CORABO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CORABO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 504.959.828

Publication

03/02/2014
ÿþModwpd 11.1

~~~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

~-~-- NEERGELEGD

BELG;-:

1ki

zi, ' i '-' ' ~1.

Z 3 DEL 2013

RE~~{{.Ï~g NK VAN

KOOPF~AI~IDEL TE GENT

Ondememingsnr: 0504.959.828

Benaming

(voluit) : CORABO

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9880 AALTER, Kraenepoelpad 19

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verlenging eerste boekjaar en verplaatsing eerste jaarvergadering

Conform de overgangsbepalingen bij de oprichtingsakte d.d.. 14.02.2013 loopt het eerste boekjaar tot 31.12.2013. De bijzondere algemene vergadering beslist evenwel het eerste boekjaar te

laten lopen tot 31.12.2014. Bijgevolg zal het eerste boekjaar lopen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel tot 31.12.2014.

1n aansluiting met de vorige beslissing beslist de bijzondere algemene vergadering de eerste jaarvergadering te houden op de eerste vrijdag van de maand juni 2015.

Dirk VANDENBUSSCHE,

gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/03/2013
ÿþMoa word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

*13049 3*

NI C,c il.ut_ Ltu u

07 HAW 2013

RECHT_, e NK VAN

KOOP. A'i. u : T. ç º%" 7`

Ondememingsnr: 0504.959.828

Benaming

(voluit) : CORABO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9880 AALTER, Kraenepoelpad 19

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Benoeming directieleden

De Raad van Bestuur d.d. 21.02.2013 beslist te benoemen tot eerste leden van het Directiecomité

a.Dirk VANDENBUSSCHE, wonende te 9880 AALTER, Groendreef 21;

b.Griet VANDERMEERSCH, wonende te 9880 HALTER, Groendreef 21;

c.AGUNA B.V.B.A., met maatschappelijke zetel te 8760 MEULEBEKE, Elbestraat 63 B, ingeschreven in het

rechtspersonenregister te KORTRIJK met als ondememingsnummer 0508.503.989 en alhier

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Aniana GELDHOF.

Dirk VANDENBUSSCHE, voormeld, en Griet VANDERMEERSCH, voormeld, worden benoemd voor de duur van hun bestuursmandaat. AGUNA B.V.B.A., voormeld, wordt benoemd voor onbepaalde duur.

Het directiecomité d.d. 21.02.2013 beslist de volgende bevoegdheden te delegeren aan Christel MORTIER, wonende te 9910 KNESSELARE, Prinsengoeddreef 5:

-ontvangen van aangetekende brieven;

-ondertekenen van aangetekende brieven;

-volmacht op bankrekening;

-afsluiten van kredieten;

-aanvragen van bankwaarborgen voor projectuitvoering;

-afsluiten van verzekeringen;

-afhandelen van verzekeringsgevallen en juridische dossiers;

-ondertekenen van huurcontracten;

-allerhande briefwisseling met FOD (RSZ, BTW, directe belastingen, ...);

-personeelszaken (aanwerving, ontslag, verloning, evaluatie) voor arbeiders en bedienden;

-briefwisseling met extern boekhoudkantoor.

In het kader van deze bevoegdheden zal Christel MORTIER, voormeld, CORABO N.V. geldig kunnen vertegenwoordigen.

Dirk VANDENBUSSCHE,

gedelegeerd bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

27/02/2013
ÿþMod Word 7 S.1

~I:t ?gij In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ini~ii~mJ~uiiuu N NEERGELLUdi

*1303 28* ~ ~;

15 FEB. 2013

_ _ à

REC TH BANK VAN

KOOPHAfinffie TE GENT





ï Ondernerningsnr : 554 , °, $9 $

Benaming

(voluit) : CORABO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9880 Aalter, Kraenepoelpad 19

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Jean-Paul DE JAEGER, met stand-plaats Watervliet, gemeente Sint-Laureins, op 14 februari 2013, neergelegd voor registratie

1. Identiteit van de oprichters: 1/ De heer VANDENBUSSCHE Dirk Théophile Léon, ge-boren te Gent op 14 april 1954, (met identiteitskaartnummer 591-5555430-51 en rijksregisternummer 54.04.14-155.05), en zijn echtgenote 2/ mevrouw VANDERMEERSCH Griet Martha Isabella, ge-boren te Gent op 22 april 1958, (met identiteitskaart nummer 591-7079103-48 en rijksregisternummer 58.04.22-148.50), samenwonende te 9880 Aalter, Kraenepoelpad 19, ge-huwd onder het beheer van het wettelijk stelsel, blij-kens huwe-iijks-contract verleden voor notaris Adolphe Be-yer, destijds te Gent (Wondelgem) op 2 april 1981, gewijzigd, zonder het stelsel zelf te wijzigen, bij akte verleden voor notaris Ange-lique Vandaele te Gent op 19 december 2001, welk stelsel sedertdien vol-igens hun verklaring niet werd gewijzigd.

2. Rechtsvorm en naam: De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap. De, benaming is "CORABO".

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van derden

De ontwikkeling van bouwprojecten en alles wat daarmee gepaard gaat. Hieronder wordt, zonder beperkend te wezen, begrepen de promotie, de bemiddeling, de begeleiding en coördinatie, de realisatie, de verkoop en de commercia-lhsatie van bouwprojecten, het onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers, onderaannemers en andere betrokken personen, het optreden tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen en diensten in verband met hetgeen voorafgaat, het verrichten van alle studiewerk, het begeleiden, bemiddelen en verstrekken van adviezen en diensten bij het verwerven van financieringen; leningen en verzekeringen.

Alle makelaarsverrichtingen met betrekking tot de aan-koop, verkoop, huur, verhuur en beheer van onroerende goederen, het overlaten van handels-, industriële en dienstenondernemingen, het promoten en coördineren van nieuwbouw- en vemieuwbouwprojecten.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het verwerven, vervreemden, ruilen, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, urbaniseren, ordenen, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen en verfraaien van onroerende goederen, het verwerven, vestigen, vervreemden en beëindigen van zakelijke (vruchtgebruik, erfpacht, opstal, ...) en persoonlijke (huur, onroerende leasing, ..,) rechten op onroerende goederen.

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie, het verlenen van adviezen en intel-lectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van beno-digdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, het rentmeesterschap, het uitoefenen van het mandaat van syndicus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of In deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm en dit zonder enige beperking.

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennoot-ischappen, of  ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik é vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag eveneens alle verbintenissen aangaan, kredieten, voorschotten en leningen aangaan en toestaan, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, de vennootschap mag zich eveneens borg stellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

De vennootschap kan aile commerciële, industriële, financiële, roe-rende of onroerende handelingen verrichten in recht-streeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag de functie van bestuurder of vereffenaar opnemen.

De opsomming van activiteiten in deze doel-oms-chrij-ving dient in de ruimst mogelijke zin geïn-terpreteerd te worden en niet limitatief.

De termen beheer of advies die in deze doelom-schrijving worden vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingson-sdernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

4. Zetel: De zetel van de vennootschap bevindt zich te 9880 Aalter, Kraenepoelpad 19.

g. Duur en tijdstip van aanvang van werkzaamheden: De vennootschap wordt opgericht voor onbe-ipaalde duur vanaf de neerlegging van de onderhavige akte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

0. Maatschappelijk kapitaal; Het kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD VIJF EN TWINTIGDUIZEND EURO {¬ 125.000,-) en is vertegenwoordigd door duizend aandelen zonder nominale waarde. Alle aandelen werden onderschreven en het kapitaal werd volledig volstort door storting in natura

7. Bijzondere bepalingen:

Aanleggen van reserves: Van deze netto winst wordt jaarlijks minstens een/ twintigste gereserveerd voor de aanleg van de wettelijk voorgeschreven reserve. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve minstens een/tiende van het kapitaal bedraagt.

Winstverdeling: Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij beslissen deze winst geheel of gedeelte-lijk uit te keren, of ze te reserveren.

verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Het batig saldo der vereffening zal gelijk worden verdeeld tussen de titularissen van aandelen verhou-dingsgewijs met hun aandeel in het kapitaal.

8, Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot en met één en dertig december van elk kalenderjaar.

Eerste boekjaar: in afwijking van artikel 15 van deze statuten, zal het eerste boekjaar lopen vanaf de neerlegging van de onderhavige akte op de griffie van de rechtbank van koophandel tot 31 december 2013

J. Jaarvergadering: De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden elk jaar samen de eerste vrijdag van de maand juni om 14 uur.

Eerste jaarvergadering: De eerste algemene vergadering zal gehouden worden de eerste vrijdag van de maand juni 2014.

Voorwaarden inzake de uitoefening van stemrecht: leder aandeel geeft recht op één stem.

10. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door haar Raad van Bestuur, samengesteld uit tenminste drie bestuurders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet aandeel-houders, benoemd door de algemene vergadering voor ten hoogste zes jaar en te allen tijde door haar afzetbaar.

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vast-stelling, door al-le middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Omvang van bevoegdheid : De raad van bestuur heeft de bevoegdheid alle handelingen te verrichten, die nuttig of noodzakelijk zijn tot het bereiken van het doel der vennootschap, onder voorbehoud van de bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbe-ihoudt.

De raad van bestuur kan al zijn bevoegdheden of een deel ervan binnen de grenzen van artikel 542bis van het Wetboek van Vennootschappen overdragen aan een directie-comité met uitzondering van het algemeen beleid van de vennootschap alsook alle handelingen die op grond van het Wetboek van Vennootschappen aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wijze van uitoefening : Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur ais college, wordt de vennootschap in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegen-woordigd door twee gezamenlijk optredende bestuurders die geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moeten leveren of door één gedelegeerd-bestuurder alleen optredend. Indien een directiecomité wordt ingesteld overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen, zal de vennootschap, in en buiten rechte, in alle handelingen die behoren tot de bevoegdheid van het directiecomité, rechts-geldig worden vertegenwoordigd door twee gezamenlijke optredende leden van het directiecomité of door één lid van het directiecomité alleen optredend. Zij moeten ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van het directiecomité voorleggen.

Wanneer meer personen zijn belast niet het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd zowel door twee gezamenlijke optredende personen als door één van die personen belast met dagelijks bestuur, die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van welke orgaan van de vennootschap ook moeten leveren, en ook al is geen van hen bestuurder.

bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

12. Beslissingen van de oprichters: De comparanten hebben, onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid, voor een periode van zes jaar, volgende bestuurders benoemd:

Voorbehouden

- de heer Dirk Vandenbussche, voornoemd

mevrouw Griet Vandermeersch, voornoemd

Allen aanvaarden hun mandaat,

13. RAAD VAN BESTUUR: De aldus samengestelde Raad van Bestuur heeft besloten als voorzitter van de

raad van bestuur te benoemen, onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechts-ipersoonlijkheiid:

- de heer Dirk Vandenbussche, voornoemd,

Die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Vervolgens heeft de aldus samengestelde Raad van Bestuur besloten als gedelegeerd bestuurder te

benoemen, onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid:

- de heer Dirk Vandenbussche, voornoemd,

- mevrouw Griet Vandermeersch, voornoemd

die beiden verklaard hebben te aanvaarden, met de bevoegdheid de vennootschap afzonderlijk te vertegen-

woordigen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL, getekend Jean-Paul De Jaeger







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: - afschrift oprichtingsakte







aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 10.07.2015 15292-0130-010
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 13.06.2016 16179-0271-010

Coordonnées
CORABO

Adresse
KRAENEPOELPAD 19 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande