CONSULT4IMMO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONSULT4IMMO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 831.366.808

Publication

07/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 31.10.2013 13651-0507-012
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 27.07.2012 12342-0030-013
16/09/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0831.366.808

Benaming : Advocatenkantoor De Waele

(voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Briel 6

9200 Dendermonde

Onderwerp akte :Wijziging doel -wijziging naam - benoeming vaste vertegenwoordiger

;; volledige herwerking van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en) en recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht - machtiging - volmacht:

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Sven HEYVAERT, notaris-plaatsvervanger, vervangende wijlen notaris Maurice Ide met standplaats te Hamme hiertoe aangesteld ingevolge beschikking van de voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde van 11 juli 2011, op 31 augustus 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Advocatenkantoor De Waele", met zetel gevestigd te 9200 Dendermonde, Briel 6, ondernemings-

nummer 0831.366.808, RPR Dendermonde,de volgende beslissingen heeft genomen : s;

Punt 1 : Wiiziginq naam:

-Beslissing om de huidige naam van de vennootschap, hetzij "Advocatenkantoor De Waele", vanaf 31 augustus 2011 te vervangen door "Consult4lmmo".

Beslissing om artikel 1 van de statuten aan te passen zoals hierna vermeld.

Punt 2 : Wijziging doel:

-Verklaring voorlezing gekregen te hebben van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap, waarin het voorstel tot navermelde wijziging van het doel wordt toegelicht de dato 31 augustus 2011 met aangehechte staat van activa en passiva per 30 juni 2011.

De vergadering heeft hierover geen opmerkingen.

-Verklaring door de enige vennoot voorafgaandelijk dezer een afschrift van gezegd verslag van het bestuursorgaan ontvangen te hebben, met aangehechte staat van activa en passiva.

- Vervolgens beslissing om het doel van de vennootschap te wijzigen en tevens de aard van de vennootschap van een burgerlijke vennootschap om te zetten in een handelsvennootschap, aangezien het de bedoeling is dat de vennootschap in de toekomst tevens handelsactiviteiten zal voeren, en de tekst als volgt te vervangen :

"Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon :

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en

ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

III ~ N IIIIIIYIIIIIIII II

«iiiaoasaR

bel«

Be Sta:

"

VAN

- 6. 09. ,9_^91

~----

DEN,: =:- l'ONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

- alle mogelijke advies- en of diensten functies op juridisch vlak (in de meest ruime zin van het woord) en alles wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voormelde gebieden.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg staan voor derden, zowel vennoten, zaakvoerders als loutere derden, door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend en dient ln de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd." Dienovereenkomstig aanpassing van de statuten van de vennootschap, zoals hierna weergegeven. Punt 3: Benoeming vaste vertegenwoordiger:

De zaakvoerder van de vennootschap neemt de volgende beslissing:

ingeval de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Consult4lmmo",voornoemd, aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité, dan wordt de hiernavermelde natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger van deze vennootschap aangesteld, gelast met de uitvoering van dit mandaat, in naam en voor rekening van de besturende vennootschap, met name:

De heer DE WAELE Hans Oscar Mia, geboren te Dendermonde op 23 januari 1984, rijksregisternummer 84.01.23-121.87, identiteitskaartnummer 591-0279379-24, echtgenoot van mevrouw Waegeman Isabelle, wonende te 9200 Dendermonde (Baasrode), Briel 6.

Dewelke dit mandaat heeft aanvaard.

Het mandaat van vaste vertegenwoordiger wordt eveneens onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Punt 4: Volledige herwerkinq van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissingen over voorgaande agendapunten en de recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht: Beslissing om de statuten volledig te herwerken, als volgt:

"STATUTEN:

TITEL I - VORM VAN DE VENNOOTSCHAP:

ARTIKEL EEN - RECHTSVORM - NAAM:

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

De vennootschap draagt de naam "Consult4Immo".

ARTIKEL TWEE - WERKELIJKE ZETEL:

De werkelijke zetel kan worden gevestigd of verplaatst zonder statutenwijziging in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij de oprichting of bij besluit van het bestuursorgaan van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" rood 2.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vennootschap kan bij besluit van het bestuursorgainkantoren en administratie zetels oprichten in België en in het buitenland.

ARTIKEL DRIE - DOEL:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon :

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties ' waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten ; vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- alle mogelijke advies- en of diensten functies op juridisch vlak (in de meest ruime zin van het woord) en alles wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voormelde gebieden.

; - het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, immobiliënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg staan voor derden, zowel vennoten, zaakvoerders als loutere derden, door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd. ARTIKEL VIER - DUUR:

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

TiTEL iI - KAPITAAL EN AANDELEN:

ARTIKEL VIJF - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600, 00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

Zij zullen ingeschreven worden in het register van aandelen, dat zal bijgehouden worden op de werkelijke zetel. Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2011 - Annexes du Moniteur belge























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



ARTIKEL ZES - KAPITAALVERHOGING EN -VERMINDERING:

Het kapitaal kan worden verhoogd of verminderd in één of meerdere malen, door een beslissing van een algemene vergadering die zal beraadslagen op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

ARTIKEL ZEVEN - VOORKEURRECHT:

De aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL ACHT - STORTING:

Tot uitschrijving van storting wordt souverein door de zaakvoerder(s) besloten.

Stortingen worden op de totaliteit van de aandelen aangerekend waarop de vennoot heeft ingeschreven.

De vennoot die, na een bij aangetekende brief betekende opzegging van een maand nalaat de uitgeschreven storting te verrichten, dient aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de wettelijke interest, verhoogd met twee ten honderd (2 %) vanaf de eisbaarheid van de storting. Indien een tweede aanmaning van de zaakvoerder(s) bij aangetekend schrijven gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, zal het de zaakvoerder(s) vrijstaan de aandelen van de in gebreke zijnde vennoot te laten overnemen door een andere vennoot of door een derde persoon, na eventuele aanvaarding van deze laatste overeenkomstig de statuten.

Deze overname geschiedt tegen betaling aan de in gebreke zijnde vennoot van vijfenzeventig ten honderd (75 %) van de waarde van de aandelen, zoals hieronder vastgesteld, en verminderd met het nog te storten bedrag dat aan de vennootschap overgeschreven moet worden.

Indien de in gebreke zijnde vennoot weigert de overdracht van zijn aandelen te ondertekenen in het register van aandelen, zal (zullen) de zaakvoerder(s) hem bij aangetekend schrijven aanmanen om deze formaliteit te vervullen binnen de acht (8) dagen. Blijft deze aanmaning zonder gevolg, dan zal (zuilen) de zaakvoerder(s), na afloop van de gestelde termijn, mogen ondertekenen in de plaats van de in gebreke gebleven vennoot.

ARTIKEL NEGEN - ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN:

Wanneer effecten (aandelen en anderen) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

De vruchtgebruiker en de blote eigenaar zullen eveneens door één onder hen moeten worden vertegenwoordigd. Bij afwezigheid van akkoord, zal de vennootschap slechts de vruchtgebruiker erkennen voor alle mededelingen aan de vennoten, alsmede voor de uitoefening van het stemrecht. ARTIKEL TIEN - OVERDRACHT VAN AANDELEN:

Overdracht van aandelen onder levenden:

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, dan met instemming van tenminste de helft van de vennoten, die tenminste drie/vierden van het kapitaal bezitten, nà aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager. De vennoot die één of méér aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de andere vennoten kennis geven, bij een aangetekende brief of bij voor ontvangst getekende brief, waarin de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen de maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun toegezonden bij aangetekende brief of bij voor ontvangst getekende brief, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Tegen weigering van goedkeuring staat beroep bij de rechter open, bij de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied van de zetel van de vennootschap.

Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen de drie maanden, hetzij de aandelen zelf in te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstig toepassing.

Indien de vennoot geen kandidaat-overnemer kan voorstellen en zijn aandelen toch wenst over te dragen, zijn de andere vennoten verplicht de aandelen over te nemen, rekening houdend met het recht van voorkeur.

De verkoopprijs zal gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen, zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk van de partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden en met de



























Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2011 - Annexes du Moniteur belge





































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 2.1



bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, behoudens akkoord tussen de deskundigen, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden né de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Nà het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen van recht.

De betaling van de afkoopwaarde van de aandelen kan op vraag van de overnemer gespreid worden over een periode van drie jaar in drie gelijke delen waarbij de eerste betaling gebeurt binnen de drie maanden nadat de waarde za! zijn vastgesteld, de tweede en de derde betaling telkens een jaar nadien. Op het verschuldigd bedrag is evenwel van rechtswege en zonder ingebrekestelling de wettelijke intrest verschuldigd.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, is deze vrij zijn aandelen of een dee! ervan over te dragen, aan wie ook.

Overgang van aandelen bit overlijden:

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van minstens de helft van de vennoten die tenminste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overgang gebeurt.

Deze instemming is niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overleden vennoot of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overleden vennoot.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen de maand nà het overlijden van de vennoot aan het bestuursorgaan van de vennootschap nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap van de overleden vennoot is geërfd. Zij moeten tevens de namen, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven. De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. Deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hiervoren is bepaald. Zij zijn verplicht, op verzoek van de vennootschap, de aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten. Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of méér rechtverkrijgenden, moet binnen de zes maanden né het overlijden van de overleden vennoot aan de vennootschap meegedeeld worden welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft ook niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Onder voorbehoud van andersluidende bepalingen in de statuten worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

ARTIKEL ELF:

Elke overdracht van aandelen zal worden ingeschreven in het register van aandelen. De overdrachten en overgangen zullen pas tegenstelbaar zijn tegenover de vennootschap vanaf hun inschrijving in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

ARTIKEL TWAALF:

De vennoten, hun erfgenamen of de schuldeisers van een vennoot, kunnen onder geen enkel voorwendsel de verzegeling van de boeken, goederen en koopwaren of waarden van de vennootschap uitlokken, tegen deze laatste verzet aantekenen, of zich op enigerwijze inlaten met haar bestuur; zij mogen niet eisen een inventaris op te stellen van de goederen van de vennootschap, noch de verdeling ervan vragen en zullen zich moeten neerleggen, wat de

uitoefening van hun rechten betreft, bij de inventarissen en jaarrekeningen en bij de beraadslagingen van de algemene vergadering.

TITEL III - ZAAKVOERDERS - TOEZICHT:

Behoudens hetgeen hierna bepaald is in geval de vennootschap slechts één (1) vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels:

ARTIKEL DERTIEN - ZAAKVOERDERS - BEVOEGDHEDEN - VASTE VERTEGENWOORDIGER: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd bij de oprichting of door de algemene vergadering die de duur van hun mandaat, alsmede hun eventuele bezoldiging zal bepalen.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1



vergadering bevoegd is en behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij de benoeming als zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder (bestuurder) of lid van een directiecomité wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten (aandeelhouders), zaakvoerders (bestuurders) of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (bestuurder) of lid van een directiecomité, in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder (zaakvoerder) of lid van een directiecomité wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan van de besturende vennootschap.

ARTIKEL VEERTIEN - VERTEGENWOORDIGING:

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, behoudens eventuele opgelegde beperkingen bij zijn benoeming.

Indien meerdere zaakvoerders worden aangesteld hebben zij de bevoegdheid om ieder alleen de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, behoudens eventuele opgelegde beperkingen bij hun benoeming.

Een zaakvoerder kan aan andere personen, al of niet vennoten, binnen de perken van zijn opdracht, beperkte en bijzondere volmachten geven om specifieke handelingen te verrichten.

ARTIKEL VIJFTIEN - TOEZICHT:

Het toezicht op de vennootschap zal worden toevertrouwd aan één of meer commissarissen, benoemd en afzetbaar door de algemene vergadering, zodra de vennootschap, voor wat betreft het laatst afgesloten maatschappelijk boekjaar, niet meer voldoet aan de uitzonderingsvoorwaarden vermeld in het Wetboek van Vennootschappen.

Zo er geen commissaris wordt benoemd zal iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben die normaliter toekomt aan een commissaris. Hij zal zich mogen laten bijstaan door een extern accountant, mits hiervan zelfde kosten te betalen, tenzij de accountant met instemming van de vennootschap werd aangesteld.

TITEL iV - ALGEMENE VERGADERING:

Behoudens hetgeen hierna bepaald is in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering:

ARTIKEL ZESTIEN - BIJEENROEPING:

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om negentien uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België aangeduid in de oproepingsberichten.

Wanneer deze dag een wettelijke feestdag is zal de algemene vergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder(s), door de eventuele commissaris(sen), en moet samenkomen op vraag van vennoten die minstens éénvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals hierna uiteengezet, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de bepaalde dag voor het houden van de vergadering.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris tenminste vijftien (1 5) dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan hiervoor sprake, aan de vennoten en aan de eventuele commissaris(sen), een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

ARTIKEL ZEVENTIEN - VERTEGENWOORDIGING:

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot zal zich mogen laten vertegenwoordigen door een andere vennoot. Evenwel, de minderjarigen, de uit hun rechten ontzette personen, en de onbekwamen, zullen vertegenwoordigd zijn door hun wettelijke vertegenwoordigers.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1



De medeëigenaars, de vruchtgebruikers en de blote eigenaars, de schuldeisers en de pandnemers, moeten zich telkens door een en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen, overeenkomstig de statuten en onder voorbehoud van de aldaar desgevallend vermelde sancties.

ARTIKEL ACHTTIEN - WERKING:

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door een zaakvoerder, of, bij zijn afwezigheid door een lid van de algemene vergadering door haar aangeduid.

De voorzitter duidt de secretaris aan.

De vergadering kiest twee stemopnemers op voorstel van de voorzitter van de vergadering, tenzij het aantal van de vergadering dit niet toelaat.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De zaakvoerders) en de eventuele commissaris(sen) geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling voor gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie (3) weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. De processen-verbaal zullen worden ondertekend door de voorzitter van de vergadering, door de secretaris, de aanwezige zaakvoerder(s) en door de vennoten die het wensen. De uitgiften en uittreksels van de processen-verbaal van de vergadering zullen worden ondertekend door een zaakvoerder.

ARTIKEL NEGENTIEN - STEMMING:

Een vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet op de dagorde staan vermeld.

Behoudens andersluidende wettelijke of statutaire bepalingen zullen de beslissingen genomen warden, ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen, bij een gewone meerderheid van stemmen.

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING:

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van verlies van maatschappelijk kapitaal en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten. De houders van obligaties hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

TITEL V - BOEKJAAR - WINSTVERDELING:

ARTIKEL TWINTIG - BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op

éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van ieder boekjaar worden de maatschappelijke boeken afgesloten en stelt (stellen) de zaakvoerder(s) een inventaris op zoals voorgeschreven door het boekhoudkundig plan.

Na te zijn in overeenstemming gebracht met de gegevens van de inventaris, worden de rekeningen samengebracht in een beschrijvende staat genoemd "de jaarrekening".

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. ARTIKEL EENENTWINTIG - WINSTVERDELING:

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/wintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) bij gewone meerderheid welke

bestemming aan het saldo van de netto-winst moet gegeven worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het

netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen

beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal,

vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en

verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende

de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

TITEL VI - ONTBINDING - VEREFFENING:

ARTIKEL TWEEENTWINTIG:

Bij ontbinding van de vennootschap door om het even welke oorzaak en op om het even welk

ogenblik, zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanduiden, alsmede hun

bevoegdheden en bezoldiging; de vergadering zal ook de wijze van vereffening bepalen.

Wanneer geen vereffenaar wordt aangeduid, zal (zullen) de zaakvoerder(s) optreden als

vereffenaar(s).

TITEL VII - ALGEMENE BEPALINGEN:

ARTIKEL DRIEENTWINTIG:

Iedere vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of vertegenwoordiger van de vennootschap,

die niet in België woonachtig is, wordt geacht voor de uitvoering van deze akte keuze van

woonplaats gedaan te hebben in de werkelijke zetel, alwaar geldig alle mededelingen, assignaties,

oproepingen of betekeningen kunnen worden opgestuurd.

ARTIKEL VIERENTWINTIG:

Vooral wat niet voorzien is in de huidige statuten wordt verwezen naar de voorschriften van het

Wetboek van Vennootschappen.

TITEL VIII - BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN

VENNOOT TELT:

ARTIKEL VIJFENTWINTIG - ALGEMENE BEPALING:

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één

vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de

éénhoofdigheid.

ARTIKEL ZESENTWINTIG - OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER DE LEVENDEN:

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot

alleen beslist.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG - OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT ZONDER OVERGANG

VAN AANDELEN:

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele erfgerechtigde overgaan, vervalt

de nalatenschap aan de Staat en wordt de vennootschap van rechtswege ontbonden.

In dat geval wijst de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, op verzoek van iedere

belanghebbende, een vereffenaar aan.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG - OVERGANG VAN AANDELEN WEGENS OVERLIJDEN:

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

ARTIKEL NEGENENTWINTIG - KAPITAALVERHOGING - VOORKEURRECHT:

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel zeven van deze statuten niet

van toepassing.

ARTIKEL DERTIG - ZAAKVOERDER - BENOEMING:

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en

verplichtingen van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

ARTIKEL EENENDERTIG - ONTSLAG:

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur,

; kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een

bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

ARTIKEL TWEEENDERTIG - TEGENSTRIJDIG BELANG:

Is de enige vennoot ook de enige zaakvoerder dan kan hij de verrichting doen, doch hij moet

hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de

schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou

hebben bezorgd.

ARTIKEL DRIEENDERTIG - CONTROLE:

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde persoon zaakvoerder is, oefent de

enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals hoger bepaald in deze statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen

controle in de vennootschap.

ARTIKEL VIERENDERTIG - ALGEMENE VERGADERING:





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2011 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

béhouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

" Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet. Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

ARTIKEL VIJFENDERTIG - KWIJTING:

Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is kan hem kwijting verleend worden."

Punt 5: Machtiging - volmacht:

-Machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen.

-Verlening van bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de burgerlijke CVBA "Moore Stephens Verschelden" met zetel te Dendermonde, Mechelsesteenweg, 95, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van

Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Voor ontledende uittreksel.

Sven Heyvaert, plaatsvervangend notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Uitgifte akte

- Coordinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CONSULT4IMMO

Adresse
BRIEL 6 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande