CONSULT PLUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONSULT PLUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.431.946

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.06.2014, NGL 08.07.2014 14275-0045-012
11/03/2014
ÿþ~ Mod Word 11.1

óft: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v. bah(

aal

Bel Staa

iII1!!1YVYYI1IN~~NIW

Oudenaarde

2 8 FER. 2014

Griffie

Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 0873.431.946

Benaming

(voluit) : CONSULT PLUS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kruisstraat 4, 9570 Lierde (Deftinge)

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Luc Van Vaerenbergh te Lierde op 18 gebruari 2014, geregistreerd vier blad, geen verzendingen te Geraardsbergen op 21 februari 2014. Boek 5/515, blad 17, vak 2. Ontvangen: vijftig euro (50g. De ontvanger ai, (getekend) Heidi DE COEN, Attaché, dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONSULT PLUS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9570 Lierde (Deftinge), Kruisstraat 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0873.431.946 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer 873.431.946, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 13 april 2005, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 mai daarna onder nummer 05064568, waarvan de statuten tot op heden ongewijzigd gebleven zijn.

Welke vergadering werd geopend onder voorzitterschap van de heer L1BAERS Wim Xavier Marie Joseph, zaakvoerder, geboren te Opbrakel op 7 maart 1956, echtgenoot van mevrouw THIJS Vera Jozef Maria, hierna genoemd, wonende te 9570 Lierde (Deftinge), Kruisstraat 4, De voorzitter duidt aan als secretaris én als stemopnemer, mevrouw THIJS Vera Jozef Maria, ambtenares, geboren te Geraardsbergen op 11 december, 1959, echtgenote van de heer LIBAERS Wim, voornoemd, met hem wonende.

Er blijkt uit de samenstelling van de vergadering dat alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, te weten de heer LIBAERS Wim, voornoemd, houder van 93 aandelen; mevrouw THIJS Vera, voornoemd,-houdster van 93 aandelen; samen : 186 aandelen of 18.600,00 euro.

De vergadering vat de dagorde aan en neemt, na beraadslaging, de volgende beslissingen met' éénparigheid van stemmen

EERSTE BESLISSING: Verslag van het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging - verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan de dato 5 november 2013 en van het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, de heer Patrick Waltniel te Aalst, de dato 5 november 2013.

De vennoten verklaren voorafgaand aan deze akte een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben. Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

De conclusie van het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt

"6. Besluit

Tot besluit van zijn onderzoek naar aanleiding van de inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CONSULT PLUS te Lierde, verklaart ondergetekende Patrick Waltniel, bedrijfsrevisor dat:

1.de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren betreffende inbrengen in natura;

2.dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding; van de inbreng;

3.de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4.de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch ' verantwoord is en

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van da perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

5.dat de waardebepaling, waartoe deze methode van waardering leidt, tenminste overeenstemt met het aantal vermenigvuldigd met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat deze inbreng niet overgewaardeerd

De vergoeding van de inbreng behelst uitsluitend 2.592 nieuwe aandelen van de vennootschap, zonder vermelding van nominale waarde.

Ik wil er tot slot aan herinneren dat mijn opdracht niet inhoudt dat ik mij dien uit te spreken betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van deze verrichting?

Opgemaakt op 5 november 2013

Patrick Waltniel

Bedrijfsrevisor

Neerlegging

De voormelde verslagen zullen samen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLISSING: Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in natura met creatie van nieuwe aandelen, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB92.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met tweehonderd negenenvijftigduizend tweehonderd euro (259.200,00 eur) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 eur) op tweehonderd zevenenzeventigduizend achthonderd euro (277.800,00 eur), door uitgifte van 2.592 nieuwe aandelen van dezelfde aard en met dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving. Deze kapitaalverhoging is het gevolg van de uitkering van dividenden die, bij toepassing van artikel 537 WIB92, van het verlaagd tarief van 10,00 procent roerende voorheffing hebben kunnen genieten.. Later doorgevoerde kapitaalverminderingen zullen prioritair worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB92.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde 90,00 procent van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor,

DERDE BESLISSING: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst - Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, alle vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor,

Na deze uiteenzetting verklaren alle vennoten, 90,00 procent van deze schuldvordering ten belope van tweehonderd negenenvijftigduizend tweehonderd euro (259.200,00 eur) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende 10,00 procent als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle vennoten nieuwe volledige gestorte aandelen toegekend als volgt:

- aan de heer LIBAERS Wim, voornoemd, 1.296 nieuwe aandelen;

- aan mevrouw THIJS Vera, voornoemd, 1.296 nieuwe aandelen.

Voor zoveel als nodig verklaart de vergadering af te wijken van eventuele voorkeurrechten.

De vergadering erkent te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

VIERDE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweehonderd negenenvijftigduizend tweehonderd euro (259.200,00 eur) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op TWEEHONDERD ZEVENENZEVENTIGDUIZEND ACHTHONDERD EURO (277.800,00 eur), vertegenwoordigd door 2.778 aandelen met een waarde van 100,00 euro elk.

VIJFDE BESLISSING - WIJZIGING ARTIKEL 5 DER STATUTEN

Gevolg aan bovenvermelde kapitaalverhoging, beslist de algemene vergadering het artikel 5 der statuten te wijzigen, zodat het voortaan zal luiden als volgt

"Artikel 5 -- KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op TWEEHONDERD ZEVENENZEVENTIGDUIZEND ACHTHONDERD EURO (277.800,00 eur).

Het wordt vertegenwoordigd door 2.778 aandelen op naam, met een nominale waarde van 100,00 euro elk. Het kapitaal is volledig volgestort,

Bij de oprichting werd het kapitaal van de vennootschap vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 eur), vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam, met een nominale waarde van 100,00 euro elk.

Ingevolge proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der vennoten, gehouden door het ambt van notaris Luc Van Vaerenbergh te Lierde op 18 februari 2014, werd beslist om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met tweehonderd negenenvijftigduizend tweehonderd euro (259.200,00 eur) om het bestaande kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 eur) te brengen naar tweehonderd zevenenzeventigduizend achthonderd euro (277.800,00 euro) met creatie van 2.592 nieuwe aandelen."

Voor-

bQ,eudee

aaneiiet.

Setgisctt

Staatsblad

ZESDE BESLISSING

Vervolgens beslist de algemene vergadering om het artikel 17 der statuten "antwoordplicht zaakvoerders/commissarissen" aan te passen aan de Wet van 20 december 2010 houdende wijzigingen aan het Wetboek van Vennootschappen, zodat het voortaan zal luiden als volgt

"Artikel 17 -- Antwoordplicht zaakvoerders/commissarissen

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dal zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders. of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vôôr de algemene vergadering ontvangen."

ZEVENDE BESLISSING

Vervolgens beslist de algemene vergadering om het artikel 27 der statuten "ontbinding en vereffening" aan te passen aan de Wet van 19 maart 2012, houdende wijziging van de vereffeningsprocedure, zodat het ' voortaan zal luiden als volgt :

"Artikel 27  Ontbinding en vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank worden voorgelegd.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van

= vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan

evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij

door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

ACHTSTE BESLISSING: Coördinatie van de statuten  Machten aan het bestuursorgaan

En tenslotte beslist de algemene vergadering aan ondergetekende notaris volmacht te verlenen om over te gaan tot het opstellen van de gecoordineerde tekst der statuten en tot de neerlegging ervan overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van 10,00 procent van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Luc VAN VAERENBERGH, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- voor eensluidend afschrift der akte ;

- de gecoördineerde tekst der statuten.

--Bijlagen-bithet-BtigiehStaatsblid--.11703720-14 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto :.Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 25.06.2013 13227-0328-012
01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 28.06.2011 11221-0184-012
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.06.2010, NGL 29.06.2010 10237-0230-012
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 30.06.2009 09341-0208-013
27/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 24.06.2008, NGL 24.06.2008 08278-0366-014
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.06.2007, NGL 28.06.2007 07318-0319-013

Coordonnées
CONSULT PLUS

Adresse
KRUISSTRAAT 4 9570 LIERDE

Code postal : 9570
Localité : Deftinge
Commune : LIERDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande