COSMOS TRAVEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COSMOS TRAVEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 468.318.275

Publication

12/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 09.09.2013 13575-0593-016
09/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 29.10.2012 12631-0129-016
04/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.09.2011 11561-0541-017
21/09/2011
ÿþ}

Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0468.318.275

Benaming

(votuit) : COSMOS TRAVEL

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel _ Vrasenestraat 57 te 9120 BEVEREN

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 30 augustus tweeduizend en elf, geregistreerd, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN :

De buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid " COSMOS TRAVEL " gevestigd te 9120 Beveren, Vrasenestraat, 57, ingeschreven in het, Rechtspersonenregister te Dendermonde met B.T.W.-nummer BE : 0468.318.275.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Joost Vercouteren te Beveren op 13 december 1999, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 december daarna onder nummer 991224-335.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen; genomen:

Eerste beslissing : bevestiging van de verplaatsing van de maatschappelijke zetel.

De zetel werd verplaatst naar het huidige adres ingevolge de beslissing van de algemene vergadering

gehouden op 15 september 2007, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 04 oktober,

2007 onder nummer 20071004-0144444 en waarvan de statuten sedertdien niet meer werden gewijzigd.

Uit hoofde hiervan wordt de eerste zin van artikel twee van de statuten geschrapt en vervangen door de

volgende zin :

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9120 Beveren, Vrasenestraat, 57.

Tweede beslissing : de afschaffing van de nominale waarde van de aandelen.

De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen, zodat het huidige maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door duizend driehonderd vijftig (1.350) aandelen zonder; . vermelding van de nominale waarde.

Derde beslissing : aanpassing Wetboek van Vennootschappen en de nieuwe wet van "Corporate Governance".

De aanpassing van de statuten aan de nieuwe wet van " Corporate Governance " zijnde de wet 'Deugdelijk Bestuur' met de figuur van de vaste vertegenwoordiger en de schriftelijke algemene vergadering.

A. Uit hoofde van de vaste vertegenwoordiger wordt de tekst van artikel veertien geschrapt en vervangen: door de volgende tekst :

Artikel veertien  zaakvoerder(s).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels; van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de, bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

VAN KOOPHA DEL.

bet

az

Be

Sta

IIMINIVInIVIIVII~IIVIIVVIIII

" iiiaasas*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van Vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als de zaakvoerder(s), in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

B. Uit hoofde van de schriftelijke algemene vergadering wordt :

a. - de tekst van artikel twintig geschrapt en vervangen door de volgende tekst :

Artikel twintig  bijeenkomst.

Elk jaar op vierentwintig mei om twintig uur komt de gewone algemene vergadering van rechtswege bijeen, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats, ook al is dit een zaterdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel vijfentwintig van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of de commissaris. Ze moeten worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten, die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, en zulks binnen drie weken na postdalum van het aangetekend schrijven, dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan elke zaakvoerder is gericht.

De toelatingsvoorwaarden en de oproepingen tot de algemene vergadering gebeuren conform de wettelijke bepalingen.

b. - en worden de volgende artikelen bijgevoegd aan de statuten :

ARTIKEL : DE TER BESCHIKKINGSTELLING VAN STUKKEN.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel vijfentwintig van deze statuten, dan zal de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

ARTIKEL : DE SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING.

De vennoten/aandeelhouders kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering van  de beslissingen te nemen in kader van verliest van het maatschappelijk kapitaal en  de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerderizaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten/aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten/de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van aile vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten/aandeelhouders.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

C. uit hoofde hiervan wordt de nummering van de artikelen van de statuten aangepast. Vierde beslissing :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

De vergadering beraadslaagt omtrent de te nemen maatregelen in het kader van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen ten gevolge van het feit van het netto actief is gedaald tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal.

De vergadering beslist om de vennootschap niet te ontbinden maar de activiteiten verder te zetten na verhoging van het kapitaal en inbreng in natura zoals vermeld in het verslag van de zaakvoerder.

Vijfde beslissing : Kennisname verslagen  kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder opgemaakt op 16 juni 2011 en het verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura overeenkomstig artikel 313 Wetboek van Vennootschappen. Het verslag bedrijfsrevisor werd opgesteld door de BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, vertegenwoordigd door Erik Thuysbaert, opgemaakt op 29 augustus 2011 welke het volgende besluit heeft gestipuleerd :

Besluit :

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA COSMOS TRAVEL, bestaat uit de inbreng van een gedeelte van de schuldvordering in rekening-courant, door mevrouw Annick Van Mele, voor een inbrengwaarde van 95.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij onder voorbehoud van de continuïteit en het herstel van de financiële toestand van de vennootschap, van oordeel:

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 3.830 aandelen van de BVBA COSMOS TRAVEL, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader

van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA COSMOS TRAVEL en mag niet

voor andere doeleinden worden gebruikt.

Antwerpen, 29 augustus 2011.

BDO Bedrijfsrevisoren Brg. Ven. CVBA, vertegenwoordigd door Erik Thuysbaert.

Verslag zaakvoerder

De zaakvoerder heeft het door de wet vereiste bijzonder verslag opgesteld op 16 juni 2011.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van de beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavige notulen

neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Zesde beslissing : kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens de kapitaalverhoging door te voeren met vijfennegentigduizend euro (E 95.000,00) om het te brengen van drieëndertigduizend vierhonderd drieëntachtig euro negenenzestig cent (E 33.483,69) naar honderd achtentwintigduizend vierhonderd drieëntachtig euro negenenzestig cent (E 128.483,69), dit door inbreng in natura.

1)Beschrijving van de inbreng in natura :

De kapitaalverhoging geschiedt voor een bedrag van vijfennegentigduizend euro (E 95.000,00) door de incorporatie van een gedeelte van de schuldvordering op rekening courant op naam van mevrouw Annick Van Mele en de uitgifte van drieduizend achthonderd dertig (3.830) nieuwe aandelen zonder nominale waarde per aandeel.

De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt in twee fasen :

a) kapitaalverhoging met een bedrag van vierennegentigduizend negenhonderd vierentachtig euro (¬ 94.984) zijnde de 3.830 nieuwe aandelen X 24,80 euro (de fractiewaarde van de bestaande aandelen) te onderschrijven aan de globale uitgifteprijs van vijfennegentigduizend euro (¬ 95.000,00).

Het verschil tussen de globale uitgifteprijs en het bedrag van de kapitaalverhoging, namelijk ¬ 95.000,00 min ¬ 94.984,00 zijnde ¬ 1 6,00 zal geboekt worden op een gecreëerde onbeschikbare rekening "uitgiftepremie'.

Zodat het kapitaal is gebracht van drieëndertigduizend vierhonderd drieëntachtig euro negenenzestig cent (¬ 33.483,69) op honderd achtentwintigduizend vierhonderd zevenenzestig euro negenenzestig cent (E 128.467.69), mits creatie van drieduizend achthonderd dertig (3.830) nieuwe aandelen.

b) kapitaalverhoging met een bedrag van zestien euro (E 16,00) door incorporatie van de gecreëerde uitgiftepremie zonder creatie van nieuwe aandelen, zodat het kapitaal is gebracht van honderd

~ b

.

Voorbehouden

" " aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

achtentwintigduizend vierhonderd zevenenzestig euro negenenzestig cent (¬ 128.467.69) op honderd achtentwintigduizend vierhonderd drieëntachtig euro negenenzestig (¬ 128.483,69).

2.Creatie en uitgifte van nieuwe aandelen

De zaakvoerder besluiten met éénparigheid van stemmen om, als vergoeding voor deze inbreng, drieduizend achthonderd dertig (3.830) nieuwe maatschappelijke aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cosmos Travel" uit te geven.

Aan de nieuwe maatschappelijke aandelen zijn dezelfde rechten en voordelen verbonden als aan de thans bestaande duizend driehonderd vijftig (1.350) maatschappelijke aandelen. De nieuwe maatschappelijke aandelen zullen in de winstuitkering deelnemen vanaf heden.

De drieduizend achthonderd dertig (3.830) nieuwe maatschappelijke aandelen worden aan de hoger genoemde mevrouw Annick Van Mele, toegekend.

3.Vergoeding :

De kapitaalverhoging wordt integraal onderschreven en volgestort door mevrouw Annick Van Mele, aandeelhouder in onderhavige vennootschap, ten bedrage voor een totale waarde van vijfennegentigduizend euro (¬ 95.000,00), welke verschuldigd is door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cosmos Travel" aan de inbrenger, te weten mevrouw Annick Van Mele. Uit hoofde hiervan worden de voornoemde drieduizend achthonderd dertig (3.830) nieuwe aandelen toegekend aan mevrouw Annick Van Mele, voornoemd.

Na deze kapitaalverhoging bedraagt het maatschappelijk kapitaal alsdan honderd achtentwintigduizend vierhonderd drieëntachtig euro negenenzestig cent (¬ 128.483,69) vertegenwoordigd door vijfduizend honderd tachtig (5.180) aandelen zonder de vermelding van de nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigt één/vijfduizend honderd tachtigste van het maatschappelijk kapitaal.

Zevende beslissing : de vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging en de volstorting van de aandelen :

De leden van de vergadering verzoeken ons ondergetekende notaris te acteren dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt dat elk nieuwe aandeel volledig volstort is en dat het kapitaal daadwerkelijk gebracht is op honderd achtentwintigduizend vierhonderd drieëntachtig euro negenenzestig cent (¬ 128.483,69).

Bestemming kapitaalverhoging in de boekhouding :

Kapitaal : vijfennegentigduizend euro (¬ 95.000,00).

Achtste beslissing : aanpassing statuten

Ingevolge voorschreven kapitaalverhoging beslist de vergadering de eerste zin van artikel vijf van de statuten wordt geschrapt en vervangen wordt door de volgende tekst :

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op HONDERD ACHTENTWINTIGDUIZEND VIERHONDERD DRIEENTACHTIG EURO NEGENENZESTIG CENT, vertegenwoordigd door vijfduizend honderd tachtig (5.180) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde. Ieder aandeel vertegenwoordigt één/vijfduizend honderd tachtigste van het maatschappelijk kapitaal.

Negende beslissing : volmacht voor de coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Tiende beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan het ABC Fiscaliteit BVBA, gevestigd te 9120 Beveren, Stationsstraat 22, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, verslag van de zaakvoerder, en de tekst van de

:_gecoôrdineerde.statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 29.09.2010 10562-0014-017
05/10/2010 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 29.09.2010 10562-0240-016
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 07.09.2009 09751-0247-017
05/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 29.08.2008 08688-0366-018
04/10/2007 : DE060827
31/08/2007 : DE060827
22/09/2006 : DE060827
27/07/2006 : DE060827
13/07/2005 : SN060827
27/07/2004 : SN060827
08/08/2003 : SN060827
14/01/2003 : SN060827
23/07/2002 : SN060827
23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 16.09.2015 15588-0460-015
20/09/2001 : SN060827
24/12/1999 : SNA010378
28/11/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
COSMOS TRAVEL

Adresse
VRASENESTRAAT 57 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : Vrasene
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande