CORING

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CORING
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.807.220

Publication

12/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik. B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111,1

*15038510*

NEERGELEGD

- 2 MAART 2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

RECHTBME(bIAN

KOOPHANoht TE CFNT

Ondernemingsar : Benaming Ose2) . Óoq-. 22,o

(voluit) : (verkort) CoRing

Rechtsvorm : COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID TRAMSTRAAT 1/D TE 9052 GENT (ZWIJNAARDE)

Zetel : Uit een akte verleden voor Meester Jacques HULSBOSCH, Notaris met standplaats te DE PINTE op ZEVENENTWINTIG FEBRUARI TWEEDUIZEND VIJFTIEN, blijkt dat:

(volledig adres)

Onderwerp akte



1. Vennoten: 11 De heer VAN COILLIE Winand, wonende te 9840 De Pinte, Molenstraat 5, 2/ de heer BENOOT Daniël, wonende te 9052 Gent (Zwijnaarde), Begoniastraat 4 en 3/ de heer DE WILDE Lieven, wonende te 9052 Gent (Zwijnaarde), Tramstraat 1/D, samen een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht.

2. Rechtsvorm -- naam : de vennootschap is een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt de naam: CoRing.

3. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9052 Gent (Zwijnaarde), Tramstraat 1/D. Hij kan naar elke andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur. De coöperatieve vennootschap kan bij gewone beslissing van de raad van bestuur, zowel in België als in het buitenland, administratieve zetels, exploitatiezetels, filialen, magazijnen, vertegenwoordigingen en agentschappen vestigen.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel, voor zover dit alles wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar medewerkers en/of fysische of rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, de nodige erkenningen en/of vergunningen heeft, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen als in samenwerking met derden het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en van de daarmee in verband staande activiteiten in overeenstemming met de wettelijke bepalingen ter zake:

1. Het duurzaam en economisch uitbaten van één of meerdere ontmoetingsruimten, met speciale aandacht voor het laagdrempelig sociaal karakter van deze ruimten.

2. Het bieden van een ruime horeca-dienstverlening ten behoeve van het openbaar verenigingsleven.

3. Het optreden als tussenpersoon in de handel.

4. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

e"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

5. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

6. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procedés.

7. De vennootschap mag zich borgstellen of aval verlenen, leningen geven, zakelijke zekerheden verstrekken, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen of hypothecaire of andere zekerheden verstrekken ten voordele van derden, vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

8. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

9. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

10. Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

5. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vast gedeelte van het kapitaal overtreft.

Het bedrag van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt minimum ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EN TWAALF EURO (¬ 18.612,00). Het is bij aanvang volledig onderschreven en volstort ten bedrage van zesduizend tweehonderd en vier euro (¬ 6.204,00).

Het maatschappelijk kapitaal is bij aanvang verdeeld in aandelen op naam, onderverdeeld in 2 categorieën aandelen: aandelen A en aandelen B.

1. De negenennegentig (99) aandelen categorie A hebben een nominale waarde van honderdachtentachtig (¬ 188,00) per aandeel en zijn aandelen in het vast kapitaal van de vennootschap;

2. Het veranderlijk aantal aandelel categorie B hebben een nominale waarde van tweehonderdvijftig euro (¬ 250,00) per aandeel en zijn aandelen in het variabel kapitaal van de vennootschap.

EIk aandeel is voorzien van een volgnummer. Op aandelen A kan enkel worden ingeschreven door de oprichters van de vennootschap of door natuurlijke personen of rechtspersonen die door de raad van bestuur tot de aandelencategorie A worden toegelaten. Op aandelen B kan worden ingeschreven door

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

natuurlijke of rechtspersonen die het maatschappelijk doel van de vennootschap onderschrijven en door de raad van bestuur worden aanvaard. Elk aandeel categorie A moet bij de inschrijving minstens voor éénlvierde worden volstort. Elk aandeel categorie B moet bij de inschrijving volledig worden volstort.

6. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit minstens drie (3) leden, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Er worden minstens 3 bestuurders gekozen uit de lijst voorgedragen door vennoten A; dit zijn de A-bestuurders.

Er worden  indien er aandelen categorie B onderschreven zijn  maximaal 2 bestuurders gekozen uit de lijst voorgedragen door vennoten B; dit zijn de B-bestuurders. De vennootschap wordt in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door één gedelegeerd bestuurder, behalve in de hierna vernoemde gevallen: dienen door twee gedelegeerd bestuurders of één gedelegeerd bestuurder en de voorzitter te worden ondertekend: alle akten betreffende uitleningen, ontleningen en borgstellingen, alle verrichtingen betreffende onroerende goederen en handelsfondsen, en in het algemeen alle akten waarbij een ministerieel ambtenaar zijn ambt verleent.

7. Jaarvergadering: De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de kwijting aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de comissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

8. Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

9. Ontbinding  vereffening: In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de Raad van Bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

10. Slotbepalingen:

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS

Onmiddellijk daarop hebben de oprichters van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid besloten het aantal bestuurders vast te stellen op 3 en voor die functie te benoemen:

De vennoten van categorie A:

1) De heer VAN COILLIE Winand, voornoemd;

2) De heer BENOOT Daniël, voornoemd;

ei

.

3) De heer DE WILDE Lieven, voornoemd.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BIJEENKOMST VAN DE RAAD VAN BESTUUR  BENOEMINGEN

De aIdus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, tot gedelegeerd bestuurder: de heer DE WILDE Lieven, voornoemd, hier aanwezig en die aanvaardt.

Bij eenparigheid van stemmen beslist de raad te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur, de heer VAN COILLIE Winand, voornoemd, hier aanwezig en die aanvaardt. Het mandaat van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerd bestuurder neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2019. Het mandaat van de gedelegeerd bestuurder is onbezoldigd. De raad van bestuur behoudt zich het recht voor om op een later tijdstip de bezoldiging van de gedelegeerd bestuurder vast te stellen.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 1 januari 2015 en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

VOLMACHT.

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij een sociaal verzekeringsfonds en bij de fiscale administraties (de diensten van de btw, directe belastingen), alsook sociale secretariaten, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan de heer De Wilde Lieven, voornoemd, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jacques HULSBOSCH

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

b.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vooew

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CORING

Adresse
TRAMSTRAAT 1D 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande