COPPIETERS & PARTNERS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : COPPIETERS & PARTNERS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 873.799.259

Publication

26/08/2014
ÿþ moci 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 1111111111.1,1,111,1111111111

KOOPI-SANt;i3AGN(Eltq7'A*

14 AUG. 2014

AED LING DEND

DE

ondernemingsnr 0873.799.259

Benaming (voluit) : COPPIETERS & PARTNERS

(verkort) :

Rechtsvorm Vennootschap onder firma

Zetel: Stokthoekstraat 81

9140 Temse

Onderwerp akte :Invereffeningstelling - ontslag en kwijting aan de zaakvoerder - Verzaking aanstelling vereffenaar - verklaringen en verbintenissen van de vennoten - sluiting vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op elf augustus tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint-Niklaas

X, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Vennootschap' onder Firma " COPPIETERS & PATRNERS ", met zetel te 9140 Temse, Stokthoekstraat 81, heeft besloten de vennootschap met onmiddellijke ingang te ontbinden, in vereffening te stellen en de vereffening af te sluiten als volgt:

1. Kennisname door de vergadering van het verslag opgesteld door de zaakvoerder op 18 juli 2014, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, en waarbij een staat van actief en passief is gevoegd, afgesloten per 18 juli 2014. Het verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. De vergadering beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanae, heden en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

3. De vergadering verklaart uitdrukkelijk dat alle passiva aangezuiverd werden en er op heden geen passive meer zijn en besluit de jaarrekening integraal en zonder enig' voorbehoud goed te keuren.

4. De vennoten zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan hun inbreng,, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te' ontvangen in dezelfde verhouding als hun inbreng, hetgeen zij verklaren te aanvaarden. De vennoten verklaren en erkennen dat, zoals hoger vermeld, alle passiva inmiddels: aangezuiverd werden, zodat er op heden, bij de ondertekening van onderhavig procesverbaal niets meer te vereffenen valt. De terugname van het resterend actief gebeurt': door de vennoten zelf in verhouding tot hun hoger gemelde inbreng.

5. De vergadering verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaart afstand te doen van de termijn bepaald in artikel , 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering beslist uitdrukkelijk aldus geen vereffenaar te benoemen en verklaren de vennoten zich uitdrukkelijk akkoord en verbinden zij zich ertoe het eventueel niet vereffend passief, waarvan zij op heden geen kennis hebben, voor hun rekening te nemen, dit in evenredigheid met hun hoger gemelde inbreng.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk de ontbinding en de afsluiting in één akte te akteren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

6. Gezien de afgifte van de goederen zowel actief als passief aan respectievelijke vennoten en gezien hun verbintenis tot persoonlijke ten laste neming van de eventuele latente niet-aangezuiverde schulden in evenredigheid met hun respectievelijke inbreng, verklaart de vergadering de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de Vennootschap onder Firma "COPPIETERS 8, PARTNERS" definitief opgehouden heeft te bestaan.

7. De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard op het adres van de heer Pierre Coppieters, thans te 9140 Temse, Stokthoekstraat 81.

8. De vergadering beslist, rekening houdende met de goedkeuring van de jaarrekening, de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, enerzijds en zonder enig voorbehoud, algehele kwijting te verlenen aan de zaakvoerder, voor zijn beheer als zaakvoerder van de vennootschap en anderzijds stelt devergadering vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening het mandaat van de zaakvoerder van rechtswege beëindigd is.

Volmacht: De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan elk van de vennoten, - met macht om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling - en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, aile noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale, Gewestelijke en Gemeentelijke Overheidsdiensten.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief.

^

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening



>/oor-behouden 'Iman het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
COPPIETERS & PARTNERS

Adresse
STOKTHOEKSTRAAT 81 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande