 11 :

a. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die steeds paritair is samengesteld uit twee bestuurders voorgedragen door de aandeelhouder(s) van categorie A, en twee bestuurders voorgedragen door de aandeelhouders) van categorie B; de bestuurders zijn al dan niet aandeelhouder.

b, De bestuurders warden benoemd door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, voor een duur van maximum zes (6) jaar. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van het jaar waarin hun opdracht eindigt.

c. De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar. leder lid van de raad van bestuur kan ook zelf ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad.

d.Een bestuurder is verplicht, na zijn ontslag, zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien. Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, zijn de overblijvende bestuurders samen bevoegd om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen in overeenstemming met wat hiervoor is uiteengezet onder a. De nieuwe benoemde bestuurder doet de tijd uit van zijn voorganger.

Indien een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij de opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. indien de vennootschap zelf tot bestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan."

2f Schrapping van de mogelijkheid tot omzetting in aandelen aan toonder, en aanpassing van de formaliteiten van bijeenroeping van en toelating tot de algemene vergadering aan het gegeven dat aile aandelen op naam', zijn en blijven; aanpassing van artikelen 20 en 21 der statuten. Artikel 21 luidt voortaan als volgt:

"Artikel 21 :

a.De aandeelhouders kunnen enkel toegelaten worden tot de algemene vergadering indien hun aandelen ingeschreven zijn in het register van aandelen ten minste zeven werkdagen voor de datum van de vergadering. Bovendien moeten ze eveneens binnen dezelfde termijn de raad van bestuur per gewone brief inlichten of zij het voornemen hebben de vergadering bij te wonen met aanduiding van het aantal aandelen, waarmee zij aan de stemming zullen deelnemen. De datum van de stempel van de post is voor het naleven van deze verplichting bepalend, Geen enkele overdracht van aandelen op naam zal worden ingeschreven in het register van aandelen van de vennootschap gedurende de vijf werkdagen die deze van de algemene vergadering voorafgaan.

b.De vervulling van voornoemde formaliteiten kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt' in de oproeping tot de vergadering."

3/ Beperking van het recht van overdracht van aandelen; aanpassing van artikel 6 der statuten.

41 Ontslag van de voltallige raad van bestuur, te weten :

op o". bt? !an Luik B vermelden ; Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzit van de .rs)to)nten)

bevoegd de rechtspersen tel aanzien van derden !e vertegev oorn,,,,

Verse Nasal e,1 handtekening

mod 11.1

1) de naamloze vennootschap naar Nederlands recht "RUMAH PROPERTY MANAGEMENT N.V,", gevestigd te 4531 GM Terneuzen (Nederland), Herengracht 8, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van koophandel voor Zeeland onder nummer 22052233, met als vaste vertegenwoordiger de heer van den Broek Michiel, wonende te 2930 Brasschaat, Oude Baan 23 (tevens gedelegeerd bestuurder);

2) de besloten vennootschap naar Nederlands recht "LION HEART B.V.", gevestigd te 4551 CJ Sas van Gent (Nederland), Keizer Karelplein 24, met als vaste vertegenwoordiger de heer van den Broek Michiel, voornoemd; en beslissing om hen kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat tot op 30-12-2011, onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar.

5! Benoeming tot nieuwe bestuurders, met ingang van 30-12-2011 voor de duur van 6 jaar:

- op voordracht van de aandeelhouders van categorie A:

1) de voormelde vennootschap naar Nederlands recht "LION HEART B.V.", met als vaste vertegenwoordiger de heer van den Broek Michiel voornoemd,

2) de naamloze vennootschap "LIMITLESS", met zetel te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 5 bus 16, RPR

Antwerpen 0862.012,670, met als vaste vertegenwoordiger de heer van den Broek Michiel voornoemd.

- op voordracht van de aandeelhouders van categorie B°

3) de naamloze vennootschap "M.G. INVEST", met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Adelaarsstraat 24, RPR Gent 0894.100.765, met als vaste vertegenwoordiger de heer DE PAEPE Ignace, hierna genoemd.

4) de heer DE PAEPE Ignace, wonende te 9850 Nevelen, Braamdonk 8 A.

Het mandaat van de bestuurders zal onbezoldigd worden uitgeoefend zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

6/ Beperking van de bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur en beslissing dat het dagelijks bestuur opgedragen wordt aan twee gedelegeerd bestuurders, één op voordracht van elke categorie van bestuurders; aanpassing van artikelen 13, 14 en 15 der statuten, zodat deze voortaan luiden als volgt:

"Artikel 13

De raad van bestuur beschikt over de meest uitgebreide macht en bevoegdheid om alle handelingen te stellen, noodzakelijk of nuttig voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, ter uitzondering evenwel van die handelingen die de wet uitdrukkelijk voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Artikel 14 :

a.De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité. Deze overdracht mag echter geen betrekking hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op handelingen die krachtens de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden van de aan. stelling van de leden van dit comité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en hun werkwijze worden bepaald door de raad van bestuur,

De instelling van het directiecomité dient te worden bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, met uitdrukkelijke verwijzing naar artikel 524 bis van het Wetboek van Vennootschappen.

b.De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, evenals de vertegenwoordiging van deze vennootschap met betrekking tot dit dagelijks bestuur opdragen en toevertrouwen aan twee van zijn leden  die alsdan de titel van gedelegeerd bestuurder voeren, en die benoemd worden op voordracht van de bestuurders van elke categorie.

Onder daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens hun noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken,

c. De beslissingen van de raad van bestuur waardoor het beleid wordt bepaald, de jaarrekening en de budgetten worden vastgesteld, alsmede de beslissingen die het aangaan van verbintenissen van meer dan tienduizend euro (¬ 10.000) inhouden, worden genomen met een meerderheid binnen de raad, waartoe ten minste één bestuurder van elke categorie behoort.

' Artikel 15

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college en de statutaire bepalingen inzake het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap ten aanzien van derden, rechtsgeldig verbonden hetzij door twee bestuurders samen optredend, van wie telkens één bestuurder van elke categorie, hetzij door één gedelegeerd bestuurder, deze laatste enkel voor zover het handelingen van dagelijks bestuur betreft.

Verbintenissen die evenwel het bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000) overschrijden, alsmede alle verbintenissen die in een authentieke akte moeten worden vastgelegd, vereisen het gezamenlijk optreden van twee gedelegeerd bestuurders of van (een) bijzondere lasthebber(s) aangesteld door beide gedelegeerd bestuurders. Deze beperking is niet tegenwerpbaar aan derden."

71 Beslissing dat alle besluiten door de algemene vergadering worden genomen met een bijzondere meerderheid van twee derden van de stemmen, in aanwezigheid van ten minste één aandeelhouder van elke categorie; aanpassing van artikel 24 der statuten.

8/ Verplaatsing van de zetel naar 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Adelaarsstraat 24, met ingang van 30-122011; aanpassing van artikel 2 der statuten.

9/ Schrapping van artikel 5bis aangaande het toegestaan kapitaal ingevolge het verstrijken van de periode van vijf jaar.

10/ Machtiging van :

de- raad-van bestuur om voorgaande besluiten uit te voeren;

J: a~

,aatste blz. van Luik B verrndd . Recto Naam en hoedanigheid van do mstrurnenterende notaris, hc_tvr ::r3 de p ersa(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tci3 aanzien van derden te ve.rei,",

Verso Naam en handte,en,ng

14

Voàr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

motl 14,1

- de notaris tot het opstellen en neerleggen van de coördinatie der statuten;

- de heer Nikolaas De Clerck te 8760 Meulebeke, Landegemstraat 5, om de vennootschap te vertegen-'

woordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de btw-administraties.

Vobr- behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Voor ontledend uittreksel

Notaris Jan Boeykens

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte + coördinatie statuten.

Op cie laatste bt>_ vaan Lui'. Et vermelden - Recto ` i*laarn erg hoedanigheid van de instruEnenterende notaris, hetzsi van de perso(o)nt - bevoecld cie rechtspersoon ten aanzien var, derden te vertegenwoordigen

Versa Naarri en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 31.10.2011, NGL 30.11.2011 11624-0500-013
03/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 04.11.2010, NGL 25.11.2010 10616-0103-012
07/04/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 5 KAART 2015

RECKtlFK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Ondernemingsar : 0879.475.343

Benaming

(voluit) : CONSTELLATION

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Langemunt 48 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de raad van bestuurd dd. 19 maart 2015

De Raad van Bestuur beslist unaniem om met ingang vanaf heden de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Langemunt 58, 9000 Gent.

Ignace De Paepe

Gedelegeerd bestuurder

IL 1111111111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 20.11.2009, NGL 25.11.2009 09859-0180-012
09/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 19.09.2008, NGL 28.11.2008 08838-0367-015
31/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 21.09.2007, NGL 24.10.2007 07780-0313-016
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 08.07.2015, NGL 08.07.2015 15289-0437-023
27/07/2015
ÿþMotl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIlII111.1111111111117~~111.111111111111*

Op de laatste blz. van Luik_B_ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0879.475.343

Benaming

(voluit) : Constellation

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Langemunt 58, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurders - Benoeming bestuurders - Ontslag gedelegeerd bestuurder - Verplaatsing maatschappelijke zetel - Intrekking en toekenning bevoegdheden dagelijks bestuur en bijzondere bevoegdheden - Intrekking en toekenning bankbevoegdheden

UittreKsel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 8 juli 2015. De vergadering heeft, met eenparigheid van stemmen,

AKTE GENOMEN van het ontslag van MG INVEST NV en van de heer Ignace De Paepe als bestuurders, vanaf vandaag,

BESLOTEN om, in afwachting van de eerstvolgende gewone algemene vergadering waarop de aandeelhouders zullen worden gevraagd zich uit te spreken over de aan deze bestuurders te verlenen kwijting voor de uitoefening van hun mandaat gedurende de periode van het begin van het lopend boekjaar tot de datum van hun ontslag, reeds tussentijdse kwijting te verlenen aan deze bestuurders,

BESLOTEN de BVBA Patrick Meutermans, met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Arthur Verhoevenlaan 32, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen met BTW nummer BE 0846.976.086 (RPR Antwerpen), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Patrick Meutermans, bestuurder van vennootschappen, wonende te 2900 Schoten, Arthur Verhoevenlaan 32, te benoemen als bestuurder, vanaf vandaag.

BESLOTEN de BVBA PIVAPO, met maatschappelijke zetel te 2070 Zwijndrecht, Leo Metsstraat 12, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen met BTW nummer BE 0846,196.821 (RPR Antwerpen), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Piet Van Poppel, bestuurder van vennootschappen, wonende te 2070 Zwijndrecht, Leo Metsstraat 12, te benoemen als bestuurder, vanaf vandaag.

BESLOTEN dat het mandaat van deze bestuurders kosteloos wordt uitgeoefend.

BESLOTEN een volmacht toe te kennen aan de advocaten van Linklaters LLP (elke medewerker) om alle nodige acties te ondernemen voor de publicatie van dit uittreksel in de Bijiagen bij het Belgisch Staatsblad.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 8 juli 2015. De raad van bestuur heeft, met eenparigheid van stemmen,

AKTE GENOMEN van het ontslag van de heer Ignace De Paepe als gedelegeerd bestuurder, vanaf vandaag.

NEERGELEGD

15 JULI 2015

RECHTBANK VAN

JGKOOPHANDELENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er wordt opgemerkt dat, met ingang van de datum van zijn ontslag, de heer Ignace De Paepe bijgevolg niet langer beschikt over de bevoegdheden van dagelijks bestuur die hem toegekend werden bij besluit van de raad van bestuur van 4 september 2012, waarvan een uittreksel bekendgemaakt is in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 september 2012 onder nummer 0156993.

BESLOTEN om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 9000 Gent, Langemunt 58 naar 1000 Brussel, Kunstlaan 46 met ingang vanaf heden.

BESLOTEN met ingang van heden en ter vervanging van al het voorgaande aan de volgende personen:

(i) de BVBA Patrick Meutermans, met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Arthur Verhoevenlaan 32, met vaste vertegenwoordiger Patrick Meutermans, bestuurder van vennootschappen, en

(ii) mevrouw Caroline Brams, wonende te 1731 Zetlik, Breughelpark 13, bus 36,

gezamenlijk handelend, bevoegdheden van dagelijks bestuur toe te kennen, alsook de bevoegdheid om binnen het kader van het dagelijks bestuur de vennootschap te vertegenwoordigen ten overstaan van derden en in rechte, met ingang van heden.

De BVBA Patrick Meutermans zal de titel van "gedelegeerd bestuurde( voeren. Mevrouw Caroline Brams zal de titel van "algemeen directeur" voeren.

Louter ter informatie, het dagelijks bestuur zal, zonder dat deze opsomming beperkend is, onder meer de volgende bevoegdheden omvatten:

(a) ondertekenen van de dagelijkse briefwisseling;

(b) de vennootschap vertegenwoordigen ten overstaan van alle publieke en administratieve overheden en alle openbare en algemene diensten, met inbegrip van, in het bijzonder, de ondernemingsloketten, het handelsregister, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de postdiensten, de telecommunicatiediensten, de nutsdiensten en alle belastingadministraties;

(c) de jaarrekeningen zoals goedgekeurd door de algemene vergadering ondertekenen met het oog op hun officieel gebruik, met inbegrip van hun neerlegging bij de Nationale Bank;

(d) ontvangstbewijzen ondertekenen voor aangetekende brieven, documenten of andere pakketten bestemd voor de vennootschap, afgeleverd door bpost of andere postdiensten, koerierdiensten of iedere andere onderneming of persoon; en

(e) alle noodzakelijke en nuttige maatregelen nemen die nodig of nuttig zijn om de besluiten van de raad van bestuur uit te voeren.

(t) alle documenten en overeenkomsten te ondertekenen met betrekking tot de activiteiten van de vennootschap, met begrip van de overeenkomsten voor het ter beschikking stellen / de verhuur van ruimtes voor een duur van maximum 9 jaar.

De gedelegeerd bestuurder en algemeen directeur mogen, op hun eigen verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid, een of meerdere bijzondere bevoegdheden binnen de grenzen van het dagelijks bestuur overdragen aan enig andere persoon naar keuze, zonder evenwel het dagelijks bestuur in zijn geheel te kunnen overdragen.

De gedelegeerd bestuurder en algemeen directeur mogen hun bevoegdheden van dagelijks bestuur uitoefenen tot een maximum bedrag van 5011000,00 EUR per verrichting. Verrichtingen boven dit bedrag vereisen het voorafgaandelijk schriftelijk akkoord van de raad van bestuur. Het voorgaande is slechts een interne beperking die niet tegenwerpelijk is aan derden.

BESLOTEN met ingang van heden en ter vervanging van al het voorgaande aan de gedelegeerd bestuurder en de algemeen directeur, gezamenlijk handelend, zelfs buiten de grenzen van het dagelijks bestuur, een bijzondere bevoegdheid toe te kennen in fiscale zaken, met inbegrip van de bevoegdheid om fiscale aangiften van de vennootschap en hun bijlagen te ondertekenen, en om de vennootschap in rechte te vertegenwoordigen jegens alle fiscale administraties.

De gedelegeerd bestuurder en algemeen directeur mogen, op hun eigen verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid, een of meerdere van de voormelde bijzondere bevoegdheden delegeren aan enig andere persoon naar keuze.

BESLOTEN dat de BVBA Patrick Meutermans het mandaat van gedelegeerd bestuurder kosteloos zal uitoefenen.

BESLOTEN dat mevrouw Caroline Brams het mandaat van algemeen directeur kosteloos zal uitoefenen.

BESLOTEN met ingang van heden en ter vervanging van al het voorgaande bankbevoegdheden aan de volgende personen toe te kennen, met ingang van heden, in overeenstemming met onderstaande regels:

- Jeroen de Grunt: tot 999.999 EUR samen met Patrick Meutermans, Caroline Brams, Piet Van Poppel en Kris Du Gemier;

- Patrick Meutermans; tot 999.999 EUR samen met Jeroen de Grunt, tot 249.000 EUR samen met Caroline Brams en Kris Du Gemier,

- Caroline Brams: tot 999.999 EUR samen met Jeroen de Grunt, tot 249.000 EUR samen met Patrick Meutermans, tot 49.000 EUR samen met Piet Van Poppel;

- Piet Van Poppel: tot 999.999 EUR samen met Jeroen de Grunt, tot 49.000 EUR samen met Caroline Brams en Kris Du Gemier; en

- Kris Du Gemier: tot 999.999 EUR samen met Jeroen de Grunt, tot 249.000 EUR samen met Patrick Meutermans, tot 49.000 EUR samen met Piet Van Poppel.

Deze personen zullen over de volgende bankbevoegdheden beschikken:

(a) alle rekeningen openen of sluiten bij kredietinstellingen in België of in het buitenland, en daarop alle verrichtingen uitvoeren;

(b) alle cheques, wisselbrieven, orderbrieven en andere gelijkaardige documenten ondertekenen, aanvaarden en endosseren;

(c) alle leningen of kredietfaciliteiten aanvragen en aanvaarden zowel op korte als op middellange of lange termijn.

De uitoefening van deze bankbevoegdheden wordt aan kwantitatieve beperkingen onderworpen in overeenstemming met bovenstaande regels, waarbij telkens minstens twee personen gezamenlijk tekenen.

Deze beperkingen zijn evenwel niet van toepassing op stortingen op een van de rekeningen van de vennootschap. Ieder van de voormelde personen kan ongeacht het bedrag dergelijke stortingen verrichten.

De gezamenlijke handtekening van twee van de hierboven vernielde personen is vereist om bankrekeningen te openen of af te sluiten.

Iedere bestuurder heeft de bevoegdheid om de kredietinstellingen in te lichten van voormelde besluiten omtrent de bankbevoegdheden.

BESLOTEN een volmacht toe te kennen aan de advocaten van Linklaters LLP (elke medewerker) om aile nodige acties te ondernemen voor de publicatie van dit uittreksel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Voor analytisch uittreksel,

Joseph Spinks

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CONSTELLATION

Adresse
LANGEMUNT 58 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande