CONSTRUCT IDEE

Société en commandite simple


Dénomination : CONSTRUCT IDEE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 534.672.908

Publication

03/06/2013
ÿþMod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de al':tcGRIFFIE RECHTBANK

vAN KOOPHANI E-L

2 3 MEI 2013

DENDERMONDE

Griffie

soesaez"

Vc bsh~

aar

Bal{ Staal

NON

Onderlserrtangsnr : s 9oZ4

Benaming

(rotoli} : CONSTRUCT IDEE

Rechtsvoren : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Luiseekstraat 1 B - 9140 Temse

Onderwerre attte : OPRICHTING

Ondergetekenden

a) de Heer Govert Bruynooghe, wonende te 9140 Temse, Luiseekstraat 1 B

rijksregistemummer 681015-415.51, werkend vennoot

b) Mevrouw Annick Van Remoortere, wonende te 9140 Temse, Luiseekstraat 1 B rijksregistemummer 700316-260.72, stille vennoot

De comparanten verklaren een Gewone Commanditaire Vennootschap op te richten.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vijftig Euro (250,00 ¬ ) en is door de vennoten integraal onderschreven als volgt:

-Storting door de heer Govert Bruynooghe, voornoemd, van tweehonderd vijfentwintig Euro (225,00¬ ) waarvoor hem 45 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde worden toegekend;

-Storting door Mevrouw Annick Van Remoortere, voornoemd, van vijfentwintig Euro (25,00¬ ) waarvoor haar 5 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde worden toegekend;

De comparanten besluiten vervolgens tot voorstelling van de statuten van deze vennootschap zoals ze hierna in extenso worden weergegeven:

STATUTEN

Artikel 1 : Naam

Bij deze wordt tussen de ondergetekenden een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de

benaming "CONSTRUCT IDEE".

Artikel 2 : Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9140 Temse, Luiseekstraat 1 B. De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoeder(s) overgebracht worden, zowel België als in het buitenland. De zaakvoer-der(s) is (zijn) gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België ais in het buitenland op te richten. Elke verplaatsing van zetel zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het BS.

Artikel 3 : Doel

Dienstverlening met betrekking tot de algemeen praktische opvolging en coördinatie van vloer- en tegelwerken. Hieronder ook begrepen voeren van commerciële handelingen, acties allerhande met acquisitie van op te volgen nieuwbouw of renovatieprojecten als gevolg. Studie en begeleiding alsook het verlenen van bouwkundig advies aan de bouwheer van aannemingswerken, renovaties, van nieuw te bouwen gebouwen en constructies van allerlei aard in zowel de particuliere als de semi-industriële sector; en dit aan natuurlijke- en rechtspersonen, voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Coordinatie van de ontwikkeling van projecten met de architecten, studiebureaus en ondernemers, Waken over de goede uitvoering van de werken door handhaving van de timing en budgetten en het waarborgen van de procedures voor en na de voorlopige en definitieve oplevering. Uitdenken van dossiers bestemd voor de uitvoering en de verkoop van projecten, die onder meer financiële analyses en rentabiliteitsstudies bevatten. Zoeken van professionele klanten waaronder immobiliënagenten, projectontwikkelaars, algemene aannerningsbedrijven, bouwondernemingen, sleutel-op-deurbedrijven, architectenbureaus; alsook particuliere

Op de laatste blz. van Luit; B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notons, hetzít van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

klanten. Onderhandelen en op punt stellen van de verkoops-overeenkomsten van de onroerende goederen die zullen worden gebouwd en/of verbouwd.

Opzoeken van potentiële klanten alsook diegene contacteren die door derden worden doorgegeven. Verkoop en handelsvertegenwoordiging van aile artikelen, materialen, gereedschappen die betrekking hebben op het beroep van aannemer.

Het beheer van een onroerend vermogen. Activiteiten gerelateerd aan binnenhuisinrichting en -decoratie, met ondermeer behang, vloerbedekking en wandbekleding, het ontwerpen van interieurs, algemene inrichting en afwerking van woningen en alle mogelijke gebouwen alsook het uitvoeren van de handelingen voor de realisatie van deze ontwerpen en studies. Beheer, kopen, huren, verhuren, verpanden en hypothekeren van roerende en onroerende goederen, waaronder het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Het verlenen van bijstand, advies en management, leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vaak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Het waarnemen van bestuurdersfuncties. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen; zowel in België als in het buitenland.

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van diezelfde ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of van dien aard zijn haar handel of nijverheid te bevorderen. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in België ais in het buitenland, die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar doel kunnen bevorderen.

Artikel i Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven, tenzij de andere vennoot binnen deze termijn een nieuwe vennoot vindt die de aandelen van de andere vennoot overneemt. Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij eenparige beslis-'sing der vennoten, De vennootschap is niet ontbonden door de dood, de onder-voogdijstelling, het onvermogen of het faillissement van een vennoot.

Artikel 5 : Kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdvijftig (250,00) Eur,

vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen zijn op naam, ondeelbaar en persoonlijk.

Een vennoot kan zijn aandeel slechts afstaan onder levenden aan een derde mits éénparige toestemming van de andere vennoten.

e , De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Bij overlijden van een vennoot

beslissen de overblijvende vennoten of de vennootschap verder gezet wordt met de overblijvende vennoten en/of erfgenamen,

Een nieuwe vennoot kan slechts toetreden tot de vennootschap mits éénparige instemming van alle vennoten.

De vennoot die wenst uit te treden dient dit ter kennis te brengen van de vennootschap per aangetekend schrijven of een voor ontvangst ondertekend schrijven. Een vennoot kan slechts uittreden mits éénparig akkoord van alle overige vennoten. Wordt dit akkoord niet bekomen dan moet de vennoot die wenst uit te treden binnen de drie maanden een nieuwe vennoot zoeken om zijn aandeel in de vennootschap over te nemen. Slaagt hij hier niet in binnen de drie maanden of verkrijgt de nieuwe vennoot niet de hierboven sub 5.4 vereiste instemming, dan zijn de andere vennoten er toe gehouden het scheidingsaandeel van het uittredend lid over te nemen. De vennootschap blijft dan verder bestaan tussen de overige vennoten behoudens andersluidende beslissing.

Ingeval een vennoot zijn verplichtingen niet nakomt of indien hij door een aanhoudende kwaal ongeschikt is voor de zaken van de vennootschap, kunnen de andere vennoten met éénparigheid van stemmen beslissen tot zijn uitsluiting. De uitgesloten vennoot kan de nietigverklaring van dit besluit vorderen voor de rechter, ingeval de rechter de uitsluiting ongegrond verklaart, kan de uitgesloten vennoot de ontbinding van de vennootschap vorderen in overeenstemming met artikel 45 van het Wetboek van Vennootschappen. De uitgesloten vennoot heeft recht op een scheidingsaandeel zoals hierna bepaald,

Ingeval er een scheidingsaandeel wordt uitbetaald zal dit vastgesteld worden, behoudens minnelijke overeenkomst, door een deskundige, lid van één der gereglementeerde economische beroepen, aangeduid in gemeen overleg of bij onenigheid door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de zetel van de vennootschap. De deskundige zal het aandeel waarderen volgens de methode van de intrinsieke waarde. Voor onroerende goederen zal er een herwaardering geschieden aan de hand van de venale waarde. Voor beursgenoteerde effecten zal de laatste beurskoers genomen worden. Iedere vennoot zal de activiteit die hij/zij in de vennootschap uitoefende In persoonlijke naam mogen verderzetten zonder hiervoor een vergoeding verschuldigd te zijn.

Indien de aandelen bezwaard zijn met vruchtgebruik, komt het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst.

Artikel 6 :

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een intrest berekend tegen een normale marktrentevoet, jaarlijks betaalbaar. Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot bij gelijke delen gedaan worden, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 7 :

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet

overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8 : Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders die in naam van de vennootschap aile handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Mits éénparige toestemming van alle vennoten kan een niet-vennoot als zaakvoerder aangesteld worden. Aan de zaakvoerders wordt geen vaste wedde toegekend. Hun vergoeding wordt jaarlijks door de Algemene Vergadering, beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen, vastgesteld of goedgekeurd.

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Indien er verschillende zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Indien een zaakvoerder bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, wordt deze verrichting gedaan door de overige zaakvoerder(s). Es er slechts één zaakvoerder of is de andere zaakvoerder voor dezelfde tegenstrijdigheid geplaatst, dan is de toestemming vereist van de vennoten.

Artikel 9 :

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de

vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

handels- of nijverheids-ondememing van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 10 : Boekjaar Algemene Vergadering

Het boekjaar van de vennootschap vangt telkens aan op 1 juli van eik kalenderjaar en sluit af op 30 juni. Ieder jaar op 30 juni zullen een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakte De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

De jaarlijkse algemene vergadering, die elk jaar samenkomt op de laatste vrijdag van november om 17 uur op de maatschappelijke zetel, zal zich uitspreken over deze jaarrekening zoals zij wordt voorgelegd door de zaakvoerder.

Er kan altijd een buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en onder andere om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping. De oproepingen geschieden overeenkomstig de wet.

De notulen van de algemene vergaderingen worden door de zaakvoerders en de aanwezige vennoten die zulks wensen, ondertekend. Afschriften en uittreksels daarvan worden uitgereikt aan de vennoten die erom vragen en worden ondertekend door de zaakvoerders,

De besluiten van de vennoten worden bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen genomen, ongeacht het aantal aandelen dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is, tenzij anders bepaald in huidige statuten.

Wanneer de vergadering moet beraadslagen over wijzigingen van de statuten, moet de bijzondere meerderheid, voorzien door de wet, in acht genomen worden,

De algemene vergadering kan over deze wijzigingen in de statuten alleen dan geldig beraadslagen en besluiten wanneer de vooropgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie vierde van de stemmen heeft gekregen.

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, tevens vennoot. ledere vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

De vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder, de Heer Govert Bruynooghe, voornoemd, De voorzitter kan een secretaris en stemopnemer aanwijzen, die geen vennoot behoeven te zijn. Die twee functies kunnen uitgeoefend worden door één persoon. De voorzitter, de secretaris en de stemopnemer vormen samen het bureau,

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. De beraadslaging en stemming geschiedt onder leiding van de voorzitter en in overeenstemming met de gebruikelijke regels van een behoorlijke vergaderingtechniek. De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris, geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of daarin niet impliciet zijn vervat, Over niet in de agenda begrepen punten kan evenwel beraadslaagd worden in een vergadering waarin aile aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Elk aandeel heeft recht op één stem. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij de wet, de deontologie of de statuten een groter quorum of een grotere meerderheid bepalen. De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden bij berekening van de meerderheid verwaarloosd, Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen. Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe mag hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Govert Bruynooghe of, in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel. Iedere vennoot heeft het recht op een stem maar in geval van staking van stemmen is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is, De vennoten mogen zich op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot.

Artikel 11 : Toezicht

De controle op de vennootschap is zo nodig opgedragen aan één of meer commissarissen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen. Zo er geen verplichting tot benoeming van een commissaris voor de vennootschap bestaat heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. De bezoldiging van de eventuele commissaris(sen) bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang van hun opdracht wordt vastgesteld door de algemene vergadering. Zij kan niet worden gewijzigd dan met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen commissaris(sen) geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Artikel 12 : Resultaatverdeling -verwerking

Het "te bestemmen winstsaldo" of het "te verwerken verliessaldo", zoals dit wordt bepaald door het geldende boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met inachtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Artikel 13 :: Ontbinding

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen 50 °!o van het kapitaal belopen, Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot voor de tijd waarop de vennootschap moet eindigen overeenkomstig artikel 4. Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten. De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd voor het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen, Daarenboven zullen zij een deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikel 12 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overleden nog deel uitmaakte van de vennootschap. De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden. In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de Algemene Vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd,

Artikel 14 : Benoeming vereffenaar

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, wordt de invereffeningstelling gedaan door de vereffenaar(s) overeenkomstig het Wetboek Vennootschappen. Is/Zijn geen vereffenaar(s) benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar(s). De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij kunnen pas in functie treden nadat de Rechtbank van Koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. Zij beslist of de vereffenaars, indien er meerdere zijn, alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen. De benoeming van de vereffenaars en de wijze waarop zij de vennootschap kunnen vertegenwoordigen, wordt openbaar gemaakt door neerlegging van een uittreksel in het vennootschapsdossier en bekendmaking ervan in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

"

4

" Voor- ,behouden eiahn Sy~t Belgisch Staatsblad

Artikel 15 : Bevoegdheid vereffenaar

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen met betrekking tot de vereffening van vennootschappen vermeld in het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit bij gewone meerderheid van stemmen. De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningstaat, Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar. Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de Rechtbank die uitdrukkelijk haar instemming moet betuigen met dit plan.

Artikel 16

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen, Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 11. Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Artikel 17 Keuze woonplaats

Alle zaakvoerder(s), commissaris(sen) en vereffenaar(s) die hun woonplaats in het buitenland hebben of wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen gedaan worden betreffende de zaken van de vennootschap.

Artikel 18 : Aansprakelijkheid

Enkel de werkende vennoot is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk. De stille vennoot beperkt zijn

aansprakelijkheid tot zijn inbreng.

Artikel 19

De vennoten verklaren zich uitdrukkelijk en geheel te schikken naar het Wetboek van Vennootschappen. De bepalingen die met deze wetten of gebiedende beschikkingen zouden tegen-strijdig zijn, zullen aanzien worden als hier niet meer geschreven zonder dat daartoe deze akte als nietig kan worden aanzien.

BIJZONDERE BEPALINGEN EN TIJDELIJKE MAATREGELEN

1)Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt uitzonderlijk aan op datum van neerlegging van deze onderhandse

oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op 30 juni 2014.

2)Eerste jaarvergadering

Laatste vrijdag maand november in het jaar 2014; met name 28/11/2014 om 17.00 uur,

3) Zaakvoerder

Wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: De Heer Govert Bruynooghe,

voornoemd, die zijn aanstelling aanvaardt.

4) Overname verbintenissen

In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaren de oprichters uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld vôôr de oprichting van de vennootschap, en dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

5) Volmacht

Worden aangesteld tot bijzondere volmachtdragers, ieder afzonderlijk en met recht van indeplaatsstelling, teneinde bij diverse fiscale, sociale en algemeen administratie diensten alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te ondertekenen voor de inschrijving van de vennootschap en de eventuele latere aanvullingen en wijzigingen in verband met het Ondernemingsloket, het aanvragen van het BTW nummer, inschrijving sociaal verzekeringfonds : VAN ROEYEN ACCOUNTANT _ BELASTINGSCONSULENT bvba, met zetel te Sint-Niklaas, Ropheide 5 en/of een door aangestelde gevolmachtigde

Opgemaakt te Sint-Niklaas op 18 mei 2013 in vijf exemplaren, waarvan één exemplaar voor elke partij en de overige voor administratieve doeleinden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

(get.) Govert Bruynooghe (get.) Annick Van Remoortere

Werkend vennoot Stille vennoot

Zaakvoerder

Op de laatste blz van luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CONSTRUCT IDEE

Adresse
LUISEEKSTRAAT 1B 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande