CORTHALS ACCOUNTANTSKANTOOR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CORTHALS ACCOUNTANTSKANTOOR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.707.481

Publication

03/06/2014
ÿþMod Wom 11.1

;7"= x ~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I FitT~i~

tellill111

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 2 MEI 2014

AFDELInerefiélDERMONDE



Ondernemingsnr : 0466.707.481

Benaming

(voluit) : CORTHALS ACCOUNTANTSKANTOOR

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetell: Hollandstraat 83 9420 Erpe-Mere

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

De vergadering dd 15.05.2014 wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer CORTHALS BART.

De voorzitter stelt vast dat alle aandeelhouders, die samen alle aandelen bezitten, aanwezig of geldig

vertegenwoordigd zijn en er geen obligatiehouders zijn zodat de vergadering geldig kan beraadslagen over: de agendapunten niettegenstaande de wettelijke formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering niet; werden nageleefd.

1.ONTSLAG ALS ZAAKVOERDER

Met unanimiteit van alle stemmen werd het volgende beslist

Neemt ontslag als zaakvoerder en dit vanaf dd 15.05.2014

CORTHALS Bart, Hollandstraat 83, 9420 Erpe-Mere

CORTHALS ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA

zaakvoerder

TANT ISABELLE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening,

09/10/2014
ÿþmod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor- 141 416

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

3 0 SEP. 2014

Griffie

AFDELING DENDERMONDE

Ondernemingsnr : 0466.707.481

Benaming (voluit) : CORTHALS ACCOUNTANTSKANTOOR

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Hollandstraat 83

9420 Erpe-Mere

Onderwerp akte :VERVROEGDE ONTBINDING - SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit een akte verleden voor notaris Stéphane MEERT te Erpe op 22 september 2014, blijkt dat de vennootschap vervroegd werd ontbonden:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Verslag van de zaakvoerder

De comparant verklaart kennis te hebben van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 11 september 2014 waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Aan dit bijzonder verslag is een staat van actief en passief afgesloten volgens de boekhoudkundige toestand op 31 augustus 2014 aangehecht.

Verslag van de Bedrijfsrevisor.

De comparant verklaart tevens kennis te hebben van het verslag de dato 11 september 2014 van de Heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, met kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 15313, over de staat van actief en passief, met vermelding dat daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap Burg. BVBA CORTHALS ACCOUNTSKANTOOR met zetel te 9420 Mere, Hollandstraat 83, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 augustus 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de; vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 268.927,80 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 266.167,80 EUR, In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van; vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit,

Teneinde te voldoen aan de voorwaarden voor de ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte, zoals voorzien in artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen, werden alle; schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslagi' terugbetaald.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op; een bedrag van 24.137,58 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de

beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke; professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgestoten op 31: augustus 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva. Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de Burg. BVBA CORTHALS ACCOUNTSKANTOOR en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

Comparant overhandigd ons een kopij van het ontvangstbewijs van de aangifte in de roerende voorheffing gedagtekend van 18 september 2014, alsmede het bewijs van de betaling van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

lçairiel

Vnor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

r----

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

de verschuldigde roeerende voorheffing(ten bedrage van 24.737,58 euro), en van de betaling van de op de staat actief en passief nog vermelde schuld van 2,760 euro (zijnde geraamde beelastingen), EEERSTE BESLISSING: Ontbinding -- geen benoeming van vereffenaar.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CORTHALS ACCOUNTANTSKANTOOR" wordt vanaf heden vervroegd ontbonden.

De Algemene Vergadering beslist uitdrukkelijk om geen vereffenaar aan te stellen ingevolge de bepalingen van artikel 184§5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering erkent te zijn ingelicht over de inhoud van artikel 185 in fine van het Wetboek van Vennootschappen.

TWEEDE BESLISSING: Kennisname ontslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat MEVROUW Isabelle TANT van rechtswege ontslagnemend is.

DERDE BESLISSING: Vaststelling Activa en Passiva  Sluiting Vereffening.

De algemene vergadering beslist tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap na, overeenkomstig artikel 184§5 van het Wetboek van Vennootschappen, te hebben vastgesteld dat: er geen vereffenaar wordt aangeduid;

er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva per 31 augustus 2014, ter uitzondering van de geraamde vennootschapsbelasting op het resultaat van het lopende boekjaar, dewelke, zoals hoger gemeld, ondertussen werden betaald; dat de enige aandeelhouder op deze algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd is en met eenparigheid van stemmen besluit;

dat de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoot zelf, zodat de vereffening door deze vermogensvermenging onmiddellijk gesloten is.

Dat dat roerende voorheffing werd betaald op 18september laatst.

Vervolgens stelt de Algemene Vergadering vast dat de vereffening hierdoor gesloten is en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CORTHALS ACCOUNTANTSKANTOOR" definitief heeft opgehouden te ' bestaan.

VIERDE BESLISSING: Boeken & Bescheiden

De algemene vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende de wettelijk voorziene temijn bij de heer Bart Corthals, wonend te 9420 Erpe-Mere (Mere), Hollandstraat 83

De algemene vergadering stelt vast dat er geen maatregelen dienen genomen te worden voor de consignatie van gelden en waarden.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

BIJLAGEN:-afschrift van de akte- vervroegde ontbinding  sluiting van de vereffening; - verslagen zaakvoerder & bedrijfsrevisor; -staat van aktief en passief; kopij van het ontvangstbewijs van de aangifte in de roerende voorheffing, alsmede het bewijs van de betaling van de verschuldigde roeerende voorheffing en van de betaling van de op de staat actief en passief nog vermelde schuld.

Getekend Heleen DECONINCK, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

24/12/2013
ÿþMod Word 11.1

i: J ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0466.707.481

Benaming

(voluit) : CORTHALS ACCOUNTANTSKANTOOR

verkort):

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hollandstraat 83 9420 Erpe-Mere

(volledig adres)

Onderwerp akte : bezoldigd mandaat

De vergadering dd 30.09.2013 wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer CORTHALS BART.

De voorzitter stelt vast dat alle aandeelhouders, die samen alle aandelen bezitten, aanwezig of geldig

vertegenwoordigd zijn en er geen obligatiehouders zijn zodat de vergadering geldig kan beraadslagen over. de agendapunten niettegenstaande de wettelijke formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering niet. werden nageleefd,

1.BEZOLDIGD MANDAAT ALS ZAAKVOERDER

Met unanimiteit van alle stemmen werd het volgende beslist

Dhr. Corthals Bart neemt met ingang van 34 september 2013 ontslag als onbezoldigd zaakvoerder en wordt

vanaf 1 oktober 2013 aangesteld als bezoldigd zaakvoerder

CORTHALS ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA

Zaakvoerder

CORTHALS BART

i 1111 II~III IIII IIII~II

*13194117*

D.

E

ai

iàKtrt^I~ Htt'HTB

VAN KOOPHANDEL  ~

1 2 DEC, 2013

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste b¬ z van Luik E vermelden . Recta Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, het7li van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanz;en van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 17.07.2013 13308-0485-011
26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 25.07.2012 12330-0544-011
20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 18.07.2011 11299-0601-013
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 29.07.2010 10353-0006-013
24/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 22.07.2009 09440-0316-012
31/07/2008 : DET000349
01/08/2007 : DET000349
03/09/2005 : AAT000349
06/08/2004 : AAT000349
15/07/2003 : AAT000349
17/07/2002 : AAT000349
26/02/2000 : AAA006326

Coordonnées
CORTHALS ACCOUNTANTSKANTOOR

Adresse
HOLLANDSTRAAT 83 9420 MERE

Code postal : 9420
Localité : Mere
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande