COOLCAT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : COOLCAT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 445.766.171

Publication

25/06/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr ; 0445.766.171

Benaming

(voluit) : COOLCAT

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oostmoer 154 - 9950 WAARSCHOOT

(volledig adres)

Onderwerp akte : fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel door overneming en publicatie van het uittreksel in het kader van de fusie van de vennootschappen NV De Bierton en NV Coolcat

Op 21 mei 2014 is overeenkomstig art. 719 van het Wetboek Vennootschappen door de bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld waarvan hierna de tekst volgt:

De aan de fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1.13E BIERTON NV

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Jozef Dauwe te Eeklo, op 12 april 2002,

bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 07 mei 2002, onder nummer 20020507-365.

De statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Anton Sintobin te Zele op 29 oktober 2007, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 november 2007 onder nummer 07167800.

Het kapitaal bedraagt E 217.150,00 en wordt vertegenwoordigd door 8686 aandelen zonder nominale waarde.

Namens haar tekent de raad van bestuur:

-De heer Nico De Wilde, wonende te 9950 Waarschoot, Oostmoer 154, gedelegeerd bestuurder.

-Mevrouw Marjan De Sutter, wonende te 9950 Waarschoot, Oostmoer 154, gedelegeerd bestuurder.

Zij wordt hierna ook de "overnemende vennootschap" genoemd.

2.COOLCAT NV

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Lucas Vanden Bussche te Knokke-Heist op 20 november 1991, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 december 1991 onder nummer 19911211-092.

De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd.

Het kapitaal bedraagt E 62.000,00 en wordt vertegenwoordigd door 1260 aandelen op naam. Deze aandelen werden omgezet op naam door een beslissing bijzondere algemene vergadering d.d. 10 december 2011 maar nog niet notarieel bekrachtigd. Uit het aandeelhoudersregister blijkt De Bierton NV enige aandeelhouder is van de vennootschap Coolcat NV,

NEERGELEGD

16 .11lNI 2014

RECI- 1}< VAN

KOOPHM 3 TE GENT

1,1111

91231

Coolcat NV is eigenaar van het pand gelegen te Brugge, Eiermarkt 11, kadastraal gekend 31805 Brugge 5 AFD onder artikelnummer 05342. Een bodemattest is in aanvraag en zal bij het verlijden van de fusie-akte beschikbaar zijn.

Namens haar tekent de raad van bestuur;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

-De heer Nico De Wilde, wonende te 9950 Waarschoot, Oostmoer 154, gedelegeerd bestuurder. -Mevrouw Marjan De Sutter, wonende te 9950 Waarschoot, Oostmoer 154, bestuurder.

Zij wordt hierna ook de 'overgenomen vennootschap" genoemd.

In aanmerking nemende dat de bestuursorganen van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van Coolcat NV met toepassing van de artikelen 671 e.v. van het Wetboek Vennootschappen zal overgaan op de vennootschap De Bierton NV, verbinden de bestuursorganen van genoemde vennootschappen zich ertoe jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vernielde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van deze vennootschappen.

Deze fusie kadert in het feit dat beide bij de fusie betrokken vennootschappen als core business het beleggen in commercieel vastgoed hebben, Tevens komt deze fusie tegemoet aan de vereenvoudiging van de groepsstructuur (juridisch en operationeel) die door de vennoten wordt nagestreefd, Een fusie van beide vennootschappen verhoogt de transparantie naar derden en vereenvoudigt en verbetert de boekhouding en de bedrijfseconomische informatie en besluitvorming.

Bovendien worden door de consolidatie van de administratieve werkzaamheden (met name het voeren van één enkele boekhouding, één BTW en vennootschapsbelastingaangifte, één bestuursorgaan, één Algemene Vergadering, e.d.) aanzienlijke administratieve kosten bespaard.

Aldus wordt het volgende vastgesteld;

(a)De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen: De fusie zal doorgevoerd worden tussen:

De naamloze vennootschap De Bierton, met zetel te 9950 Waarschoot, Oostmoer 154 die luidens artikel 3 van de statuten het hierna gestelde doel heeft, dit zowel in België als in het buitenland:

- de handel in bieren, waters, limonades, fruitsappen, frisdranken en alle andere dranken.

- het uitbaten van alle drank- en eetgelegendheden alsook de koop en verkoop van alle uitrustingen voor de

eet- en drankgelegenheden, alsmede het inrichten van deze en eventuele verhuur ervan.

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

- de aankoop, verkoop, het huren en verhuren van horeca- en ontspanningstoestellen, automatische en

andere.

De vennootschap zal haar doel verwezenlijken op alle plaatsen op aile wijzen en overeenkomstig de

modaliteiten die haar het meest gepast lijken.

Zij mag werknemers in dienst nemen,

- de aankoop, verkoop, ruiling, de verhuring, in leasing en in opstal geven, het beheer en de exploitatie in

het algemeen van onroerende goederen en gedeelten ervan, alsmede alle aanverwante activiteiten in de meest

ruime zin.

Het patrimonium, gevormd door de opbrengsten en verwervingen, zowel onroerende als roerende

goederen, te behouden, te beheren, te beleggen en oordeelkundig uit te breiden.

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële vennootschappen of ondernemingen.

het beleggen van beschikbare middelen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

het stimuleren, de planning, organisatie en de coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze al of niet een participatie aanhoudt.

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks bijstand en dienstverlening op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen beheer, met uitsluiting van aile activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen en beroepsbeoefenaars, voor zover daartoe géén erkenning en/of inschrijving werd bekomen.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of aan particulieren onder gelijk welke vorm, de vennootschap kan zich borg stellen of aval verlenen ten gunste van vennootschappen, waarin de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks deelneemt op welke wijze ook of ten gunste van derden mits de vennootschap daarbij een belang heeft en in de meest ruime zin alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

- alle verrichtingen van mandaat, agentuur of van commissie In verband met de hoger omschreven operaties,

- het verwerven van commissielonen als tussenpersoon in de handel.

- de vennootschap kan verder tot doel hebben het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en directie voeren over ondernemingen en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen.

- de vennootschap zal al deze verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen doen, maar ook voor rekening van derden, onder meer in hoedanigheid van onderaannemer, commissionair, of vereniging met derden. Zij zal bijhuizen en/of agentschappen mogen oprichten en vertegenwoordiging van andere firma's aangaan en/of aanvaarden.

Zij mag ook alle financiële, nijverheids-, handels-, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks In verband staan met één of andere branche van haar doel, en belangen nemen bij middel van participatie, inschrijving, inbreng, deelneming, fusie of op een andere wijze in zaken, ondernemingen of vennootschappen met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid en in het algemeen alle handelingen verrichten, en/of overeenkomsten sluiten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen of haar werking kunnen vergemakkelijken.

De naamloze vennootschap Coolcat NV, met zetel te 9950 Waarschoot, Oostmoer 154 die luidens artikel 3 van de statuten het hierna gestelde doel heeft:

Het uitbaten van een onderneming in de horecasector, zoals hotel, restaurant, taverne, bar-bodega en traiteur; de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, de import en export van wijnen, likeuren en dranken, van voedingsproducten en bereide eetwaren, het optreden als intern of extern dienstverlener in de horecasectcr, het inrichten van tentoonstellingen en het promoten en verkopen van de tentoongestelde goederen zowel in de horecasector als daarbuiten.

De vennootschap zal zich eveneens kunnen borgstellen voor derden, mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen in artikel 52ter van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

Daarenboven mag de vennootschap, zowel in het binnen- als in het buitenland alle daden van commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen; alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel, of zelfs daarbuiten en de verwezenlijking ervan bevorderen. Zij kan ook functies van bestuurders of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

(b)Datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

Vanaf 01 januari 2014 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap, boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap,

(c)De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen:

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend. Er worden dan ook geen maatregelen voorgesteld.

(d)Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen:

Aan de bestuursorganen van de overnemende en de overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de fusie.

(e)Overige bepalingen:

Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap en het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap verklaren kennis genomen te hebben van de wettelijke verplichting overeenkomstig artikel 719 e.v, van het Wetboek Vennootschappen, voor elke bij de fusie betrokken vennootschap, om het fusievoorstel ten minste zes weken voor de algemene vergaderingen die over de fusie moeten besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen neer te leggen,

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve vennoten aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze ais voorgeschreven in het Wetboek Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De uiterste streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 31 juli 2014. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband

A

houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk' deel. Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden, in hun hoedanigheid van raad van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 31 mei 2014,

De bestuurders van de overnemende vennootschap en de bestuurders van de overgenomen vennootschap verbinden zich ertoe dit fusievoorstel aan de respectievelijke algemene vergadering van de aandeelhouders voor te leggen, met oog op het doorvoeren van de fusie door overneming,

Opgemaakt te Waarschoot in vier exemplaren. Elk bestuursorgaan van de bij de fusie betrokken vennootschappen erkent één door of namens alle bestuursorganen, getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectievelijke vennootschappen.

De heer Nico De Wilde

Gedelegeerd bestuurderder





-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/09/2014
ÿþ mod11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111M1111111111

Ondernemingsnr 0445.766.171 Benaming (voluit) : COOLCAT

NEERGELEGD '

1 5 SEP. 20%

ROEPI-lCar "Ve

KO NT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel Oostmoer 154

9960 WAARSCHOOT

Onderwerp akte :FUSIE door overneming door DE BIERTON:

Uit een akte verleden voor Meester KAREL D'AUBIOUL, geassocieerd notaris te Zelzate, op 03 september 2014, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. Goedkeuring van het fusievoorstel.

Fusie door overneming door de naamloze vennootschap DE BIERTON van het vermogen van de naamloze vennootschap "COOLCAT".

Ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de naamloze vennootschap "DE BIERTON",

Tengevolge van de fusie door overneming gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap "COOLCAT", zoals blijkt uit de staat van activa en passive per 31 december 2013, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap "DE BIERTON",

Vermits de overnemende vennootschap "DE BIERTON" houdster is van aile aandelen van de overgenomen vennootschap "COOLCAT", worden er in toepassing van artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen geen nieuwe aandelen uitgegeven in de overnemende vennootschap naar aanleiding van de inbreng en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap "COOLCAT" ingetrokken en vernietigd overeenkomstig artikel 78 § 6 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen,

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2014, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "DE BIERTON".

Vaststelling van de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap.

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap worden in ,de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap die naar aanleiding van deze fusie worden vernietigd.

Vaststelling dat de overgenomen vennootschap OP heden ophoudt te bestaan.

2. Beëindiging van de mandaten van de bestuurders van de overgenomen vennootschap,

3. De bestuurders van de overnemende vennootschap worden gemachtigd om de genomen beslissingen uit te voeren, met name om de aandelen van de overgenomen vennootschap te vernietigen;

Tot bijzondere gemachtigde wordt benoemd om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook aile hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel: de bvba Siffla Accountants en Belastingconsulenten, te 9040 Gent, Sint-Amancisberg, Antwerpsesteenweg 271 (RPR Gent: 0426.286.690), vertegenwoordigd door de heer Robert Siffla.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(get. Geassocieerd Notaris Karel D'Aubioul te Zelzate)

Op de laatste blz. van Lulk vermelden;Reed; Naam en hoodanIgheid van do Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(e)ntent

bevoogd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Tegelijk hiermede neergelegd:

- eensluidend afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.

Voor-behowién aan het Belgisch Staatsblad

_I L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

28/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.02.2014, NGL 25.02.2014 14050-0065-014
01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 26.06.2013 13223-0527-015
18/12/2012 : OO075241
24/09/2012 : OO075241
24/08/2012 : OO075241
07/09/2011 : OO075241
07/09/2010 : OO075241
14/08/2009 : OO075241
08/07/2008 : OO075241
22/06/2007 : BG075241
22/06/2007 : OO075241
29/08/2006 : BG075241
21/11/2005 : BG075241
23/06/2005 : BG075241
23/06/2004 : BG075241
03/07/2003 : BG075241
02/07/2003 : BG075241
29/06/2002 : BG075241
09/08/2001 : BG075241
29/06/2000 : BG075241
21/01/2000 : BG075241

Coordonnées
COOLCAT

Adresse
OOSTMOER 154 9950 WAARSCHOOT

Code postal : 9950
Localité : WAARSCHOOT
Commune : WAARSCHOOT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande